Меню
Вашата количка

Ски HEAD STR Race с автомати Head PR11

Ски HEAD STR Race с автомати Head PR11
Ски HEAD STR Race с автомати Head PR11
-30 %
Ски HEAD STR Race с автомати Head PR11
Ски HEAD STR Race с автомати Head PR11
Ски HEAD STR Race с автомати Head PR11
888.00 лв
1,269.00 лв
  • Наличност: В наличност
  • Марка: Head
  • Модел: STR Race + Head PR11

Опции

STR Race е от серията слаломни ски на Head със сандвич конструкция, технология Intelligence и твърда бърза база. Тези технологични преимущества осигуряват стабилност и сигурност на заледени и трудни терени и прецизност при завиване особено при завои с малък и среден радиус. Предназначени за тези, които обичат бързи стегнати слаломни завои на писта.
  • INTELLIGENCE технологията, която променя твърдостта на ските е все още най-предпочитаната технологична система от майсторите на ските с тънък вкус към съвършенното. Технологията Intelligence е най-ефективната технология на световния ски пазар за контролиране твърдостта на ските. Адаптивната технология Intelligence помага на ските да работят перфектно както по отношение на терена и скоростта, така и по отношение на стила на каране. Колкото по-бързо и агресивно карате на твърд терен, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които увеличават твърдостта на ските, така получавате перфектен контрол и стабилно закантване без никакво странично усукване и като цяло по-лесно управление на ските при висока скорост. 
  • Сандвич конструкция с дървена сърцевина добавят устойчивост и стабилност при закантване и същевременно увеличават пъргавината на ските при завиване.  
  • Era 3.0 - комбинация от технологии, форма и геометрия осигурява повече маневреност на ските. Камбер в средната част осигурява необходимата пъргавина за по-лесно преминаване от единия завой в другия и по-бързо закантване, което прави ските по-послушни при каране.
  • Устойчиво на издраскване покритие отгоре.
Препоръчителен автомат: Head / Tyrolia PR11 
Цената на ските е с автомати Head / Tyrolia PR11
Система на монтиране: PowerRail бърза система за регулиране по всеки размер ски обувки
Геометрия: 127-70-107мм / 163см
Радиус на завоя: 12.4м
Дължини: 149, 156, 163, 170см
Ref. 313472
Head - Austria

 

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате