• СУПЕР ОФЕРТА - Ски FISCHER RC One с автомати Tyrolia и ски обувки Dalbello

СУПЕР ОФЕРТА - Ски FISCHER RC One с автомати Tyrolia и ски обувки Dalbello

  • Марка: Fischer
  • FISCHER RC One с автомати Tyrolia и ски обувки Dalbello
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 699.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

СУПЕР ОФЕРТА - Ски FISCHER RC One с автомати Tyrolia и ски обувки Dalbello

СКИ FISCHER RC ONE:
Ските Fischer RC ONE са с технически характеристики изцяло съобразени с възможностите и изискванията на скиори от начинаещо до средно напреднало ниво. Маневреност, лесно завиване и стабилност на твърди писти са основните характеристики на този модел. Конструкция, геометрия и форма са оптимално изчислени да Ви осигурят лекота при каране и завиване, за да останете на пистата по-дълго време без да се изморявате.
Профил - Рокер - Камбер - Рокер. Това е най-подходящата форма за бързо и лесно усвояване на карвинг техниката. По-повдигнат връх на ските намалява контактните точки на канта и осигурява по-лесно влизане в завоя с по-малко усилие. По-повдигната опашка на ските улеснява излизането от завоя. Камбер под автомата увеличава пъргавината за по-бързо преминаване от единия кант на другия и стабилно закантване на твърди писти. 
Конструкция Air Power - дървена сърцевина с по-малка плътност намалява теглото, което означава по-леко управление и по-малко енергия при каране. Кап конструкция с устойчиво на издраскване покритие от фибростъкло прави ските да изглеждат като нови по-дълго време. Здравата конструкция с лека дървена сърцевина и два слоя фибростъкло около сърцевината подобрява стабилността на твърди трасета.
База - екструдирана основа, която е по-устойчива на износване и има много добри плъзгащи качества.
Терени - каране основно на писта
Ниво - начинаещи и средно напреднали
Ските се продават с карвинг пластина Carve Plate 10 и автомати TYROLIA SX 10 (DIN 3-10 / тегло 33кг до 110кг)
Безплатен монтаж на автоматите
Спецификации:
145см - 116-73-97мм / Радиус - 13.5м
155см - 117-73-99мм / Радиус - 14.5м
160см - 117.5-74-100мм / Радиус - 15м
165см - 118-74-101мм / Радиус - 15.5м
170см - 118,5-73-102мм / Радиус - 16м
модел - 2020
производител: Fischer - Австрия

СКИ ОБУВКИ DALBELLO DS 90
Новият Dalbello DS MX 90 е предназначен за средно напреднали и по-напреднали скиори, които искат добро съотношение между контрол и комфорт. Подходящ избор за скиори, които искат да карат и подобряват уменията си целия ден. DS MX 90 предлага леко тегло, атрактивен дизайн, комфорт и удобство. Конструкцията на обувката предава бързо движението върху ските.
Мека и комфортна вътрешна обувка с ThermoFit технология която приема формата на крака.
Иновативен подобрен GripWalk дизайн на подметката с изпъкнала оребрена форма добавя комфорт и много по-добро сцепление при ходене по заледени терени. 
Щраймери - четири здрави и леки алуминиеви щраймера с лесен за употреба ергономичен дизайн. Микро регулиране на щраймерите позволява по-прецизно настройване напрежението на затваряне според персоналните нужди. 
Велкро с ширина 40мм дава допълнителна опора при каране. 

Каишка на езика за по-лесно обуване и събуване. 
Индекс на твърдост - 90
Ширина - 104мм
производител: Dalbello - Италия (произведени в Италия)


©copyright alpinsport-bg.com

Fischer

Още от Fischer

Ски FISCHER XTR Pro MTX с автомати Fischer RS10

Fischer XTR Pro MTX са ски подходящи за средно напреднало ниво скиори за каране основно на писта. XTR Pro е добре балансирана ска с лесно започване на завоя, стабилно закантване и бързо излизане от завоя.  Конструкция от лека сърцевина, усилена зона около кантовете осигурява стабилност при каране. Покритие от устойчиво на издраскване фибростъкло Ceradur предпазва сърцевината и придава допълнителна дълготрайност и издръжливост.  On-Piste Rocker с леко по-повдигнат връх улеснява влизането в завоя и прваи ските по-маневрени и лесно за каране. Камбер под автоматите осигурява пъргавина при завиване и стабилност при каране на по-твърди терени.  База - по-дебела, здрава и устойчива на издраскване екструдирана база Автомати - Fischer RS10 - бързи и лесни за регулиране без инструменти за всеки размер обувки. Ref. 102233 производител: Fischer - Австрия..

489.00 лв 698.00 лв

Мъжки ски обувки FISCHER Cruzar XTR 80

Моделът ски обувки Fischer Cruzar XTR 80 са подходящи за средно напреднали скиори, които карат с умерена скорост и предпочитат удобството и комфорта. Cruzar XTR 80 са добър избор, за да излезете и да се наслаждавате на деня в планината. Вътрешна обувка с Acitve Fit Zones, която се адаптира по крака за оптимален комфорт при каране. Никакви шевове от вътрешната страна на езика на обувката за да се избегне всякакво дразнене и дискомфорт. Каишка на обувката за по-лесно обуване и събуване. Вътрешната обувка е специално обработена срещу микроорганизми, които причиняват миризми.  103мм ширина на обувката и повече височина около пръстите осигуряват достатъчно пространство за движение и запазване на топлината. Тези характеристики правят този модел изключително подходящ и за скиори с по-широко стъпало.  Конструкцията на Cruzar XTR 80 е проектирана с по-малък наклон напред, за да държи крака в по-естествена позиция докато ходите или чакате на лифта и достатъчно ефективна, за да предава бързо движението към ските при каране и завиване.  Велкро - 35мм (добре стегнато дава доплълнителна опора при каране) Щраймери - 4 алуминиеви щраймера с микро регулиране Ширина на обувката - 103мм Индекс на твърдост - 80 Подметка на обувката - отговаря на ISO 5355  производител: Fischer - Австрия  ..

356.00 лв 445.00 лв

Ски FISCHER RC One с карвинг пластина Tyrolia и автомати Tyrolia SX10

Ските Fischer RC ONE са с технически характеристики изцяло съобразени с възможностите и изискванията на скиори от начинаещо до средно напреднало ниво. Маневреност, лесно завиване и стабилност на твърди писти са основните характеристики на този модел. Конструкция, геометрия и форма са оптимално изчислени да Ви осигурят лекота при каране и завиване, за да останете на пистата по-дълго време без да се изморявате. Профил - Рокер - Камбер - Рокер. Това е най-подходящата форма за бързо и лесно усвояване на карвинг техниката. По-повдигнат връх на ските намалява контактните точки на канта и осигурява по-лесно влизане в завоя с по-малко усилие. По-повдигната опашка на ските улеснява излизането от завоя. Камбер под автомата увеличава пъргавината за по-бързо преминаване от единия кант на другия и стабилно закантване на твърди писти.  Конструкция - Air Power дървена сърцевина с по-малка плътност намалява теглото, което означава по-леко управление и по-малко енергия при каране. Кап конструкция с устойчиво на издраскване покритие от фибростъкло прави ските да изглеждат като нови по-дълго време. Здравата конструкция с лека дървена сърцевина и два слоя фибростъкло около сърцевината подобрява стабилността на твърди трасета. База - екструдирана основа, която е по-устойчива на износване и има много добри плъзгащи качества. Терени - каране основно на писта Ниво - начинаещи и средно напреднали Ските се продават с карвинг пластина Carve Plate 10 и автомати TYROLIA SX 10 (DIN 3-10 / тегло 33кг до 110кг) Спецификации: 145см - 116-73-97мм / Радиус - 13.5м 155см - 117-73-99мм / Радиус - 14.5м 160см - 117.5-74-100мм / Радиус - 15м 165см - 118-74-101мм / Радиус - 15.5м 170см - 118,5-73-102мм / Радиус - 16м модел - 2020 производител: Fischer - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

443.00 лв 739.00 лв

Ски /ползвани/ FISCHER Big Stix 185см + НОВИ автомати Tyrolia Adrenalin 16

Фрийрайд ски Fischer Big Stix 122 (ползвани, но в добро състояние със запазена база и кант) с НОВ автомат Tyrolia Adrenalin 16 за ски туризъм.        ИНФО за ските: Big Stix 122 е най-широкия модел от планинската серия на Fischer. Нов дизайн с Фрийрайд Рокер на върха и опашката и намален камбер под автомата осигурява достатъчно пъргавина и стабилност при каране на твърд терен, перфектна маневреност при каране в необработен терен и абсолютно усоволствие при каране в пудра. Комбинацията от конструкция, геометрия и технологии прави модела функционален при различни условия и терени. Дизайн - Фрийрайд Рокер на върха прави започването на завоя лесно при всякакви условия на терена. Фрийрайд Рокер на опашката позволява на ските да излязат по-бързо от завоя. Този дизайн позволява каране и на по-къси завои в тесни пространства.  Конструкция - сандвич конструкция с вертикални странични стени за стабилно и сигурно закантване. Дървена сърцевина по цялата дължина на ската за повече пъргавина, усилена с два слоя титанал за повече устойчивост и ламинат с карбонови нишки намаляват страничното усукване на ските при завиване и увеличават стабилността при каране на скорост и на твърди терени.  База - твърда и устойчива Sintered база Ниво на скиора - напреднали и експерти дължина - 185см радиус на завоя - 20м Fischer - Австрия ИНФО за автоматите: TYROLIA ADRENALIN осигурява ново, много по-високо ниво в ски туризма и фрийрайд карането, давайки  възможност за достъп до всички райони на планините без компромис със сигурността. Прецизен контрол при спускането, в съчетание с перфектна механика за по-лесно ходене нагоре, осигурява отличен баланс, по-сигурно захващане и директно предаване на движението при изкачване и спускане. ADRENALIN е проектиран от най-добрите професионални фрийрайдъри и конструктори, за да Ви даде несравнимо усещане от присъствието Ви в планината. Конструкцията на автомата и максималното натоварване от 16 DIN (176кг) гарантира абсолютно сигурно и стабилно спускане с висока скорост и сигурно приземени скокове на всякакъв терен. Широка 80мм и ниска платформа повишава стабилността и директно предава движението върху ските. Монтира се перфектно на широки фрийрайд ски. Широката 80мм платформа има по-голяма контактна площ със стъпалото на ски обувката като по този начин осигурява по-голяма стабилност и по-бързо и точно предаване на движението върху ската и респективно по-добър контрол. Платформата на TYROLIA Adrenalin има още една функция Freeflex, която позволява на ската да се огъва по естествен начин без да се нарушава твърдостта и динамиката на ската по време на каране.  Новоразработената (Freeride Pro Toe) конструкция на предната част на автомата със странично разположена пружина е висока само 26мм и осигурява оптимално нисък център на въртене, (в освободено положение автомата се изправя на 90 градуса вертикално), което прави лесно ходенето и катеренето по стръмни терени. Плъзгаща пластина от неръждаема стомана и две ролки осигуряват най-добрите характеристики за безопасност при евентуално падане - обувката се освобождава от автомата по най-бързия начин. Височината на предното фиксиране на обувката в автомата се регулира нагоре и надолу, за да затвори перфектно всяка обувка, което прави ADRENALIN съвместим с всички комбинирани и скиорски обувки. Уникалното съчетание на титаниеви сплави и високотехнолгични пастмаси осигуряват на  този автомат  леко тегло и задължителната максимална сигурност и стабилност. Бързо и лесно преминавате от режим на ходене към режим за каране на всеки терен независимо от наклона и условията, само като използвате върха на щеката си за да преместите механизма, който заключва автомата. Тампони от термопластични еластомери осигуряват ниско ниво на въздействие по време на катерене. Автомата се регулира на три различни градуса при изкачване за да се постигне оптимално съответствие с наклона на склона:  0 градуса - за ходене по равни терени 7 градуса - за леки изкачвания 13 градуса - за стръмни изкачвания TYROLIA Adrenalin е най-технологичния съвременен автомат за ски туризъм и фрийрайд всеки детай е разработен с идеята да се създаде абсолютно сигурен, стабилен, надежден и функционален автомат лесен за ползване. TYROLIA Adrenalin обхваща широк диапазон от седем размера ски обувки. Предлага се във два размера: SHORT (S) - за обувки с дължина на стъпалото от 270мм до 330мм LONG (L) - за обувки с дължина на стъпалото от 300мм до 360мм Височина на автомата - 36мм  максималното натоварване от 5-16 DIN (176кг)  Тегло: 2620гр (Short), 2650гр (Long)  производител: TYROLIA - Австрия (произведени в Австрия)   ..

990.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски, Fischer, ски Fischer, ски с автомати, ски Fischer с автомати,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020