• Ски обувки комбинирани NORDICA TR10

Ски обувки комбинирани NORDICA TR10

  • Марка: Nordica
  • TR10
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 355.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Ски обувки комбинирани NORDICA TR10

Randonnée boots have improved enormously over the last 10 years in terms of performance and the top of the range
models can be used equally well o­n piste in a variety of conditions.

The TR10 offer good support for feet and is a 3 buckles design, one with a micro adjustable setting.
The power strap can be moved up and down by 15 millimetres. There is, of course, a walk/ski position plus canting. 
The shell fits a wider foot It has Nordica's own rubber sole rather than a Vibram version.
The TR10 weighs 3600 grammes.

Nordica - Italy

 

Nordica

Още от Nordica

Ски /ползвани/ NORDICA Transfire RT 168cm с автомати NORDICA Adv10

Ски втора употреба с автомати размер: 168см Цената на ските е с автомати Nordica Adv10..

190.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA Cruise 45w

Cruise 45W са топли и комфортни дамски ски обувки подходящи за начинаещи и леко напреднали, които предпочитат комфорта.  Технически и конструктивни характеристики: Women’s Fit – вътрешната обувка е със специален дизайн изцяло  съобразен с конструкцията и формата на женския крак и стъпало. Анатомичната стелка осигурява пълна опора на свода на стъпалото и стабилност. NFS - Natural Foot Stance - това е революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Ширина - 104 мм Индекс на твърдост - 45 производител: Nordica - Италия  ..

209.00 лв 298.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA NXT N1w

NXT N1w на Nordica са дамски ски обувки за напреднали, които държат на добър контрол при каране, без да се отказват от комфорта. Моделът NXT N1w е най-твърдия oт серията NXT, но със супер мека вътрешна изолация, в който са съчетани комфорт и функционалност с нови технологии, напълно съобразен с характеристиките на женския крак и стъпало. Вътрешна обувка - изключително мека и комфортна вътрешна обувка, с изолация Primaloft, която задържа топлината и поддържа краката топли през целия ден. Дизайна на вътрешната обувка е съобразен с анатомията на женския крак, обхваща плътно стъпалото и глезена и осигурява стабилност и опора по време на каране. Проектирана с повече място около пръстите за повишена циркулация и повече топлина и повече комфорт. Допълнително омекотена на езика и прасеца в зоните на най-голям натиск.  Каишка на езика за по-лесно обуване и събуване. Външна обувка - нова Triax конструкция на обувката от полипропилен с висока плътност и изцяло нова интегрирана система за припокриване, елиминира всяка възможност за проникване на вода вътре в обувката, което гарантира топли и сухи крака през целия ден. Тази комбинация от конструкция и материали на външната обувка осигурява по-леко тегло и постоянна твърдост в различен температурен диапазон. Лесно обуване и събуване при ниски температури. Възможност за регулиране (увеличаване и намаляване) ширината на обувката около прасеца с 2 сантиметра за по-прецизно прецизно стягане. Щраймери - 4 алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки щраймер. Двукомпонентна подметка комбинира твърда пластмаса за по-бързо предаване на движението върху ските и мека гума за по-добро сцепление при ходене по заледени и хлъзгави терени.  Индекс на твърдост - 105 производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

357.00 лв 510.00 лв

Ски обувки NORDICA Dobermann World Cup 100 EDT

Dobermann WC 100 EDT е модела с най-малка твърдост 100 от състезателната серия ски обувки на Nordica. Колекцията Dobermann е разработена съвместно със състезателите и тествана от състезателите на Nordica.  Конструкцията на обувката обхваща много плътно крака и позволява изпълнение на специфични, много точни и прецизни завои при висока скорост. Височина на петата 43мм (одобрено от FIS) и ефективна динамична технология осигурява по-бързо и точно предаване на движението при преминаване през вратите на слалома. Конструкцията на обувката е усилена с карбонови влакна и алуминиева пластина фиксирана с четири щифта за да се елиминира страничното усукване и огъване на обувката при преминаване през врати.  Материал на външната обувка - PU Ether Вътрешна обувка - състезателна обувка, затяга се допълнително с връзки за още по-плътно и стабилно обхващане на крака. Регулиращ се заден спойлер. Ширина на обувката - 95мм (тясна обувка за тези, които искат абсолютен контрол без излишно движение на крака в обувката). Щраймери - четири алуминиеви щраймера с микро и макро регулиране. Велкро - 45мм широко велкро за още повече опора при натиск на езика на обувката. Индекс на твърдост - 100 производител: Nordica - Италия  ©copyright alpinsport-bg.com  ..

199.00 лв 499.00 лв

Мъжки ски обувки NORDICA Cruise 60

Cruise 60 е добър избор за начинаещи до средно напреднали скиори, които предпочитат комфортна обувка, с която да карат цял ден без това да натоварва краката им.  Технически и конструктивни характеристики на обувката: Вътрешна обувка - PFP технология, при която вътрешната обувка приема формата на Вашия крак, като се моделира от температурата на тялото след няколко дена каране.  NFS - Natural Foot Stance - това е революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате и почивате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Щраймери - втори и трети щраймер с фино регулиране (настройка, която Ви дава възможност да затегнете или отпуснете обувката допълнително с още 10мм, така че да я настроите по възможно най-удобния за Вас начин и позиция)  Макро регулиране на най-горния щраймер - тази настройка Ви дава възможност да увеличите или намалите линията на затваряне на горния щраймер с още 15мм  Велкро - широко 30мм велкро от разтеглива материя, което изпълнява ролята на пети щраймер, но не толкова статично, така че разтегливата материя поема голяма част от натоварването при натиска върху езика на обувката. Ширина на обувката - 104мм Индекс на твърдост - 60 производител: Nordica - Италия..

237.00 лв 339.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA Cruise 55w

Дамската обувка Cruise 55w е идеален избор за начинаещи и средно напреднали скиорки, които търсят комфортно и приятно изкарване цял ден по пистите. Cruise 55w предлага технологии и функции с високо ниво на комфорт.  Технически характеристики: Конструкция - NFS - революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Анатомична стелка осигурява пълна опора на свода на стъпалото и стабилност на петата, като при този модел е добавен още един слой топлоизолираща материя.  Вътрешна обувка - Women’s Fit - специален дизайн изцяло съобразен с конструкцията и формата на женския крак и стъпало. PFP технология, при която вътрешната обувка заема формата на Вашия крак. Велкро - широко 35мм от разтеглива материя, което изпълнява ролята на пети щраймер, но не толкова статично, така че разтегливата материя поема голяма част от натоварването при натиска върху езика на обувката. Щраймери - три щраймера с фино регулиране (настройка, която Ви дава възможност да затегнете или отпуснете обувката допълнително с още 10мм, така че да я настроите по възможно най-удобния за Вас начин и позиция). Макро регулиране на най-горния щраймер Ви дава възможност да увеличите или намалите линията на затваряне на горния щраймер с още 15 мм чрез бързо приплъзване на щраймера напред и назад за по-прецизно настройване при клиенти с по-широк прасец на крака. Индекс на твърдост - 55 производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

237.00 лв 339.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019