Слънчеви очила CEBE Dude 1500 Grey PC Blue Flash Mirror - CBDUDE6

  • Марка: Cebe
  • Dude - CBDUDE6
  • В наличност
  • 86.00 лв
  • 73.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Слънчеви очила CEBE Dude 1500 Grey PC Blue Flash Mirror - CBDUDE6

CEBE Dude  е атрактивен модел от спортната линия SPORTACTIVE с унисекс дизайн, подходящ за спорт и занимания на открито.
Създаден за младежи или дами. Ергономичен и по-тесен дизайн на рамката, който приляга удобно на по-малко лице и в същото време има добро периферно виждане.
Здрави и сигурни поликарбонатни лещи със 100% защита от вредните UV лъчи.
Материал на лещите - поликарбонат. Поликарбонатът има висока устойчивост на удар и външни влияния, не се променя при различни атмосферни условия и запазва механичните и оптичните си свойства в температурни граници от - 40 до + 110°С.
Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото и осигурява 100% защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели предназначени за спорт, туризъм и активни дейности.
Лещи - 1500 Grey PC Blue Flash Mirror, подходящи за ползване в слънчеви условия, осигуряват 100% UV защита
Синьо огледално покритие от външната страна на лещите - повишава визуалния комфорт и засилва ефективността на филтрирането.
Филтър категория - 3
% пропускане на светлина - 13,34%
Защита - 100% UV защита
База - 6 
Размер на лещите - 56 мм x 40 мм
Размер на моста над носа - 18,5 мм
Дължина на рамката - 125 мм
Рамка - матово бяло
Ref: CBDUDE6 / 5834

производител: Cébé - Франция 

 

©copyright alpinsport-bg.com

Cebe

Още от Cebe

Слънчеви очила CEBE Proguide 1500 Grey AF - CBPROG7

Стилен и атрактивен модел от спортната линия SPORTЕCH. Материал на лещите - поликарбонат. Поликарбонатът има висока устойчивост на удар и външни влияния, не се променя при различни атмосферни условия и запазва механичните и оптичните си свойства в температурни граници от - 40 до + 110°С. Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото и осигурява добра защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Лещи - 1500 Grey AF (cat. 3) подходящи за дни с интензивно слънчево греене. Огледално покритие от външната страна на лещите - повишава визуалния комфорт и засилва ефективността на филтрирането. Удобни и абсорбиращи влагата подложки за носа държат очилата стабилно на мястото им, което Ви помага да се концентрирате върху дейноста си без да се притеснявате, че очилата Ви ще паднат. Anti-Fog технология не позволява запотяване и замъгляване на очилата при никакви обстоятелства, независимо от атмосферните условия. База - 8 Размер на лещите - 72 мм x 46 мм Размер на моста над носа - 17 мм Дължина на дръжката - 130 мм Филтър категория - 3 Рамка - черно мат червено Ref: CBPROG7 / 5829 производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com  ..

138.00 лв

Слънчеви очила CEBE Jorasses 1L CBJOL1

Спортен и атрактивен модел. Материал на лещите - поликарбонат. Поликарбонатът има висока устойчивост на удар и външни влияния, не се променя при различни атмосферни условия и запазва механичните и оптичните си свойства в температурни граници от - 40 до + 110°С. Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото и осигурява 100% защита от UVA/B ултравиолетови лъчи, затова се използва във всички модели предназначени за спорт, туризъм и активни дейности. Лещи - 2000 Brown Flash Mirror (cat. 4) подходящи за дни с интензивно слънчево греене. Огледално покритие от външната страна на лещите - повишава визуалния комфорт и засилва ефективността на филтрирането. Удобни и абсорбиращи влагата подложки за носа държат очилата стабилно на мястото им, което Ви помага да се концентрирате върху дейноста си без да се притеснявате, че очилата Ви ще паднат. Anti-Fog технология не позволява запотяване и замъгляване на очилата при никакви обстоятелства, независимо от атмосферните условия. База - 6 Размер на лещите - 63 мм x 41 мм Размер на моста над носа - 16 мм Дължина на дръжката - 130 мм Филтър категория - 3 Рамка - черно мат червено Ref: CBJOL1 / 5826 производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com  ..

126.00 лв

Слънчеви очила CEBE S`Break 1500 Grey - CBSBRK1

Ако трудно си намирате слънчеви очила, защото всички модели са големи за Вашето лице, то този модел на Cebe е създаден точно за Вас. S`Break е с по-тясна рамка от останалите модели, подходяща за по-малки лица. Спортен атрактивен дизайн. Тези слънчеви очила са подходящи за туризъм и всякакви активни спортни дейности при интензивно слънчево греене когато се изисква много добра защита за очите. Материал на лещите - поликарбонат. Всички лещи на очилата CEBE са изработени от поликарбонат. Лещите от поликарбонат са перфектна комбинация от защита, функционалност и визуален комфорт, идеални за спортни дейности. Поликарбонатът е специален материал използван от най-добрите световни производители. Oсновнитe му качества са твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина непостижима при евтините очила (промяната на дебелината предизвикава явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти). Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото. Осигурява добра защита от UVA/B ултравиолетови лъчи. Здрава, устойчива и лека рамка.  Продават се с оригинално калъфче и кърпичка за почистване. База - 6 Размер на лещите - 54мм  Размер на моста над носа - 19мм Дължина на дръжката - 125мм Размера на очилата е подходящ за малко и средно голямо лице Лещи (поликарбонат) - 1500 Grey  Филтър категория - 3 Рамка -  черно мат Ref. CBSBRK1 / 9260 производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com ..

68.00 лв 80.00 лв

Слънчеви очила CEBE Session2 Grey 1500 Orange FM AF

Функционален и удобен унисекс модел на атрактивна цена.  Материал на лещите - поликарбонат. Всички лещи на очилата CEBE са изработени от поликарбонат. Лещите от поликарбонат са перфектна комбинация от защита, функционалност и визуален комфорт, идеални за спортни дейности. Поликарбонатът е специален материал използван от най-добрите световни производители. Oсновнитe му качества са твърдост, устойчивост на надраскване и идеално равна дебелина непостижима при евтините очила (промяната на дебелината предизвикава явлението увеличаване или намаляване на наблюдаваните обекти). Поликарбинатът е 20 пъти по-устойчив на удар от стъклото. Осигурява добра защита от UVA/B ултравиолетови лъчи. Здрава и лека рамка. Дизайна на рамката осигурява широко зрително поле.  Продават се с оригинална твърда кутия на CEBE, която предпазва очилата и кърпичка за почистване. Размери : 17cm x 6.5cm x 7cm ©copyright alpinsport-bg.com Лещи (поликарбонат) - 1500 Grey Orange FM AF - сиви лещи с оранжево огледално покритие Филтър категория – 3 Рамка -  оранжево и лайм Ref: CBSES2 / 4533 производител: Cébé - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com..

126.00 лв

Каска CEBE Contest matt red orange CBH182

Contest е здрава и функционална каска създадена да ви осигури оптимална защита за главата при практикуване на ски и сноуборд и защита при лоши атмосферни условия. За да се гарантира максимален комфорт, външната и вътрешната конструкция на каската са проектирани така, че да се осигури оптимална вентилация и подходяща температура и микроклимат за главата. Конструкция на каската In-Mold осигурява високо ниво на защита от удар и пробив. Здрава външна черупка от поликарбонат и вътрешна лека EPS конструкция, която абсорбира и разпределя силата на удара така, че главата да остане максимално защитена. F.T.F. - система за прецизно регулиране на размера - осигурява допълнителна функционалност на каската и позволява по-плътно затягане на каската около главата за повече стабилност при екстремни дейности. Вътрешна материя с 3D дизайн направена от топъл микрополар комбиниран с дишащи панели. За да се осигури максимален комфорт и хигиена, вътрешната материя се сваля и може да се пере в перална машина на температура 40 градуса. Сертификат EN1077 - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077 Каска за ски и сноуборд клас B тегло - 390гр Каската е с торбичка за транспортиране и съхранение. размери: 58-62 (за да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите. производител: Cebe - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

132.00 лв 165.00 лв

Каска CEBE Contest Visor Pro blue CBH89

Contest Visor е здрава и функционална каска с козирка, предназначена да Ви осигури оптимална защита за главата при практикуване на ски и сноуборд и защита при лоши атмосферни условия. За да се гарантира максимален комфорт, външната и вътрешната конструкция на каската са проектирани така, че да се осигури оптимална вентилация и подходяща температура и микроклимат за главата.  Конструкция на каската In-Mold осигурява високо ниво на защита от удар и пробив. Здрава външна черупка от поликарбонат и вътрешна лека EPS конструкция, която абсорбира и разпределя силата на удара така, че главата да остане максимално защитена. Козирка (която може да се сваля) предпазва при мокър сняг и снеговалеж. F.T.F. - система за прецизно регулиране на размера - осигурява допълнителна функционалност на каската и позволява по-плътно затягане на каската около главата за повече стабилност при екстремни дейности.  Вътрешна материя с 3D дизайн направена от топъл микрополар комбиниран с дишащи панели. За да се осигури максимален комфорт и хигиена, вътрешната материя  се сваля и може да се пере в перална машина на температура 40 градуса.  Каската се продава с торбичка за транспорт и съхранение. Сертификат EN1077 - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077 Каска за ски и сноуборд клас B тегло - 390гр размери: 58-62см (за да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите.  Ref. CBH89 производител: Cebe - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

185.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018