Ски SALOMON BBR 10.0

  • Марка: Salomon
  • BBR 10.0
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 1,250.00 лв
  • 625.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Ски SALOMON BBR 10.0

BBR 10.0 на Salomon е Powder, All mountain модел, предназначен за скиори, които искат повече забавления в повече условия. V образна форма, геометрията и металната армировка дават възможност на скиорите експерти да карат добре както в курортите, така и в необработени терени с дълбок сняг. Геометрията 145-97-110 прави ските маневрени и лесни за завиване и в същото време стабилни без значение какви са условията - пудра или твърд сняг. 
BBR 10.0 има широк връх с V образна форма и лек Рокер, който не потъва когато карате в необработен терен и прави ските по-лесни за управление независимо колко е дълбок снега. Оптимизираните връх и опашка осигуряват изключителна маневреност в пудра. Камбер в центъра на ските за повече пъргавина и стабилност при завиване на писта.
Конструкция - сандвич конструкция с вертикални странични стени дава възможност на тези ски с този уникален дизайн да карвират добре и на писта. Здрава и лека сърцевина от бамбук от върха до опашката осигурява в оптимално съотношение гъвкавост, пъргавина и стабилност на ските. Metal Back-Bone в зоната под автоматите осигурява стабилно закантване при каране на заледени терени, докато върха и опашката остават меки за повече маевреност. Два слоя титаниева сплав под и над дървената сърцевина увеличава стабилността на писта, осигурява повече прецизност при каране и завиване на ледени терени и увеличава издръжливостта на ските.
Система за намаляване на вибрациите разположена по цялята дължина на канта и във върха на ските свежда до минимум усещането от вибрациите при каране на твърди и неравни трасета. 
Терени - Powder, All-Mountain
Рокер - Rocker - Camber 
Дължина - 184см
Радиус на завоя - 22м
Ширина на върха - 145мм
Талия - 97мм
Ширина на опашката - 110мм
Ref. 103543

производител: Salomon - Франция (произведено в Австрия)


©copyright alpinsport-bg.com
 

Salomon

Още от Salomon

Ски SALOMON Race Rush SL с автомати Salomon X12TL

RACE RUSH SL е високоефективен модел със слаломна геометрия, който завива без усилие и се държи стабилно както на добре обработени писти, така на заледени трасета.  Конструкция - сандвич конструкция с ABS странични стени повишава стабилността и добавя устойчивост на странично усукване, в комбинация със състезателен тунинг (не е направен на ските, прави се допълнително) осигурява точно и прецизно започване на завоя. Edge Amplifier в конструкцията на ската предава енергията от натиска директно към канта, което осигурява абсолютно стабилно закантване при завиване. Състезателна дървена сърцевина, комбинация от бук и топола по цялата дължина на ските и два пласта титанал - един пласт под дървената сърцевина и един пласт над нея осигуряват необходимата пъргавина и повишават стабилността при висока скорост на заледени трасета. Специална гума интергирана в конструкцията, разположена по дължината на канта намалява усещането от вибрациите при каране на лед.  База - графитна база с висока плътност и състезателна структура за максимално ефективно плъзгане, тази база има отлични попиващи ваксата свойства. Комбинацията от конструкция и технологии в модела RACE RUSH SL осигуряват сигурно и стабилно каране и удоволствие от завиването на твърди терени. Геометрия: 121 - 68 - 104мм / 165см Радиус на завия - 13.0м / 165см Автомати - Salomon X12TL (DIN 4-12 / натоварване 44 - 132кг) включени в цената Ref. 11611 производител: Salomon - Франция (произведени в Австрия) © alpinsport-bg.com  ..

1,071.00 лв 1,530.00 лв

Ски SALOMON Race Shot SL с автомати Salomon Z11

Когато сте готови да усетите тръпката от адреналина под краката си, RACE SHOT на Salomon ще ви даде необходимата стабилност и увереност. Слаломна геометрия с агресивен радиус на завоя за впечатляващо каране. Конструкция - сандвич конструкция с ABS вертикални странични стени, повишава стабилността и добавя устойчивост на странично усукване. Edge Amplifier предава движението и енергията директно към канта, което осигурява абсолютно стабилно закантване при завиване. Дървена сърцевина от топола по цялата дължина на ската увеличава пъргавината и устойчивостта и филтрира вибрациите. Два слоя Титанал - един слой под и един над дървената сърцевина увеличават твърдостта на ските и подобряват ефективността им на заледени писти. Специална гума интергирана в конструкцията, разположена по дължината на канта намалява усещането от вибрациите при каране на лед.  Метален протектор на върха предпазва при евентуален удар и прави ските визуално привлекателни и след дълга употреба.  Технологиите използвани в модела RACE SHOT осигуряват по-добър контакт между ските и терена, по-добро сцепление и по-стабилно закантване. Комбинацията от конструкция и геометрия дава възможност да правите къси завои и на най-твърдите писти. Геометрия - 121-68-104мм Радиус на завоя - 13.0м / 165см Карвинг пластина - FlexTrak не променя параметрите на ската при огъване в завоя. Автомати - Salomon Z11 (DIN 3.5-11 / натоварване 38 - 121кг) регулира се за всеки размер ски обувки Ниво - напреднали и експерти Ref. 11611 производител: Salomon - Франция (произведени в Австрия) © alpinsport-bg.com  ..

959.00 лв 1,370.00 лв

Дамски ски обувки SALOMON Quest Access 60 W

Моделът Quest Access 60 W на Salomon са удобни и леки дамски ски обувки с индекс на твърдост 60, подходящи за начинаещи и леко напреднали, които искат да карат до последното качване на лифта и да се чувстват удобно през целия ден. Quest Access 60 W са специално проектирани за жени и гарантират комфорт и топлина.   Използваната патентована система Hike & Ride на Salomon позволява по-широко отваряне назад в позиция HIKE и дава възможност обувката да се ползва както за каране на алпийски ски, така и за леки изкачвания в ски-туризма. На позиция HIKE обувката се освобождава в режим за ходене и осигурява максимална свобода на движение, на позиция RIDE обувката се фиксира с необходимия наклон за каране  и спускане. Backbone магнезиева пластина в задната част на обувката осигурява повече стабилност при каране и повече пъргавина при излизане от завоя. Конструкцията на обувката е с дизайн и височина създаден специално за жени.   Супер удобна вътрешна обувка с изключително мека и топла материя представляваща смес от вълна и полиестер с метални нишки, който има страхотни изолазионни свойства за да поддържа краката ви топли през целия ден. CUSTOM FIT COMFORT оформя вътрешната обувка по крака, същата технология е използвана и за езика за допълнителен комфорт при каране. Малко повече пространство в зоната на пръстите запазва топлината, по-тясна в глезена, за да държи стъпалото стабилно при каране и зона на прасеца оформена съобразно анатомията на женския крак гарантират удобно прилягане и комфорт. 3 алуминиеви щраймера с фино регулиране Велкро - 35мм (добре стегнато дава допълнителна опора при каране) Индекс на твърдост - 60 (мека обувка за начинаещи и леко напреднали, която прощава грешките и позволява лесно да се научите да карате) тегло - 3204гр производител: Salomon - Франция alpinsport..

308.00 лв 440.00 лв

Ски обувки SALOMON X3 120 Custom Shell

Salomon X3 120 CS е най-високия клас спортен модел ски обувки с патентована технология Custom Shell™ и Spaceframe shell profile за по-прецизно и удобно прилягане по крака и отличен контрол при каране. Тази концепция е заимствана от състезателните модели, за да се създаде обувка, която приляга абсолютно плътно по крака и осигурява изключителна чувствителност и абсолютно бързо, точно и прецизно предаване на движенията. Използваните технологии и материали са същите като в състезателния модел, но с малко по-малка твърдост.  Salomon X3 120 CS е високотехнологична обувка с индекс на твърдост 120, проектирана да осигури най-точното адаптиране по крака, така че всеки натиск да се прехвърля директно върху ските за перфектен контрол при каране и най-бързото премнаване от кант на кант. Salomon X3 120 CS е идеалния избор за бързо и агресивно каране с прецизна точност. Вътрешна обувка - Custom Fit Race Sensitive технология осигурява абсолютно точно адаптиране и анатомично оформяне по крака. Плъзгаща се материя в задната част на вътрешния чорап и каишка на езика за по-лесно обуване и събуване при ниски температури.  Външна обувка - конструкция и технологии като на състезателния модел, но с по-малка твърдост. Външната обувка обхваща абсолютно плътно и стабилно вътрешната за най-бързата и точна реакция. Усилващ  дизайн в задната част увеличава пъргавината и по-бързото връщане в първоначалната форма. Много твърда подметка с форма, която не позволява на обувката да се огъва или усуква при каране и предава директно всяко движение към ските. Странични панели от капролон позволяват нагряване и персонално разширяване на обувката до 6мм от всяка страна за скиори с по-широк крак. Супер широко 45мм велкро осигурява допълнителна стабилност и опора при натиск напред.  Щраймери - 4 щраймера от титаниева сплав с фино регулиране. Нисък профил на щраймерите, за да не опират в терена при силно изрязани завои.  Ширина на обувката - 98мм (обувката може да се разшири персонално за тези с по-широко стъпало) Ниво на скиора - експертно ниво, бързо и агресивно каране Индекс на твърдост - 120  производител: Salomon - Франция  ..

405.00 лв 810.00 лв

Сноуборд обувки /втора употреба/ SALOMON

Сноуборд обувки ползвани Salomon размер: 39 / 25.0..

60.00 лв

Ски обувки SALOMON Ghost 100 FS

Ghost FS 100 е модел предназначен за прогресивни скиори любители на свободния стил, който ще Ви помогне да усъвършенствате триковете си и да експериментирате нови. Иновативни конструктивни решения подобряват прецизността при изпълнение. Конструкция Twin-Frame използва по-твърд полиуретанов материал с постоянна твърдост за подметката на обувката за по-добра реакция при излитане и изпълнение на скокове. По-мека пластмаса в зоните на натоварване при приземяване. Допълнително омекотена вложка на задния спойлер помага да се смекчи удара при приземяване назад от голям скок. Меки вложки в конструкцията предпазват крака при приземяване от скок.  Вътрешна обувка 3D Pro - три слоя термоформираща се пяна в зоните на глезена, петата, езика и подметката увеличават комфорта без да намаляват прецизността при изпълнение на трикове.  Подметка - гумена средна част на подметката осигурява сцепление и стабилност при ходене. Щраймери - два широки щраймера изработени от магнезиева сплав, разположени така, че да осигурят стабилност и добър контрол при каране и в същото време да оставят обувката по-мека в зоните където е необходимо.  Велкро - 50мм широко велкро от разтеглива материя увеличава стабилността при каране и допълва комфорта. Ширина - 100мм Ниво на скиора - напреднало Индекс на твърдост - 100 (идеален компромис между необходимата твърдост за управление при каране и гъвкавостта необходима при изпълнение и приземяване на трикове. производител: Salomon - Франция  ..

285.00 лв 475.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски, Salomon, ски Salomon,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020