Слънчеви очила BOLLE 527 Brown Emerald 12045

  • Марка: Bolle
  • 12045 527
  • В наличност
  • 127.00 лв
  • 108.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Слънчеви очила BOLLE 527 Brown Emerald 12045

Моделът 527 е атрактивен дамски модел, създаден за тези от Вас, които търсят максимална защита и комфорт. Супер лека и удобна рамка, свежи цветове, модерен дизайн и b20.3 поликарбонатни лещи, които ще пазят на 100% очите Ви от силната светлина и вредните ултравиолетови лъчи. 
Всички очила Bolle са с оригинална кутия, кърпичка за почистване и СЕРТИФИКАТ за качество издаден от производителя.

B-thin - с тази иновативна технология лещите са с 72% по-тънки и с 45% по-леки, което осигурява перфектен баланс на лещите с рамката и комфорт за потребителя.
b20.3 Polycarbonate Lenses - слънчевите очила трябва да предпазват очите не само от силната светлина, но да са здрави и да защитават от вредните ултравиолетови лъчи. Лещите на слънчевите очила Bollé® са изработени от поликарбонат  от най-високо качество в резултат, на което те са 20 пъти по-здрави и по-устойчиви на удар и 3 пъти по-леки. Лещите на Bollé® гарантират ненадмината оптична точност и яснота.
Carbo-Glas Coating - леки и оптически точни лещите на този модел са подобрени и усилени, изработени от поликарбонат със специално армирано покритие което допълнително ги предпазва от надраскване.
100% UV защита на очите от вредните ултравиолетови лъчи.
Хидрофобно покритие от външната страна на лещите, което не позволява задържане на прах и отблъсква водата - при дъждовни условия водните капки се стичат без да оставят следи и петна, които да ви разсейват и пречат. Независимо дали сте в града, в планината или на море с моделът 527 ще се чувствате стилни, комфортно и защитени.
Лещи - Brown Emerald - висококонтрастни лещи с огледално покритие Cat.3
Цвят на рамката - shiny cristal/ pink
Размера на рамката е подходящ за средно големи и малки лица. 
Ref. 12045/ 7168

Производител: Bolle - Франция 
Произведено в Италия

©copyright alpinsport-bg.com

Bolle

Още от Bolle

Каска BOLLE Sharp matt black 30979

Sharp е един от най-добрите модели каски на Bolle. Този модел Ви дава възможност да бъдете с любимата си музика и в планината - специално джобче в наушниците за слушалки. Конструкция In-Mold - високотехнологична съвременна конструкция, която осигурява максимална защита и комфорт в комбинация с леко тегло. Направена от поликарбонат с изключително здрав външен слой.      Вътрешна конструкция EPS - поема, разпределя и разсейва удара така, че да се намали максимално въздействието от сътресението върху главата. Всички материали, използвани за вътрешната подплата на каската са направени от антиалергични, терморегулиращи и дишащи материи, за да осигурят на клиента оптимален комфорт. Вътрешната подплата на каската се сваля при необходимост от почистване. Наушниците на каската са добре омекотени, топли и през тях се чува ясно какво се случва около вас.  Прецизна система за регулиране на точния размер, за да прилепне каската максимално добре към главата - осигурява повече комфорт и стабилност на каската при по-екстремно каране. Интегрирана система за вентилация осигурява ефективно преминаване на въздуха през стратегически точки, за да се гарантира свеж въздух и комфортна температура за главата. Въздухът отвън само преминава през повърностния на каската слой и охлажда без да влиза навътре. Място за фиксиране на очилата отзад.  Добре омекотена регулираща се каишка под брадата. Сертификат - CE EN 1077 / ASTM-CE - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077 и американския стандарт ASTM-CE. Каска за ски и сноуборд клас В.  тегло - 490гр размер: 61-63см (за да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите) цвят - черно мат / червено ref. 30979 производител: Bolle - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com ..

210.00 лв

Каска BOLLE Milenium soft blue green 31179

Millenium е каска за всички любители на високите скорости по пистите и извън тях, които искат оптимална защита съчетана с комфорт и атрактивен дизайн. Този модел Ви дава възможност да бъдете с любимата си музика и в планината - специално джобче в наушниците за слушалки. Конструкция ABS - високотехнологична съвременна конструкция, която осигурява максимална защита и комфорт в комбинация с леко тегло. Направена от поликарбонат с изключително здрав външен слой.    Вътрешна конструкция EPS - поема, разпределя и разсейва удара така, че да се намали максимално въздействието от сътресението върху главата. Всички материали, използвани за вътрешната подплата на каската са направени от антиалергични, терморегулиращи и дишащи материи, за да осигурят на клиента оптимален комфорт. Вътрешната подплата на каската се сваля при необходимост от почистване. Наушниците на каската са добре омекотени, топли и през тях се чува ясно какво се случва около вас.  Прецизна система за регулиране на точния размер, за да прилепне каската максимално добре към главата - осигурява повече комфорт и стабилност на каската при по-екстремно каране. Интегрирана система за вентилация осигурява ефективно преминаване на въздуха през стратегически точки, за да се гарантира свеж въздух и комфортна температура за главата. Въздухът отвън само преминава през повърностния на каската слой и охлажда без да влиза навътре. Място за фиксиране на очилата отзад.  Добре омекотена регулираща се каишка под брадата. Сертификат - CE EN 1077 / ASTM-CE - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077 и американския стандарт ASTM-CE. Каска за ски и сноуборд клас В.  тегло - 490гр размер: 61-63см (за да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите) цвят - синьо и зелено (ref. 31179) производител: Bolle - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com ..

244.00 лв

Каска BOLLE B - Yond blue 31197

Супер лека и удобна каска, осигурява максимален комфорт и защита. Изчистен дизайн и стил, с тази каска няма да останете незабелязани. Конструкция In-Mold - високотехнологична съвременна конструкция, която осигурява максимална защита и комфорт в комбинация с леко тегло. Направена от поикарбонат с изключително здрав външен слой.    Вътрешна конструкция EPS - поема, разпределя и разсейва удара така, че да се намали максимално въздействието от сътресението върху главата. Всички материали, използвани за вътрешната подплата на каската са направени от антиалергични, терморегулиращи и дишащи материи, за да осигурят на клиента оптимален комфорт. Вътрешната подплата на каската се сваля при необходимост от почистване. Наушниците на каската са добре омекотени, топли и през тях се чува ясно какво се случва около вас.  Прецизна система за регулиране на точния размер, за да прилепне каската максимално добре към главата, осигурява повече комфорт и стабилност на каската при по-екстремно каране. Интегрирана система за вентилация осигурява ефективно преминаване на въздуха през стратегически точки, за да се гарантира свеж въздух и комфортна температура за главата. Въздухът отвън само преминава през повърностния на каската слой и охлажда без да влиза навътре. ©copyright alpinsport-bg.com Място за фиксиране на очилата отзад.  Добре омекотена регулираща се каишка под брадата. Сертификат - CE EN 1077 / ASTM-CE - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077 и американския стандарт ASTM-CE. Каска за ски и сноуборд клас В.  тегло - 400гр размер: 58-61см (за да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите) цвят - синьо (ref. 31197) производител: Bolle - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com ..

180.00 лв

Очила BOLLE Quasar OTG red Vermillon gun 20867

Моделът Quasar е предлага много добро периферно виждане, мека и удобна силиконова рамка, двойна плака с много добра система за проветрение и съвместимост с всички модели каски. Осигурява 100% защита от вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра и може да се носи върху диоптрични очила. Flow-Tech Venting™ - конструкцията на рамката и двойната плака са изработени така, че да се оптимизира проветрението от вътрешната страна на плаката и да се елиминира изпотяването. Double Layer Face Foam - два слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар е единственото, което се чувства при допир с лицето. OTH (Over The Helmet) - този модел на Bollé е проектиран и изработен съобразно дизайна на новите каски. Double Vented PC Lens - уникалния дизайн на двойната плака с рамката е херметически затворен, което елиминира запотяването и осигурява много добро проветрение и отлична видимост. P80 Plus / Carbo Glas® - тази технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална защита от надраскване и замъгляване на плаката от външната страна. 100% UV Protection - плаките на всички модели на Bollé са със UV защита и блокират 100% вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плака - Vermillion gun - суперкачествена висококонтрастна плака Филтър - cat S2 Подходящи за каране при процент на облачност - 22% Рамка - червено и бяло Код на производителя - 20867 Производител: Bolle - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

144.00 лв

Очила BOLLE Tsar matt yellow Sunrise 21443

Моделът Tsar е прецизно създаден с всички иновативни технологии на Bolle, чудесна предпоставка да изкарате един епичен ден в планината, изпълнен с много емоции и адреналин. Благодарение на B-Flex технологията на Bolle, този модел пасва на всяко лице. Всяко лице е уникално само по себе си, затова Bolle разработва B-Flex технологията с вграден гъвкав мемори материал, който плътно обхваща формите на лицето. Перфектно се адаптира към всяко лице, като осигурява максимален комфорт и  защита през целия ден докато карате. Уникалния дизайн на двойната плака с рамката е херметически затворен, което елиминира запотяването и осигурява много добро проветрение и отлична видимост. Водоустойчива / дишаща технология осигурява перфектна видимост, като позволява двуканален въздушен поток да поддържа идеално въздушно налягане и оптична чистота между запечатаните двойни лещи. Технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална защита от надраскване и замъгляване на плаката от външната страна. Конструкцията на рамката и двойната плака са изработени така, че да се оптимизира проветрението от вътрешната страна на плаката и да се елиминира изпотяването. Три слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар е единственото, което се чувства при допир с лицето. Силиконови нишки от вътрешната страна на ластика, подпомагат по-доброто захващане на очилата към каската. Този модел на Bollé е проектиран и изработен съобразно дизайна на новите каски. Технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална защита от надраскване, супер здрава и трудна за надраскване плака. B-max технологията осигурява максимално зрително поле. 100% UV Protection - плаките на всички модели на Bollé са със UV защита и блокират 100% вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плака – Sunrise - висококачествена плака, увеличава контраста и намалява отблясъците в дните на интензивно слънчево греене Филтър - cat S2 Рамка – жълто мат Код на производителя - 21443 Производител: Bolle - Франция   ©copyright alpinsport-bg.com ..

224.00 лв

Очила BOLLE Tsar Green Emerald 21444

Моделът Tsar е прецизно създаден с всички иновативни технологии на Bolle, чудесна предпоставка да изкарате един епичен ден в планината, изпълнен с много емоции и адреналин. Благодарение на B-Flex технологията на Bolle, този модел пасва на всяко лице. Всяко лице е уникално само по себе си, затова Bolle разработва B-Flex технологията с вграден гъвкав мемори материал, който плътно обхваща формите на лицето. Перфектно се адаптира към всяко лице, като осигурява максимален комфорт и  защита през целия ден докато карате. Уникалния дизайн на двойната плака с рамката е херметически затворен, което елиминира запотяването и осигурява много добро проветрение и отлична видимост. Водоустойчива / дишаща технология осигурява перфектна видимост, като позволява двуканален въздушен поток да поддържа идеално въздушно налягане и оптична чистота между запечатаните двойни лещи. Технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална защита от надраскване и замъгляване на плаката от външната страна. Конструкцията на рамката и двойната плака са изработени така, че да се оптимизира проветрението от вътрешната страна на плаката и да се елиминира изпотяването. Три слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар е единственото, което се чувства при допир с лицето. Силиконови нишки от вътрешната страна на ластика, подпомагат по-доброто захващане на очилата към каската. Този модел на Bollé е проектиран и изработен съобразно дизайна на новите каски. Технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална защита от надраскване, супер здрава и трудна за надраскване плака. B-max технологията осигурява максимално зрително поле. 100% UV Protection - плаките на всички модели на Bollé са със UV защита и блокират 100% вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плака – Green Emerald - висококачествена плака, увеличава контраста и намалява отблясъците в дните на интензивно слънчево греене Филтър - cat S2 Рамка – зелено/ сиво Код на производителя - 21444 Производител: Bolle - Франция   ©copyright alpinsport-bg.com ..

224.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2017