Сноуборд FLOW Rhythm RTL

  • Марка: Flow
  • Rhythm RTL
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 578.00 лв
  • 347.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Сноуборд FLOW Rhythm RTL

Flow Rhythm е маневрен и лесен за каране борд, подходящ за средно напредало ниво и за каране на разнообразни терени. Конструкцията и геометрията на борда са проектирани за лесно завиване, но и за стабилност при каране на скорост. 
Сандвич конструкция с лека и гъвкава TruFlex дървена сърцевина от топола усилена с двуосно разположен ламинат осигурява необходимата гъвкавост, устойчивост и стабилност при каране из цялата планина. 
Двупосочна геометрия с идентични по дължина и ширина връх и опашка с еднаква твърдост дават възможност борда да се кара както с водещия крак напред, така и на на суич. 
Лек рокер между автоматите за лесни и плавни завои, камбер под автоматите и плосък дизайн пред носа и опашката за по-сигурно закантване и пъргавина. Тази комбинация дава на борда достатъчно маневреност и необходимата стабилност при каране на твърди терени и на скорост.
Покритие - здрав ламинат устойчив на издраскване (борда изглежда добре отгоре по-дълго време)
Интегрирани протектори на върха и опашката предпазват борда при евентуален удар или сблъсък. 
Екструдирана по-дебела и здрава, лесна за поддържане база с много добри плъзгащи качества и по-широк кант от неръждаема стомана, дават възможност за редовно поддържане на кантовете и базата по-дълго време.
Инсерти (от неръждаема стомана ) - 4х4 за всички стандартни сноуборд автомати.
терени - All-Mountain
ниво - средно напреднало
дължина - 150 см
Ref. 9609

производител: Flow - САЩ (произведен в Австрия)

 

Flow

Още от Flow

Сноуборд автомати FLOW Fuse Hybrid teal

Flow Fuse Hybrid е здрав и функционален сноуборд автомат за всички, които предпочитат свободния стил и търсят оптимална гъвкавост на автомата, но искат да се забавляват и навсякъде в планината. Версията Hybrid на модела е идеалната комбинация от леко тегло, стабилност, бързо регулиране и лесно слагане и сваляне на автомата. Flow Fuse Hybrid е със супер леко тегло за характеристиките, които предлага. Асиметрична задна част следва формата на обувката като осигурява по-удобно прилягане и по-добър контрол при балансирано усещане за стабилност и комфорт. Най-горната част е омекотена и гъвкава, намалява точките на натиск за повече комфорт при каране. Хибридна форма на каишката съчетава стабилна опора на глезена с максимална гъвкавост за Freestyle изпълнения. Предната каишка е с две точки на стягане за оптимално прецизно и персонално регулиране. Иновативни щраймери на каишките дават възможност за бързо и лесно слагане и сваляне на автомата, заключващата система предпазва от отваряне по време на каране. Суперздрава Glass-Filled Nylon база с леко тегло. Омекотен EVA материал върху базата под цялото стъпало намалява усещането от вибрациите и удара при приземяване след скок. Автомата може да се монтира на абсолютно всеки сноуборд назависимо от разположението на инсертите: система за монтиране с диск 4х4 система за монтиране с диск 3D система за монтиране на Burton Channel System Ref. 100480 производител: Flow - САЩ  ..

326.00 лв 465.00 лв

Сноуборд FLOW Rush Clear

Сноубордът Clear Rush е комбинация от гъвкавост, стабилност и контролирана агресия за каране на всякакви терени.  Rush е направен с технологията Kush-Control, която се състои от три уникални технологични решения - уретанови пластини разположени стратегически в основата, страничните стени на борда и горната част, за да се получи най-плавното и в същото време абсолютно стабилно каране и завиване.  Уретанови пластини разположени между дървената сърцевина и базата по цялата дължина на ефективния кант дават възможност на борда да се адаптира към всеки терен, намаляват въздействието на вибрациите и осигуряват по-плавно, гладко и стабилно каране. Цяло парче уретан разположено между дървената сърцевина и страничните стени на канта допълнително спомага за намаляване на вибрациите и още по-гладко закантване на заледени трасета. Уретанови пластини разположени в зоните под пръстите и петата елиминират въздействието на вибрациите при каране на лед и допълнително увеличават силата на закантване. Уретанът е изключително устойчив на удар дори и при екстремно ниски температури (-60°), има удивителна гъвкавост и залепва префектно към всякакви повърхности, което го прави идеален за бордове предназначени за агресивно каране. Технологията Kush-Control повишава издръжливостта и устойчивостта на бордовете. Конструкция - сандвич конструкция с дървена сърцевина с различна плътност в различните зони, усилена с карбон и уретан за да се постигне леко тегло, необходимата пъргавина и максимална стабилност при по-висока скорост.  Re-Flex core - много здрава и гъвкава дървена сърцевина изградена от няколко вида дърво с оптимално съотношение тегло-здравина осигурява стабилност, пъргавина и приятно усещане при каране. Профил - I-Rock хибриден обратен камбер в средата на борда, комбиниран с традиционния камбер в зоната под автоматите и плосък профил в началото и края на ефективния кант осигуряват лекота при каране в парк и пайп и трикове на рейл.  производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

760.00 лв

Сноуборд /ползван/ FLOW Era 158cm

Бордът е ползван, но запазен и в добро състояние дължина - 158см  терени - All-Mountain - Freestyle ниво - средно и напреднало Инсерти за автоматите - 2 x 5 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland..

270.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: сноуборд, Flow, сноуборд Flow,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019