Каска MANGO Cusna Free White CUFRXP118 Blue Visor

  • Марка: Mango
  • Cusna Free White CUFRXP11
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 365.00 лв
  • 292.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Каска MANGO Cusna Free White CUFRXP118 Blue Visor

Каска Mango Cusna Free за ски и сноуборд. 
Моделът Cusna Free гарантира висок стандарт на качество, безопасност и комфорт. Моделът Cusna Free е изработен от твърд поликарбонат, осигуряващ голяма здравина, ниско тегло и отлична защита за главата. Външната черупка е с меко матово покритие. Моделът Cusna Free е с визьор (плака) която може да се сменя (резервните плаки се купуват доплълнително).
Каска - клас B
Цвят на визьора - синя плака 
Характеристики:
Air Flow Vents - регулиращи се отвори за вентилация, които осигуряват преминаването на свеж въздух през вътрешността на каската и спомагат за регулиране на температурата, за да се чувствате добре през целия ден.
Вътрешната материя, която е в допир с главата е изработена от дишащи и антибактериални материали, които не задържат миризми и не позволяват развитие на микроорганизми. Мек регулиращ се протектор на каишката под брадичката с бутон за бързо и лесно откопчаване и закопчаване.    
Run System - система за по-прецизно регулиране на размера, която ви дава възможност да отпуснете или затегнете каската по най-удобния за Вас начин за повече сигурност и удобство.
Абсолютното предимство на този модел е използваната за интериора на каската COOLMAX® материя. COOLMAX® е мека и дишаща антибактериална материя, която предпазва кожата от изпотяване в по-топло време или при по-интензивни спортни дейности и гарантира приятно и свежо усещане през целия ден.
Всички каски MANGO отговарят на европейския стандарт за качество и сигурност CE EN1077 и са тествани при температури от + 50° C до - 35° C,  за да гарантират абсолютна сигурност и защита за главата при различните атмосферни условия. Всички каски Mango са произведени в Италия и са издържали серия от тестове в различни условия, за да се потвърди способността им да абсорбират енергията от удара, да устоят на проникване на остри предмети и, че каската ще остане на мястото си при падане или сблъсък. 
За да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите. 
производител: MANGO Sport System - Италия (произведена в Италия)

Каската би трябвало да бъде един от важните елементи в екипировката за ски и сноуборд независимо дали сте начинаещ или професионалист. Каските са проектирани и направени, така че да Ви осигурят максимална сигурност и зщита при падане или сблъсък, като намалят силата на удара и поемат счупването. /Доказано, че каската намалява риска от черепно-мозъчни травми и предпазва главата от наранявания и травми от удари при леки падания/    
Каските проектирани за зимни спортове, са подходящи и за скиори и за сноубордисти.    
В допълнение:
Често се предполага, че носенето на каска е най-доброто, което може да направите за осигуряване на безопасността 
си, но никоя каска няма да намали вероятността от падане или сблъсък, затова всички приятели на зимните спортове, съобразявайте се с останалите скиори и сноубордисти.
Съобразявайте скоростта си и начина на каране съобразно възможностите си, терена и атмосферните условия. 
Приятно и безопасно каране!

Mango

Още от Mango

Детска каска MANGO Minisnow red MS462

Каските са проектирани и направени, така че да осигурят сигурност за главата при евентуално падане или сблъсък, като намаляват силата на удара и поемат  счупването. Minisnow е детска каска изработена от твърд поликарбонат, осигуряващ голяма здравина, ниско тегло и отлична защита за главата. Мека и топла вътрешна изолация. Конструкцията на този модел е комбинация от термично формиран полистирол и черупка от поликарбонат. Тази технология позволява постигане на по-леко тегло и повече отвори за вентилация без това да променя стандартите за сигурност и безопастност. Мек регулиращ се протектор на каишката под брадичката с бутон за бързо и лесно откопчаване и закопчаване. Run System - лесна и функционална система за по-прецизно регулиране на размера, с която детето може дори само да нагласи каската по най-удобния за него начин. 8 вентилационни отвора, през които преминава свеж въздух, спомагат за регулиране на температурата за повече комфорт през целия ден. Меки протектори в областта на ушите. Държача за лентата на очилата предпазващ от загуба при каране. Всички каски MANGO отговарят на европейския стандарт за качество и сигурност CE EN1077 и са тествани при температури от + 50° C до - 25° C,  за да гарантират сигурност и защита за главата при различните атмосферни условия. За да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите.  производител: Mango Sport System - Италия (произведена в Италия)  ..

89.00 лв 128.00 лв

Каска MANGO Wind pink

Wind e каска от нов по-твърд поликарбонат, осигуряваща голяма здравина и ниско тегло за перфектна защита на главата. Подходяща за ски, сноуборд и зимни спортове, при които се изисква сигурна защита за главата.  Интериор от мека материя и полиестер осигурява топлина и комфорт. Черупка от поликарбонат устойчив на UV лъчи. Регулираща се система с отвори за проветрение за различните атмосферни условия. Меки и удобни протектори на ушите. Run System - система за бързо и прецизно регулиране на размера, която Ви дава възможност да нагласите каската по най-удобния за вас начин за пълен комфорт през целия ден. Всички каски MANGO отговарят на европейския стандарт за качество и  сигурност CE EN1077 и са тествани при температури от + 50° C до - 25° C, за да гарантират абсолютна сигурност и защита за главата при различните атмосферни условия. Каската би трябвало да бъде един от важните елементи в екипировката за зимен спорт, независимо дали сте начинаещ или професионалист. Каските са проектирани и направени, така че да Ви осигурят максимална сигурност при падане или сблъсък, като намаляват силата на удара и поемат счупването. /Доказано, е че каската намалява риска от черепно-мозъчни травми до 90 % и предпазва главата от наранявания и травми от удари при леки падания/  Каска за ски и сноуборд клас B производител: Mango - Италия (произведена в Италия) ..

95.00 лв 135.00 лв

Каска MANGO Wind blue WI561

Wind е лека и много комфортна каска за ски, сноуборд и зимни спортове, при които се изисква сигурна защита за главата. Изработена от твърд поликарбонат с голяма здравина и ниско тегло осигурява оптимална защита за главата.  Външна черупка устойчива на UV лъчи. 2 фронтални отвора за вентилация, през които влиза свеж въздух и спомага за регулиране на температурата, така че да се чувствате добре през целия ден. Отворите за вентилация могат да се регулират в зависимост от условията. Run System - система за по-прецизно регулиране на размера, която ви дава възможност да отпуснете или затегнете каската по най-удобния за Вас начин за повече сигурност и удобство. Мек регулиращ се протектор на каишката под брадичката с бутон за бързо и лесно откопчаване и закопчаване.     Два странични държача за лентата на очилата предпазващи от загуба или повреда при падане. Подходяща за ски и сноуборд.  Всички каски MANGO отговарят на европейския стандарт за качество и сигурност CE EN1077 и американския стандарт F2040 и са тествани при температури от + 50° C до - 25° C,  за да гарантират абсолютна сигурност и защита за главата при различните атмосферни условия. Каската би трябвало да бъде един от важните елементи в екипировката за зимен спорт, независимо дали сте начинаещ или професионалист. Каските са проектирани и направени, така че да Ви осигурят максимална сигурност при падане или сблъсък, като намаляват силата на удара и поемат счупването. /Доказано, е че каската намалява риска от черепно-мозъчни травми и предпазва главата от наранявания и травми от удари при леки падания/     Повечето каски, проектирани за зимни спортове, са подходящи и за скиори и за бордисти. За да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите.  Каска за ски и сноуборд клас B производител: MANGO Sport System - Италия (произведена в Италия) © alpinsport-bg.com ..

95.00 лв 135.00 лв

Каска MANGO Cusna Free white orange CUFRXP182

Моделът Cusna Free гарантира висок стандарт на качество, безопасност и комфорт. Всички каски Mango са издържали серия от тестове в различни условия, за да се потвърди способността им да абсорбират енергията от удара, да устоят на проникване на остри предмети и, че каската ще остане на мястото си при падане или сблъсък.  Моделът Cusna Free е изработен от твърд поликарбонат, осигуряващ голяма здравина, ниско тегло и отлична защита за главата. Външната черупка е с меко матово покритие. Моделът Cusna Free е с визьор (плака) която може да се сменя (резервните плаки се купуват доплълнително) Цвят на визьора - висококонтрастна жълта плака (Lemon lens - категория филтър S1). (на снимките е с оранжева плака) Характеристики: Air Flow Vents - регулиращи се отвори за вентилация, които осигуряват преминаването на свеж въздух през вътрешността на каската и спомагат за регулиране на температурата, за да се чувствате добре през целия ден. Вътрешната материя, която е в допир с главата е изработена от дишащи и антибактериални материали, които не задържат миризми и не позволяват развитие на микроорганизми. Мек регулиращ се протектор на каишката под брадичката с бутон за бързо и лесно откопчаване и закопчаване.     Run System - система за по-прецизно регулиране на размера, която ви дава възможност да отпуснете или затегнете каската по най-удобния за Вас начин за повече сигурност и удобство. Каска за ски и сноуборд - клас B Всички каски MANGO отговарят на европейския стандарт за качество и сигурност CE EN1077/2007 и са тествани при температури от + 50° C до - 35° C,  за да гарантират абсолютна сигурност и защита за главата при различните атмосферни условия. За да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите.  производител: MANGO Sport System - Италия (произведена в Италия) Каската би трябвало да бъде един от важните елементи в екипировката за ски и сноуборд независимо дали сте начинаещ или професионалист. Каските са проектирани и направени, така че да Ви осигурят максимална сигурност и зщита при падане или сблъсък, като намалят силата на удара и поемат счупването. /Доказано, че каската намалява риска от черепно-мозъчни травми и предпазва главата от наранявания и травми от удари при леки падания/     Каските проектирани за зимни спортове, са подходящи и за скиори и за сноубордисти.     В допълнение: Често се предполага, че носенето на каска е най-доброто, което може да направите за осигуряване на безопасността си, но никоя каска няма да намали вероятността от падане или сблъсък, затова всички приятели на зимните спортове, моля, съобразявайте се с останалите скиори и сноубордисти. Съобразявайте скоростта си и начина на каране съобразно възможностите си, терена и атмосферните условия.  Приятно и безопасно каране! © alpinsport-bg.com ..

292.00 лв 365.00 лв

Каска MANGO Wind red WI450

Wind е лека и много комфортна каска за ски, сноуборд и зимни спортове, при които се изисква сигурна защита за главата. Изработена от твърд поликарбонат с голяма здравина и ниско тегло осигурява оптимална защита за главата.  Външна черупка устойчива на UV лъчи. 2 фронтални отвора за вентилация, през които влиза свеж въздух и спомага за регулиране на температурата, така че да се чувствате добре през целия ден. Отворите за вентилация могат да се регулират в зависимост от условията. Run System - система за по-прецизно регулиране на размера, която ви дава възможност да отпуснете или затегнете каската по най-удобния за Вас начин за повече сигурност и удобство. Мек регулиращ се протектор на каишката под брадичката с бутон за бързо и лесно откопчаване и закопчаване.     Два странични държача за лентата на очилата предпазващи от загуба или повреда при падане. Каска клас В - подходяща за ски и сноуборд. Всички каски MANGO отговарят на европейския стандарт за качество и сигурност CE EN1077 и американския стандарт F2040 и са тествани при температури от + 50° C до - 25° C,  за да гарантират абсолютна сигурност и защита за главата при различните атмосферни условия. Каската би трябвало да бъде един от важните елементи в екипировката за зимен спорт, независимо дали сте начинаещ или професионалист. Каските са проектирани и направени, така че да Ви осигурят максимална сигурност при падане или сблъсък, като намаляват силата на удара и поемат счупването. /Доказано, е че каската намалява риска от черепно-мозъчни травми и предпазва главата от наранявания и травми от удари при леки падания/     Повечето каски, проектирани за зимни спортове, са подходящи и за скиори и за бордисти. За да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите.  производител: MANGO Sport System – Италия (произведено в Италия) © alpinsport-bg.com ..

95.00 лв 135.00 лв

Каска MANGO Wind green WI620

Wind е лека и много комфортна каска за ски, сноуборд и зимни спортове, при които се изисква сигурна защита за главата. Изработена от твърд поликарбонат с голяма здравина и ниско тегло осигурява оптимална защита за главата.  Външна черупка устойчива на UV лъчи. 2 фронтални отвора за вентилация, през които влиза свеж въздух и спомага за регулиране на температурата, така че да се чувствате добре през целия ден. Отворите за вентилация могат да се регулират в зависимост от условията. Run System - система за по-прецизно регулиране на размера, която ви дава възможност да отпуснете или затегнете каската по най-удобния за Вас начин за повече сигурност и удобство. Мек регулиращ се протектор на каишката под брадичката с бутон за бързо и лесно откопчаване и закопчаване.     Два странични държача за лентата на очилата предпазващи от загуба или повреда при падане. Подходяща за ски и сноуборд. Всички каски MANGO отговарят на европейския стандарт за качество и сигурност CE EN1077 и американския стандарт F2040 и са тествани при температури от + 50° C до - 25° C,  за да гарантират абсолютна сигурност и защита за главата при различните атмосферни условия. Каската би трябвало да бъде един от важните елементи в екипировката за зимен спорт, независимо дали сте начинаещ или професионалист. Каските са проектирани и направени, така че да Ви осигурят максимална сигурност при падане или сблъсък, като намаляват силата на удара и поемат счупването. /Доказано, е че каската намалява риска от черепно-мозъчни травми и предпазва главата от наранявания и травми от удари при леки падания/     Повечето каски, проектирани за зимни спортове, са подходящи и за скиори и за бордисти. За да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите.  Каска за ски и сноуборд клас B производител: MANGO Sport System - Италия (произведена в Италия) © alpinsport-bg.com ..

95.00 лв 135.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: каска, Mango, каска Mango,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020