Ски HEAD Protostelar 98sw

  • Марка: Head
  • Protostelar 98sw
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 980.00 лв
  • 490.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Ски HEAD Protostelar 98sw

Protostelar 98 са супер универсални ски, идеални както за каране в необработени терени, така и за ежедневно каране по пистите, единствената ска от своя клас, която ще Ви впечатли с маневреност в трудни трасета като гори, клекове и тесни кулоари. Ако Ви е омръзнало да ходите на ски с няколко чифта, Protostelar ще ги замени всичките. Това са перфектните ски ако искате да имате един чифт за туринг, да карате в 30-40см нов сняг, а когато условията не са добри за Sidecountry, да изкарате един перфектен ден на пистата. 
Конструкция - сандвич конструкция с лека дървена сърцевина от топола и странични стени на ската осигуряват прецизност и контрол, оптимално стабилно закантване при каране на заледени и твърди трасета, идеална пъргавина при завиване и издръжливост.
Екипиран с Era 3.0 рокер за един чудесен ден в снежната планина. Era 3.0 е перфектната комбинация от технологии, форма и геометрия.
137мм широк връх с Рокер дизайн Ви позволява с лекота да "изплувате" в новия сняг за оптимално лесно каране по необработени терени. Прогресивен радиус осигурява по-добър контакт на канта с терена, повече контактни точки на канта с терена = по-стабилно закантване. 98мм талия Ви дава относително бърза смяна от кант на кант на пистата, с което по-широките модели не могат да се похвалят.
Покритие - "Nano Tech" технология не позволява залепване на сняг отгоре на ските, което е изключително полезно при дълги и сериозни ски-туринг преходи. Място за фиксиране за задната кука на коланите.
База - UHM C - най-бързата и трайна база, 
Ски за приключения, готови за всякакви условия и терени, които могат да се карат супер бързо и в същото време под пълен контрол.
Ниво - напреднали скиори, които карат навсякъде и всичко (или за тези, които искат да постигнат всичко това).
дължина - 170см
геометрия - 137-98-123мм
радиус - 15,3м / 170см
Ref. 103462

производител: Head - Австрия (произведени в Австрия)

©copyright alpinsport-bg.com

Head

Още от Head

Ски HEAD Ethan Too junior

Ethan Too са перфектните ски за тийнейджъри, които обичат да карат навсякъде и да правят всичко из планината.  Сандвич конструкция със здрава и гъвкава дървена сърцевина от върха до опашката, осигурява стабилност при каране на писта и необходимата пъргавина за трикове в парка.  Рокер - PNP (park and pipe) - по-меки и по-повдигнати връх и опашка за по-добра маневреност при каране и трикове в парка, 85мм талия дава възможност за каране и малко навалял нов сняг и необработен терен. Високопрозрачна база с много добри плъзгащи свойства. дължина - 159 производител: Head - Австрия  ..

449.00 лв 749.00 лв

Ски HEAD Mojo 70

Mojo 70 junior са леки фрийстайл ски, които се въртят лесно и гладко, предназначени за скиори, които прекарват по-голяма част от времето правейки трикове и скокове. Mojo 70 закантват стабилно, маневрени са и се държат много добре и на писта. Балансиран флекс осигурява точен подход към скока и стабилно приземяване. Здрава и гъвкава сърцевина осигурява необходимата пъргавина при изпълнение на трикове.  Дизайн - Twin-tip Конструкция - Heavy-duty construction Дължина - 163см Терени - Park & Pipe, All-Mountain Ниво - средно напреднало Ските са подходящи за по-леки скиори с тегло до 70кг Ref. 26 производител: Head - Австрия  ..

328.00 лв 469.00 лв

Ски HEAD Shape 3.0 с карвинг пластина Head РР9 и автомати Tyrolia SX10

Shape 3.0 са ски за средно напреднали, които обичат да карат основно на писта с умерена скорост. Леки, маневрени и лесни за управление с тези ски ще се забавлявате цял ден без да се изморявате бързо. Геометрията на ската осигурява лесно завиване и бързо усвояване на карвинг техниката. Олекотена конструкция с дървена сърцевина осигурява пъргавина при влизане и излизане от завоя. Покритие на ските - Power Fiber Jacket  Карвинг пластина Head PP9 с височина 9мм осигурява допълнително стабилност и достатъчно височина на автомата за изрязани карвинг завои. На тази карвинг пластина може да се монтира автомат (Head, Tyrolia, Elan, Fischer) за всеки размер обувка от 199мм до 347мм  дължини - 156/163/170см Цената на ските е с карвинг пластина Head PP9 и автомат Tyrolia SX10   производител: HEAD - Австрия  ..

452.00 лв 645.00 лв

Ски HEAD World Cup Rebels i. GSR с автомати Tyrolia PR10

Цената на ските е с автомати Tyrolia PR10 DIN 3-10 / от 31 до 100кг (цветът на автомата е черен) WC Rebels i. GSR е за пристрастените към по-високите скорости. Състезателна сандвич конструкция, технология Intelligence, супер твърда и бърза база със състезателна сруктура ще Ви осигурят скорост и абсолютен контрол на най-трудните и заледени писти. Геометрията на ската намалява радиуса на завоя и позволява гладко и плавно завиване при по-висока скорост. Ако адреналина Ви се вдига от високите скорости, то WC Rebels i. GSR е перфектния избор за Вас, готов за да издържи многобройни Г-фактори. Зад Вашето бързо, стабилно и сигурно каране стоят състезателните супер технологиите на HEAD.      INTELLIGENCE технология, която променя твърдостта на ските. Технологията Intelligence - все още най-ефективната технология на световния ски пазар за контролиране твърдостта на ските. Адаптивната технология Intelligence помага на ските да работят перфектно както по отношение на терена и скоростта, така и по отношение на стила на каране. Колкото по-бързо и агресивно карате на твърд терен, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които променят твърдостта на ските - те стават супер твърди, точно от каквито се нуждаете за каране на лед, така получавате перфектен контрол и стабилно закантване без никакво странично усукване и като цяло по-лесно управление на ските при висока скорост.  INTELLIGENCE технологията дава възможност на ските да се адаптират към всеки терен за 2 стотни от секундата, като им осигурява перфектната твърдост съобразена със скоростта и повърхността на терена.  Intellifibres са специални фибри разположени на 45 градуса в конструкцията на ската, които преобразуват механичните импулси от вибрацииите в електрическа енергия. Колкото по-бързо и агресивно карате на твърд терен, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които променят твърдостта на ските - те стават супер твърди, точно от каквито се нуждаете за каране на лед.      Система на автомата - сигурна и стабилна система за монтиране на автоматите PowerRail - разработена от TYROLIA интегрирана система на автомата осигурява максимална гъвкавост при завиване и не променя твърдостта и параметрите на ската.  характеристики:  Intelligence технология  Състезателна сандвич конструкция База - твърда и супербърза графитна база със състезателна структура Дължини - 160см, 165см, 170см, 175см Геометрия:  116/67/100мм @ 160см Радиус на завоя -12,7м 116/68/101мм @ 165см Радиус на завоя -13,5м 116/68/101мм @ 170см Радиус на завоя -14,4м Терени - стръмни и заледени писти, състезателни трасета Автомати - Tyrolia PR10 черно (DIN 3-11 / от 31 до 110кг) производител:  Head - Austria ©copyright alpinsport-bg.com ..

838.00 лв 1,197.00 лв

Ски HEAD Supershape i. Titan с автомати Head PRD 12

Цената на ските е с автомати Head PRD 12 /DIN 3.5 - 12/ Новата серия SUPERSHAPE с GRAPHENE™, KERS и ERA 3.0S е комбинация от състезателни технологии и супер лесен за карвинг завои дизайн, който ще впечатли скиори на всички нива. Titan е най-широкия модел от серията Supershape, което го прави супер лесен и забавен за каране на разнообразни терени. Зареден със супертехнологиите използвани при състезателните модели, Titan ще Ви осигури сигурно каране и стабилно закантване на заледени писти и лесно завиване в разровени и необработени писти благодарение на ERA 3.0 Speed Rocker дизайн. Състезателна сандвич конструкция в комбинация с уникалната технология GRAPHENE™, дизайн ERA 3.0 и супер успешната технология KERS. Технически характеристики:       GRAPHENE™ - най-лекия, най-тънкия и най-здравия материал в правен досега. HEAD с гордост представиха новите модели ски с GRAPHENE™. Разположен в специфични зони GRAPHENE™ дава на ските несравнима пъргавина, баланс и контрол във всяка ситуация. Добавен в новите модели от серията Supershape тази технология дава възможност на ските да преминават всеки терен с лекота. Революционната технология на GRAPHENE™ прави ските идеално балансирани и стабилни, независимо от предизвикателствата, които планината Ви предлага. Използването на Графен в конструкцията, позволява намаляването на материали като дърво, влакна и добаването на допълнителни пластове Титанал за заздравяване и усилване на ските, като резултат - по-голямата пъргавина, по-леко тегло и по-здрава конструкция. Графенът е по-твърд от диаманта, над триста пъти по-здрав от стоманата и има уникални физични свойства. Тази технология позволява промяна в баланса на ските за оптимизиране стабилността им на всеки терен.      Технология KERS - система за възвръщане на кинетична енергия.  KERS технологията работи като турбокомпресор, който осигурява допълнителна мощност и ускорение с втвърдяване опашката на ските в точния момент на излизане от завоя. KERS е електронна, напълно автоматична интегрирана в конструкцията на ските система.  Ефектът KERS - допълнително ускорение в края на завоя. Как работи - ските достигат максимално огъване в края на завоя. В този момент активен микрочип освобождава енергията генерирана във фибрите в опашката на ските. Това моментално я втвърдява и увеличава силата на оттласкването за максимално ускорение при излизането от завоя и влизането в следващия завой. Технологична обосновка: HEAD KERS технологията е еволюцията на идеята, вложена в технологията Intelligence. Но, за разлика от Intelligence, KERS не оказва влияние върху твърдостта на ските по цялото тяло, а променя твърдостта на опашката на ската в края на завоя КERS технологията е базирана и на съвършено нов чип, който има способността да акумулира енергия и да я освобождава в точния момент.  Speed Rocker ERA 3.0 - по-повдигнатия върх на ските намалява усилието при започването на завоя и осигурява повече манвреност и лекота при завиване с по-плавно пренасяне на тежестта от кант на кант.  Състезателна структурирана база UHM-C Състезателна сандвич констукция  Ниво на скиора - много добра карвинг техника  Скорост - супер бърза Геометрия: 163см – 134/75/113мм 170см – 135/76/114мм Радиус на завоя: 13,7м @ 170см Интегрирана система за автоматите - PowerRail Pro  Автомати - HEAD PRD12 Важно: този модел може да се ползва само с определен модел автомати Head или Tyrolia, които трябва да бъдат монтирани и обслужвани от оторизиран търговец или оторизиран сервиз. Гаранцията няма да важи аки автоматите не са монтирани, регулирани и обслужени по съответния начин. производител: Head - Австрия ..

1,076.00 лв 1,538.00 лв

Ски HEAD World Cup Rebels i. SLR с автомати Tyrolia PR10

Цена на ските с автомати Tyrolia PR10 /DIN 3 – 10/ (цветът на автомата е черен) World Cup Rebels i. SLR са бързи и стабилни ски със слаломна геометрия и малък радиус на завоя, проектирани за прецизно каране и бърза смяна от кант на кант. Със състезателна сандвич конструкция, технология Intelligence и супер бърза състезателна база WC Rebels i. SLR е перфектен избор за любителите на умерени скорости и красиво изрязани карвинг завои с бърза смяна посоката на завоя.        INTELLIGENCE технология, която променя твърдостта на ските. Технологията Intelligence - все още най-ефективната технология на световния ски пазар за контролиране твърдостта на ските. Адаптивната технология Intelligence помага на ските да работят перфектно както по отношение на терена и скоростта, така и по отношение на стила на каране. Колкото по-бързо и агресивно карате на твърд терен, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които променят твърдостта на ските - те стават супер твърди, точно от каквито се нуждаете за каране на лед, така получавате перфектен контрол и стабилно закантване без никакво странично усукване и като цяло по-лесно управление на ските при висока скорост.  INTELLIGENCE технологията дава възможност на ските да се адаптират към всеки терен за 2 стотни от секундата, като им осигурява перфектната твърдост съобразена със скоростта  и повърхността на терена.  Камбер - Rebel Camber Състезателна сандвич конструкция  Супер бърза UHM C база със състезателна структура Пластина Speedflex Plate 13 Дължини - 155, 160см, 165см Радиус на завоя - 11.5м @ 165см Геометрия - 122/66/107мм @ 165см Детайли: Ниво - напреднали с добра карвинг техника Терени - писти, стръмни и заледени писти  Автомати - Tyrolia PR10 black Производител: HEAD - Vorarlberg Austria ©copyright alpinsport-bg.com ..

838.00 лв 1,197.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски, Head, ски Head,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018