Ски HEAD Motorhead Kiss of Death

  • Марка: Head
  • Motorhead Kiss of Death
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 1,399.00 лв
  • 699.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Ски HEAD Motorhead Kiss of Death

Kiss of Death доказали качествата си по склоновете на Аляска, за тези, които обичат бързо спускане надолу по девствени склонове. 
Екипирана с нови технологии и дизайн, Kiss of Death ще Ви държи по склоновете на планината от сутрин до вечер. Twin tip форма и FLR Flow Rise технология със 110мм под автомата ще задоволят и претенциозните фрийрайдъри. Бързи ски в дълбокия сняг и маневрени в тесни пространства. 
Конструкция - сандвич конструкция с изключително издръжливи вертикални стени за сигурно и стабилно закантване на твърд и заледен терен и по-добра устойчивост на ските. Тази конструкция е по-устойчива на удари и по-трайна. Лека и гъвкава дървена сърцевина осигурява пъргавина и издръжливост на ските.
Технология  Flow Rise - комбинира изразен рокер за каране в необработени терени с лек камбер за по-стабилно закантване и пъргавина на твърди и обработени трасета (което за повечето е неизбежно в даден момент). Геометрията на ските дава възможност и за лесно завиване на обработени писти. 
Рокер - повдигането на върха започва по-рано, за да могат ските да "изплуват" над снега вместо да минават през него и в същото време осигурява повече маневреност при каране в гора или тесни пространства като улеснява започването на завоя.
База - прозрачна, трайна и устойчива бърза база UHM, съчетава функция и дизайн.
Целувката на смъртта? Заслужава си да я пробвате!
ниво на скиора - напреднали и експерти
препоръчителна употреба - необработени терени и пудра
дължина - 171, 191см
ширина на върха - 130мм
талия - 110мм
опашка - 120мм
радиус - 32м / 181см

производител: Head - Австрия (произведени в Австрия)

©copyright alpinsport-bg.com

 

Head

Още от Head

Туринг ски HEAD Nebula 78

Nebula са изключително леки туринг ски за продължителни изкачвания и екстремни спускания. Комбинация от технологиите Allride Rocker и Era 3.0 в конструкцията на ските дава възможност за каране на разнообразни терени, прозрачна  високотехнологична UHM база позволява лесно нанасяне на ваксата и сигурно залепване на коланите.  По дефиниция Nebula означава "облак от газ и прах в Космоса", което напълно съответства на спецификацията на тези ски - с две думи СУПЕР ЛЕКИ, перфектни за алпийски ски ралита, но ако планирате каране по обработени трасета, не се притеснявайте Nebula ще се справи отлично и по всички трасета в курорта.  Nebula са екипирани Era 3.0 Rocker и Camber, което им дава възможност да "плуват" в мек сняг и в същото време да се държат стабилно на писта. Друго от предимствата на ските е Nano Tech покритие, на което се нанася вакса и не позволява на снега да полепва по повърхността на ската. , технически характеристики: Конструкция при която горното покритие на ската завива до над канта като образува заоблена повърхност отстрани на ските. Лека дървена сърцевина за повече устойчивост, здравина и пъргавина на ската. Благодарение на леката си, но стабилна конструкция Nebula са лесни и приятни както за дълги изкачвания с панти, така и за каране на разнообразни терени. Дизайн - Era 3.0 Rocker и Camber - това съчетание на конструкция и форма комбинира традиционния Camber в центъра на ската и Rocker профил във върха. Era 3.0 е перфектна комбинация от геометрия, конструкция и форма, която услеснява карането в мек сняг, прави ските лесни за управление и завиване в необработени терени и дава възможност за стабилно закантване и перфектно изрязани карвинг завои на писта.  Покритие Nano Tech - повърхността на ските е с подобна молекулна структура като тази на базата. Това означава, че може да нанасяте вакса по повърхността в зависимост от снежните условия така, че да не полепва сняг отгоре на ските и да тежи по време на изкачване.  База UHM С - най-трайната и бърза база, която не изисква честа поддръжка и осигурява отлични плъзгащи качества на ските. дължина - 177см геометрия - 132-79-114мм радиус - 14.3м Ref. 103465 производител: Head - Австрия (произведени в Австрия) ©copyright alpinsport-bg.com ..

442.00 лв 884.00 лв

Ски HEAD Primal Instinct с автомати Head PR11

Primal Instinct са леки и пъргави ски, лесни за управление при бавни и средни скорости, предназначени за начинаещи и средно напреднали скиори с геометрия, която ще улесни максимално усвояването на карвинг техниката и изрязаните завои на кант. Предназначени за начинаещи и средно напреднали скиори за каране основно по обработени писти.  Конструкция - кап конструкция с лека и гъвкава дървена сърцевина, помага при учене и усвояване на карвинг техниката.  База - най-трайната и бърза база, лесна за поддържане, позволява на ските да правят това, за което са направени - да се плъзгат добре. Покритие - текстурирана повърхност устойчива на издраскване помага ските да изглеждат като нови по-дълго време. Първоначално проектирано за ските, които се дават под наем, сега се използва масово от всички марки, за да изглеждат ските по-добре. ERA 3.0 Rocker/Camber - това съчетание на конструкция и форма комбинира традиционния Camber профил в центъра на ската и Rocker профил във върха на ската. Рокер намалява усилието при започване на завоя и прогресивен радиус за стабилно закантване и перфектно изрязани карвинг завои на. Камбер под автомата за повече пъргавина при завиване на писта.  Ниво - начинаещи скиори и средно напреднали, които карат с умерена скорост на писта. дължина - 149см, 156см талия - 70мм  радиус -  Ref. 103460/103461 Цената на ските е с автомати Head PR11 (DIN 3.5-11) - подходящи за скиори с тегло 38.5 - 121кг производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com ..

405.00 лв 578.00 лв

Ски HEAD Primal Instinct 70R

Primal Instinct са перфектните ски за начинаещи и леко напреднали, които искат да се чувстват комфортно по пистите и бързо да преминат към по-високи скорости и по-предизвикателни терени. Леки и гъвкави, лесни за контрол при ниска и средна скорост и с геометрия, която ще улесни максимално усвояването на карвинг техниката и изрязаните завои на кант. Era 3.0 рокер дизайн допълнително улеснява започването на завоя. Конструкция - кап конструкция с композитна сърцевина, която е по-гъвката и по-лесна за огъване от дървената сърцевина, което е предимство при ските за учене и усвояване на карвинг техниката.  ERA 3.0 Rocker/Camber - това съчетание на конструкция и форма комбинира традиционния Camber профил в центъра на ската и Rocker профил във върха на ската. Рокер намалява усилието при започване на завоя и прогресивен радиус за стабилно закантване и перфектно изрязани карвинг завои на. Камбер под автомата за повече пъргавина при завиване на писта.  База - най-трайната и бърза база, лесна за поддържане, позволява на ските да правят това, за което са направени - да се плъзгат добре. Покритие - текстурирана повърхност устойчива на издраскване помага ските да изглеждат като нови по-дълго време. Първоначално проектирано за ските, които се дават под наем, сега се използва масово от всички марки, за да изглеждат ските добре. Пластмасови протектори на върха повишават трайността на ските и намаляват вероятността от разлепване при евентуален удар. Ниво - начинаещи скиори и средно напреднали, които карат с умерена скорост на писта. дължина - 156см геометрия -  радиус -  Ref. 103459 Цената е на ските без автомати. На ските може да се монтира всеки автомат по желание на клиента. производител: Head - Австрия  ©copyright alpinsport-bg.com ..

315.00 лв

Ски HEAD i. Supershape Titan с автомати Head PRX 12 - 2017

Titan е супер универсална ска за каране на всякакви терени, легендарната машина за високи скорости с нов дизайн и технологии и още по-стабилни. Екипиран с технологиите използвани при състезателните ски - WC състезателна сандвич конструкция, KERS технология, дизайн ERA 3.0 и Графен, Titan е перфектната ска за каране навсякъде.  Titan е най-широката от серията Supershape с 80мм под автомата, което е оптимална комбинация за бързи завои на писта и каране в необработени терени с 20-30см нов сняг и подходящ избор за скиори, които се наслаждават на каране на всякакви терени   Зад Вашето бързо, стабилно и сигурно каране стоят супер технологиите на HEAD. Технически характеристики: GRAPHENE™ - най-лекия, най-тънкия и най-здравия материал в правен досега. HEAD с гордост представиха новите модели ски с GRAPHENE™. Разположен в специфични зони на ските GRAPHENE™ дава на ските несравнима пъргавина, баланс и контрол във всяка ситуация. Добавен в новите модели на HEAD - RD, WC Rebels, Supershape, Monster, Instinct, Joy тази технология дава възможност на ските да преминават всеки терен с лекота. Революционната технология на GRAPHENE™ прави ските идеално балансирани и стабилни, независимо от предизвикателствата, които планината Ви предлага. Използването на Графен в конструкцията, позволява намаляването на материали като дърво, влакна и добаването на допълнителни пластове Титанал за заздравяване и усилване на ските, като резултат - по-голямата пъргавина, по-леко тегло и по-здрава конструкция. Графенът е над сто пъти по-здрав от стоманата и има уникални физични свойства. Тази технология позволява промяна в баланса на ските за оптимизиране стабилността им на всеки терен. Благодарение на Графена камбера на ската има по-нисък профил, което прави по-бързо завършването на завоя.  Технология KERS - система за възвръщане на кинетична енергия. KERS технологията работи като турбокомпресор, който осигурява допълнителна мощност и ускорение с втвърдяване опашката на ските в точния момент на излизане от завоя. KERS е електронна, напълно автоматична интегрирана в конструкцията на ските система. HEAD KERS технологията е еволюцията на идеята, вложена в технологията Intelligence. Но, за разлика от Intelligence, KERS не оказва влияние върху твърдостта на ските по цялото тяло, а променя твърдостта на опашката на ската в края на завоя КERS технологията е базирана и на съвършено нов чип, който има способността да акумулира енергия и да я освобождава в точния момент.  Ефектът KERS - Допълнително ускорение в края на завоя. Как работи - Ските достигат максимално огъване в края на завоя. В този момент активен микрочип освобождава енергията генерирана във фибрите в опашката на ските. Това моментално я втвърдява и увеличава силата на оттласкването за максимално ускорение при излизането от завоя и влизането в следващия завой. Дизайн ERA 3.0 - по-повдигнатия върх на ските намалява усилието при започването на завоя и осигурява повече манвреност и лекота при завиване. Състезателна структурирана база UHM-C Състезателна сандвич констукция  Спесификации: Ниво на скиора - много добра карвинг техника  Скорост - супер бърза Геометрия: 170см - 137/80/117мм Радиус на завоя - 14.1м @ 170см Интегрирана система за автоматите - PowerRail Pro Важно: този модел може да се ползва само с определен модел автомати Head или Tyrolia Цената на ските е с автомат HEAD PRX 12 /DIN 3.5 – 12 /  39 - 132кг/ производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com ..

1,049.00 лв 1,498.00 лв

Туринг ски HEAD Galactic 84sw

Galactic 84 са туринг ски с олекотена конструкция, подходящи за напреднали скиори, които искат да имат леки ски за ски-туризъм без да се притесняват от трудния терен по пътя надолу. Galactic 84 ще се представи отлично навсякъде из планината. Проектирани да бъдат супер леки за бързи и трудни изкачвания, да се карат лесно в необработени терени и да бъдат стабилни при каране с висока скорост по пистите. Функционални и ефективни ски за снежни приключения в планината. Екипиран с Era 3.0 рокер - перфектната комбинация от технологии, форма и геометрия. Рокер дизайн на върха с ширна 136мм ще излезе с лекота в мекия сняг.  Прогресивен радиус за по-добър контакт на канта с терена, повече контактни точки на канта с терена = по-стабилно закантване. Геометрията на ските осигурява маневреност и стабилност на разнообразни терени. 85мм ширина под автомата дава възможност за бърза смяна от кант на кант и стабилно закантване при каране на твърди терени. 118мм широка пъргава опашка придава лекота на завоя при каране на стръмни терени. Конструкция - комбинирана сандвич и кап конструкция. Кап конструкция на върха и опашката и сандвич конструкция с лека дървена сърцевина и странични стени на останалата част на ската осигуряват прецизност и контрол, оптимално стабилно закантване при каране на заледени и твърди трасета, идеална пъргавина при завиване и издръжливост. Покритие - "Nano Tech" технология не позволява залепване и натрупване на сняг отгоре на ските, което е изключително полезно при дълги и сериозни ски-туринг преходи.  Място за фиксиране за задната кука на коланите. База - UHM C - бърза устойчива на издраскване база, която е лесна поддръжка и позволява на ските да се плъзгат добре в различни условия. Ниво - напреднали скиори, които карат навсякъде и всичко (или за тези, които искат да постигнат всичко това). дължина - 177см, 184см геометрия - 135/85/117мм радиус - 16м / 177см Ref. 103463/103464 производител: Head - Австрия (произведени в Австрия) ©copyright alpinsport-bg.com ..

470.00 лв 940.00 лв

Ски HEAD Protostelar 98sw

Protostelar 98 са супер универсални ски, идеални както за каране в необработени терени, така и за ежедневно каране по пистите, единствената ска от своя клас, която ще Ви впечатли с маневреност в трудни трасета като гори, клекове и тесни кулоари. Ако Ви е омръзнало да ходите на ски с няколко чифта, Protostelar ще ги замени всичките. Това са перфектните ски ако искате да имате един чифт за туринг, да карате в 30-40см нов сняг, а когато условията не са добри за Sidecountry, да изкарате един перфектен ден на пистата.  Конструкция - комбинирана сандвич и кап конструкция. Кап конструкция на върха и опашката и сандвич конструкция с лека дървена сърцевина и странични стени на останалата част на ската осигуряват прецизност и контрол, оптимално стабилно закантване при каране на заледени и твърди трасета, идеална пъргавина при завиване и издръжливост. Екипиран с Era 3.0 рокер за един чудесен ден в снежната планина. Era 3.0 е перфектната комбинация от технологии, форма и геометрия. 137мм широк връх с Рокер дизайн Ви позволява с лекота да "изплувате" в новия сняг за оптимално лесно каране по необработени терени. Прогресивен радиус осигурява по-добър контакт на канта с терена, повече контактни точки на канта с терена = по-стабилно закантване. 98мм талия Ви дава относително бърза смяна от кант на кант на пистата, с което по-широките модели не могат да се похвалят. Покритие - "Nano Tech" технология не позволява залепване на сняг отгоре на ските, което е изключително полезно при дълги и сериозни ски-туринг преходи. Място за фиксиране за задната кука на коланите. База - UHM C - най-бързата и трайна база,  Ски за приключения, готови за всякакви условия и терени, които могат да се карат супер бързо и в същото време под пълен контрол. Ниво - напреднали скиори, които карат навсякъде и всичко (или за тези, които искат да постигнат всичко това). дължина - 170см геометрия - 137-98-123мм радиус - 15,3м / 170см Ref. 103462 производител: Head - Австрия (произведени в Австрия) ©copyright alpinsport-bg.com ..

490.00 лв 980.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски, head,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2017