Сноуборд DC Mega

  • Марка: DC
  • Mega
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 889.00 лв
  • 622.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Сноуборд DC Mega

DC Mega е Freestyle - All mountain сноуборд с традиционен камбер профил в средната част и по-дълъг ефективен кант, което прави борда изключително пъргав и стабилен. Този профил е вдъхновен от скейтборда, изпитан и одобрен от отбора на DC, дава изцяло ново усещане за стабилност при каране и дава възможност за пренасяне малко скейт стил и на снега. 
Дизайн - върха и опашката за леко повдигнати за по-лесно каране в необработени терени, докато геометрията на борда осигурява бързо и гладко преминаване от кант на кант за пълно завършване на завъртането.  
Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина Stratus сертифицирана от FSC. Дървената сърцевина се състои от гладко огъваща се Топола по цялата дължина на борда с две ленти от Бук преминаващи през централната част. Комбинацията от тези два вида дърво създава здрава конструкция с изключителна гъвкавост при изпълнение на трикове и стабилност при каране на твърди терени.
Покритие от устойчив дървен ламинат.
База - устойчива база с много добри плъзгащи качества.
Твърдост - 7 – (1 мек - 10 твърд)
Инсерти за автоматите - стандартни 2 x 4 инсерти съвместими с всички стандартни сноуборд автомати.
Терени - Freestyle, All-Mountain 
Ниво - напреднало
Дизайн - True Twin
дължина - 156см
ефективен кант - 1160мм
ширина на върха - 298мм
талия - 254мм
ширина на опашката - 298мм
радиус на завоя - 7.7м
височина на камбера - 6мм
Ref. 101537

производител: DC - USA


©copyright alpinsport-bg.com

 

DC

Още от DC

Сноуборд DC Mega blue

DC Mega е Freestyle - All mountain сноуборд с традиционен камбер профил в средната част и по-дълъг ефективен кант, което прави борда изключително пъргав и стабилен. Този профил е вдъхновен от скейтборда, изпитан и одобрен от отбора на DC, дава изцяло ново усещане за стабилност при каране и дава възможност за пренасяне малко скейт стил и на снега.  Дизайн - върха и опашката за леко повдигнати за по-лесно каране в необработени терени, докато геометрията на борда осигурява бързо и гладко преминаване от кант на кант за пълно завършване на завъртането.   Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина Stratus сертифицирана от FSC. Дървената сърцевина се състои от гладко огъваща се Топола по цялата дължина на борда с две ленти от Бук преминаващи през централната част. Комбинацията от тези два вида дърво създава здрава конструкция с изключителна гъвкавост при изпълнение на трикове и стабилност при каране на твърди терени. Покритие от устойчив дървен ламинат. База - устойчива база с много добри плъзгащи качества. Твърдост - 7 – (1 мек - 10 твърд) Инсерти за автоматите - стандартни 2 x 4 инсерти съвместими с всички стандартни сноуборд автомати. Терени - Freestyle, All-Mountain  Ниво - напреднало Дизайн - True Twin дължина - 153см ефективен кант - 1140мм ширина на върха - 294.2мм талия - 250мм ширина на опашката - 294.2мм радиус на завоя - 6.9м височина на камбера - 6мм Ref. 101536 производител: DC - USA..

622.00 лв 889.00 лв

Сноуборд DC Focus Wide

DC Focus е True Twin сноуборд със средна твърдост и Рокер профил, подходящ за каране в цялата планина. Wide е по-широка версия на борда за тези с обувки на 45 размер. Симетрични връх и опашка комбинирани с Рокер профил дават възможност за каране в двете посоки и бързо обръщане на борда.  3° отнети от долната страна на канта намаляват възможността за захапване на канта при каране на рейл, осигуряват по-лесно и бързо поставяне на кант и по-бърза смяна на посоката. -6мм обратен Камбер добавя плоска зона между автоматите като повдига върха и опашката за повече маневреност и по-лесно каране в необработени терени. Средната гъвкавост на борда го прави много универсален за забавление както в парка, така и в цялата планина. Конструкция - сандвич конструкция с комбинация от два вида дървена сърцевина (бук и топола) по цялата дължина осигуряват необходимата гъвкавост и пъргавина на борда. Двупосочен ламинат от фибростъкло усилва конструкцията без да добавя допълнително тегло. База - екструдирана база с много добри плъзгащи качества и лесна за поддръжка. Твърдост - средна 5/10 Ниво - начално и средно напреднало Стил - Freestyle/All Mountain Дизайн - True Twin DC - USA  ..

449.00 лв 599.00 лв

Сноуборд DC Focus

DC Focus е True Twin сноуборд със средна твърдост и Рокер профил, подходящ за каране в цялата планина. Симетрични връх и опашка комбинирани с Рокер профил дават възможност за каране в двете посоки и бързо обръщане на борда. 3° отнети от долната страна на канта намаляват възможността за захапване на канта при каране на рейл, осигуряват по-лесно и бързо поставяне на кант и по-бърза смяна на посоката. -6мм обратен Камбер добавя плоска зона между автоматите като повдига върха и опашката за повече маневреност и по-лесно каране в необработени терени.  Средната гъвкавост на борда го прави много универсален за забавление както в парка, така и в цялата планина. Конструкция - сандвич конструкция с комбинация от два вида дървена сърцевина (бук и топола) по цялата дължина осигуряват необходимата гъвкавост и пъргавина на борда. Двупосочен ламинат от фибростъкло усилва конструкцията без да добавя допълнително тегло. База - екструдирана база с много добри плъзгащи качества и лесна за поддръжка. Твърдост - средна 5/10 Ниво - начално и средно напреднало Стил - Freestyle/All Mountain Дизайн - True Twin DC - USA ©copyright alpinsport-bg.com  ..

449.00 лв 599.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: сноуборд, DC, сноуборд DC,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020