Каска VOLA P200G Freeride One Shot Green

  • Марка: Vola Racing
  • P200G Freeride one Shot Green
  • В наличност
  • 75.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Каска VOLA P200G Freeride One Shot Green

Каска за ски и сноуборд, за freeride, с която ще се чувствате сигурни и защитени навсякъде където карате.
Конструкция - устойчива ABS конструкция и вътрешна обвивка EPS осигурява ефективна устойчивост на удар като поема, разпределя и разсейва удара така, че да се намали максимално въздействието от сътресението върху главата. 
Интегрирана система за вентилация осигурява ефективно преминаване на въздуха през стратегически точки, за да се гарантира свеж въздух и комфортна температура за главата. Въздухът отвън само преминава през повърностния на каската слой и охлажда без да влиза навътре.
Наушниците на каската са добре омекотени.
Система за закачане на очилата върху каската.
Система за регулиране на размера, позволява плътно затягане на каската около главата за повече комфорт и стабилност при екстремни дейности.
Сертификат CE EN 1077 - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077 
Каска за ски и сноуборд клас В. 
Торбичка за транспорт и съхранение.
тегло - 570гр
размер: (M) 54-57см; (L) 57-59см ; (XL) 59-61см
(за да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите)
цвят – зелено и бяло / Shot Green
ref. P200G
производител: Vola - Франция


© alpinsport-bg.com

Vola Racing

Още от Vola Racing

Каска VOLA Angy Blue

Каска за ски и сноуборд клас В. Лека и удобна каска с конструкция от двуслойна пяна абсорбира и разпределя силата на удара върху цялата каска така, че да се намали максимално въздействието от сътресението върху главата.  Вътрешна подплата с различно дебели подложки в различните зони, изработени от мека материя. Мекия материал използван за вътрешната част на каската се адаптира перфектно към главата за повече комфорт. Вътрешната подплата на каската се сваля при необходимост от почистване. Интегрирана система за вентилация осигурява ефективно преминаване на въздуха и гарантира свеж въздух и комфортна температура за главата. Система за прецизно и персонално регулиране на размера около главата. Стандарт - CE EN 1077 - европейски стандарт за ски и сноуборд каски, който гарантира сигурността на каската от въздействието и абсорбирането на  удар, прободни удари тествани при различни условия и температури. Размер - 57-59см Ref. P200A / 2469 производител: Vola - Франция..

119.00 лв 149.00 лв

Течна вакса VOLA MX yellow 60ml / -2°C / 10°C

Вакса за ски и сноуборд VOLA MX yellow. Подходяща за температурен диапазон: -2°C > 10°C Ваксите от серията MX са създадени да осигурят най-доброто плъзгане при различните видове сняг. Направена като тампон за бързо и лесно полагане и разнасяне по базата.  Отстранете стара вакса и почистете базата с Wax remover. Разтръскайте преди ползване. Нанесете ваксата равномерно по цялата база, оставете да изсъхне, полирайте.  Освен, че осигурява отлични плъзгащи свойства ваксата подхранва базата. опаковка - 60мл Ref. 240504 производител: Vola - Франция  ..

24.00 лв

Течна вакса VOLA MX red 60ml / -5°C / 0°C

Течна вакса за ски и сноуборд VOLA MX viola. Подходяща за температурен диапазон: -5°C > 0°C Ваксите от серията MX са създадени да осигурят най-доброто плъзгане при различните видове сняг. Направена като тампон за бързо и лесно полагане и разнасяне по базата.  Отстранете стара вакса и почистете базата с Wax remover. Разтръскайте преди ползване. Нанесете ваксата равномерно по цялата база, оставете да изсъхне, полирайте. опаковка - 60мл Ref. 240503  производител: Vola - Франция  ..

24.00 лв

Течна вакса VOLA MX viola 60ml / -12°C / -4°C

Вакса за ски и сноуборд VOLA MX viola. Подходяща за температурен диапазон: -12°C > -4°C Ваксите от серията MX са създадени да осигурят най-доброто плъзгане при различните видове сняг. Направена като тампон за бързо и лесно полагане и разнасяне по базата.  Отстранете стара вакса и почистете базата с Wax remover. Разтръскайте преди ползване. Нанесете ваксата равномерно по цялата база, оставете да изсъхне и полирайте. Без флуор. опаковка - 60мл Ref. 240502 / 103574 производител: Vola - Франция  ..

24.00 лв

Вакса VOLA MX yellow 200g / 221102 / -2°C +10°C

Ваксите на VOLA от серията MX са предназначени да осигурят добро плъзгане на ските или сноуборда при различните температури и видове сняг. Серията MX включва три цвята вакси за три различни температурни диапазона. Ваксите MX се задържат на базата дълго като осигуряват оптимално гладко плъзгане и в същото време предпазват базата.  Ваксите от серията МХ са подходящи за: ски сноуборд ски скокове ски свободен стил сноуборд свободен стил биатлон Температурен диапазон: AIR -2°C + 10°C (за меко време) Начин на ползване: Почистете базата с препарат за отстраняване на старата вакса (wax remover). Разтопете ваксата с ютия специално предназначена за тази цел, разнесете равномерно по цялaта база като движите ютията бавно, но без да задържате на едно място. Оставете ваксата да попие и да изсъхне за 2 часа. Отстранете наслоената вакса с пластмасова цикла докато остане гладка база. Довършете с четка. REF. 221102 / 103293 / yellow 200гр производител: Vola - Франция  ..

20.00 лв

Вакса за студено време VOLA MX red 200g / 221101 / -14°C -4°C

Ваксите на VOLA от серията MX са предназначени да осигурят добро плъзгане на ските или сноуборда при различните температури и видове сняг. Серията MX включва три цвята вакси за три различни температурни диапазона. Ваксите MX се задържат на базата дълго като осигуряват оптимално гладко плъзгане и в същото време предпазват базата.  Ваксите от серията МХ са подходящи за: ски сноуборд ски скокове ски свободен стил сноуборд свободен стил биатлон Температурен диапазон: AIR -14°C  -4°C (за студено време) Начин на ползване: Почистете базата с препарат за отстраняване на старата вакса (wax remover). Разтопете ваксата с ютия специално предназначена за тази цел, разнесете равномерно по цялaта база като движите ютията бавно, но без да задържате на едно място. Оставете ваксата да попие и да изсъхне за 2 часа. Отстранете наслоената вакса с пластмасова цикла докато остане гладка база. Довършете с четка. REF. 221101 / 103292 Red / 200гр производител: Vola - Франция  ..

20.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Свързани продукти

Каска CEBE Dusk RTL gun metal blue/CBH58

Каска CEBE Dusk RTL gun metal blue/CBH58

Моделът Dusk на Cebe е каска предназначена да Ви осигури максимална защита за главата при практ..

99.00 лв 126.00 лв

21.4%

Каска BOLLE B-style matt white blue 31697

Каска BOLLE B-style matt white blue 31697

B-style е супер здрава и лека каска перфектна за тези, които остават по пистите до спирането и на по..

140.00 лв 175.00 лв

20%

Каска CEBE Suspense grey red monster CBH123

Каска CEBE Suspense grey red monster CBH123

Каска за ски и сноуборд на френската компания CEBE,  предназначена за деца, юноши и девойки и т..

108.00 лв 135.00 лв

20%

Каска BOLLE Synergy soft black green 31483

Каска BOLLE Synergy soft black green 31483

Synergy е супер здрава и лека каска перфектна за тези, които карат по цял ден и  остават по пис..

174.00 лв 218.00 лв

20.2%

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020