• Слънчеви очила VOLA Startup P76368R

Слънчеви очила VOLA Startup P76368R

  • 78.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Слънчеви очила VOLA Startup P76368R

Слънчеви очила от колекцията на Vola, идеални за активен спорт и туризъм.
Материал на лещите - поликарбонат.
Защита UV400.
Категория 3.

Grilamid оптично качество TR90.
Доставя се с микрофибърен  калъф.
В съответствие с Европейската директива 89/686 / ЕИО на Съвета, в съответствие с EN ISO 12312-1: 2013

ref.P76368R

Vola Racing

Още от Vola Racing

Вакса VOLA MX yellow 200g / 221102 / -2°C > 10°C

Ваксите на VOLA от серията MX са предназначени да осигурят добро плъзгане на ските или сноуборда при различните температури и видове сняг. Серията MX включва три цвята вакси за три различни температурни диапазона. Ваксите MX се задържат на базата дълго като осигуряват оптимално гладко плъзгане и в същото време предпазват базата.  Ваксите от серията МХ са подходящи за: ски сноуборд ски скокове ски свободен стил сноуборд свободен стил биатлон Температурен диапазон: AIR -2°C > 10°C (за меко време) Начин на ползване: Почистете базата с препарат за отстраняване на старата вакса (wax remover). Разтопете ваксата с ютия специално предназначена за тази цел, разнесете равномерно по цялaта база като движите ютията бавно, но без да задържате на едно място. Оставете ваксата да попие и да изсъхне за 2 часа. Отстранете наслоената вакса с пластмасова цикла докато остане гладка база. Довършете с четка. REF. 221102 / 103293 / yellow 200гр производител: Vola - Франция  ..

20.00 лв

Вакса за студено време VOLA MX red 200g / 221101 / -14°C > -4°C

Ваксите на VOLA от серията MX са предназначени да осигурят добро плъзгане на ските или сноуборда при различните температури и видове сняг. Серията MX включва три цвята вакси за три различни температурни диапазона. Ваксите MX се задържат на базата дълго като осигуряват оптимално гладко плъзгане и в същото време предпазват базата.  Ваксите от серията МХ са подходящи за: ски сноуборд ски скокове ски свободен стил сноуборд свободен стил биатлон Температурен диапазон: AIR -14°C > -4°C (за студено време) Начин на ползване: Почистете базата с препарат за отстраняване на старата вакса (wax remover). Разтопете ваксата с ютия специално предназначена за тази цел, разнесете равномерно по цялaта база като движите ютията бавно, но без да задържате на едно място. Оставете ваксата да попие и да изсъхне за 2 часа. Отстранете наслоената вакса с пластмасова цикла докато остане гладка база. Довършете с четка. REF. 221101 / 103292 Red / 200гр производител: Vola - Франция  ..

20.00 лв

Вакса за много студено време VOLA MX blue 200g / 221100 / -25°C > -12°

Ваксите на VOLA от серията MX са предназначени да осигурят добро плъзгане на ските или сноуборда при различните температури и видове сняг. Серията MX включва три цвята вакси за три различни температурни диапазона. Ваксите MX се задържат на базата дълго като осигуряват оптимално гладко плъзгане и в същото време предпазват базата.  Ваксите от серията МХ са подходящи за: ски сноуборд ски скокове ски свободен стил сноуборд свободен стил биатлон Температурен диапазон: AIR -25°C > -12°C  (за много студено време) Начин на ползване: Почистете базата с препарат за отстраняване на старата вакса (wax remover). Разтопете ваксата с ютия специално предназначена за тази цел, разнесете равномерно по цялята база като движите ютията бавно, но без да задържате на едно място. Оставете ваксата да попие и да изсъхне за 2 часа. Отстранете наслоената вакса с пластмасова цикла докато остане гладка база. Довършете с четка. REF. 221100 / 103291 Blue / 200гр производител: Vola - Франция  ..

20.00 лв

Каска VOLA P901B Training Mat Blue

Каска за ски, с която ще се чувствате комфортно и защитени, където и да карате. Вътрешна конструкция ABS - поема, разпределя и разсейва удара така, че да се намали максимално въздействието от сътресението върху главата. Всички материали, използвани за вътрешната подплата на каската са направени от антиалергични, терморегулиращи и дишащи материи, за да осигурят на клиента оптимален комфорт. Интегрирана система за вентилация осигурява ефективно преминаване на въздуха през стратегически точки, за да се гарантира свеж въздух и комфортна температура за главата. Въздухът отвън само преминава през повърностния на каската слой и охлажда без да влиза навътре. Наушниците на каската са твърди, но добре омекотени от вътрешната страна. Система за закачане на очилата върху каската. Система за регулиране на размера с мек фин микрополар на брадичката, позволява плътно затягане на каската около главата за повече стабилност при екстремни дейности. Сертификат - CE EN 1077 / 2007 - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077  Каска за ски и сноуборд клас A.  Торбичка за транспорт и съхранение. тегло - 600гр размер: 55-58см (M)  (за да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите) цвят – синьо мат и черно (mat blue) ref. P901B / 8941 производител: Vola - Франция (произведена в Италия) © alpinsport-bg.com ..

85.00 лв

Каска VOLA Tetris white

Каска за ски и сноуборд, с която ще се чувствате сигурни и комфортно защитени навсякъде, където карате. Конструкция - устойчива ABS конструкция и вътрешна обвивка EPS осигурява ефективна устойчивост на удар като поема, разпределя и разсейва удара така, че да се намали максимално въздействието от сътресението върху главата.  Терморегулиращи и дишащи материи използвани за вътрешната подплата на каската. Интегрирана система за вентилация осигурява ефективно преминаване на въздуха през стратегически точки, за да се гарантира свеж въздух и комфортна температура за главата.  Наушниците на каската са добре омекотени. Система за закачане на очилата върху каската. Система за регулиране на размера позволява плътно затягане на каската около главата за повече стабилност при екстремни дейности. Сертификат CE EN 1077 - каската е тествана при различни екстремни температури и условия, за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077  Торбичка за транспорт и съхранение. тегло - гр Каска за ски и сноуборд клас В.  (за да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите) цвят - бял производител: Vola - Франция © alpinsport-bg.com ..

75.00 лв

Каска VOLA P200G Freeride One Shot Green

Каска за ски и сноуборд, за freeride, с която ще се чувствате сигурни и защитени навсякъде където карате. Конструкция - устойчива ABS конструкция и вътрешна обвивка EPS осигурява ефективна устойчивост на удар като поема, разпределя и разсейва удара така, че да се намали максимално въздействието от сътресението върху главата.  Интегрирана система за вентилация осигурява ефективно преминаване на въздуха през стратегически точки, за да се гарантира свеж въздух и комфортна температура за главата. Въздухът отвън само преминава през повърностния на каската слой и охлажда без да влиза навътре. Наушниците на каската са добре омекотени. Система за закачане на очилата върху каската. Система за регулиране на размера, позволява плътно затягане на каската около главата за повече комфорт и стабилност при екстремни дейности. Сертификат CE EN 1077 - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077  Каска за ски и сноуборд клас В.  Торбичка за транспорт и съхранение. тегло - 570гр размер: (M) 54-57см; (L) 57-59см ; (XL) 59-61см (за да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите) цвят – зелено и бяло / Shot Green ref. P200G производител: Vola - Франция © alpinsport-bg.com ..

75.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019