Ски HEAD Supershape i. Titan с автомати Head PRD 12

  • Марка: Head
  • Supershape i. Titan с автомати Head PRD 12
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 1,538.00 лв
  • 1,076.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Ски HEAD Supershape i. Titan с автомати Head PRD 12


Цената на ските е с автомати Head PRD 12 /DIN 3.5 - 12/
Новата серия SUPERSHAPE с GRAPHENE™, KERS и ERA 3.0S е комбинация от състезателни технологии и супер лесен за карвинг завои дизайн, който ще впечатли скиори на всички нива.
Titan е най-широкия модел от серията Supershape, което го прави супер лесен и забавен за каране на разнообразни терени. Зареден със супертехнологиите използвани при състезателните модели, Titan ще Ви осигури сигурно каране и стабилно закантване на заледени писти и лесно завиване в разровени и необработени писти благодарение на ERA 3.0 Speed Rocker дизайн. Състезателна сандвич конструкция в комбинация с уникалната технология GRAPHENE™, дизайн ERA 3.0 и супер успешната технология KERS.
Технически характеристики:
      GRAPHENE™ - най-лекия, най-тънкия и най-здравия материал в правен досега.
HEAD с гордост представиха новите модели ски с GRAPHENE™. Разположен в специфични зони GRAPHENE™ дава на ските несравнима пъргавина, баланс и контрол във всяка ситуация. Добавен в новите модели от серията Supershape тази технология дава възможност на ските да преминават всеки терен с лекота. Революционната технология на GRAPHENE™ прави ските идеално балансирани и стабилни, независимо от предизвикателствата, които планината Ви предлага. Използването на Графен в конструкцията, позволява намаляването на материали като дърво, влакна и добаването на допълнителни пластове Титанал за заздравяване и усилване на ските, като резултат - по-голямата пъргавина, по-леко тегло и по-здрава конструкция. Графенът е по-твърд от диаманта, над триста пъти по-здрав от стоманата и има уникални физични свойства. Тази технология позволява промяна в баланса на ските за оптимизиране стабилността им на всеки терен.
     Технология KERS - система за възвръщане на кинетична енергия. 
KERS технологията работи като турбокомпресор, който осигурява допълнителна мощност и ускорение с втвърдяване опашката на ските в точния момент на излизане от завоя. KERS е електронна, напълно автоматична интегрирана в конструкцията на ските система. 
Ефектът KERS - допълнително ускорение в края на завоя.
Как работи - ските достигат максимално огъване в края на завоя. В този момент активен микрочип освобождава енергията генерирана във фибрите в опашката на ските. Това моментално я втвърдява и увеличава силата на оттласкването за максимално ускорение при излизането от завоя и влизането в следващия завой.
Технологична обосновка:
HEAD KERS технологията е еволюцията на идеята, вложена в технологията Intelligence. Но, за разлика от Intelligence, KERS не оказва влияние върху твърдостта на ските по цялото тяло, а променя твърдостта на опашката на ската в края на завоя КERS технологията е базирана и на съвършено нов чип, който има способността да акумулира енергия и да я освобождава в точния момент. 
Speed Rocker ERA 3.0 - по-повдигнатия върх на ските намалява усилието при започването на завоя и осигурява повече манвреност и лекота при завиване с по-плавно пренасяне на тежестта от кант на кант. 
Състезателна структурирана база UHM-C
Състезателна сандвич констукция 

Ниво на скиора - много добра карвинг техника 
Скорост - супер бърза
Геометрия:
163см – 134/75/113мм
170см – 135/76/114мм
Радиус на завоя:
13,7м @ 170см
Интегрирана система за автоматите - PowerRail Pro 
Автомати - HEAD PRD12
Важно:
този модел може да се ползва само с определен модел автомати Head или Tyrolia, които трябва да бъдат монтирани и обслужвани от оторизиран търговец или оторизиран сервиз. Гаранцията няма да важи аки автоматите не са монтирани, регулирани и обслужени по съответния начин.

производител: Head - Австрия


©copyright alpinsport-bg.com

Head

Още от Head

Ски /ползвани/ HEAD SL Team 151cm с автомати TYROLIA SL 100

Ски втора употреба в добро състояние със запазени база и кантове. дължина - 151см Цената на ските е с автомати TYROLIA SL 100  ..

200.00 лв

Ски /ползвани/ HEAD I.Race Intelligence 170cm с автомати TYROLIA Free Flex 17

Ски втора употреба в много добро състояние. дължина - 170см Intelligence technollogy - система която прави ските адаптивни към всякакви условия:на твърдите и заледени писти имате нужда от по-добро закантване, докато на мек сняг имате нужда от повече маневреност. HEAD ви дава всичко в един чифт „интелигентни” ски, които сами  променят твърдостта си в зависимост от скоростта и терена. Така с едни и същи ски ще се чувствате еднакво сигурни, както на добре обработена писта, така и на твърд и заледен терен. Liquidmetal Цената на ските е с автомати TYROLIA Free Flex 17 ©copyright alpinsport-bg.com  ..

350.00 лв

Ски /ползвани/ HEAD I.SL RD 165cm с автомати HEAD Free Flex Pro 14

©copyright alpinsport-bg.com Ски втора употреба в изключително добро състояние със запазени база и кантове.  KERS технологията работи като турбокомпресор, който осигурява допълнителна мощност и ускорение с втвърдяване опашката на ските в точния момент на излизане от завоя. Ските достигат максимално огъване в края на завоя. В този момент активен микрочип освобождава енергия в интегрираните в опашката на ските фибри. Това моментално я втвърдява и увеличава силата на оттласкването за максимално ускорение при излизането от завоя и влизането в следващия завой. Конструкция -  (Sandwich construction) състезателна сандвич конструкция База - супербърза графитна със състезателна структура  дължина - 165см геометрия - 117 / 66 / 100мм радиус на завоя - 13 метра Цената на ските е с автомати HEAD Free Flex Pro 14 Ските са сервизирани, готови за каране. производител:  HEAD - Австрия (произведени - Vorarlberg - Austria) ©copyright alpinsport-bg.com ..

690.00 лв

Мъжки ски обувки HEAD Raptor 115 RS

Head Raptor 115 RS е модел за напреднали скиори и експерти, които искат да усетят тръпката от карането на състезателни ски обувки, но все пак да останат на пистата до края на деня. Състезателна конструкция на обувката проектирана да предаде максимално бързо, точно и прецизно движението върху ската.  Алуминиеви щраймери - Spine-Tech с нисък профил и разположени по-високо обхващат напълно конструкцията, като осигуряват плътно и прецизно затягане. С тази високо ефективна обувка ще може да правите супер изрязани карвинг завои без да се притеснявате, че щраймерите ще опрат в снега.  HeatFit Pro технология използвана за вътрешната обувка позволява плътно обхващане на крака и стабилност по време на каране. Специален анатомичен дизайн в зоната на пръстите за по-добра чувствителност при каране.  Възможности за регулиране: промяна на твърдостта промяна на страничния наклон от двете страни (Racing Double canting) фино регулиране на 4те щраймера Височината на обувката е одобрена за състезания (FIS approved)  Велкро - 40мм Ширина - 98мм Индекс на твърдост - 115 производител: Head - Австрия  ..

450.00 лв 749.00 лв

Дамски ски обувки HEAD Next Edge XP W white

Next Edge 65w е обувка-мечта за всички дами, които обичат да карат до последното качване на лифта и да се чувстват топло и комфортно през целия ден. Този модел е комбинация от комфорт, функционалност и технологии събрани в една обувка, която осигурява топлина и приятно усещане и в същото време много добър контрол при каране. 100% дамски дизайн на вътрешната и външната обувка. Вътрешна обувка - нов дизайн на вътрешната обувка и специалния профил на петата държат стъпалото стабилно на място и не му позволяват да се повдига по време на каране, което респективно осигурява по-добър контрол върху ските. Друго предимство на тази вътрешна обувка са по-меки зони в точките с най-голям натиск при каране. Езика на обувката е допълнително омекотен за да се намали напрежението и умората по време на каране. Анатомична стелка изработена от мек и запазващ топлината материал. Пълният комфорт на този модел се допълва от два вида мека и топла материя използвана за вътрешния чорап и технологията HeatFit Liner, при която обувката се оформя по формата на крака по време на каране и ходене.  Външна обувка - черупката на обувката е с три различни зони на плътност и твърдост, което увеличава ефективността и комфорта. Рамка от по-твърд материал в основата на обувката и подметката за максимална устойчивост и по-бързо и по-точно предаване на движението от скиора към ските, по-мек материал в зоната на езика за по-лесно обуване и събуване и повече комфорт по време на каране. Velcro® 30мм - осигурява по-добро стягане на обувката и съответно по-добър контрол при каране. Щраймери - 4 щраймера с фино регулиране, горните два с макро регулиране. Формата на щраймерите прави ползването им лесно дори и с дебели ръкавици. Ширина - 102мм Индекс на твърдост - 65 производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

227.00 лв 379.00 лв

Ски HEAD Primal Instinct с карвинг пластина Head PP9 и автомати Tyrolia SX10

Primal Instinct са перфектните ски за начинаещи и леко напреднали, които искат да се чувстват комфортно по пистите и бързо да преминат към по-високи скорости и по-предизвикателни терени. Леки и гъвкави, лесни за контрол при ниска и средна скорост и с геометрия, която ще улесни максимално усвояването на карвинг техниката и изрязаните завои на кант. Era 3.0 рокер дизайн допълнително улеснява започването на завоя. Конструкция - кап конструкция с композитна сърцевина, която е по-гъвката и по-лесна за огъване от дървената сърцевина, което е предимство при ските за учене и усвояване на карвинг техниката.  ERA 3.0 Rocker/Camber - това съчетание на конструкция и форма комбинира традиционния Camber профил в центъра на ската и Rocker профил във върха на ската. Рокер намалява усилието при започване на завоя и прогресивен радиус за стабилно закантване и перфектно изрязани карвинг завои на кант. Камбер под автомата за повече пъргавина при завиване на писта.  База - най-трайната и бърза база, лесна за поддържане, позволява на ските да правят това, за което са направени - да се плъзгат добре. Покритие Power Fiber jacket - текстурирана повърхност устойчива на издраскване помага ските да изглеждат като нови по-дълго време. Първоначално проектирано за ските, които се дават под наем, сега се използва масово от всички марки, за да изглеждат ските по-добре. Пластмасови протектори на върха повишават трайността на ските и намаляват вероятността от разлепване при евентуален удар. Ниво - начинаещи скиори и средно напреднали, които карат с умерена скорост на писта. дължина - 156см геометрия - 121-69-105мм радиус - 10.5м Ref. 103459/ Цената на ските е с пластина HEAD Power Plate 10 и автомати Tyrolia SX10 производител: Head - Австрия   ..

398.00 лв 569.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Свързани продукти

Ски HEAD Supershape i. Rally с автомати Head PRD 12

Ски HEAD Supershape i. Rally с автомати Head PRD 12

Цената на ските е с автомати Head PRD 12 /DIN 3.5 - 12/ Новият Supershape Rally е вдъхновен от ко..

1,076.00 лв 1,538.00 лв

30%

Ски HEAD Supershape i. Magnum с автомати Head PRD12

Ски HEAD Supershape i. Magnum с автомати Head PRD12

Цената на ските е с автомати Head PRD 12 /DIN 3.5 - 12/ Новата серия SUPERSHAPE с GRAPHENE™, KERS..

1,076.00 лв 1,538.00 лв

30%

Етикети: ски, Head, ски Head, all-mountain ski,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018