Ски HEAD Supershape i. Rally с автомати Head PRD12 - 2020

  • Марка: Head
  • Supershape i. Rally
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 1,638.00 лв
  • 1,310.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Ски HEAD Supershape i. Rally с автомати Head PRD12 - 2020

Supershape i. Rally 2020 са перфектните ски за всеки терен.
С талия 75мм и геометрията на SUPERSHAPE завоите на пистата ще стават още по-бързи и по-прецизни със стабилно закантване на твърди трасета. В края на деня ще бъдете очаровани от лекотата, с която Supershape i. Rally завива на разровените вече терени. 
Интегрираните технологии GRAPHENE™ и KERS в състезателна сандвич конструкция и дизайн ERA 3.0 правят ската уникално бърза, стабилна и пъргава. Supershape i. Rally е перфектния модел за много добри скиори, които карат бързо и агресивно на разнообразни терени с много добра карвинг техника.
Технологии: 
KERS - система за възвръщане на кинетична енергия. KERS технологията осигурява допълнителна мощност и ускорение с втвърдяване опашката на ските в точния момент на излизане от завоя. KERS е електронна, напълно автоматична интегрирана в конструкцията на ските система. 
Ефектът KERS - Допълнително ускорение в края на завоя.
Как работи - Ските достигат максимално огъване в края на завоя. В този момент активен микрочип освобождава енергията генерирана във фибрите в опашката на ските. Това моментално я втвърдява и увеличава силата на оттласкването за максимално ускорение при излизането от завоя и влизането в следващия завой. КERS технологията е базирана и на съвършено нов чип, който има способността да акумулира енергия и да я освобождава в точния момент. 
GRAPHENE™ - най-лекия, най-тънкия и най-здравия материал в правен досега.
HEAD с гордост представиха новите модели ски с GRAPHENE™. Разположен в специфични зони GRAPHENE™ дава на ските несравнима пъргавина, баланс и контрол във всяка ситуация. Добавен в новите модели от серията Supershape тази технология дава възможност на ските да преминават всеки терен с лекота. Революционната технология GRAPHENE™ прави ските идеално балансирани и стабилни, независимо от предизвикателствата, които планината Ви предлага. Използването на Графен в конструкцията, позволява намаляването на материали като дърво, влакна и добаването на допълнителни пластове Титанал за заздравяване и усилване на ските, като резултат - по-голямата пъргавина, по-леко тегло и по-здрава конструкция. Графенът е по-твърд от диаманта, над триста пъти по-здрав от стоманата и има уникални физични свойства. Тази технология позволява промяна в баланса на ските за оптимизиране стабилността им на всеки терен.
Speed Rocker ERA 3.0 - по-повдигнатия върх на ските намалява усилието при започването на завоя и осигурява повече манвреност и лекота при завиване с по-плавно пренасяне на тежестта от кант на кант. 
Състезателна структурирана база UHM-C
Състезателна сандвич констукция 
Спесификации:
Ниво на скиора - много добра карвинг техника 
Скорост - супер бърза
Геометрия:
163см – 134/75/113мм
170см – 135/76/114мм
Радиус на завоя:
13,7м @ 170см
12,6м @ 163см
Цената на ските е с автомати Head PRD 12 /DIN 3.5 - 12/
Внимание!
Този модел ски може да се ползва само с препоръчания от производителя автомат Head/Tyrolia PRD. Монтаж и настройки на автомата се извършват от оторизиран търговец или сервиз. Гаранцията няма да важи ако автоматите на са обслужени по необходимия начин. 

производител: Head - Австрия


©copyright alpinsport-bg.com
 

Head

Още от Head

Ски HEAD Shape 4.0 с автомати Tyrolia PR11

Shape е един от предпочитаните модели на Head заради геометрията на ската, която я прави маневрена и лесна за каране, добър избор за тези, които искат да подобрят карвинг техниката си при малък радиус на завоя. Shape 4.0 е подходящ за скиори, които карат за удоволствие с умерена скорост основно на писта.  Конструкция, която не позволява на ската да се усуква по време на завоя и я прави по-стабилна при по-висока скорост. В конструкцията на ските е използван LYT Tech - най-лекия и най-здрав материал на земята, за да се осигури оптимално намалено тегло, максимална здравина и лекота при каране.  Текстурирана повърхност на ските устойчива на надраскване прави ските да изглеждат добре по-дълго време. Метален протектор на върха на ските. Меки, маневрени и лесни за управление с тези ски ще се забавлявате цял ден без да се изморявате бързо. Ниво на скиора - начинаещо / средно напреднало Скорост - умерена  Терени - писти  Дължини - 149, 156, 163см Радиус - 10.5м / 156см Геометрия: 128 - 70 - 108мм Цената на ските е с автомати Tyrolia PR11 (стойности на натоварване от 31 до 110кг) Автоматите Tyrolia PR11 са леки и лесни за употреба ски автомати с уникалните за TYROLIA стандарти за безопасност, подобрена кинематика за по-добра стабилност и по-ефективно предаване на движението върху ската. Автоматите могат да се регулират бързо и лесно по всеки размер обувка. Произведени в Австрия. производител: HEAD - Austria  ..

468.00 лв 669.00 лв

Дамски ски обувки HEAD Dream 90 Mya

Dream 90 MYA са висок клас дамски ски обувки с механизъм за промяна на твърдостта и уникален дизайн на вътрешната обувка с преден и заден език. Dream 90 MYA е идеален избор за средно напреднали, които искат да подобряват техниката си и напреднало ниво, които предпочитат комфортна и топла обувка, с която да се чувстват добре през целия ден. Специфична геометрия на конструкцията изцяло съобразена с женския крак и елиминира точките на натиск като осигурява комфорт при каране.  100% дамски дизайн на вътрешната и на външната обувка.  Вътрешна обувка - уникален дизайн на вътрешната обувка с преден и заден регулируем език и специален профил на петата осигуряват абсолютно плътно и прецизно стягане на глезена и крака и съответно по-добър контрол по време на каране. Технология HeatFit Liner, при която обувката се адаптира и оформя по крака. Изключително мека и топла материя Thermaluxe от вътрешната страна запазва топлината на краката и в най-студените дни по пистите. Анатомична стелка изработена от материал запазващ топлината на стъпалото. Каишка на езика за по-лесно обуване и събуване.  Външна обувка - конструкцията на обувката е проектирана да предава максимално ефективно движението към ските за по-добър контрол при каране. Заден спойлер дава възможност за промяна наклона на обувката напред или назад в зависимост от терена и завоите, които искате да правите. Велкро - 30мм (добре стегнато дава допълнителна опора при каране) Щраймери - 4 леки и здрави щраймера със специфична форма, изработени от магнезиева сплав. Финно регулиране на всеки щраймер и четвърти щраймер с удължаване линията на затваряне с още 28мм. Ширина на обувката - 102мм Индекс на твърдост - 90 / 80 (механизъм с който може да промените твърдостта на обувката между 90 и 80 в зависимост от условията). Терени - всички, писти и извънпистово каране Ниво - напреднало производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

455.00 лв 650.00 лв

Дамски ски обувки HEAD Dream 100 W

Head Dream 100 W са дамски ски обувки за напреднали, които карат на всякакви терени с висока скорост и искат да имат добър контрол, но и да чустват краката си топли и комфортно целия ден в планината. Dream 100 е високотехнологична обувка, която съчетава прецизност, топлина, комфорт, функционалност, стабилност и отличен контрол при каране.  100% дамски дизайн на вътрешната и външната обувка. Специфична геометрия на конструкцията изцяло съобразена с женския крак елиминира точките на натиск като осигурява комфорт при каране. Вътрешна обувка - уникален дизайн на вътрешната обувка с преден и заден регулируем език и специален профил на петата осигуряват абсолютно плътно и прецизно стягане на глезена и крака и съответно перфектен контрол по време на каране. Технология HeatFit Liner, при която обувката се адаптира и оформя по крака. Изключително мека и топла материя от вътрешната страна запазва топлината на краката и в най-студените дни по пистите. Анатомична стелка изработена от материал запазващ топлината на стъпалото. Каишка на езика за по-лесно и удобно обуване и събуване. Външна обувка - конструкцията на обувката е проектирана да предава максимално бързо и ефективно движението към ските за оптимален контрол при каране. Заден спойлер дава възможност за промяна наклона на обувката напред или назад в зависимост от терена и завоите, които искате да правите. Щраймери - 4 леки и здрави щраймера с фино регулиране, четвърти щраймер с макро регулиране 20мм. Велкро - 40мм (стегнато добре изпълнява функцията на пети щраймер). Индекс на твърдост - 100 / 90 (механизъм с който може да промените твърдостта на обувката между 100 и 90 в зависимост от условията). Ref. 607023 / 3871 производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

462.00 лв 660.00 лв

Ски HEAD Shape 3.0 Intelligence с автомати Tyrolia PR11

Ските Head Shape 3.0 са идеални за средно напреднали скиори, които искат да се чувстват комфортно по пистите и бързо да преминат към по-високи скорости и по-предизвикателни терени. Както името на модела подсказва, Shape 3.0 са маневрени и лесни за управление ски, с които ще карате цял ден без да се изморявате бързо и ще имате възможност да подобрявате карвинг техниката си.  Комбинацията от технологии, форма и геометрия прави Shape 3.0 изключително лесни за каране и в същото време стабилни на твърди терени. Конструкция с дървена сърцевина поддържа пъргавината на ските, намалява страничното усукване при завиване и прави ските по-стабилни.   INTELLIGENCE технология, която променя твърдостта на ските. Технологията Intelligence - все още най-ефективната технология на световния ски пазар за контролиране твърдостта на ските. Адаптивната технология Intelligence помага на ските да работят перфектно както по отношение на терена и скоростта, така и по отношение на стила на каране. Колкото по-бързо и агресивно карате на заледена писта, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които променят твърдостта на ските - те стават супер твърди, точно от каквито се нуждаете за каране на лед, така получавате перфектен контрол и стабилно закантване без никакво странично усукване и като цяло по-лесно управление на ските при висока скорост.  Era 3.0 рокер дизайн на върха допълнително улеснява започването на завоя. Малко по-повдигнат и по-мек връх прави започването на завоя бързо и лесно и осигурява повече маневреност на ските. Камбер в средната част осигурява необходимата пъргавина за по-лесно преминаване от единия кант на другия кант и по-бързо завиване и прави ските по-стабилни при закантване. Покритие - Power Fiber Jacket устойчиво на издраскване покритие прави ските да изглеждат добре по-дълго време. База - структурирана база с отлични плъзгащи качества, добре попива и задържа ваксата. Дължини - 149, 156, 163см Геометрия: 128-70-108мм Радиус - 9.5м / 149см Цената на ските е с автомати TYROLIA PR11 (DIN 3-11 / от 33 до 120кг ) Автомата може да се регулира бързо и лесно по всеки размер обувка. Автоматите TYROLIA PR11 са леки и лесни за употреба ски автомати с уникалните за TYROLIA стандарти за безопасност, подобрена кинематика за по-добра стабилност и по-ефективно предаване на движението върху скатата. Произведени в АВСТРИЯ. Ref. Tyrolia 114164 производител: HEAD / TYROLIA - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

449.00 лв 642.00 лв

Дамски ски обувки HEAD Next Edge GTX W

Новите Next Edge GTX W са изключително комфортни дамски ски обувки с много топла и удобна върешна обувка, подходящи за всички дами, които обичат да остават в планината до края на деня. Next Edge е един от най-продаваните модели дамски обувки, затова дизайнерите от Head и тази година са продължили традицията - Комфорт, Функционалност, Технологии и възможности за персонално регулиране събрани в една обувка, която осигурява топлина и приятно усещане и в същото време добър контрол при каране. 100% дамски дизайн на вътрешната и външната обувка. Вътрешна обувка - нов дизайн на вътрешната обувка и специалния профил на петата държат стъпалото стабилно на място и не му позволяват да се повдига по време на каране, което респективно осигурява по-добър контрол върху ските.  Езика на обувката е допълнително омекотен за повече комфорт при каране. Допълнително омекотяване в точките подложени на най-голям натиск по време на каране осигуряват повече удобство и по-малко напрежение и болка. Анатомична стелка изработена от мек и запазващ топлината материал поддържа свода на стъпалото и запазва топлината на крака. Два вида мека и топла материя използвана за вътрешния чорап, която поддържа краката топли през целия ден и технологията HeatFit Liner, при която обувката се адаптира и оформя по формата на вашия крак допълват удобството и комфорта на този модел. Каишка на езика на обувката помага за по-лесно обуване. Външна обувка - различна твърдост в определени зони на обувката за оптимален контрол и удобство при обуване и събуване. Конструкция на обувката от по-твърд материал в основата на обувката и подметката за максимална устойчивост и оптимизирано бързо и точно предаване на движението към ските. По-тънък и мек материал в горната част и зоната на езика за по-лесно обуване и събуване при ниски температури и по-прецизно стягане.  Velcro® 30мм - осигурява по-добро стягане на обувката и съответно по-добър контрол при каране. Щраймери - 4 щраймера с фино регулиране, горните два с макро регулиране. Формата на щраймерите прави ползването им лесно дори и с дебели ръкавици. Ширина на обувката - 102мм Индекс на твърдост - 65 производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com  ..

445.00 лв

Мъжки ски обувки HEAD Vector Evo TX 120

Head Vector Evo 120 са твърди ски обувки за експерти скиори, които искат да имат префектен контрол във всяка ситуация. Конструкцията на обувката обхваща плътно крака и предава бързо и точно движението към ските. Конструкция на външната обувка с Easy Entry Shell Design намалява дебелината на материала в горната част, което осигурява лесно обуване и събуване дори при много ниски температури и по-прецизно стягане по крака. Нова формула с повишена еластичност на пластмасата на външната обувка в комбинация с вътрешна обувка с Perfect Fit HD Pro термоформиращ се материал, който се оформя по вашия крак, осигуряват абсолютно точно, прецизно и персонално адаптиране към крака. Езика на обувката е направен със същия термоформиращ се материал за да се осигури максимално персонално оформяне и оптимален комфорт при каране.  Динамична рамка в конструкцията с 14˚ наклон напред и изместени 18мм назад горни два щраймера позволява по-динамично огъване и по-точно предаване на движението, което ще се хареса на скиорите експерти обичащи да карат бързо. Регулиращ се заден спойлер дава възможност за промяна наклона на обувката. Щраймери: 4 щраймера с микро регулиране Най-горния щраймер с допълнително регулиране линията на затваряне с 15мм Велкро - 40мм при стегнато положение дава допълнително опора при каране. Ниво на скиора - напреднало, експерти и инструктори Твърдост - 120 / 110 (механизъм за промяна на твърдостта 110 до 120) Ширина  на обувката - 100мм Подметката отговаря на стандарт Alpine DIN (ISO 5355) Ref. 608057 производител: Head - Австрия ©copyright alpinsport-bg.com..

829.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски, ски автомати, Head, Head Supershape

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020