• Дамски сноуборд обувки FLOW Onyx grey black

Дамски сноуборд обувки FLOW Onyx grey black

  • Марка: Flow
  • Onyx grey black
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 335.00 лв
  • 234.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамски сноуборд обувки FLOW Onyx grey black

Onyx са стилни и комфортни дамски сноуборд обувки със средна твърдост и лесна и бърза Boa система за стягане подходящи за напреднали дами, които обичат да карат навсякъде. Onyx осигуряват стабилно каране и комфорт през целия ден. 
Конструкция - вътрешната и външната обувка е изцяло съобразена с анатомията на женския крак. Горната част на обувката, около прасеца на крака, позволява леко огъване назад за повече удобство при ходене и каране в необработени терени.
Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно за повече прецизност и удобство. Flows 2-Feather технология използвана за вътрешната обувка позволява на обувката да се оформи по-добре по крака за да се постигне абсолютен комфорт и удобство. Супер мека подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. Дишаща материя на езика помага да се намали влагата и краката да останат сухи през целия ден.
Антибактериално покритие елиминира неприятните миризми. Анатомично конструиран 3D дизайн на езика осигурява максимално удобно прилягане за повече комфорт по време на каране. 
Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора за свода и петата. 
Затягане на обувката - бърза, лесна и прецизна BOA система за затягане, която позволява абсолютно точно стягане, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. 
Подметка - двукомпонентна здрава и устойчива на износване подметка, намалява усещането от вибрациите при каране. Подметката е изцяло съобразена с анатомията на стъпалото, за да се осигури естествено усещане за борда. 
индекс на твърдост - 3
Ref. 8498

производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland


©copyright alpinsport-bg.com

 

Flow

Още от Flow

Детски сноуборд автомати FLOW Micron Kids

Flow Micron са лесни за ползване, сигурни и надеждни детски сноуборд автомати за най-малките ентусиасти.  Максимално улеснена задна система за поставяне и затваряне на обувката дава възможност на децата да се справят сами на пистата. Веднъж регулирани предните каишки, обувката се вади и слага само през задната част на автомата.  Висока и ергономична задна част държи обувката стабилно и осигурява бърза реакция и добър контрол при предаване на движението към борда. Лека композитна база със скосена и заоблена основа позволява на дъската да поддържа оптимална гъвкавост. Каишки Fusion ExoFit Powerstrap с 3D форма и добре омекотена предпазва глезена и зоната над стъпалото и предава ефктивно движението към борда за оптимален контрол и лекота при каране и завиване.  Автоматите са с малка твърдост събразена с лекото тегло на децата. Леки и удобни, Micron ще осигурят комфорт за малките през целия ден. Диск за монтиране 2x4, 4x4, Burton 3D размер - детски обувки от 18.0 до 20.0 производител: Flow - САЩ  ..

147.00 лв 210.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW White out 159cm

Сноуборд втора употреба в добро състояние размер: 159см..

230.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW Solitude 162см

Сноуборд втора употреба в добро състояние размер: 162см  ..

350.00 лв

Сноуборд автомати FLOW Evolve black yellow

Evolve е здрав и функционален сноуборд автомат с много възможности за регулиране без необходимост от инструменти, лесно се регулира за секунди дори и на пистата, което е удобно ако искате да промените градусите или разстоянието между автоматите или ако борда се кара от повече от един човек. Моделът Evolve е с класическото за Flow бързо и лесно задно обуване и събуване. Изработен от по-здрави и надеждни материали. Широка и омекотена 3D каишка на глезена, която се регулира от двете страни без инструмент, за да може да се нагласи в центъра на обувката. Механизъм, който Ви позволява бързо и лесно да регулирате ъглите на позицията си без да се налага да сваляте автомата от дъската. Супер здрава и лека база със средна твърдост, подходящ за каране на разнообразни терени. Наклона се регулира бързо и лесно без инструмент.  Комбиниран диск за монтиране на стандартни инсерти 4х4 и тройка за монтиране на нестандартни три инсерта за борд Burton.  Размер - M (размер обувки 36-41) Ref. 11466 / FF180235 производител: Flow - USA   ..

248.00 лв 354.00 лв

Сноуборд автомати FLOW Evolve black red

Evolve е здрав и функционален сноуборд автомат с много възможности за регулиране без необходимост от инструменти, лесно се регулира за секунди дори и на пистата, което е удобно ако искате да промените градусите или разстоянието между автоматите или ако борда се кара от повече от един човек. Моделът Evolve е с класическото за Flow бързо и лесно задно обуване и събуване. Изработен от по-здрави и надеждни материали. Широка и омекотена 3D каишка на глезена, която се регулира от двете страни без инструмент, за да може да се нагласи в центъра на обувката. Механизъм, който Ви позволява бързо и лесно да регулирате ъглите на позицията си без да се налага да сваляте автомата от дъската. Супер здрава и лека база със средна твърдост, подходящ за каране на разнообразни терени. Наклона се регулира бързо и лесно без инструмент. Комбиниран диск за монтиране на стандартни инсерти 4х4 и тройка за монтиране на нестандартни три инсерта за борд Burton. Размер - XL (размер обувки 45-50) Ref. 9611 / FF180237 производител: Flow - USA  ..

248.00 лв 354.00 лв

Сноуборд автомати FLOW Evolve black blue

Evolve е здрав и функционален сноуборд автомат с много възможности за регулиране без необходимост от инструменти, лесно се регулира за секунди дори и на пистата, което е удобно ако искате да промените градусите или разстоянието между автоматите или ако борда се кара от повече от един човек. Моделът Evolve е с класическото за Flow бързо и лесно задно обуване и събуване. Изработен от по-здрави и надеждни материали. Широка и омекотена 3D каишка на глезена, която се регулира от двете страни без инструмент, за да може да се нагласи в центъра на обувката. Механизъм, който Ви позволява бързо и лесно да регулирате ъглите на позицията си без да се налага да сваляте автомата от дъската. Супер здрава и лека база със средна твърдост, подходящ за каране на разнообразни терени.  Наклона се регулира бързо и лесно без инструмент.  Комбиниран диск за монтиране на стандартни инсерти 4х4 и тройка за монтиране на нестандартни три инсерта за борд Burton.  Размер - L (размер обувки 40-45) Ref. 9612 / FF180236 производител: Flow - USA   ..

248.00 лв 354.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: дамски сноуборд обувки, Flow, сноуборд обувки, Flow, сноуборд обувки Flow,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020