Сноуборд DC Mega

  • Марка: DC
  • Mega
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 889.00 лв
  • 622.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Сноуборд DC Mega

DC Mega е Freestyle - All mountain сноуборд с традиционен камбер профил в средната част и по-дълъг ефективен кант, което прави борда изключително пъргав и стабилен. Този профил е вдъхновен от скейтборда, изпитан и одобрен от отбора на DC, дава изцяло ново усещане за стабилност при каране и дава възможност за пренасяне малко скейт стил и на снега. 
Дизайн - върха и опашката за леко повдигнати за по-лесно каране в необработени терени, докато геометрията на борда осигурява бързо и гладко преминаване от кант на кант за пълно завършване на завъртането.  
Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина Stratus сертифицирана от FSC. Дървената сърцевина се състои от гладко огъваща се Топола по цялата дължина на борда с две ленти от Бук преминаващи през централната част. Комбинацията от тези два вида дърво създава здрава конструкция с изключителна гъвкавост при изпълнение на трикове и стабилност при каране на твърди терени.
Покритие от устойчив дървен ламинат.
База - устойчива база с много добри плъзгащи качества.
Твърдост - 7 – (1 мек - 10 твърд)
Инсерти за автоматите - стандартни 2 x 4 инсерти съвместими с всички стандартни сноуборд автомати.
Терени - Freestyle, All-Mountain 
Ниво - напреднало
Дизайн - True Twin
дължина - 156см
ефективен кант - 1160мм
ширина на върха - 298мм
талия - 254мм
ширина на опашката - 298мм
радиус на завоя - 7.7м
височина на камбера - 6мм
Ref. 101537

производител: DC - USA


©copyright alpinsport-bg.com

 

DC

Още от DC

Сноуборд DC Mega blue

DC Mega е Freestyle - All mountain сноуборд с традиционен камбер профил в средната част и по-дълъг ефективен кант, което прави борда изключително пъргав и стабилен. Този профил е вдъхновен от скейтборда, изпитан и одобрен от отбора на DC, дава изцяло ново усещане за стабилност при каране и дава възможност за пренасяне малко скейт стил и на снега.  Дизайн - върха и опашката за леко повдигнати за по-лесно каране в необработени терени, докато геометрията на борда осигурява бързо и гладко преминаване от кант на кант за пълно завършване на завъртането.   Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина Stratus сертифицирана от FSC. Дървената сърцевина се състои от гладко огъваща се Топола по цялата дължина на борда с две ленти от Бук преминаващи през централната част. Комбинацията от тези два вида дърво създава здрава конструкция с изключителна гъвкавост при изпълнение на трикове и стабилност при каране на твърди терени. Покритие от устойчив дървен ламинат. База - устойчива база с много добри плъзгащи качества. Твърдост - 7 – (1 мек - 10 твърд) Инсерти за автоматите - стандартни 2 x 4 инсерти съвместими с всички стандартни сноуборд автомати. Терени - Freestyle, All-Mountain  Ниво - напреднало Дизайн - True Twin дължина - 153см ефективен кант - 1140мм ширина на върха - 294.2мм талия - 250мм ширина на опашката - 294.2мм радиус на завоя - 6.9м височина на камбера - 6мм Ref. 101536 производител: DC - USA..

622.00 лв 889.00 лв

Мъжки сноуборд обувки DC Torstein Horgmo Signature Pro model

DC представят новия про модел сноуборд обувки на професионалния райдър Torstein Horgmo проектиран да задоволи и да издържи на агресивния му стил на каране. С изчистен дизайн и най-нови технологии, Torstein е най-технологичната сноуборд обувка правена от DC Ултра надеждна двойна BOA система за затягане на обувката готова да издържи сериозни натоварвания, двойна вътрешна обувка със специален дизайн, който държи абсолютно стабилно глезена на място и камера под петата за омекотяване на удара при приземяване след голям скок. Вътрешна обувка - включва пълен арсенал от технологии и висококачествени материали. Зоната около пръстите осигурява плътна опора при каране, като в същото време осигурява оптимална циркулация на кръвта за да не мръзнат пръстите на краката.  Термоформираща се вътрешна обувка изработена от EVA материал с 30% по-голяма плътност, осигурява максимална опора и поддържа крака стабилно. Допълнително омекотяване в зоните около прасеца и езика за повече комфорт при изпълнение на трикове и приземяването им, подсилена зона в задната част на обувката за повече опора. Външна обувка изработена от висококачествени материали с различни зони на твърдост за постигане на оптимална стабилност при каране и комфорт при приземяване след скок. Твърд протектор в задната част на обувката за повече здравина и подкрепа. Система за затягане - здрава и надеждна двойна H3 BOA система осигурява прецизно регулиране на затягането в различните зони на обувката за постигане на перфектен баланс от гъвкавост и опора.  Интегрирана система Impact G в подметката на обувката изолира и омекотява зоните, които понасят най-голямо натоварване при приземяване и осигурява комфорт и защита за стъпалото. Камера от гума и полиуретан разположена под петата и глезена абсорбира удара при приземяване от големи скокове.  индекс на твърдост - 10 (по скалата от 1 до 10) производител: DC - САЩ ©copyright alpinsport-bg.com  ..

596.00 лв 852.00 лв

Сноуборд DC Focus Wide

DC Focus е True Twin сноуборд със средна твърдост и Рокер профил, подходящ за каране в цялата планина. Wide е по-широка версия на борда за тези с обувки на 45 размер. Симетрични връх и опашка комбинирани с Рокер профил дават възможност за каране в двете посоки и бързо обръщане на борда.  3° отнети от долната страна на канта намаляват възможността за захапване на канта при каране на рейл, осигуряват по-лесно и бързо поставяне на кант и по-бърза смяна на посоката. -6мм обратен Камбер добавя плоска зона между автоматите като повдига върха и опашката за повече маневреност и по-лесно каране в необработени терени. Средната гъвкавост на борда го прави много универсален за забавление както в парка, така и в цялата планина. Конструкция - сандвич конструкция с комбинация от два вида дървена сърцевина (бук и топола) по цялата дължина осигуряват необходимата гъвкавост и пъргавина на борда. Двупосочен ламинат от фибростъкло усилва конструкцията без да добавя допълнително тегло. База - екструдирана база с много добри плъзгащи качества и лесна за поддръжка. Твърдост - средна 5/10 Ниво - начално и средно напреднало Стил - Freestyle/All Mountain Дизайн - True Twin DC - USA  ..

449.00 лв 599.00 лв

Сноуборд DC Focus

DC Focus е True Twin сноуборд със средна твърдост и Рокер профил, подходящ за каране в цялата планина. Симетрични връх и опашка комбинирани с Рокер профил дават възможност за каране в двете посоки и бързо обръщане на борда. 3° отнети от долната страна на канта намаляват възможността за захапване на канта при каране на рейл, осигуряват по-лесно и бързо поставяне на кант и по-бърза смяна на посоката. -6мм обратен Камбер добавя плоска зона между автоматите като повдига върха и опашката за повече маневреност и по-лесно каране в необработени терени.  Средната гъвкавост на борда го прави много универсален за забавление както в парка, така и в цялата планина. Конструкция - сандвич конструкция с комбинация от два вида дървена сърцевина (бук и топола) по цялата дължина осигуряват необходимата гъвкавост и пъргавина на борда. Двупосочен ламинат от фибростъкло усилва конструкцията без да добавя допълнително тегло. База - екструдирана база с много добри плъзгащи качества и лесна за поддръжка. Твърдост - средна 5/10 Ниво - начално и средно напреднало Стил - Freestyle/All Mountain Дизайн - True Twin DC - USA ©copyright alpinsport-bg.com  ..

449.00 лв 599.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: сноуборд, DC, сноуборд DC,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019