Меню
Вашата количка
БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна за поръчка на стойност над 100 лв се изпълнява с куриерска фирма СПИДИ

Ски HEAD Shape V2 с автомати Tyrolia PR 12

Ски HEAD Shape V2 с автомати Tyrolia PR 12
Ски HEAD Shape V2 с автомати Tyrolia PR 12
499.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Head
  • Модел: Head Shape V2

Опции

Head Shape V2 е един от предпочитаните модели на Head заради геометрията на ските, която ги прави изключително маневрени и лесни за каране. Отличен избор за тези, които искат да усвоят много добра карвинг техника при завои с по-малък радиус, подходящи за скиори, които карат за удоволствие с умерена скорост основно на писта. 
Използваните иновативни материали дават възможност за създаване на уникални ски, които правят карането по-лесно от всякога. Shape V2 - както името на модела подсказва, Shape са лесни за управление и завиване ски, с които ще карате цял ден без да се изморявате и ще имате възможност да подобрявате карвинг завоите. 
  • Комбинацията от технологии, форма и геометрия прави Shape V2 лесни за каране и в същото време стабилни на твърди терени. 
  • Конструкция, която не позволява на ската да се усуква по време на завоя и я прави по-стабилна при по-висока скорост. 
  • В конструкцията на ските е използван LYT Tech - най-лекия и най-здрав материал на земята, за да се осигури оптимално намалено тегло, максимална здравина и лекота при каране и респективно по-малко умора.
  • ERA 3.0 - перфектна комбинация от геометрия, конструкция и форма. ERA 3.0 Rocker-Camber - това съчетание на конструкция и форма комбинира традиционния Camber профил в центъра на ската и Rocker профил във върха на ската. Леко по-повдигнат връх за по-лесно започване и влизане в завоя и камбер под автоматите за повече пъргавина на ските, стабилно закантване и перфектно изрязани карвинг завои на писта.
  • ERA 3.0 Rocker осигурява по-добро управление и перфектни завои с максимална ефективност и лесно преминаване от единия кант на другия.
  • Структурирана повърхност устойчива на издраскване.
  • База UHM C - твърда и устойчива база
Ниво на скиора - начинаещи и средно напреднали, които искат да усвоят добра карвинг техника 
Скорост - средна, умерена
Дължини - 149, 163 см
Радиус на завоя - 8.9м на 149см / 9.9м на 156 см
Геометрия - 128-70-108 мм
Цената на ските е с автомати Tyrolia PR12 
Автоматите Tyrolia PR12 са леки и лесни за употреба ски автомати с уникалните за TYROLIA стандарти за безопасност, подобрена кинематика за по-добра стабилност и по-ефективно предаване на движението върху ската. Автоматите могат да се регулират бързо и лесно по всеки размер обувка. Произведени в Австрия.
Ref. 315282-104558-104559
производител: HEAD - Austria

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате