Ски HEAD Protostelar 98sw

  • Марка: Head
  • Protostelar 98sw
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 980.00 лв
  • 490.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Ски HEAD Protostelar 98sw

Protostelar 98 са супер универсални ски, идеални както за каране в необработени терени, така и за ежедневно каране по пистите, единствената ска от своя клас, която ще Ви впечатли с маневреност в трудни трасета като гори, клекове и тесни кулоари. Ако Ви е омръзнало да ходите на ски с няколко чифта, Protostelar ще ги замени всичките. Това са перфектните ски ако искате да имате един чифт за туринг, да карате в 30-40см нов сняг, а когато условията не са добри за Sidecountry, да изкарате един перфектен ден на пистата. 
Конструкция - сандвич конструкция с лека дървена сърцевина от топола и странични стени на ската осигуряват прецизност и контрол, оптимално стабилно закантване при каране на заледени и твърди трасета, идеална пъргавина при завиване и издръжливост.
Екипиран с Era 3.0 рокер за един чудесен ден в снежната планина. Era 3.0 е перфектната комбинация от технологии, форма и геометрия.
137мм широк връх с Рокер дизайн Ви позволява с лекота да "изплувате" в новия сняг за оптимално лесно каране по необработени терени. Прогресивен радиус осигурява по-добър контакт на канта с терена, повече контактни точки на канта с терена = по-стабилно закантване. 98мм талия Ви дава относително бърза смяна от кант на кант на пистата, с което по-широките модели не могат да се похвалят.
Покритие - "Nano Tech" технология не позволява залепване на сняг отгоре на ските, което е изключително полезно при дълги и сериозни ски-туринг преходи. Място за фиксиране за задната кука на коланите.
База - UHM C - най-бързата и трайна база, 
Ски за приключения, готови за всякакви условия и терени, които могат да се карат супер бързо и в същото време под пълен контрол.
Ниво - напреднали скиори, които карат навсякъде и всичко (или за тези, които искат да постигнат всичко това).
дължина - 170см
геометрия - 137-98-123мм
радиус - 15,3м / 170см
Ref. 103462

производител: Head - Австрия (произведени в Австрия)

©copyright alpinsport-bg.com

Head

Още от Head

Дамски ски обувки HEAD Next Edge XP W white 2019

Новата Next Edge XP w е още по-комфортна обувка с изчистен стилен дизайн, предназначена за всички дами, които обичат да карат до последното качване на лифта и да се чувстват топло и комфортно през целия ден. Дамската обувка Next Edge XP е комбинация от комфорт, функционалност, технологии и възможности за регулиране събрани в една обувка, която осигурява топлина и приятно усещане и в същото време много добър контрол при каране. 100% дамски дизайн на вътрешната и външната обувка. Вътрешна обувка - нов дизайн на вътрешната обувка и специалния профил на петата държат стъпалото стабилно на място и не му позволяват да се повдига по време на каране, което респективно осигурява по-добър контрол върху ските. Друго предимство на тази вътрешна обувка са по-меки зони в точките с най-голям натиск при каране. Езика на обувката е допълнително омекотен за да се намали напрежението и умората по време на каране. Анатомична стелка изработена от мек и запазващ топлината материал. Пълният комфорт на тази обувка се допълва от два вида мека и топла материя използвана за вътрешния чорап и технологията HeatFit Liner, при която обувката се оформя по формата на крака по време на каране и ходене.  Външна обувка - черупката на обувката е с три различни зони на плътност и твърдост, което увеличава ефективността и комфорта. Рамка от по-твърд материал в основата на обувката и подметката за максимална устойчивост и по-бързо и по-точно предаване на движението от скиора към ските, по-мек материал в зоната на езика за по-лесно обуване и събуване и повече комфорт по време на каране. Velcro® 30мм - осигурява по-добро стягане на обувката и съответно по-добър контрол при каране. Щраймери - 4 щраймера с фино регулиране, горните два с макро регулиране. Формата на щраймерите прави ползването им лесно дори и с дебели ръкавици. Ширина - 102мм Индекс на твърдост - 65 производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

379.00 лв

Дамски ски обувки HEAD Next Edge XP W black 2019

Новата Next Edge XP W е още по-комфортна обувка с изчистен стилен дизайн, предназначена за всички дами, които обичат да карат до последното качване на лифта и да се чувстват топло и комфортно през целия ден. Този модел е комбинация от комфорт, функционалност, технологии и възможности за регулиране събрани в една обувка, която осигурява топлина и приятно усещане и в същото време много добър контрол при каране. 100% дамски дизайн на вътрешната и външната обувка. Вътрешна обувка - нов дизайн на вътрешната обувка и специалния профил на петата държат стъпалото стабилно на място и не му позволяват да се повдига по време на каране, което респективно осигурява по-добър контрол върху ските. Друго предимство на тази вътрешна обувка са по-меки зони в точките с най-голям натиск при каране. Езика на обувката е допълнително омекотен за да се намали напрежението и умората по време на каране. Анатомична стелка изработена от мек и запазващ топлината материал. Пълният комфорт на тази обувка се допълва от два вида мека и топла материя използвана за вътрешния чорап и технологията HeatFit Liner, при която обувката се оформя по формата на крака по време на каране и ходене.  Външна обувка - черупката на обувката е с три различни зони на плътност и твърдост, което увеличава ефективността и комфорта. Рамка от по-твърд материал в основата на обувката и подметката за максимална устойчивост и по-бързо и по-точно предаване на движението от скиора към ските, по-мек материал в зоната на езика за по-лесно обуване и събуване и повече комфорт по време на каране. Velcro® 30мм - осигурява по-добро стягане на обувката и съответно по-добър контрол при каране. Щраймери - 4 щраймера с фино регулиране, горните два с макро регулиране. Формата на щраймерите прави ползването им лесно дори и с дебели ръкавици. Ширина - 102мм Индекс на твърдост - 65 производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

379.00 лв

Комплект ски HEAD Shape 5.0 с автомати TYROLIA SX10 и ски обувки HEAD Next Edge

Комплект ски HEAD с автомати TYROLIA и ски обувки HEAD Ски HEAD Shape 5.0  Моделът Shape 5.0 са идеални ски за начинаещи и средно напреднали скиори, които карат основно на писта с умерена скорост. Shape 5.0 са маневрени и лесни за управление ски, с които ще карате цял ден без да се изморявате бързо и ще имате възможност бързо да усвоите добра карвинг техника.  Era 3.0 - комбинация от технологии, форма и геометрия.  Форма - 20% Рокер / 80% Камбер осигурява завиване и управление на ските без усилие. Рокер - малко по-повдигнат и по-мек връх прави започването на завоя бързо и лесно и осигурява повече маневреност на ските. Камбер в средната част осигурява необходимата пъргавина за по-лесно преминаване от единия кант на другия кант и по-бързо завиване и прави ските по-стабилни при каране. Конструкция с дървена сърцевина намалява страничното усукване на ските при каране и прави ските по-стабилни. Радиус на завоя подходящ за поддържане на умерена скорост.   Покритие - Power Fiber Jacket устойчиво на издрасквания покритие на ските Ниво на скиора - начинаещо / средно напреднало Терени - писти  производител: HEAD - Austria Автомати TYROLIA SX10 (DIN 3-10 подходящи за тегло на скиора от 33 до 110кг) с карвинг пластина HEAD PP10 SX10 са леки и лесни за употреба ски автомати с уникалните за TYROLIA стандарти за безопасност, подобрена кинематика за по-добра стабилност и по-ефективно предаване на движението върху ската.  производител: TYROLIA - Austria Ски обувки HEAD Next Edge 75 Next Edge 75 е удобна мъжка обувка подходяща за начинаещи до средно напреднали скиори. В този модел дизайнерите на HEAD са наблегнали на комфорта за да Ви помогнат да останете по-дълго време на пистата. Вътрешна обувка - мека и топла материя използвана за вътрешния чорап и анатомична стелка с доплълнителен топлоизолиращ слой, предпазват крака от измръзване и осигуряват оптимален комфорт и топлина.  Езика на обувката е допълнително омекотен за да се намали напрежението и умората по време на каране. Каишка на езика на вътрешната обувка улеснява обуването и събуването. Технология Custom comfort fit - вътрешната обувка се адаптира по формата на крака. Конструкция - различна твърдост в различните зони на обувката осигурява лесно обуване и събуване дори и при ниски температури и увеличава контрола и стабилността при каране. Щрайери - 4 щраймера с микро регулиране, горните два щраймера с доплълнително удължаване или скъсяване с 28мм за максимално прецизно стягане на обувката.   Велкро - широко 40мм осигурява по-добро стягане на обувката и съответно по-добър контрол при каране. Ширина на стъпалото - 102мм Индекс на твърдост - 75 производител: HEAD - Austria ©copyright alpinsport-bg.com  ..

649.00 лв

Ски HEAD Shape 5.0 с карвинг пластина Head РР9 и автомати Tyrolia SX10

Моделът Shape 5.0 са идеални ски за начинаещи и средно напреднали скиори, които карат основно на писта с умерена скорост. Shape 5.0 са маневрени и лесни за управление ски, с които ще карате цял ден без да се изморявате бързо и ще имате възможност бързо да усвоите добра карвинг техника.  Era 3.0 - комбинация от технологии, форма и геометрия.  Форма - 20% Рокер / 80% Камбер осигурява завиване и управление на ските без усилие. Рокер - малко по-повдигнат и по-мек връх прави започването на завоя бързо и лесно и осигурява повече маневреност на ските. Камбер в средната част осигурява необходимата пъргавина за по-лесно преминаване от единия кант на другия кант и по-бързо завиване и прави ските по-стабилни при каране. Конструкция с дървена сърцевина намалява страничното усукване на ските при каране и прави ските по-стабилни. Радиус на завоя подходящ за поддържане на умерена скорост.   Покритие - Power Fiber Jacket устойчиво на издрасквания покритие на ските Ниво на скиора - начинаещо / средно напреднало Терени - писти  Дължини - 156, 163, 170см Радиус - 11.5м / 163см Геометрия - 122 - 70 - 105мм / 163см Цената на ските е с карвинг пластина Head 9мм и автомати Head SX10  Автомати Head SX10 (DIN 3-10) - леки и лесни за употреба ски автомати с уникалните за TYROLIA стандарти за безопасност, подобрена кинематика за по-добра стабилност и по-ефективно предаване на движението върху ската. Автоматите са подходящи за тегло на скиора от 31 до 110кг производител: HEAD - Austria  ..

479.00 лв 685.00 лв

Ски HEAD Motorhead Hammered 115

Head Hammered е от серията Head Motorhead проектирани като високоскоростен заряд за бързо спускане по стръмни и трудни трасета с дълбок сняг. Специфичния дизайн с Рокер на върха и опашката правят ските изключително маневрени в дълбок необработен сняг, докато лекия Камбер под автоматите прави ските стабилни при каране на твърди и силно заледени трасета.  Технологията на HEAD Independent Suspension System намалява вибрациите и осигурява по-стабилно, леко и гладко каране. Конструкция - комбинация от сандвич и кап конструкция. Tuffwall сандвич конструкция в средната част под автомата, където ската е подложена на най-голямо натоварване за по-голяма устойчивост и стабилност при закантване. Кап конструкция във върха и опашката на ската за повече гъвкавост и намаляване на теглото. TTS Stabilization конструкция над Рокера на върха и опашката увеличава устойчивостта на ската, като намалява страничното усукване и вибрациите в края на ските.  База - бърза и устойчива база UHM  Дължина - 171см Ширина на върха - 148мм Ширина на опашката - 131мм Талия - 113мм Радиус на завоя - 19м С тази геометрия и радиус на завоя Hammered са идеални за екстремни спускания в дълбок сняг с пудра и твърди заледени терени. Ref. 103149 производител: Head - Австрия (произведени в Австрия) ©copyright alpinsport-bg.com  ..

599.00 лв 1,199.00 лв

Ски HEAD Premium с автомати Head PRD 14

Premium е същия висок клас като Prestige, но малко по-твърда  и по-тясна под стъпалото, ориентирана към скиорите, които искат да са първи и най-добри на всяка цена. И в този модел инженерите от HEAD на са ползвали думата компромис в нито един детайл при производството на тази съвършени ски. Premium са перфектните ски за каране на твърди и заледени писти. Екипирана с уникалните технологии на HEAD за бързо и агресивно каране, съчетана с елегантен и изискан дизайн, с тези ски определено ще правите впечатление навсякъде. Най-високия клас преди състезателните модели, Premium е със същите технологии, конструкция и база като моделите, които се карат на Световната купа. Висока скорост, стабилно закантване, прецизни завои с бързо преминаване от кант на кант, Premium ще Ви кара да се усмихвате след всеки завой.  Технологии: Доброто представяне не е постоянна величина, какво искате от ските зависи от това къде и как карате - на твърда и заледена писта Ви трябва абсолютна стабилност, докато на мек сняг Ви трябва повече маневреност. С модела Premium получавате и двете.  Технологиите на HEAD помагат ските Ви да се представят перфектно както по отношение на терена, така и по отношение на Вашия индивидуален стил на каране.  Intelligence Chip технологията е еволюцията на идеята, вложена в технологията Intelligence. Технологията е базирана на съвършено нов чип, който има способността да акумулира енергия и да я освобождава в точния момент. Intellifibers трансформират кинетичната енергия в електрическа, която се натрупва във вградения в ските чип. Тази енергия се освобождава, когато е необходимо, което се засича от сензор. Складирането и освобождаването на енергия са фабрично програмирани така, че да съответства на вибрациите върху ската. В зависимост от гъвкавостта и твърдостта на различните модели, сензорите се настройват фабрично - колкото по-агресивна трябва да е ската, толкова по-твърда ще бъде опашката й. Перфектен контрол и стабилно закантване без никакво странично усукване и като цяло по-лесно управление на ските при висока скорост. ERA 3.0 S е комбинация от състезателни технологии и супер лесен за карвинг завои дизайн, който ще впечатли скиори на всички нива.  Speed rocker - повишава маневреноста на ските и улеснява завиването на всякакъв терен. Прогресивен радуис намалява с 50% ъгъла на закантване, при който се използва целия ефективен кант, което осигурява повече контактни точки със снега и съответно много по-стабилно закантване на твърд терен при висока скорост. Легендарните Piezoelectric Intellifibers разположени във върха на ските елиминират вибрациите, които обикновено се усещат в ските с Рокер.  Конструкция - сандвич конструкция използвана в състезателните ски с допълнително покритие от Карбон. Супер лека, гъвкава и много здрава дървена сърцевина KARUBA. База - UHM C база със състезателна структура. Терени - on piste Ниво - напреднало, експерти Дължина - 170см Геометрия - 124 / 68 / 104мм / 170см Радиус на завоя - 14.0м / 170см Цената на ските е с автомати Head PRD14 (DIN 4-14) автоматите са със задно диагонално отваряне  Ref. 8908 производител: Head - Австрия (произведени във Vorarlberg Австрия) ©copyright alpinsport-bg.com Внимание! Този модел ски може да се ползва само с препоръчания от производителя автомат Head/Tyrolia PRD. Монтаж и настройки на автомата се извършват от оторизиран търговец или сервиз. Гаранцията няма да важи ако автоматите на са обслужени по необходимия начин. ..

1,462.00 лв 2,089.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски, Head, ски Head,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019