Тенти и сенници

СписъкИкони
Авариен подслон VANGO 200
Лек, компактен и бърз за разпъване подслон, в който при лоши атмосферни условия да обядвате на топло и сухо, да изчакате да премине бурята, да разгледате картата и обсъдите маршрута и пр. Със запечатани шевове, прозорец и отдушници. Яркият цвят и све..
64.00 лв
Сенник VANGO Adventure Tarp
Компактен и лек сенник, подходящ за носене в раница. Тента-навес с една предна рейка и овална задна част. Предназначена е за удължение на малки и средни палатки над входа. Снабдена е с всички необходими шнурове с обтегачи и клинове.  тегло - 1...
89.00 лв
Сенник VANGO Adventure Tunnel Tarp
Тунелна тента-навес, специално създадена за удължаване на всички малки и средни палатки с тунелен дизайн. Бързо и лесно се разпъва с включени стоманена рейка, шнурове с обтегачи и клинове. Материята е с 3000 мм воден стълб и всички шевове са фабрично..
103.00 лв
Сенник VANGO Tarp 3x3
Предназначен както за удължаване на малки и средни палатки, така и за самостоятелна употреба. Навеса е снабден с две стоманени рейки и всички необходими шнурове с обтегачи, които да направят конструкцията сигурна и стабилна при самостоятелно разпъван..
148.00 лв
Странична тента VANGO Exceed tall
Универсална тента за удължаване и уголемяване на всички видове фамилни палатки с височина над 195 см. Прикачва се към страничния вход на палатката и осигурява допълнително пространство в стегнат и прибран вид. Височината от 212 см позволява да стоите..
289.00 лв
Тента VANGO Hogan Hub Medium
Функционална и много просторна тента, заема малко място в сгънат вид и се разпъва бързо - уникално предложение както за самостоятелна употреба при излети сред природата, така и за всекидневно пространство пред палатката при дълги семейни ваканции. Ст..
452.00 лв
Тента VANGO Tarp 4x4
Предназначен както за удължаване на малки и средни палатки, така и за самостоятелна употреба. Навеса е снабден с две стоманени рейки и всички необходими шнурове с обтегачи, които да направят конструкцията сигурна и стабилна при самостоятелно разпъван..
159.00 лв
Тента за слънце VANGO Canopy Large
Допълнително пространство в стегнат и прибран вид осигурява тази тента. Лесна за разпъване и пасваща на всяка палатка. Височината от 212 см позволява да стоите спокойно изправени под нея. Поставете я пред входа на палатката и изпънете задната част въ..
248.00 лв
Тента странична VANGO Exceed STD
Универсална тента за удължаване и уголемяване на всички видове фамилни палатки с височина до 195 см. Прикачва се към страничния вход на палатката и осигурява допълнително пространство в стегнат и прибран вид. Височината от 210 см позволява да стоите ..
272.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017