Сноуборд автомати FLOW Fuse Hybrid teal

  • Марка: Flow
  • Fuse Hybrid teal
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 465.00 лв
  • 326.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Сноуборд автомати FLOW Fuse Hybrid teal

Flow Fuse Hybrid е здрав и функционален сноуборд автомат за всички, които предпочитат свободния стил и търсят оптимална гъвкавост на автомата, но искат да се забавляват и навсякъде в планината. Версията Hybrid на модела е идеалната комбинация от леко тегло, стабилност, бързо регулиране и лесно слагане и сваляне на автомата.
Flow Fuse Hybrid е със супер леко тегло за характеристиките, които предлага.
Асиметрична задна част следва формата на обувката като осигурява по-удобно прилягане и по-добър контрол при балансирано усещане за стабилност и комфорт. Най-горната част е омекотена и гъвкава, намалява точките на натиск за повече комфорт при каране.
Хибридна форма на каишката съчетава стабилна опора на глезена с максимална гъвкавост за Freestyle изпълнения. Предната каишка е с две точки на стягане за оптимално прецизно и персонално регулиране.
Иновативни щраймери на каишките дават възможност за бързо и лесно слагане и сваляне на автомата, заключващата система предпазва от отваряне по време на каране.
Суперздрава Glass-Filled Nylon база с леко тегло. Омекотен EVA материал върху базата под цялото стъпало намалява усещането от вибрациите и удара при приземяване след скок.
Автомата може да се монтира на абсолютно всеки сноуборд назависимо от разположението на инсертите:
система за монтиране с диск 4х4
система за монтиране с диск 3D
система за монтиране на Burton Channel System
Ref. 100480
производител: Flow - САЩ

 

Flow

Още от Flow

Детски сноуборд автомати FLOW Micron Kids

Flow Micron са лесни за ползване, сигурни и надеждни детски сноуборд автомати за най-малките ентусиасти.  Максимално улеснена задна система за поставяне и затваряне на обувката дава възможност на децата да се справят сами на пистата. Веднъж регулирани предните каишки, обувката се вади и слага само през задната част на автомата.  Висока и ергономична задна част държи обувката стабилно и осигурява бърза реакция и добър контрол при предаване на движението към борда. Лека композитна база със скосена и заоблена основа позволява на дъската да поддържа оптимална гъвкавост. Каишки Fusion ExoFit Powerstrap с 3D форма и добре омекотена предпазва глезена и зоната над стъпалото и предава ефктивно движението към борда за оптимален контрол и лекота при каране и завиване.  Автоматите са с малка твърдост събразена с лекото тегло на децата. Леки и удобни, Micron ще осигурят комфорт за малките през целия ден. Диск за монтиране 2x4, 4x4, Burton 3D размер - детски обувки от 18.0 до 20.0 производител: Flow - САЩ  ..

147.00 лв 210.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW White out 159cm

Сноуборд втора употреба в добро състояние размер: 159см..

230.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW Solitude 162см

Сноуборд втора употреба в добро състояние размер: 162см  ..

350.00 лв

Сноуборд автомати FLOW Evolve black yellow

Evolve е здрав и функционален сноуборд автомат с много възможности за регулиране без необходимост от инструменти, лесно се регулира за секунди дори и на пистата, което е удобно ако искате да промените градусите или разстоянието между автоматите или ако борда се кара от повече от един човек. Моделът Evolve е с класическото за Flow бързо и лесно задно обуване и събуване. Изработен от по-здрави и надеждни материали. Широка и омекотена 3D каишка на глезена, която се регулира от двете страни без инструмент, за да може да се нагласи в центъра на обувката. Механизъм, който Ви позволява бързо и лесно да регулирате ъглите на позицията си без да се налага да сваляте автомата от дъската. Супер здрава и лека база със средна твърдост, подходящ за каране на разнообразни терени. Наклона се регулира бързо и лесно без инструмент.  Комбиниран диск за монтиране на стандартни инсерти 4х4 и тройка за монтиране на нестандартни три инсерта за борд Burton.  Размер - M (размер обувки 36-41) Ref. 11466 / FF180235 производител: Flow - USA   ..

248.00 лв 354.00 лв

Сноуборд автомати FLOW Evolve black red

Evolve е здрав и функционален сноуборд автомат с много възможности за регулиране без необходимост от инструменти, лесно се регулира за секунди дори и на пистата, което е удобно ако искате да промените градусите или разстоянието между автоматите или ако борда се кара от повече от един човек. Моделът Evolve е с класическото за Flow бързо и лесно задно обуване и събуване. Изработен от по-здрави и надеждни материали. Широка и омекотена 3D каишка на глезена, която се регулира от двете страни без инструмент, за да може да се нагласи в центъра на обувката. Механизъм, който Ви позволява бързо и лесно да регулирате ъглите на позицията си без да се налага да сваляте автомата от дъската. Супер здрава и лека база със средна твърдост, подходящ за каране на разнообразни терени. Наклона се регулира бързо и лесно без инструмент. Комбиниран диск за монтиране на стандартни инсерти 4х4 и тройка за монтиране на нестандартни три инсерта за борд Burton. Размер - XL (размер обувки 45-50) Ref. 9611 / FF180237 производител: Flow - USA  ..

248.00 лв 354.00 лв

Сноуборд автомати FLOW Evolve black blue

Evolve е здрав и функционален сноуборд автомат с много възможности за регулиране без необходимост от инструменти, лесно се регулира за секунди дори и на пистата, което е удобно ако искате да промените градусите или разстоянието между автоматите или ако борда се кара от повече от един човек. Моделът Evolve е с класическото за Flow бързо и лесно задно обуване и събуване. Изработен от по-здрави и надеждни материали. Широка и омекотена 3D каишка на глезена, която се регулира от двете страни без инструмент, за да може да се нагласи в центъра на обувката. Механизъм, който Ви позволява бързо и лесно да регулирате ъглите на позицията си без да се налага да сваляте автомата от дъската. Супер здрава и лека база със средна твърдост, подходящ за каране на разнообразни терени.  Наклона се регулира бързо и лесно без инструмент.  Комбиниран диск за монтиране на стандартни инсерти 4х4 и тройка за монтиране на нестандартни три инсерта за борд Burton.  Размер - L (размер обувки 40-45) Ref. 9612 / FF180236 производител: Flow - USA   ..

248.00 лв 354.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: сноуборд автомати, Flow, сноуборд автомати Flow,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020