Сноуборд NITRO T1 blue

  • Марка: Nitro
  • T1 Zero
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 658.00 лв
  • 460.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Сноуборд NITRO T1 blue

След години еволюционен дизайн и усъвършенстване дизайнерите и конструкторите на Nitro, в сътрудничество с отбора професионални райдъри на Nitro създадоха с Т1 един от най-добрите фрийстайл бордове. 
Комбинацията от камбер и извивка започваща преди контактните точки на канта с терена осигурява стабилност на твърди терени, пъргавина и маневреност при завиване и стабилно приземяване след скок. Т1 е лесен за управление при ниска скорост за технически трикове и стабилен при каране с висока скорост на писта.
Категория - FREESTYLE
Конструкция - сандвич конструкция с дървено ядро, увеличава пъргавината на борда, като запазва плавното закантване и прецизност при каране на всякакви терени и осигурява стабилност при висока скорост на заледени писти. Усилващ ламинат Bi Lite по цялата дължина на борда му осигурява абсолютна здравина и устойчивост.
Нова Railkiller конструкция на канта с уникален профил и устойчивост на удар над 200% в сравнение със стандартен кант, осигурява здравина и по-бавна амортизация на канта при каране на рейл и в парка.
Дизайн - true twin напълно идентични връх и опашка - перфектна за каране в парк и пайп, трикове и скокове навсякъде. 
Твърдост - Park Flex специално пригодена за фрийстайл каране, пъргав, гъвкав и маневрен ще задоволи изискванията и на най-добрите.
База - SINTERED SPEED FORMULA - с тази нова база е постигната максимална устойчивост на износване и издраскване и по-добро и трайно попиване на ваксата за по леко и приятно каране.
Инсерти - 2x4 съвместими с всеки стандартен автомат
Ниво - напреднали
състезатели - Bryan Fox, Markus Keller, Mark Swoboda
размер - 156см
Ref. 10739
производител: Nitro - USA
 

©copyright alpinsport-bg.com

Nitro

Още от Nitro

Сноуборд обувки /втора употреба/ NITRO Team TLS

Сноуборд обувки Nitro ползвани в добро състояние размер: 43,5 / 28,5..

60.00 лв

Сноуборд обувки /втора употреба/ NITRO Faint

Сноуборд обувки Nitro ползвани в добро състояние размер: 37,5 / 24.0..

75.00 лв

Сноуборд обувки /втора употреба/ NITRO Faint TLS woman

Сноуборд обувки Nitro ползвани в добро състояние размер: 37,5 / 24.0..

70.00 лв

Сноуборд NITRO Team Series blue

Серията Team е основната линия на марката Nitro с уникална комбинация от технологии и ефективност за каране в парка и на всякакви терени. Nitro Team е фрийстайл борд с хибриден Gullwing камбер за невероятно усещане при каране в необработен терен и много добра маневреност и стабилност при фрийстайл изпълнения в парка. Nitro Team ще Ви позволи да се потопите в планината. Профил - хибриден Gullwing камбер две камберни секции под автоматите и обратен камбер в центъра на борда, най-добрата комбинация за добро представяне както в парка, така и в необработен терен.  Твърдост - Team е проектиран със средна твърдост подходяща за каране из цялата планина. Геометрия - по-голям радиус при върха и опашката и по-малък радиус в центъра на борда за по-добра маневреност. Конструкция - сандвич конструкция за стабилно и гладко каране, съчетана с лека Powerlite Core дървена сърцевина по цялата дължина, осигурява по-леко тегло и повече пъргавина на борда. По-тънка дървена сърцевина в центъра между автоматите улеснява усукването на борда, което Ви позволява да насочвате борда с лекота. Покритие Bi-Lite добавя допълнително стабилност. База - Speed Formula HD комбинация от материали с висока плътност осигурява голяма трайност и устойчивост на издраскване, по-добро абсорбиране и задържане на ваксата и по-бързо плъзгане и не на последно място с висока прозрачност за страхотни цветове на графиките. Инсерти за автоматите - 4х2 - стандартни инсерти съвместими с всички стандартни сноуборд автомати. терени - Freestyle, All-Mountain ниво - напреднало Ref. cons2/2015-3 производител: Nitro - USA ©copyright alpinsport-bg.com  ..

434.00 лв 620.00 лв

Сноуборд автомат NITRO Lynx purple

Дамски сноуборд автомат, който осигурява максимален контрол и комфорт по време на каране, както в парка, така и в пудрата. Тези автомати осъществяват перфектна връзка между обувката и борда, което гарантира стабилно каране и преминаване и през най-трудните терени. Омекотяващ материал на базата под пръстите и петата намалява неприятното усещане от вибрациите и не позволява на обувката да се мести при по-агресивно каране. Широка ергономична 3D каишка на глезена, която се регулира прецизно по обувката за максимален контрол при каране.  Дизайна на задната кора е специално оформен за женския крак - по-нисък, по-гъвкав и с по-малка твърдост. Омекотяващ материал от вътрешната страна на задната кора, премахва точките на натиск за повече комфорт при каране и държи обувката стабилно да не мърда и в същото време осигурява изолация в студените дни. База - лек и много здрав материал Алуминиеви щраймери - здрави, удобни и лесни за стягане дори и с дебели ръкавици. Инсерти - 2x4 Индекс за твърдост - 5 (1-10) размер M - (25.0 - 28.5) Ref. 10722 производител: Nitro - USA ..

286.00 лв 408.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: сноуборд, nitro, сноуборд nitro,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020