Слънчеви очила 7th Sense Kanye Grey Polarized

  • Марка: 7th Sense
  • Kanye Grey Polarized
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 119.00 лв
  • 83.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Слънчеви очила 7th Sense Kanye Grey Polarized

Моделът Kanye е ръчно изработен изцяло от 100% естествено дърво. Оригинален и стилен модел, с който няма да останете незабелязани. Поляризирани лещи осигуряващи абсолютна защита и комфорт за очите, лека и удобна рамка, която приляга на всяко лице. Пружиниращ механизъм в пантите на рамката осигурява удобно прилягане по всяко лице.
Лещи - Grey Polarized - поляризирани лещи със сиво покритие подходящи за дни с интензивно слънчево греене. Подобрената способност на лещите да блокират отблясъците на слънцето ги прави изключително популярни за ползване в снежни условия, около водни пространства или в околна среда със силни отблясъци.
Предимства на поляризираните лещи:
Слънчевата светлина отразяваща се във вода, сняг, стъкло, мокър асфалт и други гладки повърхности създава отблясъци, които в определени ситуации могат да бъдат дори опасни. Поляризираните лещи имат специален филтър, който премахва ефекта от отблясъците и неутрализира разпръскването на светлината, като я концентрира в една точка. Това помага да се виждат по-ясно обектите и обкръжаващата ни среда, подобрява комфорта на очите и намалява напрежението и умората. Светлината, която навлиза в окото след преминаване през поляризирани лещи е филтрирана, което позволява на очите да виждат по по-есествен начин. Носенето на поляризирани лещи може да разкрие цветове и изображения, както никога досега. В слънчеви дни ще виждате ярко и чисто, с ниво на детайлност, което може да Ви изненада.Слънчевите очила с поляризирани лещи са подходящи за водни спортове, шофиране, туризъм, и спортни дейности и занимания на открито и еждневна употреба.
Филтър - категория 3
UV 400
размери:
ширина на рамката - 
дължина на рамката - 
ширина на моста - 
ширина на лещите - 
височина на лещите - 
Очилата се предлагат в кутия от Бамбук. (Бамбукът се смята за екологично чист материал в резултат на наличието на анти-бактериален био-агент наречен „бамбуков кън”. )
модел - Kanye grey polarized
производител: 7th Sense

©copyright alpinsport-bg.com

7th Sense

Още от 7th Sense

Слънчеви очила 7th Sense Avio Blue Polarized

Avio са слънчеви очила с поляризирани лещи и комбинирана рамка от бамбук и метал. Бамбукът е супер лек, хипоалергичен материал и се смята за екологично чиста материя. Има по-висока специфична якост на натиск от дървото. Лещи - ПОЛЯРИЗИРАНИ със синьо-зелено огледално покритие подходящи за дни с интензивно слънчево греене. Подобрената способност на лещите да блокират отблясъците на слънцето ги прави изключително популярни за ползване в снежни условия, около водни пространства или в околна среда със силни отблясъци. Поляризираните лещи са създадени, за да Ви помогнат да виждате по-добре в ситуации, в които отбясъците може да са проблем. Предимства на поляризираните лещи: Слънчевата светлина отразяваща се във вода, сняг, стъкло, мокър асфалт и други гладки повърхности създава отблясъци, които в определени ситуации могат да бъдат дори опасни. Поляризираните лещи имат специален филтър, който блокира отблясъците и неутрализира разпръскването на светлината, като я концентрира в една точка. Това помага да се виждат по-ясно обектите и обкръжаващата ни среда, подобрява комфорта на очите и намалява напрежението и умората. Светлината, която навлиза в окото след преминаване през поляризирани лещи е филтрирана, което позволява на очите да виждат по по-есествен начин. Носенето на поляризирани лещи може да разкрие цветове и изображения, както никога досега. В слънчеви дни ще виждате ярко и чисто, с ниво на детайлност, което може да Ви изненада. Лещи Blue Polarized - поляризирани лещи със синьо-зелено огледално покритие подходящи за дни с интензивно слънчево греене. Филтър - категория 3 UV 400 размер: ширина на рамката - 142мм дължина на рамката - 145мм ширина на моста - 20мм ширина на лещите - 60мм височина на лещите - 52мм Очилата се предлагат в кутия от Бамбук. (Бамбукът се смята за екологично чист материал в резултат на наличието на анти-бактериален био-агент наречен „бамбуков кън”. ) модел - Avio Blue Polarized производител: 7th Sense    ..

87.00 лв 124.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: дървени очила, 7th sense, слънчеви очила,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018