аксесоари за палатка

аксесоари за палатка

Аксесоари за палатка, резервни рейки от фибростъкло и алуминий, стоманени,
алуминиеви и пластмасови колчета за палатка, супер леки колчета за треккинг палатки, 
резервен шнур за опъване на палатка, допълнителен под за палатка,  ремонтни комплекти.
Препарати за почистване и импрегнация на палатки, осветления за палатка,

 

СписъкИкони
Клин VANGO алуминиев 18см х 6мм
Много лек алуминиев клин със стандартна дължина от 18 см. Леко заострен в долния край и силно заоблена горна част за по-добро и надеждно захващане на обтягащите шнурове.Много лек благодарение на алуминия, от който е произведен. Лек и стабилен. ..
1.20 лв
Клин VANGO за скала 18 х 8 мм
Изключително здрав клин със стандартна дължина и с възможност за забиване с чук в много твърд и скалист терен.  Размери: 18см х 6мм Цената е за 1 брой. Vango - Англия   ..
1.90 лв
Клин VANGO пластмасов 30см
Подходящ за разпъване на палатката върху пясък. Стабилен и обемен, пластмасов клин с Т форма и ниско тегло. Уникалната му форма прави възможно сигурното разпъване на палатка върху пясък. Наистина необходим продукт по време на морско къмпиране. Дължи..
2.30 лв
Клин VANGO стоманен Standard
Стоманен, объл клин със стандартна дължина от 18 см. Леко заострен в долния край и силно заоблена горна част за по-добро и надеждно захващане на обтягащите шнурове. Много здрав, но в същото време и много лек Размери: 18см х 4 мм Цената е за 1 брой...
0.70 лв
Комплект рейки за палатка (фибростъкло) - VANGO 7.9ммх65см
Комплект рейки за палатка от фибростъкло Съдържа 5 бр. рейки, достатъчно количество ластична корда за свързването им и специална телена кука за помощно средство. Рейки от фибростъкло - комплект 5 бр Размер: 7.9 мм х 65 см code - 4862 &n..
15.00 лв
Комплект рейки за палатка (фибростъкло) - VANGO 8.5ммх65см
 Комплект рейки за палатка от фибростъкло Съдържа 5 бр. рейки, достатъчно количество ластична корда за свързването им и специална телена кука за помощно средство. Размер: 8.5мм х 65см Vango - UK..
28.00 лв
Полиуретаново лепило за облекла STORM 28g [8163]
За ремонт на водоустойчиви продукти: облекла, обувки, палатки и др. екипировка. Водоустойчиво и гъвкаво. Възстановява 100 процентната целостта и водоустойчивостта на продукти, на които тя е била нарушена поради прорез, дупка или разлепяне на лентата ..
9.50 лв
Почистващ спрей за палатки и тенти STORM - 300 ml
Почистващ спрей за палатки и тенти, лесен и удобен за употреба, подходящ за всички видове палатки, тенти и покривала от всякакви материи, включително дишащи. Препарата не указва влиание и не вреди на водоустойчивоста на материите. Удобен за премахван..
10.50 лв
Почистващ спрей за палатки и тенти STORM - 450ml
Почистващ спрей за палатки и тенти, лесен и удобен за употреба, подходящ за всички видове палатки, тенти и покривала от всякакви материи, включително дишащи. Препарата не указва влиание и не вреди на водоустойчивоста на материите. Удобен за премахван..
13.50 лв
Рейка VANGO алуминиева 8.5mm x 55cm
Дължина: 55 см Диаметър: 8.5 мм Материал: Алуминий Резервна част. производител: Vango - Англия ..
14.80 лв
Рейка VANGO фибростъкло 11мм x 65см
Скъсявате я индувидуално, в зависимост от съответния модел палатка. Дължина - 65 см Резервна част. Дължината е универсален размер.  производител: Vango - Англия ..
8.00 лв
Рейка за палатка (фибростъкло) - VANGO 12.7ммх65см
Резервна рейка за палатка от фибростъкло Дължина - 65 см Дължината е универсален размер. Ако се налага я скъсявате колкото е необходимо в зависимост от съответния модел палатка. Диаметър - 12.7мм Производител: Vango - UK ..
9.00 лв
Рейка за палатка (фибростъкло) - VANGO 7.9ммх65см
 Резервна рейка за палатка от фибростъкло Дължина - 65 см Дължината е универсален размер. Ако се налага я скъсявате колкото е необходимо в зависимост от съответния модел палатка. Диаметър - 7.9мм code - 4860 Производител: Vango - UK..
7.00 лв
Рейка за палатка (фибростъкло) - VANGO 8.5ммх65см
Резервна рейка за палатка от фибростъкло Дължина - 65 см Дължината е универсален размер. Ако се налага я скъсявате колкото е необходимо в зависимост от съответния модел палатка. Диаметър - 8.5мм code - 4677 Производител: Vango - UK  ..
8.00 лв
Ремонтен комплект STORM Type A
Ремонтен комплект от най-висок клас, създаден за мигновена и трайна поправка на висококачествена екипировка и скъпо оборудване, при които използването на негарантирани лепенки за ремонт не е допустимо и дори животоопасно. Повредената екипировка може ..
22.00 лв
Ремонтна лепенка TEAR AID Type A
Уникална прозрачна лепенка за поправка на скъсвания и дупки, на практика за всички материи. Изключително здрава и много еластична Tear-Aid не е просто временно решение, а е окончателна поправка. Не се налага да прекъсвате практикуваното занимание при..
24.00 лв
Ремонтна лепенка TEAR AID Type B
Уникална прозрачна лепенка за поправка на скъсвания и дупки на ПВЦ и Винилови  материи. Изключително здрава и много еластична Tear-Aid не е просто временно решение, а е окончателна поправка. След ремонта продължавате да практикувате заниманието ..
24.00 лв
Стоманени рейки VANGO регулируеми 180-220 см
Предназначени за изпъване на входната врата на палатката като тента за слънце. Комплект от две прави предни рейки от стомана, с регулируема дължина от 180 до 210 см. Двете най-долни секции на рейките са оборудвани с механизъм за регулиране на дължина..
53.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017