Колани за ски 90мм POMOCA Race [5429]

  • Марка: Pomoca
  • Race 90mm
  • В наличност
  • 46.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Колани за ски 90мм POMOCA Race [5429]

Колани за ски Pomoca Race - ЗА ДА ДОСТИГНЕТЕ ВЪРХОВЕТЕ В СКОРОСТТА

Идеални за състезания, където бързината и лесното плъзгане играят съществена роля.
Технически характеристики:
100% Мохер / Safer Skin Technology / Ever Dry Technology
100 % Мохер в комбинация с изключителните технологии Safer Skin и Ever Dry осигуряват перфектно плъзгане при
всякакви температурни условия и терени. Коланите Race са леки и ефикасни, а резулатът е: по-висока скорост с
минимални усилия.
Технологията ЕVER DRY е гаранция срещу залепването на сняг по коланите. От дълги години Ever Dry се е утвърдила
като известна и ценена технология благодарение на изключително добрата защита срещу лепене на сняг.
Другата изключителна технология на POMOCA - SAFER SKIN осигурява водонепропускливост както отвътре, така и отвън
и възпрепятства поемането на влага.
ДВОЙНА ВОДОУСТОЙЧИВОСТ - SAFER SKIN е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ТЕХНОЛОГИЯ САМО НА POMOCA
Всички самозалепващи колани POMOCA са със структура двойна водоустойчивост SAFER SKIN (Waterproof Structure),
изключително предимство на POMOCA, символ на технологичното развитие на предприятието. Тази технология съчетава многобройни предимства. Идеална водоустойчивост както във вътрешността, така и на повърхността, за да се попречи
на абсорбирането на влага. Улеснено изрязване на коланите по ски с по-тясна талия.
Допълнително промазване на ръбовете. Значително увеличение устойчивостта на скъсване и износване.
Лесно поставяне на колана върху ската.
Лесно сгъване на коланите - лепило срещу лепило.
Състав: 100 % мохер
Технологии: Ever Dry / Safer Skin
Ref. 5429 / 53479
44 лв / 1 лин. метър

Произведено в Швейцария от POMOCA

Pomoca

Още от Pomoca

Комплект колани за ски POMOCA Touring 110мм/180см

Комплект ски колани Touring с фиксирана задна кука, скоби за фиксиране на върха, нож и шаблон за изрязване и торбичка за транспорт и съхранение.  Състав - 100% естествен косъм от мохер.  Гъстотата на косъма допринася за комфортно изкачване като осигурява лесно плъзгане напред и отлични качества на задържане при стръмни изкачвания като предотвратяване връщането назад. Touring са идеални за дълги и тежки преходи, за ски-туризъм и алпинизъм. Технически характеристики: Коланите Touring са 100% Мохер. Обработени по технологията Ever Dry, предотвратява залепването на сняг по коланите.  Технологии - Ever Dry / Safer Skin Технология ЕVER DRY - ГАРАНЦИЯ СРЕЩУ ЛЕПЕНЕТО НА СНЯГ. От дълги години Ever Dry се е утвърдила като известна и ценена технология сред любителите на дълги преходи благодарение на изключително добрата защита срещу лепене на сняг. ДВОЙНА ВОДОУСТОЙЧИВОСТ - SAFER SKIN - ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ТЕХНОЛОГИЯ САМО НА POMOCA. Изключителната технология SAFER SKIN осигурява водонепропускливост както отвътре, така и отвън и възпрепятства поемането на влага. Всички самозалепващи колани POMOCA са със структура двойна водоустойчивост SAFER SKIN (Waterproof Structure), изключително предимство на POMOCA, символ на технологичното развитие на предприятието.  Тази технология съчетава многобройни предимства: Идеална водоустойчивост както във вътрешността, така и на повърхността, за да се попречи на абсорбирането на влага. Улеснено изрязване на коланите по ски с по-тясна талия. Допълнително промазване на ръбовете. Значително увеличение устойчивостта на скъсване и износване. Лесно поставяне на колана върху ската. Лесно сгъване на коланите - лепило срещу лепило. Състав - 100% мохер  ширина - 110мм дължина - 180см Ref. 8831/07.110.180.BF01 Производител: POMOCA - Швейцария   ..

210.00 лв

Торбичка за ски колани POMOCA [5431]

Торбичка за ски колани. Лека и функционална, удължава живота на коланите като предотвратява окисление и преждевременно остаряване на лепилото. Полезен аксесоар за транспортиране и съхранение на ски коланите. Ref. 5431 производител: Pomoca - Швейцария ..

15.00 лв

Колани за ски 120мм POMOCA Adventure Glide [6707]

Колани за ски Pomoca Adventure Glide - 100% КОМФОРТ.  Както името подсказва Adventure Glide са предназначени за дълго и трудно ходене и дълги преходи.  Състав: 70% мохер и 30% синтетика.  Обработени по технология GLIDE - нова технология, чрез която се избягва лепенето на сняг по колана и се увеличават плъзгащите и задържащите качества. Резултатът е: изключително леко плъзгане и идеално задържане с по-малко усилия. Технологията GLIDE осигурява НОВ КОМФОРТ в ски туризма и ски алпинизма.  Коланите са обработени по нова процедура, която придава на Еver Dry допълнителна защитата от лепене на сняг и нови качества: по-леко плъзгане и по-стабилно задържане. Изключителната технология SAFER SKIN осигурява водонепропускливост както отвътре, така и отвън и възпрепятства поемането на влага. ДВОЙНА ВОДОУСТОЙЧИВОСТ SAFER SKIN е ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ТЕХНОЛОГИЯ само на POMOCA. SAFER SKIN (Waterproof Structure), е изключително предимство на POMOCA, символ на технологичното развитие на предприятието. Тази технология съчетава многобройни предимства: Идеална водоустойчивост както във вътрешността, така и на повърхността, за да се попречи на абсорбирането на влага.  Улеснено изрязване на вталени колани. Допълнително промазване на ръбовете. Лесно поставяне на колана върху ската. Значително увеличение устойчивостта на скъсване и износване. Лесно сгъване на коланите, лепило срещу лепило. Предимства:  Върхово постижение по отношение на комфорта и сигурността, с много добри характеристики по отношение на здравина, лесно плъзгане, добро задържане, както и защита против лепене на сняг по колана.  Употреба - дълги преходи Състав - 70% мохер / 30% найлон  Технология - Ever Dry, Safer Skin, Glide,  Ref. 44.3.79/120 Производител: Pomoca - SWISS   ..

59.00 лв

Комплект колани за ски POMOCA Adventure Glide 110мм/180см

Комплект ски колани POMOCA -  съдържа скоби за върха на ската, фиксирана задна кука с регулатор на дължината, нож и шаблон за изрязване на колана и торбичка за съхранение.  Състав - 70 % мохер и 30 % найлон  Adventure Glide са ски колани подходящи за дълго и трудно ходене и дълги преходи. Коланите Adventure Glide са обработени по нова технология GLIDE, чрез която се избягва лепенето на сняг по колана и се увеличават плъзгащите и задържащите качества. Технологията GLIDE, е допълнение на технологията Еver Dry като увеличава защитата от полепването на сняг и добавя нови  качества: с по-малко усилия, туристът постига изключително леко плъзгане и идеално задържане. Другата изключителна технология SAFER SKIN осигурява водонепропускливост както отвътре, така и отвън и възпрепятства поемането и попиването на влага. Всички самозалепващи колани POMOCA са обработени по техноогията SAFER SKIN, което осигурява двойна водоустойчивост (Waterproof Structure). Тази технология съчетава многобройни предимства: Идеална водоустойчивост както във вътрешността, така и на повърхността, за да се попречи на абсорбирането на влага.  Улеснено изрязване на вталени колани. Допълнително промазване на ръбовете. Значително увеличение устойчивостта на скъсване и износване. Лесно поставяне на колана върху ската. Лесно сгъване на коланите - лепило срещу лепило. Технологии: GLIDE / SAFER SKIN Тези технологии са върхово постижение по отношение на комфорта и сигурността, с много добри характеристики по отношение на здравина, лесно плъзгане, добро задържане, както и защита против лепене на сняг по коланите.  Коланите Adventure Glide гарантират 100% КОМФОРТ и СТАБИЛНОСТ дължина - 180см ширина - 110мм Ref. 03.110.180.BF01/8834 произвoдител: POMOCA - Швейцария    ..

197.00 лв

Скоби за ски колани с пластина POMOCA Top Fix 80x18мм

Комплект скоби с пластина за широки ски колани. Ширина на скобата - 80мм Ширина на отвора - 18мм Ref. 6711/95-7-68 производител: Pomoca - Швейцария ..

21.00 лв

Скоби за ски колани с пластина и нитове POMOCA Top Fix 105x17мм

Комплект скоби с пластина и нитове за широки ски колани. Ширина на скобата - 107мм Ширина на отвора - 17мм Ref. 9176/181100 производител: Pomoca - Швейцария ..

28.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Свързани продукти

Лепило за ски колани POMOCA 75гр

Лепило за ски колани POMOCA 75гр

Лепилото за ски колани на POMOCA е специално направено за тежките условия в планината и на голяма на..

25.00 лв

Скоби за ски колани с пластина и нитове POMOCA Top Fix 105x17мм

Скоби за ски колани с пластина и нитове POMOCA Top Fix 105x17мм

Комплект скоби с пластина и нитове за широки ски колани. Ширина на скобата - 107мм Ширина на отвор..

28.00 лв

Торбичка за ски колани POMOCA [5431]

Торбичка за ски колани POMOCA [5431]

Торбичка за ски колани. Лека и функционална, удължава живота на коланите като предотвратява окислен..

15.00 лв

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019