Спален чувал трисезонен VANGO Nitestar 350 grey

  • Марка: Vango
  • Nitestar 350 grey
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 117.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Спален чувал трисезонен VANGO Nitestar 350 grey

Трисезонен топъл спален чувал тип мумия. Топъл пролетно-есенен спален чувал за ниски температури. Благодарение на двата слоя изолация е постигната максимална ефективност и задържане на топлината като са избегнати студените точки. 
Качулката с 3D дизайн се пристяга с шнур за по-плътно затваряне през по-студените дни. Допълнително уплътнение на отвора спира загубата на топлина в зоната около врата. 
Ципът е подплатен за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата срещуположни плъзгача позволяват отваряне само отдолу - за проветрение на краката в по-топло време. Вътрешен джоб за телефон, музика или ценни вещи. 
Джоб за възглавница в зоната на главата за да бъде тя винаги на точното място през цялата нощ. 
Предлага се в калъф с компресиращи ленти.

Външен материал - здрав полиестер 100% Hexagon Ripstop Polyester
Вътрешен материал - синтетични влакна с отлични изолиращи качества
Тип - мумия с качулка
Температурен диапазон:
Комфорт: 0°C
Лимит: - 6°C
Екстрем: - 24°C
Препоръчителна употреба: -2 / -18 °C
Размери:
Дължина - 215см
Щирина рамене: 80см
Ширина крака: 50см
Използваема вътрешна дължина: 205cm
Тегло - 2,0 кг
Изолационен материал - 2 слоя кухи влакна 2х175g/м2
code - 2494

производител: VANGO - UK

 

 

Vango

Още от Vango

Палатка двуместна - VANGO Alpha 250 - green NEW

Alpha 250 е стабилна куполна палатка, проектирана като комфортна двуместна палатка в която могат да се съберат и трима. Лека, компактна и комфортна палатка. Алфа 250 е с голямо предверие с покрит под, който осигурява защита от вятър, дъжд и прах в предверието за да държите на чисто багажа за който няма място вътре. Предверието е обновено с по-големи прозорци Специална форма на предната рейка с чупка в най-горната точка намалява напрежението в рейката и я прави на практика нечуплива. Прозрачни прозорци осигуряват достатъчно светлина.  Вътрешна височина - 110см Вътрешна ширина - 150см (събира 3 стелки) Горен слой - импрегниран и с водоустойчивост 3000 мм воден стълб, с лепени шевове. Долен слой - дишащ, с мрежести участъци за вентилация в горната част и на вратата.  Под - полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб.  Палатката е снабдена е с отдушници, джобове за аксесоари,  светлоотразителни ленти, място за закачване на осветление, ремонтен комплект, калъф с цип и дръжки.  Лесна за разпъване, благодарение на цветовото обозначение на рейките: цветът на всяка рейка кореспондира с маркировката на съответния и канал.  Това е един от най-успешните и най-продавани модели на марката Ванго - предлага неоспорим баланс между качество, цена, функционалност и ехнически параметри. Клас - Adventure капацитет - 2/3 места тегло -  3.6 кг размери сгъната - 50 х 16,5 х 16,5см схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната време за разпъване - 10 мин. горен слой - Protex®3000 Polyester, 3000 мм воден стълб долен слой - дишащ, мрежести части на вратата и покрива под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant рейки - Powerflex® фибростъкло  производител: Vango - Англия ..

189.00 лв

Палатка VANGO Tay 400

Палатка VANGO Tay 200 е куполна палатка за четири човека с предверие, достатъчно голямо да побере екипировка, обувки и т.н. Горният слой е с 3000 мм воден стълб и фабрично лепени шевове, което гарантира 100% водоустойчивост. Долният слой е дишащ, с обработка 'lights out', която намалява количеството светлина, проникващо в палатката особено рано сутрин, като осигурява възможност за по-дълъг и възстановяващ сън. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб. Лесна е за разпъване благодарение на цветовото обозначение на рейките: цветът на всяка рейка кореспондира с маркировката на съответния и канал. Палатката е снабдена с отдушници, джобове за аксесоари, светлоотразителни ленти, място за закачване на осветление, калъф с цип и дръжки. Първо се разпъва долнияр слой, което позволява палатката да бъде използвана без горния слой на места с много горещ климат. Спалното помещение е едно цяло с пода, като входа е с висок борд, което не позволява проникването на вода и насекоми. Вратата е с опция за поставяне на допълнителни рейки /не са включени в комплекта/, за да бъде изпъната, като тента за слънце. Предверието се оформя от допълнителна рейка с чупка в най-горната точка, което намалява в пъти напрежението в рейката и я прави на практика нечуплива.  клас - Adventure капацитет - 4 места тегло -  4.79 кг размери сгъната - 70 x ø18 cm схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната време за разпъване - 10 мин. горен слой – Protex®70D  Polyester, 3000 мм воден стълб долен слой - дишащ, мрежести части на вратата под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant рейки - Powerflex® фибростъкло производител: Vango - Англия..

204.00 лв

Палатка VANGO Tay 300

Палатка VANGO Tay 200 е куполна палатка за трима човека с предверие, достатъчно голямо да побере екипировка, обувки и т.н. Горният слой е с 3000 мм воден стълб и фабрично лепени шевове, което гарантира 100% водоустойчивост. Долният слой е дишащ, с обработка 'lights out', която намалява количеството светлина, проникващо в палатката особено рано сутрин, като осигурява възможност за по-дълъг и възстановяващ сън. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб. Лесна е за разпъване благодарение на цветовото обозначение на рейките: цветът на всяка рейка кореспондира с маркировката на съответния и канал. Палатката е снабдена с отдушници, джобове за аксесоари, светлоотразителни ленти, място за закачване на осветление, калъф с цип и дръжки. Първо се разпъва долнияр слой, което позволява палатката да бъде използвана без горния слой на места с много горещ климат. Спалното помещение е едно цяло с пода, като входа е с висок борд, което не позволява проникването на вода и насекоми. Вратата е с опция за поставяне на допълнителни рейки /не са включени в комплекта/, за да бъде изпъната, като тента за слънце. Предверието се оформя от допълнителна рейка с чупка в най-горната точка, което намалява в пъти напрежението в рейката и я прави на практика нечуплива.  клас - Adventure капацитет - 3 места тегло -  3.97 кг размери сгъната - 63 x ø18 cm схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната време за разпъване - 10 мин. горен слой – Protex®70D  Polyester, 3000 мм воден стълб долен слой - дишащ, мрежести части на вратата под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant рейки - Powerflex® фибростъкло производител: Vango - Англия..

169.00 лв

Палатка VANGO Tay 200

Палатка VANGO Tay 200 е куполна палатка за двама човека с предверие, достатъчно голямо да побере екипировка, обувки и т.н. Горният слой е с 3000 мм воден стълб и фабрично лепени шевове, което гарантира 100% водоустойчивост. Долният слой е дишащ, с обработка 'lights out', която намалява количеството светлина, проникващо в палатката особено рано сутрин, като осигурява възможност за по-дълъг и възстановяващ сън. Подът е полиетиленов, с водоустойчивост 10 000 мм воден стълб. Лесна е за разпъване благодарение на цветовото обозначение на рейките: цветът на всяка рейка кореспондира с маркировката на съответния и канал. Палатката е снабдена с отдушници, джобове за аксесоари, светлоотразителни ленти, място за закачване на осветление, калъф с цип и дръжки. Първо се разпъва долнияр слой, което позволява палатката да бъде използвана без горния слой на места с много горещ климат. Спалното помещение е едно цяло с пода, като входа е с висок борд, което не позволява проникването на вода и насекоми. Вратата е с опция за поставяне на допълнителни рейки /не са включени в комплекта/, за да бъде изпъната, като тента за слънце. Предверието се оформя от допълнителна рейка с чупка в най-горната точка, което намалява в пъти напрежението в рейката и я прави на практика нечуплива. клас - Adventure капацитет - 2 места тегло -  3.31 кг размери сгъната - 59 x ø17 cm схема на палатката разгъната - вижте галерията по-горе - втората снимка след основната време за разпъване - 10 мин. горен слой – Protex®70D  Polyester, 3000 мм воден стълб долен слой - дишащ, мрежести части на вратата под - Polyethylene 10 000 HH, Fire retardant рейки - Powerflex® фибростъкло производител: Vango - Англия  ..

149.00 лв

Туристически обувки VANGO Pumori Low - brown

Здрави, леки и удобни туристически обувки изработени от набук с вградена водоустойчива и дишаща мембрана  Protex® с 10 000 мм воден стълб. Подметката е  двойна: ЕVA midsole - поема тежестта за комфорт и мекота, с антишок ефект. Създадени са за ходене при разнообразен терен, затова ще бъдат оценени от тези от вас, които ходят наистина много и навсякъде. Клас: Adventure Външен материал: Набук Мембрана: дишаща и водоустойчива - Protex® 10,000 mm HH /воден стълб/ Подметка: EVA midsole Преден и заден протектор Цвят: кафяво Тегло/чифт: 1000g производител: Vango - Англия  ..

117.00 лв

Раница VANGO Rush 25L

Rush 25 е функционална, компактна и удобна раница с обем 25 литра и специално омекотено отделение за лаптоп, подходяща както за ежедневна работна раничка, така и за еднодневни разходки сред природата. Гарантира, че Вашият лаптоп ще е винаги добре защитен и на сигурно място. Вътрешното пространство на раницата е разделено на две и е с два отделни входа с ципове, като отделението за лаптоп е омекотено от всички страни. Раничката събира всички документи формат А4. Дишаща материя на гърба - AirForce Ергономични омекотени и дишащи презрамки Преден джоб - органайзер Светлоотразителни елементи Добре уплътнена дръжка Обем - 25L Тегло - 0.880 kg Материал - Excel® High Density Eco PVC  Джоб за лаптоп до 16" Размери - 17 х 48 х 31 см производител: Vango - Англия..

99.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2018