Постелки и шалтета

Постелки и шалтета

Еднослойни и двуслойни шалтета за туризъм, самонадуващи се постелки за къмпинг, леки шалтета
за дълги трекинги и експедиции, туристическо шалте, единични и двойни стелки за палатка, надуваеми
дюшеци и помпи, всичко за пълноценен и комфортен сън на къмпинг и открито,

 

СписъкИкони
Постелка двуслойна SIREX Everest
Двуслойна постелка за къмпинг или туризъм. Предлага добра изолация от студ, влага и наравности на терена.  Размери: Дебелина - 1см  Ширина - 50 см Дължина - 185см Тегло - 275g Състав: Пенополиетилен Цвят - си..
25.00 лв
Постелка еднослойна SIREX NA3607 - blue
Еднослойна постелка за къмпинг или туризъм. Предлага добра изолация от студ, влага и наравности на терена.  Размери: Дебелина - 0.7см  Ширина - 50 см Дължина - 180см Тегло - 200g Състав: Пенополиетилен Цвят - синьо code - 4573 Пр..
12.00 лв
Постелка с алуминиево фолио SIREX North Pole
Лека постелка с покритие от алуминиево фолио от едната страна за максимална изолация при минимален обем и тегло. Размери: 180 Х 50 Х 1.0 cm Материал: Пенополиетилен Цвят: син Тегло: 260 g код: 2550 Производител: Sirex - Холандия   ..
26.00 лв
Самонадуваща стелка VANGO Adventure XL- 5 см
Подходяща за мото- и вело-походи, за къмпиране с превозни средства, поради по-високото тегло не се препоръчва за носене в раница. При продължителен къмпинг на по-висока надморска височина /язовири/ Адвенчър делукс 5 см е добра алтернатива на надуваем..
98.00 лв
Самонадуваща стелка VANGO Comfort Double - 5 см
Двойна самонадуваща стелка за максимален комфорт при спане на открито. Когато теглото не е от значение, а повече комфорт не е излишен, стелката Комфорт е най-добрия избор. С дебелина от 5 см тя осигурява абсолютна изолация от студ и неравности. С нея..
186.00 лв
Самонадуваща стелка VANGO Comfort Grande - 10 см
Когато теглото не е от значение, а повече комфорт не е излишен, стелката Комфорт е най-добрия избор. С дебелина от 10 см тя осигурява абсолютна изолация от студ и неравности. С нея съвършеният сън на открито е реалност. Подходяща за мото- и вело-похо..
186.00 лв
Самонадуваща стелка VANGO Comfort Grande - 7.5 см
Луксозна стелка, XL вариант, за голям комфорт при спане на открито. С дебелина от 7,5 см абсолютната изолация от студ и неравности е гарантирана. С нея съвършеният сън на открито е реалност. Подходяща за хора с по-едро телосложение. Външен материал:..
168.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Adventure Double - 5см
Adventure Double е двойна самонадуваща се постелка с обща ширина 128см и комфортните 5см дебелина, която осигурява отлична изолация от студ, влага и неравности за максимален комфорт и спокоен сън при спане на открито. Представлява две стел..
179.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Adventure Short - 3см
Adventure short е детска самонадуваща стелка с класически прав дизайн за максимален комфорт при спане на открито. Осигурява отлична изолация от студ и неравности. Олекотена и компактна. Външен материал - специален нехлъзгав, плътен ..
41.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Adventure Standard - 5см
Adventure Standard 5 осигурява още по-голям комфорт при спане на открито. С дебелина от 5см абсолютната изолация от студ и неравности е гарантирана. Подходяща за мото- и вело-походи, за къмпинг, но и за носене в раница за тези от вас, ..
75.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Adventure XL - 3см
Adventure XL е уголемения вариант на класическата самонадуваща стелка Адвенчър. Осигурява максимален комфорт и отлична изолация от студ и неравности при спане на открито и за по-едрите от вас. С увеличени размери и на дължина и на шири..
73.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Comfort Single - 5cм
Единична самонадуваща се стелка с дебелина 5см осигурява комфорт и спокоен сън и абсолютна изолация от студ и неравности. С нея съвършеният сън на открито е реалност. Подходяща за мото и вело походи, за компактен къмпинг, но и за носен..
88.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Comfort Single 7.5cm
Единична самонадувна постелка с комфортна дебелина от 7,5см осигурява абсолютна защита и изолация от студ, влага и неравности и гарантира максимален комфорт при спане на открито, с нея съвършеният сън на открито е реалност. Подходяща з..
124.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Trek Compact - 3см
Trek Compact е компактна и лека самонадуваща се постелка подходяща за планински трекинги. Моделите Short и Compact са предназначени за деца, тинейджъри и за по-ниски ръстове. Използват се по индивидуална преценка и за стандартни р..
53.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Trek Long - 3см
Самонадуващите стелки са S класата на туристическите шалтета. Осигуряват абсолютния максимален комфорт и изолация от студ и неравности. С тях съвършеният сън на открито е напълно възможен. Моделът Trek Long е подходящ за по-едрите..
71.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Trek Short - 3см
Самонадуващите стелки са S класата на туристическите шалтета. Осигуряват абсолютния максимален комфорт и изолация от студ и неравности. С тях съвършеният сън на открито е напълно възможен. Trek Short е къса и лека детска стелка съ..
46.00 лв
Самонадувна постелка VANGO Trek Standart - 3см
Самонадуващите стелки са S класата на туристическите шалтета. Осигуряват абсолютния максимален комфорт и изолация от студ и неравности. С тях съвършеният сън на открито е напълно възможен. Standard е от серията Trek със стандартна дълж..
64.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017