Нагревател за обувки LENZ Space Warmer 1.0 - 240V

  • Марка: Lenz
  • Space Warmer 1.0
  • В наличност
  • 44.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Нагревател за обувки LENZ Space Warmer 1.0 - 240V

Нагревател-сушилня подходящ за ски и сноуборд обувки, ръкавици и туристически обувки. 
Иновативен 3D дизайн, който осигурява оптимално разпределение и преминаване на топлия въздух.
- Защита срещу прегряване.
- Регулиране на температурата.

Захранване - 240V/50Hz
Мощност - ЕС / САЩ - 2 x 5 Watt
Съдържание на опаковката - нагреватели 2 бр. (за един чифт обувки)
Ref. 8552

производител: Lenz - Австрия

Lenz

Още от Lenz

Нагревател за обувки LENZ Space Warmer 1.0 - 12V (за ползване в кола)

Нагревател-сушилня подходящ за ски и сноуборд обувки, ръкавици и туристически обувки. Функционален аксесоар за любители на зимни спортове и туризъм. Затопляш или сушиш обувките докато пътуваш.  Иновативен 3D дизайн, който осигурява оптимално разпределение и преминаване на топлия въздух. Защита срещу прегряване. Регулиране на температурата. Захранване -  12V Съдържание на опаковката - нагреватели 2 бр. (за един чифт обувки) производител: Lenz - Австрия  ..

44.00 лв

Чорапи LENZ Ski Touring 1.0 grey red

Чорапи за ски и сноуборд Анатомичен дизайн - ляв и десен  Гладък шев, който не дразни при натиск Зонирани и омекотени на местата с най-голямо триене Супер мек и комфортен ластик Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + десен Perfect Fit - еластичния вид на материала пасва хубаво и удобно, без да е прекалено стегнат  Приятни за кожата - вътрешността на чорапите и термобельото на Ленц е гладка, удобна и комфортна при допир с тялото Дишащи - използваните влакна позволяват обмен на въздуха, при който влагата се транспортира далеч от тялото за да се гарантира перфектен климат за краката. Състав - 34% полипропилен, 33% полиамид, 29% полиестер, 4% еластан цвят - черно/ сиво / червено производител: Lenz - Австрия ..

38.00 лв

Чорапи LENZ Skiing 2.0 grey blue

Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене. Гладко плетени, без шев. Супер мек и комфортен широк ластик. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + десен Perfect Fit - еластичния вид на материятa пасва хубаво и удобно, без да е прекалено стегнат  Приятни за кожата - вътрешността на чорапите и термобельото на Ленц е гладка, удобна и комфортна при допир с тялото Дишащи - използваните влакна позволяват обмен на въздуха, при който влагата се транспортира далеч от тялото за да се гарантира перфектен климат за краката. Състав - 20% полипропилен, 39% полиамид, 39% полиестер, 2% еластан цвят - сиво / синьо / черно производител: Lenz – Австрия ..

19.00 лв

Чорапи LENZ Skiing 3.0 black grey

Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен ляв и десен дизайн и голям процент съдържание на Мериносова вълна. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене, гладко плетена материя без шевове. Супер мек и комфортен широк ластик не позволява смъкване на чорапа. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + десен Perfect Fit - еластичния вид на материятя пасва хубаво и удобно, без да е прекалено стегнат  Приятни за кожата - вътрешността на чорапите и термобельото на Ленц е гладка, удобна и комфортна при допир с тялото Дишащи - използваните влакна в комбинация с Мериносовата вълна позволяват обмен на въздуха, при който влагата се транспортира далеч от тялото за да се гарантира перфектен климат за краката. Мирис-неутрализиращ - специални нишки Polygiene предотвратяват развитието на микроорганизми и образуването на неприятни миризми. Състав - 67% вълна-Мерино, 30% полиамид, 3% еластан Предимството на Мериносовата вълна е, че топли дори кагато материята е влажна и не дразни кожата цвят - черно, сиво, червено         производител: Lenz - Австрия..

33.00 лв

Чорапи LENZ Skiing 2.0 grey lime

Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене. Гладко плетени, без шев. Супер мек и комфортен широк ластик. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + десен Perfect Fit - еластичния вид на материятa пасва хубаво и удобно, без да е прекалено стегнат  Приятни за кожата - вътрешността на чорапите и термобельото на Ленц е гладка, удобна и комфортна при допир с тялото Дишащи - използваните влакна позволяват обмен на въздуха, при който влагата се транспортира далеч от тялото за да се гарантира перфектен климат за краката. Състав - 20% полипропилен, 39% полиамид, 39% полиестер, 2% еластан цвят - сиво / зелено / черно производител: Lenz – Австрия ..

19.00 лв

Чорапи за туризъм LENZ Trekking 6.0 green

Супер меки и топли чорапи с голям процент мериносова вълна. Гладко плетени, без шев. Супер мек и комфортен широк ластик. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + десен Perfect Fit - еластичния вид на материятя пасва хубаво и удобно, без да е прекалено стегнат  Приятни за кожата - вътрешността на чорапите Ленц е гладка, удобна и комфортна при допир с тялото Дишащи - използваните влакна позволяват обмен на въздуха, при който влагата се транспортира далеч от тялото за да се гарантира перфектен климат за краката. Състав - 45% вълна мерино, 45% полиакрил, 8% нилон, 2% спандекс цвят - тъмно зелено производител: Lenz - Австрия ..

19.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Свързани продукти

Нагревател за обувки 12 волта - ICETOOLS #3248

Нагревател за обувки 12 волта - ICETOOLS #3248

Малък компактен нагревател на 12 волта с накрайник за ползване в запалката на автомобил. З..

60.00 лв

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019