четириместни палатки

четириместни палатки

Комфортни четириместни палатки за къмпинг на море и планина, компактни палатки за пътуване, летни и трисезонни палатки за четирима, двуслойни устойчиви на атмосферни условия палатки, четириместни палатки за уикенд с приятели, комфортни палатки с два входа за 4 човека, леки четириместни палатки за туризъм, 

 

СписъкИкони
Палатка четириместна - HUSKY Boyard 4 classic
Boyard 4 classic е четириместна двуслойна палатка с много голямо вътрешно пространство за повече свобода на движение. Разполага с голямо спално помещение с два входа. Стабилна куполна конструкция, устойчива на вятър и неприятни атмосферни условия. Бо..
199.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Alpha 400
Alpha 400 е стабилна, двуслойна куполна палатка, която става за всичко за къмпинг, за уикенд, за трекинг, за риболов. С нечуплива предна рейка и подобрено по-удобно предверие, по-висок вход и по-големи прозорци. Лека, компактна и ..
235.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Ark 400
Ark 400 е четириместна тунелна палатка с две успоредни дъги, една от най-лесните палатки за разпъване и сгъване. Рейките са с чупка в най-горната точка. Тази специфична форма намалява напрежението в дъгите и ги прави на практика нечупливи.&..
328.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Ark 400+
Arc 400 плюс е комфортна четириместна палатка с два входа и огромно предверие, голямо почти колкото спалното, супер удобно за багаж и всички дейности, а спалното помещение остава постоянно затворено, за да не влизат насекоми и прах. Ви..
386.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Beta 450 XL blue
Beta 450 XL е комфортна четириместна двуслойна тунелна палатка в която при необходимост могат да спят и повече.  Основно преимущество е огромното предверие, с размери колкото спалното. Винаги можете да приютите още четирима в него. Бе..
426.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Drummond 400
Дрюмонд 400 е двуслойна тунелна палатка с уникална височина 2 м. предлагаща високо ниво на комфорт. Просторна, светла и стилна, обновена е с т.нар. TBS system стабилизираща система от обтягащи ленти на обръча. Те правят конструкцията н..
549.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Langley 400
Langley 400 е перфектна фамилна палатка с тента за слънце.  Много светла, стилна и функционална, Лангли 400 предлага достатъчно пространство за всичките ви вещи, дейности и занимания. Този модел палатка има тента за слънце, което неосп..
788.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Langley 400XL
Langley 400XL е голяма фамилна палатка снабдена с всички възможни екстри - огромно предверие - 8.4 квадратни метра и вградена тента допълват комфорта за една незабравима семейна почивка.   TBS system - стабилизираща система от обтягащ..
919.00 лв
Палатка четириместна - VANGO Lauder 400
Lauder 400 е лесна и бърза за разпъване, не изисква голямо пространство, с широко предверие, което може да побере масата и столовете при лошо време, перфектна палатка за къмпинг през уикенда или почивка на море и планина. Горен слой - импрегниран с ..
536.00 лв
Палатка четириместна - Vango Woburn 400
Класически модел изключително просторна и комфортна семейна, уикенд палатка с три рейки и височина от 185см, стабилизираща TBS система и 4000мм водоустойчивост за незабравима почивка на море или планина. Вратата на централния вход може да се превърне..
629.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017