Сноуборд HEAD i. Team WL.CT.

  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 720.00 лв
  • 432.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Сноуборд HEAD i. Team WL.CT.

Карай бързо и се наслаждавай на скоростта.
HEAD
е единствения производител, който прави бордове, които адаптират твърдостта си в зависимост от скоростта и терена, по който се движат.
Intelligence™ Chip Technology:
Тази уникална технология, използвана за намаляване на вибрациите при хеликоптерните перки и увеличаване на здравината им се използва още по-успешно от технолозите на HEAD при създаването на бордове, които адаптират твърдостта си, в зависимост от скоростта и терена на който се движат. От какъв борд се нуждаете, зависи от това къде и как карате, на заледена писта имате нужда от твърд борд за по-добро закантване, докато на мек сняг борда трябва да е пластичен и маневрен, затова HEAD създадоха „интелигентен” сноуборд, който сам адаптира твърдостта си към скоростта и терена благодарение на технологията INTELLIGENCE.
Докато карате бавно на мек терен, борда е мек и маневрен. С увеличаване на скоростта се увеличават и вибрациите върху дъската. Колкото по-бързо карате, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на интегрираните в конструкцията на борда интели-фибри /Intellifibres/, които се втвърдяват за 5 хилядни от секундата!!! Дъската става по-твърда и по-стабилна, увеличава натиска върху кантовете, няма никакво странично усукване по време на завоя, а канта държи супер стабилно все едно, че се движите в релси. Колкото по-бързо карате, толкова по-твърда и стабилна става дъската !!! Върхът и опашката на борда влизат и излизат в една и съща следа, а Вие правите един перфектно изрязан завой на кант, без значение дали карате на твърд и заледен терен, мек сняг или добре обработена писта. В този уникален модел, освен Intelligence™ фибри има интегриран специален чип в средата на борда. Този чип усилва седем пъти импулсите от вибрациите и ги връща към интелифибрите - Intellifibers™.
Freeflex Rail binding system - това е другата уникална технология в този борд с изключителни качества. Автоматите се монтират на фабрично интегрирани пластини. Предимството на тази система, е че може абсолютно прецизно да настроите разстоянието между автоматите с точност до милиметър и да преместите автоматите напред или назад спрямо центъра за по-малко от минута без дори да сваляте автомата.
Sidewall Construction - сандвич конструкция с олекотена и здрава дървена сърцевина от върха до опашката на борда. Конструкторите на HEAD използват всяка нова технология, за да подобрят конструкцията, здравината и пъргавината на бордовете, които правят /самия факт, че всички бордове HEAD са със сандвич конструкция е достатъчно красноречив/, това включва вграден ABS в страничните стени над канта, който придава по-плътно и стабилно закантване.
Powerful Biaxial Carbon Fiber Jacket - структура от карбонови влакна разположени по цялата дължинана борда от върха до опашката за увеличаване пъргавината и стабилността на борда, намаляване на страничното усукване и за оптимално леко и гладко каране.
Power Edge wood Core - възможно най-леката дървена сърцевина от топола с най-леката плътност.
Супер лека дървена сърцевина от цяло парче северно американска топола, разположена надлъжно върха до края на борда в средната част на дъската за повече пъргавина и леко тегло. За подсилване сърцевината до канта е използвано буково дърво, разположено на 30мм около канта, което осигурява максимална мощ, стабилност и здравина.
Elliptical sidecut - елипсовиден профил на страничната извивка. Намалената странична извивка на дъската откъм опашката прави борда по-стабилен при каране направо на плоскост и по-устойчив по време на завой. С тази геометрия борда остава по-широк в средата, което е изключително необходимо за каране в дълбок сняг.
Directional Twin Shape - като ширина и височина двата края на този борд са еднакви, но върха е малко по-дълъг от опашката. Центърът на борда е изнесен малко по-назад и опашката е по-твърда от носа. Това е перфектната комбинация за стабилно каране на писта и в дълбок сняг. /Може да се кара и като туин, като се нагласят автоматите централно на борда/
Ultra-fast Sintered IS Nano Highspeed Base - това е най-бързата база. Наносиликатни частици вградени във високомолекулярна база. Най висока твърдост и износоустойчивост 6% по бърза от най бързата база позната до сега.
Slick Grind 35 Base tuning - 35 различни цикъла на обработка на базата за супер финиш.
Камък, фино шлайфане, вакса, корк и полиране
Edge de-tuning:
Тунинговане на канта на носа 30мм от контактната точка на канта: 0,6мм х 45°
Тунинговане на канта на опашката 20мм от контактната точка на канта: 0,6мм х 45°
Дължина - 154см
Ефективен кант - 116.0см
Талия - 24.0см
Разстояние м/у автоматите - 49.0см
ref. 100796
HEAD дава две години гаранция за всички техни бордове, обувки и автомати
Производител - HEAD - USA

©copyright alpinsport-bg.com

 

Head boards

Още от Head boards

Дамски сноуборд обувки HEAD Galore SSL black

Galore са супер топли и удобни дамски сноуборд обувки за начинаещи и средно напреднали, които предпочитат комфорта през целия ден. Естествено анатомията на женския крак е различна, затова и тази дамска обувка е детайлно съобразена с този факт - направени със специален дизайн на външната и на вътрешната обувка съобразен с формите и конструкцията на женския крак. Вътрешна обувка с Thermo Fit технология, при която вътрешната обувка да се формира по Вашия крак, което осигурява повече комфорт и по-добър контрол при каране. Стъпалото на обувката е с анатомична форма, спомагаща за поддържане свода на стъпалото и намалява умората. Специален профил в областта на глезена, който държи стъпалото и петата да не се повдигат по време на каране и предпазва глезена от усукване. Бърза и лесна система за затягане на вътрешната обувка с едно силно издърпване на връзките, обувката се затяга здраво и сигурно около целия крак, отпускането на обувката е също толкова лесно, колкото и стягането.  Мека и топла материя осигурява комфорт и топлина и в най-студените дни.  Външната обувка е направена с бързата лесна и удобна SSL система за стягане и отпускане на външната обувка: с едно издърпване затягате цялата обувка равномерно. Стягате толкова, колкото чувствате, че е необходимо. Супер лесно, супер бързо! За да направят обувката още по-удобна и да елиминират болката в мускула на прасеца, дизайнерите на HEAD са направили задната част на обувката със специален профил съобразен с анатомията на женския крак и изработен от по-мек Neoprene® материал, за да осигурят максимален комфорт и възможно най-приятното усещане по време на каране.  Подметка - Moonwalker W осигурява отлично сцепление и стабилност при ходене на хлъзгав терен.  Ref. 103470 производител: Head ..

250.00 лв

Дамски сноуборд обувки HEAD Jade white

Дамски сноуборд обувки - модел за напреднали. В тази дамска обувка дизайнерите са заложили не само на атрактивния вид, но и на всички удобства и технически характеристики: леко тегло, мека, топла и удобна вътрешна обувка със специален дизайн съобразен с анатомията на женския крак.  Thermo Fit технологията използвана за вътрешната обувка гарантира отличен контрол при каране, тъй като обувката заема абсолютно точно формата на Вашия крак, а мъхестия микрополар на вътрешната обувка гарантира топлина и в най-студените зимни дни. Външната обувка е изработена от кожа с релефни орнаменти. Конструкцията на външната обувка позволява да се постигне здравина и устойчивост на обувката при оптимално леко тегло. За да направят обувката още по-удобна и да елиминират болката в мускула на прасеца, дизайнерите на HEAD са направили задната част на обувката в областта на мускула със специален профил съобразен с анатомията на женския крак и изработен от по-мек Neoprene® материал, за да осигурят максимален комфорт и възможно най-приятното усещане по време на каране. Women last - естествено анатомията на женския крак е различна, затова и тази дамска обувка е детайлно съобразена с този факт. Както този модел, така и всички дамски модели на HEAD са направени със специален дизайн на външната и на вътрешната обувка съобразени с формите и конструкцията на женския крак -  по-ниска извивка на стъпалото, по-ниско завършващ мускул и по-тясно стъпало. Специален профил в областта на глезена, който държи стъпалото и петата да не се повдигат по време на каране и предпазва глезена от усукване. Формата и материалите използвани за езика са направени така, че да се чувствате удобно още при първото обуване.  Функционална и стилна подметка направена от естествен каучук в комбинация с мека гума за постигане на леко тегло и достатъчно здравина и устойчивост на износване. Стъпалото на обувката е с анатомична форма, спомагаща за поддържане свода на стъпалото. Бърза и лесна система за затягане на вътрешната обувка - с едно силно издърпване на връзките, обувката се затяга здраво и сигурно около целия крак, след което устройството се закача и заключва в горната част на обувката, което не позволява разхлабване на обувката по време на каране. Отпускането е също толкова лесно, колкото и стягането. Ref. 9961  ..

193.00 лв 275.00 лв

Сноуборд HEAD Tribute Rocka junior

Head Tribute е отличен борд за начинаещи деца, лесен за завиване и управление на всякакви терени. Конструкция - здрава и устойчива сандвич конструкция с дървена сърцевина прави карането плавно и гладко. Стандартен камбер под автоматите за повече пъргавина. Ниво - начинаещи и средно напреднали Геометрия - Directional Twin  Дължина - 140см Талия - 23.3см производител: Head - Австрия..

243.00 лв 347.00 лв

Сноуборд автомати HEAD NX Fay turquoise

Здрав и функционален дамски сноуборд автомат с леко тегло и здрава база, създаден за жени, които карат на всякакви терени. Конструкцията на автомата е изцяло съобразен с женския крак.  Дизайна на задната кора е специално оформен за женския крак - по-нисък, по-гъвкав и с по-малка твърдост. Омекотяващ EVA материал от вътрешната страна на задната кора, премахва точките на натиск за повече комфорт и държи обувката стабилно да не мърда при каране.  3D омекотяващ материал на базата под пръстите и петата намалява неприятното усещане от вибрациите и не позволява на обувката да се мести при по-агресивно каране. Каишка на пръстите - трансформираща се - направена от разтеглив и здрав неопренов материал и може да се ползва както отгоре, така и отперд на обувката.  Auto-Open® - край на досадното настъпване на каишките - патентована от HEAD система позволява на каишката да стои отворена докато си слагате автомата така, че не се налага да я държите и да я настъпвате.  Каишка на глезена - с ергономичен дизайн обхваща плътно обувката и осигурява по-добър контрол при каране, като рапределя равномерно натиска, регулира се без необходимост от инструмент. Лек и много здрав материал използван за базата в перфектен баланс от функционалност, леко тегло и дълготрайност.  размер: S (22.5-24.5) производител: Head - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com ..

196.00 лв 280.00 лв

Детска каска HEAD Star turquise 328721

Детска ски каска, създадена с всички иновационни технологии, които притежават и каските за възрастни. Тази каска ще осигури сигурност и комфорт на вашето дете през целия ден, докато кара. Класическа In-Mould конструкция, при която поемащия удара вътрешен слой се инжектира през външния пласт от поликарбонат като така се създава здрава и устойчива конструкция с леко тегло. Мек материал използван за вътрешната част на каската се адаптира перфектно към главата, като по този начин се избягва мърдането на каската. Интегрирани мрежести зони позволяват на влагата да излезе навън през материята и вентолационните отвори и създава перфектен мироклимат за главата.  Система за вентилация при която топлия въздух излиза навън като се поддържа комфортна температура за главата. Студения въздух само преминава през повърностния слой и охлажда без да влиза навътре. Вентилационните отвори могат да се затворят в студените когато предпочитате топлината. Стандарти - CE EN 1077 европейски стандарт за ски и сноуборд каски, който гарантира сигурността на каската от въздействието и абсорбирането на  удар и прободни удари като каската е тествана при различни условия и температури. цвят - светло синьо размер - S/M 53- 56 Ref. 8617 ©copyright alpinsport-bg производител:  Head - Австрия   ..

88.00 лв 110.00 лв

Сноуборд автомати HEAD Supreme Lady

Supreme е висококачествен дамски борд автомат, който може да се ползва от всеки, независимо от нивото и уменията. Този модел изглежда добре, ще Ви кара да се чувствате добре и работи добре при всякакви условия.  База - лека и гъвкава база, която не променя твърдостта и динамиката на борда. Устойчив на ниски температури EVA омекотяващ материал по цялата база, който намалява усещането от вибрациите при каране на заледени терени или при приземяване след скок и в същото време осигурява отлично сцепление с обувката и не и позволява да мърда.  Алуминиева пета, която се регулира 3см напред и назад, за може да се центрира обувката точно върху автомата.  Алуминиеви щраймери - здрави, удобни и лесни за позване дори и с дебели ръкавици EVA омекотяващ материал от вътрешната страна на задната кора, премахва точките на натиск за повече комфорт при каране и държи обувката стабилно да не мърда и в същото време осигурява изолация в студените дни. Механизъм на задната кора, който я заключва автоматично за петата в момента на слагане на обувката, в момента в който обувката излезе от автомата механизма се освобождава. Каишка на пръстите - трансформираща се - направена от разтеглив и здрав неопренов материал и може да се ползва както отгоре, така и отперд на обувката. Каишка на глезена - регулираща се без необходимост от инструмент, обхваща плътно обувката и осигурява добър контрол при каране. размер - S (за размер обувки 19.5 - 24.5) производител: Head - САЩ   © alpinsport-bg.com             ..

217.00 лв 310.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: сноуборд, head,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019