Ски HEAD Supershape i. Titan с автомати Head PRD 12

  • Марка: Head
  • Supershape i. Titan с автомати Head PRD 12
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 1,538.00 лв
  • 1,076.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Ски HEAD Supershape i. Titan с автомати Head PRD 12


Цената на ските е с автомати Head PRD 12 /DIN 3.5 - 12/

Новата серия SUPERSHAPE с GRAPHENE™, KERS и ERA 3.0S е комбинация от състезателни технологии и супер лесен за карвинг завои дизайн, който ще впечатли скиори на всички нива.
Titan е най-широкия модел от серията Supershape, което го прави супер лесен и забавен за каране на разнообразни терени. Зареден със супертехнологиите използвани при състезателните модели, Titan ще Ви осигури сигурно каране и стабилно закантване на заледени писти и лесно завиване в разровени и необработени писти благодарение на ERA 3.0 Speed Rocker дизайн. Състезателна сандвич конструкция в комбинация с уникалната технология GRAPHENE™, дизайн ERA 3.0 и супер успешната технология KERS.
Технически характеристики:
      GRAPHENE™ - най-лекия, най-тънкия и най-здравия материал в правен досега.
HEAD с гордост представиха новите модели ски с GRAPHENE™. Разположен в специфични зони GRAPHENE™ дава на ските несравнима пъргавина, баланс и контрол във всяка ситуация. Добавен в новите модели от серията Supershape тази технология дава възможност на ските да преминават всеки терен с лекота. Революционната технология на GRAPHENE™ прави ските идеално балансирани и стабилни, независимо от предизвикателствата, които планината Ви предлага. Използването на Графен в конструкцията, позволява намаляването на материали като дърво, влакна и добаването на допълнителни пластове Титанал за заздравяване и усилване на ските, като резултат - по-голямата пъргавина, по-леко тегло и по-здрава конструкция. Графенът е по-твърд от диаманта, над триста пъти по-здрав от стоманата и има уникални физични свойства. Тази технология позволява промяна в баланса на ските за оптимизиране стабилността им на всеки терен.
     Технология KERS - система за възвръщане на кинетична енергия. 
KERS технологията работи като турбокомпресор, който осигурява допълнителна мощност и ускорение с втвърдяване опашката на ските в точния момент на излизане от завоя. KERS е електронна, напълно автоматична интегрирана в конструкцията на ските система. 
Ефектът KERS - допълнително ускорение в края на завоя.
Как работи - ските достигат максимално огъване в края на завоя. В този момент активен микрочип освобождава енергията генерирана във фибрите в опашката на ските. Това моментално я втвърдява и увеличава силата на оттласкването за максимално ускорение при излизането от завоя и влизането в следващия завой.
Технологична обосновка:
HEAD KERS технологията е еволюцията на идеята, вложена в технологията Intelligence. Но, за разлика от Intelligence, KERS не оказва влияние върху твърдостта на ските по цялото тяло, а променя твърдостта на опашката на ската в края на завоя КERS технологията е базирана и на съвършено нов чип, който има способността да акумулира енергия и да я освобождава в точния момент. 
Speed Rocker ERA 3.0 - по-повдигнатия върх на ските намалява усилието при започването на завоя и осигурява повече манвреност и лекота при завиване с по-плавно пренасяне на тежестта от кант на кант. 
Състезателна структурирана база UHM-C
Състезателна сандвич констукция 

Ниво на скиора - много добра карвинг техника 
Скорост - супер бърза
Геометрия:
163см – 134/75/113мм
170см – 135/76/114мм
Радиус на завоя:
13,7м @ 170см
Интегрирана система за автоматите - PowerRail Pro 
Автомати - HEAD PRD12
Важно:
този модел може да се ползва само с определен модел автомати Head или Tyrolia, които трябва да бъдат монтирани и обслужвани от оторизиран търговец или оторизиран сервиз. Гаранцията няма да важи аки автоматите не са монтирани, регулирани и обслужени по съответния начин.

производител: Head - Австрия

Head

Още от Head

Ски HEAD World Cup Rebels i. GSR с автомати Tyrolia PR10

Цената на ските е с автомати Tyrolia PR10 DIN 3-10 / от 31 до 100кг (цветът на автомата е черен) WC Rebels i. GSR е за пристрастените към по-високите скорости. Състезателна сандвич конструкция, технология Intelligence, супер твърда и бърза база със състезателна сруктура ще Ви осигурят скорост и абсолютен контрол на най-трудните и заледени писти. Геометрията на ската намалява радиуса на завоя и позволява гладко и плавно завиване при по-висока скорост. Ако адреналина Ви се вдига от високите скорости, то WC Rebels i. GSR е перфектния избор за Вас, готов за да издържи многобройни Г-фактори. Зад Вашето бързо, стабилно и сигурно каране стоят състезателните супер технологиите на HEAD.      INTELLIGENCE технология, която променя твърдостта на ските. Технологията Intelligence - все още най-ефективната технология на световния ски пазар за контролиране твърдостта на ските. Адаптивната технология Intelligence помага на ските да работят перфектно както по отношение на терена и скоростта, така и по отношение на стила на каране. Колкото по-бързо и агресивно карате на твърд терен, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които променят твърдостта на ските - те стават супер твърди, точно от каквито се нуждаете за каране на лед, така получавате перфектен контрол и стабилно закантване без никакво странично усукване и като цяло по-лесно управление на ските при висока скорост.  INTELLIGENCE технологията дава възможност на ските да се адаптират към всеки терен за 2 стотни от секундата, като им осигурява перфектната твърдост съобразена със скоростта и повърхността на терена.  Intellifibres са специални фибри разположени на 45 градуса в конструкцията на ската, които преобразуват механичните импулси от вибрацииите в електрическа енергия. Колкото по-бързо и агресивно карате на твърд терен, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които променят твърдостта на ските - те стават супер твърди, точно от каквито се нуждаете за каране на лед.      Система на автомата - сигурна и стабилна система за монтиране на автоматите PowerRail - разработена от TYROLIA интегрирана система на автомата осигурява максимална гъвкавост при завиване и не променя твърдостта и параметрите на ската.  характеристики:  Intelligence технология  Състезателна сандвич конструкция База - твърда и супербърза графитна база със състезателна структура Дължини - 160см, 165см, 170см, 175см Геометрия:  116/67/100мм @ 160см Радиус на завоя -12,7м 116/68/101мм @ 165см Радиус на завоя -13,5м 116/68/101мм @ 170см Радиус на завоя -14,4м Терени - стръмни и заледени писти, състезателни трасета Автомати - Tyrolia PR10 черно (DIN 3-11 / от 31 до 110кг) производител:  Head - Austria ©copyright alpinsport-bg.com ..

838.00 лв 1,197.00 лв

Ски HEAD World Cup Rebels i. SLR с автомати Tyrolia PR10

Цена на ските с автомати Tyrolia PR10 /DIN 3 – 10/ (цветът на автомата е черен) World Cup Rebels i. SLR са бързи и стабилни ски със слаломна геометрия и малък радиус на завоя, проектирани за прецизно каране и бърза смяна от кант на кант. Със състезателна сандвич конструкция, технология Intelligence и супер бърза състезателна база WC Rebels i. SLR е перфектен избор за любителите на умерени скорости и красиво изрязани карвинг завои с бърза смяна посоката на завоя.        INTELLIGENCE технология, която променя твърдостта на ските. Технологията Intelligence - все още най-ефективната технология на световния ски пазар за контролиране твърдостта на ските. Адаптивната технология Intelligence помага на ските да работят перфектно както по отношение на терена и скоростта, така и по отношение на стила на каране. Колкото по-бързо и агресивно карате на твърд терен, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които променят твърдостта на ските - те стават супер твърди, точно от каквито се нуждаете за каране на лед, така получавате перфектен контрол и стабилно закантване без никакво странично усукване и като цяло по-лесно управление на ските при висока скорост.  INTELLIGENCE технологията дава възможност на ските да се адаптират към всеки терен за 2 стотни от секундата, като им осигурява перфектната твърдост съобразена със скоростта  и повърхността на терена.  Камбер - Rebel Camber Състезателна сандвич конструкция  Супер бърза UHM C база със състезателна структура Пластина Speedflex Plate 13 Дължини - 155, 160см, 165см Радиус на завоя - 11.5м @ 165см Геометрия - 122/66/107мм @ 165см Детайли: Ниво - напреднали с добра карвинг техника Терени - писти, стръмни и заледени писти  Автомати - Tyrolia PR10 black Производител: HEAD - Vorarlberg Austria ©copyright alpinsport-bg.com ..

838.00 лв 1,197.00 лв

Ски HEAD Supershape i. Magnum с автомати Head PRD12

Цената на ските е с автомати Head PRD 12 /DIN 3.5 - 12/ Новата серия SUPERSHAPE с GRAPHENE™, KERS и ERA 3.0S е комбинация от състезателни технологии и супер лесен за карвинг завои дизайн, който ще впечатли скиори на всички нива. Новият Magnum е най-гъвкавия от серията Supershape, лесен за завиване и управление и оформен до съвършенство от началото до края. Технологиите интегрирани в ските осигуряват сигурно каране и стабилно закантване на заледени писти. Геометрията на ските позволява лесно каране и на разровени терени. Състезателна сандвич конструкция в комбинация с уникалната технология GRAPHENE™, дизайн ERA 3.0 и супер успешната технология KERS. Технически характеристики:        GRAPHENE™ - най-лекия, най-тънкия и най-здравия материал в правен досега. HEAD с гордост представиха новите модели ски с GRAPHENE™. Разположен в специфични зони GRAPHENE™ дава на ските несравнима пъргавина, баланс и контрол във всяка ситуация. Добавен в новите модели от серията Supershape тази технология дава възможност на ските да преминават всеки терен с лекота. Революционната технология на GRAPHENE™ прави ските идеално балансирани и стабилни, независимо от предизвикателствата, които планината Ви предлага. Използването на Графен в конструкцията, позволява намаляването на материали като дърво, влакна и добаването на допълнителни пластове Титанал за заздравяване и усилване на ските, като резултат - по-голямата пъргавина, по-леко тегло и по-здрава конструкция. Графенът е по-твърд от диаманта, над триста пъти по-здрав от стоманата и има уникални физични свойства. Тази технология позволява промяна в баланса на ските за оптимизиране стабилността им на всеки терен.      Технология KERS - система за възвръщане на кинетична енергия.  KERS технологията работи като турбокомпресор, който осигурява допълнителна мощност и ускорение с втвърдяване опашката на ските в точния момент на излизане от завоя. KERS е електронна, напълно автоматична интегрирана в конструкцията на ските система.  Ефектът KERS - Допълнително ускорение в края на завоя. Как работи - Ските достигат максимално огъване в края на завоя. В този момент активен микрочип освобождава енергията генерирана във фибрите в опашката на ските. Това моментално я втвърдява и увеличава силата на оттласкването за максимално ускорение при излизането от завоя и влизането в следващия завой. Технологична обосновка - HEAD KERS технологията е еволюцията на идеята, вложена в технологията Intelligence. Но, за разлика от Intelligence, KERS не оказва влияние върху твърдостта на ските по цялото тяло, а променя твърдостта на опашката на ската в края на завоя КERS технологията е базирана и на съвършено нов чип, който има способността да акумулира енергия и да я освобождава в точния момент.      Speed Rocker ERA 3.0 - по-повдигнатия върх на ските намалява усилието при започването на завоя и осигурява повече манвреност и лекота при завиване с по-плавно пренасяне на тежестта от кант на кант.  Състезателна структурирана база UHM-C Състезателна сандвич констукция  Спесификации: Ниво на скиора - много добра карвинг техника  Скорост - супер бърза Геометрия: 163см – 134/75/113мм 170см – 135/76/114мм Радиус на завоя: 13,7м @ 170см Важно: този модел може да се ползва само с определен модел автомати Head или Tyrolia, които трябва да бъдат монтирани и обслужвани от оторизиран търговец или оторизиран сервиз. Гаранцията няма да важи аки автоматите не са монтирани, регулирани и обслужени по съответния начин. Интегрирана система за автоматите - PowerRail Pro производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com ..

1,076.00 лв 1,538.00 лв

Ски HEAD Worldcup Rebels i SL RD с автомати Head Freeflex Evo 14

WORLDCUP REBELS I.SL RD  RD означава Race Department, това са ските, които карат състезателите на състезанията от световната купа, това е избора на световните шампиони Aksel Lund Svindal, Lindsey Vonn, Kjetil Jansrud, Ted Ligety, Alexis Pinturault, Anna Veith, които карат бързо, стабилно и уверено в завоите и на най-заледените трасета, печелят световни купи и доказват всеки ден безспорното качество на най-добрите ски на световния пазар.  Заредени с най-иновативните техологии от най-добрите инженери в световната ски индустрия, World Cup Rebels RD имат репутацията на най-бързите, най-пъргави и най-стабилни ски на световния пазар. Най-стабилната сандвич конструкция за агресивно преминаване от завой в завой, екипирана с технологии KERS и Intelligence и допълнена с Graphene за по-голяма твърдост и по-леко тегло.        KERS - система за възвръщане на кинетична енергия.  KERS технологията работи като турбокомпресор, който осигурява допълнителна мощност и ускорение с втвърдяване опашката на ските в точния момент на излизане от завоя. Ефектът - допълнително ускорение и тласък, който "изстрелва" състезателя към следващия завой, (почти както във Формула 1, когато пилотите натискат бутон за още малко повече ускорение и скорост). KERS е електронна, напълно автоматична интегрирана в конструкцията на ските система. Ските достигат максимално огъване в края на завоя. В този момент активен микрочип освобождава енергията генерирана във фибрите в опашката на ските, което моментално я втвърдява и увеличава силата на оттласкването за максимално ускорение при излизането от завоя и влизането в следващия завой. Технологията KERS е еволюция на идеята вложена в Intelligence Technology, но за разлика от Intelligence, KERS не оказва влияние върху твърдостта на ските по цялата дължина, а променя твърдостта на опашката на ската в точния момент в края на завоя.  КERS технологията е базирана на съвършено нов чип, който има способността да акумулира енергия и да я освобождава в точния момент. Пиезоелектрични фибри трансформират кинетичната енергия в електрическа, която се складира във вградения в ските чип. Тази енергия се освобождава в областите на ските, където е необходима допълнителна енергия, което се засича от сензор. Натрупването и освобождаването на енергия са напълно автоматизирани.  Технологията Intelligence - все още най-ефективната технология на световния ски пазар за контролиране твърдостта на ските. Адаптивната технология Intelligence помага на ските да работят перфектно както по отношение на терена и скоростта, така и по отношение на стила на каране. Колкото по-бързо и агресивно карате на твърд терен, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които променят твърдостта на ските - те стават супер твърди, точно от каквито се нуждаете за каране на лед, така получавате перфектен контрол и стабилно закантване без никакво странично усукване и като цяло по-лесно управление на ските при висока скорост. Ако излезете от пистата в мекия сняг ските ще променят твърдостта си за 2 стотни от секундата и ще станат по-меки и маневрени, каквито трябва да са ските за мек сняг.      GRAPHENE™ - най-лекия, най-тънкия и най-здравия изкуствено създаден материал в света. HEAD с гордост представиха моделите ски с GRAPHENE™. Разположен в специфични зони на ските GRAPHENE™ дава на ските несравнима пъргавина, баланс и контрол във всяка ситуация при по-леко тегло. Добавен в новите модели на HEAD - RD, WC Rebels, Supershape, Monster, Instinct, Joy тази технология дава възможност на ските да преминават всеки терен с лекота. Революционната технология на GRAPHENE™ прави ските идеално балансирани и стабилни, независимо от предизвикателствата, които планината Ви предлага. Технически характеристики:  KERS технология Intelligence технология  Graphene технология Конструкция - състезателна сандвич конструкция с Graphene База - супербърза графитна със състезателна структура  Дължина - 165см Геометрия - 119 / 68 / 103 @ Length 165см FIS approved производител:  HEAD - Австрия (произведени - Vorarlberg - Austria) ©copyright alpinsport-bg.com ..

1,462.00 лв 2,089.00 лв

Ски HEAD Nebula 78

Nebula са изключително леки туринг ски за продължителни изкачвания и екстремни спускания. Комбинация от технологиите Allride Rocker и Era 3.0 в конструкцията на ските дава възможност за каране на разнообразни терени, прозрачна  високотехнологична UHM база позволява лесно нанасяне на ваксата и сигурно залепване на коланите.  По дефиниция Nebula означава "облак от газ и прах в Космоса", което напълно съответства на спецификацията на тези ски - с две думи СУПЕР ЛЕКИ, перфектни за алпийски ски ралита, но ако планирате каране по обработени трасета, не се притеснявайте Nebula ще се справи отлично и по всички трасета в курорта.  Nebula са екипирани Era 3.0 Rocker и Camber, което им дава възможност да "плуват" в мек сняг и в същото време да се държат стабилно на писта. Друго от предимствата на ските е Nano Tech покритие, на което се нанася вакса и не позволява на снега да полепва по повърхността на ската. , технически характеристики: Конструкция при която горното покритие на ската завива до над канта като образува заоблена повърхност отстрани на ските. Лека дървена сърцевина за повече устойчивост, здравина и пъргавина на ската. Благодарение на леката си, но стабилна конструкция Nebula са лесни и приятни както за дълги изкачвания с панти, така и за каране на разнообразни терени. Дизайн - Era 3.0 Rocker и Camber - това съчетание на конструкция и форма комбинира традиционния Camber в центъра на ската и Rocker профил във върха. Era 3.0 е перфектна комбинация от геометрия, конструкция и форма, която услеснява карането в мек сняг, прави ските лесни за управление и завиване в необработени терени и дава възможност за стабилно закантване и перфектно изрязани карвинг завои на писта.  Покритие Nano Tech - повърхността на ските е с подобна молекулна структура като тази на базата. Това означава, че може да нанасяте вакса по повърхността в зависимост от снежните условия така, че да не полепва сняг отгоре на ските и да тежи по време на изкачване.  База UHM С - най-трайната и бърза база, която не изисква честа поддръжка и осигурява отлични плъзгащи качества на ските. дължина - 177см геометрия - 132-79-114мм радиус - 14.3м Ref. 103465 производител: Head - Австрия (произведени в Австрия) ©copyright alpinsport-bg.com ..

442.00 лв 884.00 лв

Ски HEAD Primal Instinct с автомати Head PR10

Primal Instinct са леки и пъргави ски, лесни за управление при бавни и средни скорости, предназначени за начинаещи и средно напреднали скиори с геометрия, която ще улесни максимално усвояването на карвинг техниката и изрязаните завои на кант. Предназначени за начинаещи и средно напреднали скиори за каране основно по обработени писти.  Конструкция - кап конструкция с лека и гъвкава дървена сърцевина, помага при учене и усвояване на карвинг техниката.  База - най-трайната и бърза база, лесна за поддържане, позволява на ските да правят това, за което са направени - да се плъзгат добре. Покритие - текстурирана повърхност устойчива на издраскване помага ските да изглеждат като нови по-дълго време. Първоначално проектирано за ските, които се дават под наем, сега се използва масово от всички марки, за да изглеждат ските по-добре. ERA 3.0 Rocker/Camber - това съчетание на конструкция и форма комбинира традиционния Camber профил в центъра на ската и Rocker профил във върха на ската. Рокер намалява усилието при започване на завоя и прогресивен радиус за стабилно закантване и перфектно изрязани карвинг завои на. Камбер под автомата за повече пъргавина при завиване на писта.  Ниво - начинаещи скиори и средно напреднали, които карат с умерена скорост на писта. дължина - 149см, 156см талия - 70мм  радиус -  Ref. 103460/103461 Цената на ските е с автомати Head PR10 (DIN 3.5-10) - подходящи за скиори с тегло 38.5 - 111кг производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com ..

405.00 лв 578.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Свързани продукти

Ски HEAD Supershape i. Rally с автомати Head PRD 12

Ски HEAD Supershape i. Rally с автомати Head PRD 12

Цената на ските е с автомати Head PRD 12 /DIN 3.5 - 12/ Новият Supershape Rally е вдъхновен от ко..

1,076.00 лв 1,538.00 лв

30%

Ски HEAD Supershape i. Magnum с автомати Head PRD12

Ски HEAD Supershape i. Magnum с автомати Head PRD12

Цената на ските е с автомати Head PRD 12 /DIN 3.5 - 12/ Новата серия SUPERSHAPE с GRAPHENE™, KERS..

1,076.00 лв 1,538.00 лв

30%

Етикети: ски, Head, ски Head, all-mountain ski,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018