четириместни палатки

четириместни палатки

Комфортни четириместни палатки за къмпинг на море и планина, компактни палатки за пътуване, летни и трисезонни палатки за четирима, двуслойни устойчиви на атмосферни условия палатки, четириместни палатки за уикенд с приятели, комфортни палатки с два входа за 4 човека, леки четириместни палатки за туризъм, 

 

СписъкИкони
Палатка четириместна - VANGO Alpha 400
Alpha 400 е стабилна, двуслойна куполна палатка, която става за всичко за къмпинг, за уикенд, за трекинг, за риболов. С нечуплива предна рейка и подобрено по-удобно предверие, по-висок вход и по-големи прозорци. Лека, компактна и ..
235.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Ark 400
Ark 400 е тунелна палатка с две успоредни дъги, една от най-лесните палатки за разпъване и сгъване. Рейките са с чупка в най-горната точка. Тази специфична форма намалява напрежението в дъгите и ги прави на практика нечупливи. Предвери..
328.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Ark 400+
Arc 400 plus е комфортна, уикенд палатка с два входа и огромно предверие, голямо почти колкото спалното. Ползвате предверието за багаж и всички дейности, а спалното помещение остава постоянно затворено, за да не влизат насекоми и прах. ..
386.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Beta 450 XL [blue]
Бета 450 XL е четири/пет-местна двуслойна тунелна палатка с височина 155см, предлагаща високо ниво на комфорт. Основно преимущество е огромното предверие, с размери колкото спалното. Винаги можете да приютите още четирима в него. Бета 450 X..
426.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Drummond 400
Дрюмонд 400 е двуслойна тунелна палатка с уникална височина 2 м. предлагаща високо ниво на комфорт. Просторна, светла и стилна, обновена е с т.нар. TBS system стабилизираща система от обтягащи ленти на обръча. Те правят конструкцията н..
549.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Langley 400
Langley 400 е перфектна фамилна палатка с тента за слънце.  Много светла, стилна и функционална, Лангли 400 предлага достатъчно пространство за всичките ви вещи, дейности и занимания. Този модел палатка има тента за слънце, което неосп..
788.00 лв
Палатка четириместна VANGO Langley 400XL
XL варианта на Лангли осигурява огромно предверие - 8.4 квадратни метра. Неуспорим лукс и комфорт, снабдена с всички възможни екстри. Не ви е нужна допълнителна тента за прохладните вечери - този модел си има. Снабдена е с т.нар. TBS system - стабили..
919.00 лв
Палатка четириместна Vango Woburn 400
Класически модел семейна, уикенд палатка с три рейки и височина от 185 см. Предлага перфектен баланс между предверие и спално помещение. Изключително просторна и в същото време компактна и не много тежка. Вратата на централния вход може да се превърн..
629.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017