триместни палатки

триместни палатки

Триместни палатки за къмпинг и приключения сред природата, леки палатки за планински туризъм, летни, трисезонни и зимни двуслойни водоустойчиви палатки, палатки за къмпинг на море и планина, устойчиви на вятър куполни палатки, триместни екпедиционни палатки, комфортни палатки за трима, 

 

СписъкИкони
Палатка триместна - VANGO Alpha 300 [green]
Alpha 300 е с по-удобно предредверие, по-висок вход и по-големи прозорци. Предната дъга на рейката е с нова специална форма с чупка в най-горната точка. Тази форма намалява в пъти напрежението в рейката и я прави на практика нечуплива...
209.00 лв
Палатка триместна - VANGO Alpha 300 [river blue]
 Alpha 300 за 2015 е с нов по-свеж цвят синьо. Лека, компактна и комфортна, бърза и лесна за разпъване тази стабилна куполна палатка може да се ползва комфортно от двама или по-компактно от трима. Вътрешната височина е 110см, ..
209.00 лв
Палатка триместна - VANGO Ark 300 - blue
Arc 300 е нов модел и е една от най-лесните за разпъване и прибиране палатки. Тунелна палатка с две успоредни дъги, рейките са с чупка в най-горната точка. Тази специфична форма намалява в пъти напрежението в дъгите и ги прави на практика ..
269.00 лв
Палатка триместна - VANGO Ark 300+
Arc 300+ е комфортна палатка с два входа и огромно предверие, голямо почти колкото спалното. Всички дейности и багаж са в предверието, а спалното остава постоянно затворено, за да не влизат насекоми и прах. Два входа осигуряват мигнове..
348.00 лв
Палатка триместна - VANGO Banshee 300 [green]
Banshee 300 е триместна двуслойна палатка с леко тегло и много компактна в сгънат вид, бърза и лесна за разпъване. Центраният голям отдушник е заменен с 2 по-малки странични запо-добър обмен на въздуха. Освен това е добавен още един страничен&n..
372.00 лв
Палатка триместна - VANGO Beat 300
Нов модел за 2015  Beat 300 е нов модел еднослойна, водоустойчива триместна палатка със стабилна куполна конструкция с две рейки, невероятно лесна и бърза за разпъване и за сгъване. Подходяща за къмпиране през лятото. ..
148.00 лв
Палатка триместна - VANGO Beta 350 XL - orange
Beta 350 XL обновена с TBS system - стабилизираща система от обтягащи ленти на дъгите. Те правят конструкцията високоустойчива на силен вятър и лоши атмосферни условия. По-високо предверие, благодарение на по-дългата крайна рейка. Новата Б..
337.00 лв
Палатка триместна - VANGO Beta 350 XL- blue
Beta 350 XL обновена с TBS system - стабилизираща система от обтягащи ленти на дъгите. Те правят конструкцията високоустойчива на силен вятър и лоши атмосферни условия. По-високо предверие, благодарение на по-дългата крайна рейка. ..
337.00 лв
Палатка триместна - VANGO Halo 300
Палатка Halo 300 е комфортна олекотена палатка от висок клас. Уникалната куполна конструкция с три преплетени рейки осигурява стабилност и просторно вътрешно пространство. Палатката може да се ползва и от четирима, като стелките се раз..
519.00 лв
Палатка триместна - VANGO Rock 300 - blue
Rock 300 е триместна двуслойна палатка, подходяща за тези, който търсят здравина и надеждност в компактни размери. Класически модел куполна палатка - конструкция с две рейки. Допълнителна рейка минаваща в горната част на палатката осиг..
173.00 лв
Палатка триместна - VANGO Rock 300 - magma
Rock 300 е триместна двуслойна палатка, подходяща за тези, който търсят здравина и надеждност в компактни размери. Класически модел куполна палатка - конструкция с две рейки. Допълнителна рейка минаваща в горната част на пала..
173.00 лв
Палатка триместна - VANGO Sigma 300+
 Sigma 300 е двуслойна куполна палатка с два срещуположни входа и две предверия. Бърза и лесна за разпъване с водоустойчивост 3000 мм воден стълб и лепени шевовеи стабилна куполна конструкция, тази палатка гарантира комфортно..
328.00 лв
Палатка триместна - VANGO Soul 300 - green
Soul 300 е лека и компактна триместна двуслойна палатка с тунелна конструкция много лесна за разпъване, отнема не повече от 5 минути. Разпъвате първо долния слой. Горният слой е импрегниран и водоустойчив, с лепени шевове. Полиети..
168.00 лв
Палатка триместна - VANGO Soul 300 [blue]
Soul 300 е лека и компактна триместна двуслойна палатка с тунелна конструкция, много лесна за разпъване, отнема не повече от 5 минути. Разпъвате първо долния слой. Горният слой е импрегниран и водоустойчив, с лепени шевове. Полиетилен..
159.00 лв
Палатка триместна - VANGO Tempest 300
Темпест 300 е олекотена триместна, двуслойна всесезонна палатка комфортна, сигурна, лека и лесна за обслужване. Комфортна: Висок вход, просторно предверие с допълнителна рейка може да стои отворено по време на дъжд. Отдушници и частично&..
439.00 лв
Триместна палатка HUSKY Bird 3
Многофункционална палатка за трекинг, туризъм, къмпинг, велопоход, мотопоход. Палатката BIRD 3 е с двуслойна конструкция и рейки със 7,5 mm диаметър. Рейките са от фибростъкло с полиестерно покритие със здравината на карбон. Външният материал на пала..
199.00 лв
Триместна палатка VANGO Aura 300
Тунелна палатка с четири рейки и вградена тента. Снабдена е с т.нар. TBS system - стабилизираща система от обтягащи ленти на дъгите. Те правят конструкцията високоустойчива на силен вятър и лоши атмосферни условия. Горният слой е здрав, надежден, с ..
412.00 лв
Триместна палатка VANGO Galaxy 300
Galaxy 300 е двуслойна, тунелна палатка с лепени шевове, огромно предверие и много екстри. Снабдена е с т.нар. TBS system - стабилизираща система от обтягащи шнурове на основната дъга. Те правят конструкцията високоустойчива на силен вятър и лоши атм..
692.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017