Ски HEAD Motorhead Kiss of Death

  • Марка: Head
  • Motorhead Kiss of Death
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 1,399.00 лв
  • 699.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Ски HEAD Motorhead Kiss of Death

Kiss of Death доказали качествата си по склоновете на Аляска, за тези, които обичат бързо спускане надолу по девствени склонове. 
Екипирана с нови технологии и дизайн, Kiss of Death ще Ви държи по склоновете на планината от сутрин до вечер. Twin tip форма и FLR Flow Rise технология със 110мм под автомата ще задоволят и претенциозните фрийрайдъри. Бързи ски в дълбокия сняг и маневрени в тесни пространства. 
Конструкция - сандвич конструкция с изключително издръжливи вертикални стени за сигурно и стабилно закантване на твърд и заледен терен и по-добра устойчивост на ските. Тази конструкция е по-устойчива на удари и по-трайна. Лека и гъвкава дървена сърцевина осигурява пъргавина и издръжливост на ските.
Технология  Flow Rise - комбинира изразен рокер за каране в необработени терени с лек камбер за по-стабилно закантване и пъргавина на твърди и обработени трасета (което за повечето е неизбежно в даден момент). Геометрията на ските дава възможност и за лесно завиване на обработени писти. 
Рокер - повдигането на върха започва по-рано, за да могат ските да "изплуват" над снега вместо да минават през него и в същото време осигурява повече маневреност при каране в гора или тесни пространства като улеснява започването на завоя.
База - прозрачна, трайна и устойчива бърза база UHM, съчетава функция и дизайн.
Целувката на смъртта? Заслужава си да я пробвате!
ниво на скиора - напреднали и експерти
препоръчителна употреба - необработени терени и пудра
дължина - 171, 191см
ширина на върха - 130мм
талия - 110мм
опашка - 120мм
радиус - 32м / 181см

производител: Head - Австрия (произведени в Австрия)

©copyright alpinsport-bg.com

 

Head

Още от Head

Ски автомати HEAD Freeflex EVO 16

Състезателните автомати на HEAD/TYROLIA са с иновативен дизайн и екипирани с технология Freeflex EVO - най-успешната технология доказала се години наред с победи в състезанията за световната купа на FIS, европейската купа и олимпиади, естествено най-бързите ски HEAD WC Rebels DH RD и HEAD WC Rebels SG RD с най-технологичния и сигурен автомат HEAD Freeflex EVO (произведен във фабриката на TYROLIA в АВСТРИЯ).  Технологията Freeflex EVO намалява до минимум въздействието на автомата върху ската, като позволява естествено огъване в зависимост от терена, натиска и скоростта и осигурява абсолютна стабилност, оптимизиран контрол и най-високо ниво на безопасност. Напълно нова иновативна конструкция на предната част на автомата с ролковата система и по-дълги синхронно саморегулиращи се фиксатори, които са максимално близо до обувката, елиминира всякакъв луфт между обувката и автомата. Това осигурава по-добро фиксиране на обувката за максимална стабилност, по-добър контрол и по-прецизно предаване на движението. Тази конструкция намалява натиска напред, за да се избегне случайно отваряне на автомата при каране с високи скорости по екстремно стръмни и заледени състезателни писти.  Цялата констукция е интегрирана в метална клетка, което допълнително увеличава стабилността и сигурността.  AFD интелигентен плъзгащ елемент, който се движи заедно с огъването на ската, като осигурява постоянен контакт на обувката с автомата и в най-екстремните ситуации на огъване.  Състезателна задна част на автомата осигурява сигурност във всяка ситуация. Всичко това осигурява максимален контрол, безопасност, стабилност и директно предаване на движението за изпълнението на прецизни завои и минимално време за реакция, което донесе много победи на известните World Cup Rebels. Височина на платформата - 17мм Тегло - 2690гр DIN 5 - 16 (за скиори експерти и състезатели от 49кг) Натоварване на усукване от 55 до 176кг Ref. 100655 / 4135 производител: HEAD - Austria (произведени в Австрия от Tyrolia)..

579.00 лв

Ски автомати HEAD GTO 15 white orange

GTO 15 е ски автомат предназначен за скиори експерти, които искат автомат на който могат да разчитат във всяка екстремна ситуация. Предназначен за каране на писта, извънпистово каране и скокове, скокове в парка или каране в дълбок сняг.  Изработен основно от метални части, на GTO 15 може да се доверите, че няма да се счупи при сериозни скокове, удари в скали и грубо агресивно каране.  Устойчиво на издраскване покритие помага автоматите ви да изглеждат добре по-дълго време. Супер сигурна предна част на автомата с четири пружиниращи ролки, които остават  гъвкави през цялото време, за да държат обувката в центъра на автомата и да поемат тежки удари. Интелигентна система освобождава обувката хоризонтално и вертикално на 180 градуса, което осигурява максимална безопасност за скиора при падане, удар или сблъсък.   Широка тефлонова пластина предава по-добре натиска към канта на ските и елиминира мърдането на обувката при по-агресивно каране.  Здрава задна част на автомата държи обувката стабилно в центъра.  Предната и задната част на автомата са върху 10 мм пластини, което осигурява по-стабилно закантване и намалява усещането от вибрациите.  Височина на автомата - 17 мм DIN 5 - 15 (тегло на скиора от 55 до 165 кг) Ref. 100356 / 7940 производител: Head - Австрия (произведено в Австрия)..

268.00 лв 536.00 лв

Ски автомати HEAD GTO 15 silver blue

GTO 15 е ски автомат предназначен за скиори експерти, които искат автомат на който могат да разчитат във всяка екстремна ситуация. Предназначен за каране на писта, извънпистово каране и скокове от скали, каране в дълбок сняг или скокове в парка.  Изработен основно от метални части, на GTO 15 може да се доверите, че няма да се счупи при сериозни скокове, удари в скали и грубо агресивно каране.  Устойчиво на издраскване покритие помага автоматите ви да изглеждат добре по-дълго време. Супер сигурна предна част на автомата с четири пружиниращи ролки, които остават  гъвкави през цялото време, за да държат обувката в центъра на автомата и да поемат тежки удари. Интелигентна система освобождава обувката хоризонтално и вертикално на 180 градуса, което осигурява максимална безопасност за скиора при падане, удар или сблъсък.   Широка тефлонова пластина предава по-добре натиска към канта на ските и елиминира мърдането на обувката при по-агресивно каране. Здрава задна част на автомата държи обувката стабилно в центъра.  Предната и задната част на автомата са върху 8.5 мм пластини, което осигурява по-стабилно закантване и намалява усещането от вибрациите.  Височина на автомата - 17 мм DIN 5 - 15 (тегло на скиора от 55 до 165 кг) Ref. 100407 / 7941 производител: Head - Австрия (произведено в Австрия)  ..

268.00 лв 536.00 лв

Ски HEAD World Cup Rebels i. GSR с автомати Tyrolia PR 11

WC Rebels i. GSR е за пристрастените към по-високите скорости. Състезателна сандвич конструкция, технология Intelligence, супер твърда и бърза база със състезателна сруктура ще Ви осигурят скорост и абсолютен контрол на най-трудните и заледени писти. Геометрията на ската намалява радиуса на завоя и позволява гладко и плавно завиване при по-висока скорост. Ако адреналина Ви се вдига от високите скорости, то WC Rebels i. GSR е перфектния избор за Вас, готов за да издържи многобройни Г-фактори. Зад Вашето бързо, стабилно и сигурно каране стоят състезателните супер технологиите на HEAD. INTELLIGENCE технология, която променя твърдостта на ските. Технологията Intelligence - все още най-ефективната технология на световния ски пазар за контролиране твърдостта на ските. Адаптивната технология Intelligence помага на ските да работят перфектно както по отношение на терена и скоростта, така и по отношение на стила на каране. Колкото по-бързо и агресивно карате на твърд терен, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които променят твърдостта на ските - те стават супер твърди, точно от каквито се нуждаете за каране на лед, така получавате перфектен контрол и стабилно закантване без никакво странично усукване и като цяло по-лесно управление на ските при висока скорост.  INTELLIGENCE технологията дава възможност на ските да се адаптират към всеки терен за 2 стотни от секундата, като им осигурява перфектната твърдост съобразена със скоростта и повърхността на терена.  Intellifibres са специални фибри разположени на 45 градуса в конструкцията на ската, които преобразуват механичните импулси от вибрацииите в електрическа енергия. Колкото по-бързо и агресивно карате на твърд терен, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които променят твърдостта на ските - те стават супер твърди, точно от каквито се нуждаете за каране на лед. Система на автомата - сигурна и стабилна система за монтиране на автоматите PowerRail - разработена от TYROLIA интегрирана система на автомата осигурява максимална гъвкавост при завиване и не променя твърдостта и параметрите на ската.  Характеристики:  Intelligence технология  Състезателна сандвич конструкция База - твърда и супербърза графитна база със състезателна структура Геометрия:  116/67/100мм @ 160см Радиус на завоя -12,7м 116/68/101мм @ 165см Радиус на завоя -13,5м 116/68/101мм @ 170см Радиус на завоя -14,4м Терени - стръмни и заледени писти, състезателни трасета Автомати - Tyrolia PR11 Цената на ските е с автомати Tyrolia PR11 (DIN 3-11 / от 31 до 110кг)   производител:  Head - Austria  ..

826.00 лв 1,180.00 лв

Ски HEAD Free Joy с автомати Head Joy 9

Joy е дамската серия ски на водещата марка Head, в която конструкторите са осигурили леко тегло, по-добър баланс и контрол, за да имате повече енергия да се насладите на карането до края на деня. Моделът ски Free Joy е предназначен за начинаещи и средно напреднали, които карат с умерена скорост по обработени писти. Леката конструкция и геометрията с малък радиус на завоя дават възможност за много бързо усвояване на карвинг техниката и бързо напредване, което ще усетите, а това е основната мотивация да излезете отново на пистата.  Геометрията на ските дава възможност за бързо преминаване от кант на кант и бърза смяна посоката на завоя. Конструкцията на ските осигурява стабилност и увереност на добре обработени писти.  Технологии: ERA 3.0 - перфектна комбинация от геометрия, конструкция и форма. ERA 3.0 Rocker/Camber - това съчетание на конструкция и форма комбинира традиционния Camber профил в центъра на ската и Rocker профил във върха на ската. Рокер за по-лесно започване и влизане в завоя и камбер за стабилно закантване и перфектно изрязани карвинг завои на писта. ERA 3.0 Rocker осигурява по-добро управление и перфектни завои с максимална ефективност и лесно преминаване от единия кант на другия. UHM C Base - бърза устойчива на издраскване база, която е лесна поддръжка и позволява на ските да се плъзгат добре в различни условия. Спецификации: Ниво на скиора - начинаещи и средно напреднали, които искат да усвоят добра карвинг техника Скорост - средна, умерена Геометрия - 124/69/105мм Радиус на завоя - 9.2м Цената на ските е с автомати - Head Joy 9 (DIN – 2,5-9  подходящи за скиори с тегло 30 до 99кг) производител - Head   ..

415.00 лв 638.00 лв

Дамски ски обувки HEAD Next Edge XP W white 2019

Новата Next Edge XP w е още по-комфортна обувка с изчистен стилен дизайн, предназначена за всички дами, които обичат да карат до последното качване на лифта и да се чувстват топло и комфортно през целия ден. Дамската обувка Next Edge XP е комбинация от комфорт, функционалност, технологии и възможности за регулиране събрани в една обувка, която осигурява топлина и приятно усещане и в същото време много добър контрол при каране. 100% дамски дизайн на вътрешната и външната обувка. Вътрешна обувка - нов дизайн на вътрешната обувка и специалния профил на петата държат стъпалото стабилно на място и не му позволяват да се повдига по време на каране, което респективно осигурява по-добър контрол върху ските. Друго предимство на тази вътрешна обувка са по-меки зони в точките с най-голям натиск при каране. Езика на обувката е допълнително омекотен за да се намали напрежението и умората по време на каране. Анатомична стелка изработена от мек и запазващ топлината материал. Пълният комфорт на тази обувка се допълва от два вида мека и топла материя използвана за вътрешния чорап и технологията HeatFit Liner, при която обувката се оформя по формата на крака по време на каране и ходене.  Външна обувка - черупката на обувката е с три различни зони на плътност и твърдост, което увеличава ефективността и комфорта. Рамка от по-твърд материал в основата на обувката и подметката за максимална устойчивост и по-бързо и по-точно предаване на движението от скиора към ските, по-мек материал в зоната на езика за по-лесно обуване и събуване и повече комфорт по време на каране. Velcro® 30мм - осигурява по-добро стягане на обувката и съответно по-добър контрол при каране. Щраймери - 4 щраймера с фино регулиране, горните два с макро регулиране. Формата на щраймерите прави ползването им лесно дори и с дебели ръкавици. Ширина - 102мм Индекс на твърдост - 65 производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

379.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски, Head, ски Head, фрийрайд ски,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019