Меню
Вашата количка
БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна за поръчка на стойност над 100 лв се изпълнява с куриерска фирма СПИДИ

Точкови обувки за ски туринг и фрийрайд FISCHER Travers GR Tour

Точкови обувки за ски туринг и фрийрайд FISCHER Travers GR Tour
Точкови обувки за ски туринг и фрийрайд FISCHER Travers GR Tour
1,049.00 лв
 • Наличност: В наличност
 • Модел: Fischer Travers GR Tour

Опции

Този продукт има минимално количество на поръчка 2
Точкови ски обувки Fischer Traverse GR Tour със супер леко тегло, предназначени за ски туризъм (пантене) и фрийрайд.
С максимално удобно прилягане и минимално тегло, Traverse GR отговаря на всички изисквания за една страхотна разходка със ските в планината. Техническите му характеристики правят Traverse предпочитан модел на всички фрийрайдъри, които обичат стръмни и трудни изкачвания и екстремни спускания.
Суперлекото тегло 1080гр и 80 градуса ход на наклона напред и назад в режим Walk осигуряват удобство при ходене и изкачване на стръмен склон. 
 • Инсерти за ползване с всички стандартни модели точкови автомати.
 • Твърда външна обувка Grilamid®, удобна вътрешна обувка и уникална система за стягане BOA® Fit осигуряват стабилност и отлично предаване на енергията от скиора към ските. С използването на Grilamid в конструкцията на външната обувка е постигнато перфектно съотношение между леко тегло и голяма твърдост и съответно лекота при изкачване и стабилност с отличен контрол при спускане.
 • Система за стягане на обувката BOA® Fit позволява абсолютно прецизно и персонално затягане, за да се гарантира максимално удобно прилягане и регулиране. Лесна за ползване с една ръка BOA® позволява бърза и лесна настройка с точност до милиметър.
 • Специалната конструкция на външната обувка в комбинация с прецизната системата за стягане Boa® Closure System позволяват перфектно взаимодействие между обувката и крака за оптимален комфорт и контрол.
 • Вътрешна обувка с връзки позволява по-плътно и удобно стягане и по-добра опора за стъпалото и петата, което осигурява по-ефективен контрол при каране.
 • Каишка отпред и отзад усленява обуването и събуването на обувката.
 • Режими за ходене и каране (Ride/Hike). В режим Hike е осигурена максимална свобода на движение напред и назад с диапазон 80 градуса за по-лесно изкачване и ходене. В режим Ride обувката се заключва в твърда позиция, което осигурява абсолютен контрол за каране както в пудра, така и на писта.
 • Плъзгащ се механизъм, който се отваря и затваря с само с едно движение за бързото преминаване от режим за изкачване към режим за спускане, освен това механизма  може да се заключи в отворено положение.
 • Велкро широко 45мм свързано с щраймера - тази комбинация намалява теглото и осигурява възможност за по-плътно и индивидуално затягане по крака, един път с щраймера и после с велкрото, което ефективно подобрява контрола при екстремно спускане.
 • Заден регулиращ се спойлер, фиксира се с велкро и може да се наглася според личните предпочитания: по-висок спойлер за повече опора назад, по-нисък спойлер за по-голям наклон напред и премахнат спойлер за по-изправено положение.
 • Изцяло гумена подметка от издръжлива гума осигурява сигурно сцепление и при най-трудните и технични изкачвания.
Ширина - 100мм
Ref. U18819 alpinsport
Fischer - Austria


Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате