Мъжки ски обувки NORDICA Cruise 110 black red

  • Марка: Nordica
  • Cruise 110 black red
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 515.00 лв
  • 360.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Мъжки ски обувки NORDICA Cruise 110 black red

Cruise 110 е оптимален вариант за напреднали скиори, които търсят комбинация от отличен контрол и комфорт през целия ден. 104мм ширина осигурява достатъчно комфорт и за по-широки крака. Нов дизайн на щраймерите и нова конструкция допълват технологиите и характеристиките на този модел. 
Конструкция - NFS - революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате. Ползата от това е по-лесно и ефективно започване на завоя, по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. 
     ACP - ви дава възможност да регулирате ширината на обувката около прасеца, което дава възможност за неутрално положение на всеки крак независимо от ширината му. Направен с материали, които се оформят по крака.
Вътрешна обувка - нов дизайн и ширина 104мм осигуряват по-голям комфорт с повече място около пръстите за повишена циркулация и топлина. Технология PFP Performance Fit дава възможност вътрешната обувка за заеме формата на крака, което осигурява повече комфорт при каране и почивка. 
Щраймери - четири алуминиеви щраймера с нов дизайн за повече функционалност и по-лесно ползване. Фино преизно регулиране на всички щраймери.
Макро на последния щраймер - 20мм
Ниво - напреднали скиори
Ширина на обувката - 104мм
Индекс на твърдост - 110

производител: Nordica - Италия

©copyright alpinsport-bg.com

Nordica

Още от Nordica

Дамски ски обувки NORDICA Cruise 45w

Cruise 45W са топли и комфортни дамски ски обувки подходящи за начинаещи и леко напреднали, които предпочитат комфорта.  Технически и конструктивни характеристики: Women’s Fit – вътрешната обувка е със специален дизайн изцяло  съобразен с конструкцията и формата на женския крак и стъпало. Анатомичната стелка осигурява пълна опора на свода на стъпалото и стабилност. NFS - Natural Foot Stance - това е революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Ширина - 104 мм Индекс на твърдост - 45 производител: Nordica - Италия  ..

209.00 лв 298.00 лв

Ски NORDICA Transfire 78 с автомати N Expert Evo

Transfire 78 Ca са карвинг ски със супер геометрия, идеален модел за всеки скиор, който иска да поддържа перфектна карвинг техника и да кара цял ден без да се изморява. Използваните технологии и дизайн осигуряват лесно управление и стабилност, както на добре обработените писти сутрин, така и на по-разровени терени в края на деня. Transfire е направен с иновативна технология Early Rise СamRock, която допринася за по-лесно и плавно преминаване от кант на кант при завиване и по-добър баланс при каране. Повдигнат и по-мек връх с изнесена по-назад контактна точка на канта осигуряват маневреност и по-лесно влизане в завоя. Рокер дизайн в края на опашката за по-лесно и гладко излизане от завоя. Стандартен Камбер в средата  осигурява стабилност и сигурно закантване на заледен терен и при каране с висока скорост и пъргавина при преминаване от завой в завой. TZ Transfer зона в края на опашката прави излизането от завоя по-бързо и стабилно, а ускорителните завои са истинско удоволствие.  Конструкция - комбинация от сандвич и кап съчетава лесно завиване и стабилност,дървена сърцевина Energy Frame CA с по-твърда рамка в зоната около канта за по-стабилно закантване и по-мека в средата за повече пъргавина при завиване. Мрежа от фибростъкло под ламината допълва здравината и устойчивостта на ските. База - графитна твърда и устойчива на издраскване Electra Gallium база  Дължина - 152см Геометрия - 130-78-108мм Радиус на завоя - 12м  Автомати - Nordica N Expert Evo (DIN 3-11) Интегрираната система на автомата дава възможност на ската да се огъва естествено в завоя, което допълнително увеличава стабилността.  Цената на ските е с автомати Nordica N Expert Evo производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

585.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA NXT N1w

NXT N1w на Nordica са дамски ски обувки за напреднали, които държат на добър контрол при каране, без да се отказват от комфорта. Моделът NXT N1w е най-твърдия oт серията NXT, но със супер мека вътрешна изолация, в който са съчетани комфорт и функционалност с нови технологии, напълно съобразен с характеристиките на женския крак и стъпало. Вътрешна обувка - изключително мека и комфортна вътрешна обувка, с изолация Primaloft, която задържа топлината и поддържа краката топли през целия ден. Дизайна на вътрешната обувка е съобразен с анатомията на женския крак, обхваща плътно стъпалото и глезена и осигурява стабилност и опора по време на каране. Проектирана с повече място около пръстите за повишена циркулация и повече топлина и повече комфорт. Допълнително омекотена на езика и прасеца в зоните на най-голям натиск.  Каишка на езика за по-лесно обуване и събуване. Външна обувка - нова Triax конструкция на обувката от полипропилен с висока плътност и изцяло нова интегрирана система за припокриване, елиминира всяка възможност за проникване на вода вътре в обувката, което гарантира топли и сухи крака през целия ден. Тази комбинация от конструкция и материали на външната обувка осигурява по-леко тегло и постоянна твърдост в различен температурен диапазон. Лесно обуване и събуване при ниски температури. Възможност за регулиране (увеличаване и намаляване) ширината на обувката около прасеца с 2 сантиметра за по-прецизно прецизно стягане. Щраймери - 4 алуминиеви щраймера с фино регулиране на всеки щраймер. Двукомпонентна подметка комбинира твърда пластмаса за по-бързо предаване на движението върху ските и мека гума за по-добро сцепление при ходене по заледени и хлъзгави терени.  Индекс на твърдост - 105 производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

357.00 лв 510.00 лв

Ски обувки NORDICA Dobermann World Cup 100 EDT

Dobermann WC 100 EDT е модела с най-малка твърдост 100 от състезателната серия ски обувки на Nordica. Колекцията Dobermann е разработена съвместно със състезателите и тествана от състезателите на Nordica.  Конструкцията на обувката обхваща много плътно крака и позволява изпълнение на специфични, много точни и прецизни завои при висока скорост. Височина на петата 43мм (одобрено от FIS) и ефективна динамична технология осигурява по-бързо и точно предаване на движението при преминаване през вратите на слалома. Конструкцията на обувката е усилена с карбонови влакна и алуминиева пластина фиксирана с четири щифта за да се елиминира страничното усукване и огъване на обувката при преминаване през врати.  Материал на външната обувка - PU Ether Вътрешна обувка - състезателна обувка, затяга се допълнително с връзки за още по-плътно и стабилно обхващане на крака. Регулиращ се заден спойлер. Ширина на обувката - 95мм (тясна обувка за тези, които искат абсолютен контрол без излишно движение на крака в обувката). Щраймери - четири алуминиеви щраймера с микро и макро регулиране. Велкро - 45мм широко велкро за още повече опора при натиск на езика на обувката. Индекс на твърдост - 100 производител: Nordica - Италия  ©copyright alpinsport-bg.com  ..

250.00 лв 499.00 лв

Мъжки ски обувки NORDICA Cruise 60

Cruise 60 е добър избор за начинаещи до средно напреднали скиори, които предпочитат комфортна обувка, с която да карат цял ден без това да натоварва краката им.  Технически и конструктивни характеристики на обувката: Вътрешна обувка - PFP технология, при която вътрешната обувка приема формата на Вашия крак, като се моделира от температурата на тялото след няколко дена каране.  NFS - Natural Foot Stance - това е революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате и почивате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Щраймери - втори и трети щраймер с фино регулиране (настройка, която Ви дава възможност да затегнете или отпуснете обувката допълнително с още 10мм, така че да я настроите по възможно най-удобния за Вас начин и позиция)  Макро регулиране на най-горния щраймер - тази настройка Ви дава възможност да увеличите или намалите линията на затваряне на горния щраймер с още 15мм  Велкро - широко 30мм велкро от разтеглива материя, което изпълнява ролята на пети щраймер, но не толкова статично, така че разтегливата материя поема голяма част от натоварването при натиска върху езика на обувката. Ширина на обувката - 104мм Индекс на твърдост - 60 производител: Nordica - Италия..

203.00 лв 339.00 лв

Дамски ски обувки NORDICA Cruise 55w

Дамската обувка Cruise 55w е идеален избор за начинаещи и средно напреднали скиорки, които търсят комфортно и приятно изкарване цял ден по пистите. Cruise 55w предлага технологии и функции с високо ниво на комфорт.  Технически характеристики: Конструкция - NFS - революционно нова технология разработена от NORDICA, при която конструкцията на обувката дава възможност на крака да бъде винаги в естествено за него положение докато карате. Ползата от това е по-добър контрол, по-малко усилие при каране, по-добър баланс и като цяло по-малка умора в краката. Анатомична стелка осигурява пълна опора на свода на стъпалото и стабилност на петата, като при този модел е добавен още един слой топлоизолираща материя.  Вътрешна обувка - Women’s Fit - специален дизайн изцяло съобразен с конструкцията и формата на женския крак и стъпало. PFP технология, при която вътрешната обувка заема формата на Вашия крак. Велкро - широко 35мм от разтеглива материя, което изпълнява ролята на пети щраймер, но не толкова статично, така че разтегливата материя поема голяма част от натоварването при натиска върху езика на обувката. Щраймери - три щраймера с фино регулиране (настройка, която Ви дава възможност да затегнете или отпуснете обувката допълнително с още 10мм, така че да я настроите по възможно най-удобния за Вас начин и позиция). Макро регулиране на най-горния щраймер Ви дава възможност да увеличите или намалите линията на затваряне на горния щраймер с още 15 мм чрез бързо приплъзване на щраймера напред и назад за по-прецизно настройване при клиенти с по-широк прасец на крака. Индекс на твърдост - 55 производител: Nordica - Италия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

237.00 лв 339.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски обувки, Nordica, ски обувки Nordica,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018