Препарати

Препарати

  Препарати за почистване и поддръжка на облекла с различни водоустойчиви и дишащи материи,
  почистващи и импрегниращи препарати за обувки от кожа и плат, импрегниращ спрей за палатки и тенти,
  препарати за пране на мембрани Gore-Tex, E-vent, Simpa-tex, Windstopper, Windblock, Softshell, Polartec, 

 

 

СписъкИкони
 Импрегнираща вакса за облекла (спрей) STORM Spray on Wax 250ml [7972]
Лесна за употреба вакса, която подмладява и защитава материята на якета, шапки, ръкавици Лесен за употреба и при всяко следващо третиране Консервира въздуха в нишките Защитава и поддържа екипировката Бързосъхнещ аерозол Опаковка - 250мл ИНСТР..
9.50 лв
Импрегнатор за водоустойчиви материи NIKWAX Tx. Direct 300ml [8394]
Импрегниращ препарат за всички видове водоустойчиви и дишащи материи. Възстановява водоустойчивите и дишащи качества на материите без да запушва порите. Подходящ за Gore-Tex®, Sympa-Tex®, Permatex® мембрани. За най-добри резултати по..
16.00 лв
Импрегнатор за водоустойчиви облекла STORM Proofer - 75 ml
Възстановява първоначалните свойства на водонепромокаеми облекла и екипировка, като не е необходимо използването на центрофуга и сушилня след изпиране. Подходящ за всякакви тъкани. Благодарение на уникалната си формула „Wash In Waterproofer” консерви..
5.50 лв
Импрегнатор за обувки (спрей) NIKWAX Fabric & Leather Proof 125ml [3560]
Препарат за импрегнация на обувки изработени от плат и кожа с мембрана. Допринася за водоустойчивостта, поддръжката и вентилацията на материите. Импрегнацията става чрез спрей. Лесен за употреба , подходящ за обувки с Gore-Tex и Simpate..
13.00 лв
Импрегнатор за обувки (тампон) NIKWAX Fabric & Leather Proof 125ml [2225]
Препарат за импрегнация на обувки изработени от плат и кожа с мембрана. Допринася за водоустойчивостта, поддръжката и вентилацията на материите. Импрегнацията става чрез тампон-гъбичка. Лесен за употреба. Подходящ за обувки с..
11.00 лв
Импрегнатор за обувки от набук и велур NIKWAX Nubuck & Suede Proof 125ml
Импрегнатор за набук и велур Предимства: Добавя водоустойчивост Удължава живота на всички обувки от нубук или велур Идеален за обувки с мембрана Gore-Tex Може да се използва на мокри обувки Тампон лесен за ползване  Не омекотява кожата Н..
13.00 лв
Импрегнираща и подхранваща вакса за обувки (спрей) STORM 250ml [7973]
Подхранваща и импрегнираща вакса за обувки и облекла от естествена кожа. Лесна за употреба емулсия, на водна основа, дълбоко подхранваща кожата благодарение на въглеводорода съдържащ се в препарата. Дълбоко подхранва естествената кожа. Подходящ за ..
9.50 лв
Комплект препарати NIKWAX Tech Wash + Softshell 2x300ml
Комплект почистващ и импрегниращ препарат Tech Wash + Softshell Proof Почистващ препарат - Tech Wash: Почистващ препарат за облекла, палатки, тенти и раници от Gore-Tex®, Sympa-Tex®, Permatex® Допринася за водоустойчивостта и венти..
30.00 лв
Комплект препарати Tech Wash & Tx. Direct wash-in 2x300ml
Комплект почистващ и импрегниращ препарат Tech Wash + Tx. Direct wash in Импрегниращ препарат NIKWAX Tx. Direct Wash-in: Импрегниращ препарат за всички видове водоустойчиви и дишащи материи. Възстановява водоустойчивите и дишащи качества на ..
29.00 лв
Перилен препарат за изделия от пух  STORM - 300 ml
Препарат за почистване специално на екипировка с пух. Почиства без да отнема натуралните масла съдържащи се в Пуха. Деликатно и ефективно почиства и повърхностите не само пълнежа от пух. Количество: 300 ml PH неутрално Поддържа естествените свойст..
10.50 лв
Перилен препарат за облекла с вълна STORM 300ml [7953]
Специализиран препарат за пране на облекла съдържащи мериносова и всякакъв вид вълна. Препарат с ниско съдържание на PH за почистване на екипировка от Мериносова и всякакъв вид вълна. Неутралното съдържание на  PH и специални, естествени съста..
10.50 лв
Перилен препарат за термобельо STORM - 300 ml
Почиства, подобрява и ускорява до 5 пъти повече проводимоста на термо облекло първи или среден слой. Благодарение на специална технология "Silver Technology" със сребърни йони, които елиминират нежелани миризми. Увеличива дишаемоста и проводимоста на..
13.50 лв
Полиуретаново лепило за облекла STORM 28g [8163]
За ремонт на водоустойчиви продукти: облекла, обувки, палатки и др. екипировка. Водоустойчиво и гъвкаво. Възстановява 100 процентната целостта и водоустойчивостта на продукти, на които тя е била нарушена поради прорез, дупка или разлепяне на лентата ..
9.50 лв
Почистващ препарат за водоустойчиви материи STORM - 75ml
Почистващ препарат за всички видове водоустойчиви облекла и оборудване,  подходящ за употреба в твърда и мека вода. Препарата е нежен към всички тъкани, не оставя мътни остатъци във водата, които да увредят или сменят цвета на тъканите и не съдъ..
5.00 лв
Почистващ препарат за водоустойчиви облекла STORM 300ml [7945]
Почистващ препарат за всички видове водоустойчиви облекла и оборудване. Почиства всички видове водоустойчиви облекла и оборудване, подходящ за употреба в твърда и мека вода. Специалната формула за почистване на „Storm” в „Wash ..
9.50 лв
Почистващ препарат за дишащи материи NIKWAX Tech Wash 1L [3387]
Почистващ препарат на сапунена основа за облекла с водоустойчиви и дишащи мембрани - Gore-Tex®, Sympa-Tex®, Permatex® и др. Допринася за водоустойчивостта и вентилацията на материите. Упоритите петна се третират с гъбичка или мека найлонова чет..
26.00 лв
Почистващ препарат за дишащи материи NIKWAX Tech Wash 300ml
Почистващ препарат за облекла, палатки, тенти и раници от Gore-Tex®, Sympa-Tex®, Permatex®. Допринася за водоустойчивостта и вентилацията на материите. Упоритите петна се третират с гъбичка или мека найлонова четка направо с препарата преди изпиране...
16.00 лв
Почистващ препарат за обувки NIKWAX Footwear Cleaning Gel 125ml - 2228
Почистващ гел с тампон. Лесен за употреба почистващ препарат подходящ за всякакъв вид обувки направени от набук, велур, плат или кожа, подходящ и за сандали. За всички обувки направени с Gore-tex, Simpatex или друга дишаща ме..
10.00 лв
Почистващ спрей за обувки STORM Concentrated Cleaner - 75ml
Специален спрей за почистване на обувки от всякакви материи. Подходящ за всякакви тъкани, гладка кожа, набук и велур и дишащи мембрани. Благодарение на формулата си от цитрусови съставки, препаратът прониква дълбоко в тъканите и атакува агресивно и е..
6.00 лв
Почистващ спрей за обувки STORM Concentrated cleaner 75ml [7958]
Универсален, концентриран, цитрусов препарат за отстраняване на замърсявания и упорити петна от обувки и текстил. Подходящ за всякакви тъкани, гладка кожа, набук и велур и дишащи мембрани. Благодарение на формулата си от цитрусови съставки, препаратъ..
8.00 лв
Почистващ спрей за палатки и тенти STORM - 300 ml
Почистващ спрей за палатки и тенти, лесен и удобен за употреба, подходящ за всички видове палатки, тенти и покривала от всякакви материи, включително дишащи. Препарата не указва влиание и не вреди на водоустойчивоста на материите. Удобен за премахван..
10.50 лв
Почистващ спрей за палатки и тенти STORM - 450ml
Почистващ спрей за палатки и тенти, лесен и удобен за употреба, подходящ за всички видове палатки, тенти и покривала от всякакви материи, включително дишащи. Препарата не указва влиание и не вреди на водоустойчивоста на материите. Удобен за премахван..
13.50 лв
Препарат за очила STORM Anti-Fog 75ml [8888]
Препарат против запотяване на очила. Предотвратява замъгляването при конденз от вътрешната страна на очила, ски и водолазни маски, автомобилни стъкла. Препарат с дълготрайно действие.  Бързосъхнещ Намалява замъгляването Лесен за употреба П..
9.50 лв
Препарат за пране на пух NIKWAX Down Wash 300ml
Препарат за пране на пухени облекла, спални чували и екипировка. Nikwax Down Wash е специално оптимизиран за почистване на пух. Ефективно почиства замърсяванията като запазва изолацията, водоустойчивостта и дишаемостта на материите.&nb..
16.00 лв
Спрей дезодорант със сребърни йони STORM 75ml [8887]
Спрей дезодорант със сребърни йони за обувки, ръкавици, каски, шапки, чорапи и др. Хигиенично и ефективно намалява и отстранява миризми. Хипоалергенен и безопасен към кожата. Уникален спрей, съдържащ течно сребро, което доказано убива всички бактери..
8.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017