Спални чували

Спални чували

Спални чували за туризъм и къмпинг през всички сезони. Зимни чували с естествен пух за високопланински
трекинги. Леки и компактни спални чували за планински туризъм през всички сезони. Комфортни големи
и двойни чували за къмпинг и семейни ваканции. Детски чували за малките планинари.
Спални чували за пътуване, приключения и експедиции.

СписъкИкони
Спален чувал HIGH PEAK Action 250
Топъл и много лек трисезонен спален чувал.  Максимален ръст на ползващия : 195 см Предлага се с ляв или десен цип - възможност за съединяване на 2 чувала в 1 . Температурни  граници: Екстремална температура : -9 С Оптимална температура..
65.00 лв
Спален чувал HIGH PEAK Ceduna
Трисезонен спален чувал, тип прав за пътешествениците, които държат на комфорта.  Тип: правоъгълен Екстремална температура: -8 C Комфортна температура: +10 С Размери: 200 х 80 см. Тегло: 1400 гр. Предлага се с ляв или десен цип - възможнос..
77.00 лв
Спален чувал HUSKY Anapurna
Спален чувал за най-взискателните експедиции в планината,  може да се използва целогодишно в екстремни условия. Създаден за употреба при тежки климатични условия и за дейности, които изискват малко тегло и в същото време перфектно оборудване. Сп..
240.00 лв
Спален чувал HUSKY Army
Трисезонен спален чувал с идеален баланс между тегло и обем. Материалите, използвани в цялата продуктова линия спални чували Outdoor на Husky гарантират висок стандарт на качество и комфорт, дори и при моделите, които не са предназначени за екстремни..
150.00 лв
Спален чувал HUSKY Gala
GALA е по-лек ватиран спален чувал на чешката марка Husky, който поддържа високи температурни стандарти, благодарение на пълнежа си от 4-канален Hollow fibre (кухи влакна). Неговото качество е подсилено и от водонепромокаемия Nylon Taffeta. Разкопчан..
121.00 лв
Спален чувал HUSKY Husky
Трисезонен спален чувал с идеален баланс между тегло и обем. Материалите, използвани в цялата продуктова линия спални чували Outdoor на Husky гарантират висок стандарт на качество и комфорт, дори и при моделите, които не са предназначени за екстремни..
135.00 лв
Спален чувал HUSKY Maestro
Супер лек и топъл спален чувал. Чешката компания  Husky вдъхновява всеки опитен турист-изследовател с  качеството  на продуктите си при употреба. Както професионалистите, така и любителите ще бъдат убедени в комфорта и издръжливостта, ..
132.00 лв
Спален чувал HUSKY Magnum
Magnum е лек и топъл спален чувал. Материалите, използвани в цялата продуктова линия спални чували Outdoor на Husky гарантират висок стандарт на качество и комфорт, дори и при моделите, които не са предназначени за екстремни условия. Материали: Спа..
150.00 лв
Спален чувал HUSKY Majesty pink
Спален чувал, специално разработен за жени. Този спален чувал е подходящ за всякакви трисезонни дейности на открито. Анатомично оформен спрямо нуждите на женското тяло, а като допълнение е добавена специална термо торба за краката в студеното време. ..
140.00 лв
Спален чувал HUSKY Mantilla
Параметрите на спалния чувал на Mantilla са компромис между тегло и топлина. Макар и най-лекият спален чувал в продуктовата линия Husky Outdoor, той доказва и отстоява позициите си като перфектния трисезонен спътник за спане. Материалите, които се из..
127.00 лв
Спален чувал HUSKY Montello
Супер лек и топъл спален чувал. Материалите, използвани в цялата продуктова линия спални чували Outdoor на Husky гарантират висок стандарт на качество и комфорт, дори и при моделите, които не са предназначени за екстремни условия. Трисезонен спа..
140.00 лв
Спален чувал HUSKY Outdoor
Чешката компания  Husky вдъхновява всеки опитен турист-изследовател с  качеството  на продуктите си при употреба. Както професионалистите, така и любителите ще бъдат убедени в комфорта и издръжливостта, която предлагат. Анатомично..
135.00 лв
Спален чувал NORTHLAND Ninjo 200
Летен спален чувал тип мумия. Двупосочен цип лесен за отваряне от двете страни. Специален джоб под главата в който могат да се поставят дрехи и да се ползват като възглавница. Има възможност два чувала да се свържат в един – един с ляв ц..
79.00 лв
Спален чувал NORTHLAND One Kilo Y03
Летен спален чувал за къмпинг и туризъм. Външен материал - 100% полиестер / Quadroloft 100гр/м2 Вътрешен амтериал - 65% полиестер / 35% памук Размери: дължна - 220см ширина при раменете - 80см ширине при краката - 55см тегло - 1000гр Тем..
89.00 лв
Спален чувал THE NORTH FACE Aleutian 1S long
S1 е летния спален чувал от серията Aleutian. Aleutian 1S е със синтетична изолация Heatseeker, която издържа на разграждане, когато е мокро. Спалните чували Aleutian са подходящи за ползване и при по-влажни условия. Синтетичната ..
175.00 лв
Спален чувал THE NORTH FACE Aleutian 1S regular
S1 е летния спален чувал от серията Aleutian. Aleutian 1S е със синтетична изолация Heatseeker, която издържа на разграждане, когато е мокро. Спалните чували Aleutian са подходящи за ползване и при по-влажни условия. Синтетичната ..
165.00 лв
Спален чувал TRESPASS Echotec Hollow fibre
Изключително лек спален чувал за приключенски пътувания, експедиции, къмпинг или трекинг с олекотена екипировка.  Водоустойчив Размер на торбичката за пренасяне: 24 x 42 см Комфорт: +5°C Долна граница: -10°C Екстремна температура: -15°C Ло..
190.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas 250 blue
Летен спален чувал с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е уплътнен за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата срещуположни плъзг..
53.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas 250 purple
 Летен спален чувал тип мумия, с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е уплътнен за да няма загуба на топлина през него.  Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата..
53.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas 350 blue
Atlas 350 е нов модел трисезонен спален чувал тип мумия с намалени тегло и обем. Подплатен цип за да няма загуба на топлина през него, автоматичен плъзгач, което предотвратява отварянето на ципа при въртене през нощта. Два срещуположни плъзгача позв..
62.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas Junior blue
Спален чувал за тийнейджъри. Двусезонен, летен спален чувал с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е подплатен за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът на ципа е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по..
49.00 лв
Спален чувал VANGO Harmony Grande blue
Harmony Grande е трисезонен спален чувал тип прав с XL размер. Марката ВАНГО е известна с това, че мисли за комфорта и на пътешествениците с по-едри фигури. Спални чували, стелки, а вече и столове в XL размери. Моделът Хармони Гранде е с ши..
109.00 лв
Спален чувал VANGO Harmony Single blue
Трисезонен спален чувал тип прав с качулка. За по-голям комфорт качулката с пристягане е премахната, за сметка на което е издължена долната част на спалния чувал за да може да са ползва като място за възглавница. Ципът се откопчава до ..
93.00 лв
Спален чувал VANGO Latitude 300
Три-четирисезонен двуслоен спален чувал подходящ за приключенски пътувания, експедиции, къмпинг или трекинг с по-лека екипировка. Проектиран с Thermal Embrace System (TES) - система за топлинно обгръщане. Посредством еластични, фи..
148.00 лв
Спален чувал VANGO Latitude 400
Топъл и лек спален чувал за приключенски пътувания, експедиции, къмпинг или трекинг с олекотена екипировка. Специален дизайн с Thermal Embrace System (TES) – система за топлинно обгръщане. Посредством еластични, финни нишки вградени в ..
175.00 лв
Спален чувал VANGO Nitestar 450
Четирисезонен, топъл и комфортен спален чувал с два слоя изолация. Външния материал, от който е изработен спалния чувал е здрав и устойчив на скъсване Hexagon Ripstop 100% Polyester. Вътрешна материя - изолационни синтетични влакна.&nb..
128.00 лв
Спален чувал VANGO Planet 50 blue
Суперлек и компактен летен спален чувал с много добри параметри и някои оригинални нови екстри, повишаващи значително комфорта: мрежа против комари - отвора е обработен с HHL репелент технология, идеална екстра за спане на открито. Откачващ..
119.00 лв
Спален чувал VANGO Starwalker red
Функционален спален чувал, който може да се превърне в грейка с качулка и джобове. Посредством хоризонтален цип се отделя долната му част за да се освободят краката, а двата ципа разположени в раменната област освобождават ръцете. Така..
142.00 лв
Спален чувал VANGO Supernova 3000
Високотехнологичен, функционален, ефективен, компресивен и лек спален чувал от серията Supernova. Топъл зимен спален чувал в който са изполвани високи технологии и материали, с които се постигнати оптимално ниско тегло и компресив..
255.00 лв
Спален чувал VANGO Tranquility 250 blue
Летен спален чувал тип прав, на който ципа се отваря нацяло и чувала може да се ползва като постелка или завивка. Подходящ за летни ваканции, лагери и прключения на планина и море. Издължена долна част оформяща добре подплатена възглавница за врата ..
52.00 лв
Спален чувал VANGO Tranquility 250 purple
Летен спален чувал тип прав, на който ципа се отваря нацяло и чувала може да се ползва като постелка или завивка. Подходящ за летни ваканции, лагери и прключения на планина и море. Издължена долна част оформяща добре подплатена възглавница за врата и..
52.00 лв
Спален чувал VANGO Tranquility 350 blue
Tranquility 350 е нов модел трисезонен спален чувал тип прав, с издължена долна част, оформяща добре подплатена възглавница, подходящ за къмпинг и семейни ваканции. Ципът се откопчава до край и спалният чувал сe трансформира в една голяма завивк..
62.00 лв
Спален чувал VANGO Ultralite 1300
Ultralite 1300 е нов модел четирисезонен, ултра лек, тип мумия с 3D качулка на Ванго направен за продлжителни трекинги с бивакуване на открито при студени условия. Много лек спален чувал, подходящ за ултралайт зимна екипировка. Външ..
238.00 лв
Спален чувал VANGO Ultralite 350 red
Ultralite 350 е топъл и много лек спален чувал, изработен от устойчив рипстоп материал отвън, а отвътре - от друг вид, по-мек и приятен на допир минирипстоп. Чувалът е много комфортен благодарение на Thermal Embrace System - система от интегрирани ла..
178.00 лв
Спален чувал VANGO Ultralite 600
Ultralite 600 е топъл и много лек спален чувал, изработен от устойчив рипстоп материал отвън, а отвътре - от друг вид, по-мек и приятен на допир минирипстоп. Чувалът е много комфортен благодарение на Thermal Embrace System - система от интегрирани ла..
198.00 лв
Спален чувал VANGO Ultralite 900
Ultralite 900 е зимен много топъл и много лек спален чувал тип мумия, изработен от устойчив рипстоп материал отвън, а отвътре мек и комфортен минирипстоп. Изолационен материал - иновативни синтетични влакна Insulite® - фини и леки, но обем..
178.00 лв
Спален чувал VANGO Venom 600
 Venom 600 е много топъл и супер лек зимен спален чувал с висококачествен естествен гъши пух - най-леката и ефективна изолация, подходящ за трекинги във високата планина. Изработен от устойчив рипстоп материал отвън, а отвътре мек..
579.00 лв
Спален чувал VANGO Wilderness 250 green 2017
Wilderness 250 с нов цвят кехлибар. Топъл спален чувал, тип мумия с качулка, подходящ за туризъм и къмпинг през сезоните пролет, лято и есен. Качулката се пристяга с шнур при по-студено време. Допълнително уплътнение на отвора спира загубата на топл..
79.00 лв
Спален чувал VANGO Wilderness 250 S Junior
Wilderness 250 S е трисезонен спален чувал с умален размер на модела, подходящ за по-дребни и ниски хора - защо да носят огромен чувал, щом се събират и в по-малък. Мека и комфортна микрофибърна подплата и качулка, която се пристяга. Във вътрешната ч..
74.00 лв
Спален чувал VANGO Wilderness Junior zebra
Wilerness Zebra е трисезонен спален чувал с по-малки размери и по-леко тегло, подходящ за тийнейджъри и по-големи деца. Изолационни синтетични влакна - 70% кухи, силиконизирани фибри и 30% полиестерни влакна. Качулката е с вграден ластик, а не се пр..
79.00 лв
Спален чувал двоен VANGO Harmony Double blue
Harmony Double е двоен спален чувал тип прав, който предлага максималния комфорт за двама. Топъл, уютен и просторен, отличен трисезонен (пролет, лято, есен) чувал. Добър вариант за семейни летни къмпинг ваканции. Двете части се разделят на..
179.00 лв
Спален чувал двоен VANGO Tranquility Double
Комфортен двоен спален чувал тип прав, който може да се използва отворен като завивка или постелка. Добър вариант за семейни летни къмпинг ваканции. Изолационен материал - кухи влакна, силиконизирани полиестерни фибри. Автома..
113.00 лв
Спален чувал двусезонен THE NORTH FACE Aleutian 2S long
The North Face Aleutian 2S е двусезонен (пролет/лято) спален чувал със синтетична изолация Heatseeker, която го предпазва от повреждане, причинено от влага. Синтетичната изолация е най-добрият избор при ползване във влажен климат и мок..
209.00 лв
Спален чувал двусезонен THE NORTH FACE Aleutian 2S regular
The North Face Aleutian 2S е двусезонен (пролет/лято) спален чувал със синтетична изолация Heatseeker, която го предпазва от повреждане, причинено от влага. Синтетичната изолация е най-добрият избор при ползване във влажен климат и мок..
199.00 лв
Спален чувал двусезонен TRESPASS Siesta
Двусезонен спален чувал за къмпинг, летен туризъм и пътувания с лек багаж. Материал - водоустойчив полиестер Пълнеж - олекотен Polycotton Температурен диапазон: Comfort: +15/+24°С Limit: +2°С Extreme: 0°С Размери: Длжина - 23..
95.00 лв
Спален чувал летен VANGO Atlas Junior print
Двусезонен, летен спален чувал с приятен дизайн и комфортна, мека вътрешна материя, подходящ за тийнейджъри и по-малки жени. Ципът е подплатен за да няма загуба на топлина през него с автоматичен плъзгач, което предотвратява отварянето на ципа по вре..
52.00 лв
Спален чувал трисезонен THE NORTH FACE Aleutian 3S long
The North Face Aleutian 3S е трисезонен (пролет/лято/есен) спален чувал със синтетична изолация Heatseeker, която го предпазва от повреждане, причинено от влага. Синтетичната изолация е най-добрият избор при ползване във влажен климат ..
279.00 лв
Спален чувал трисезонен THE NORTH FACE Aleutian 3S regular
The North Face Aleutian 3S е трисезонен (пролет/лято/есен) спален чувал със синтетична изолация Heatseeker, която го предпазва от повреждане, причинено от влага. Синтетичната изолация е най-добрият избор при ползване във влажен климат ..
269.00 лв
The North Face Cat’s Meow is a classic synthetic filled bag designed for 3-season mountaineering and cool weather expeditions. The combined properties of Climashield™ Apex and Prism insulation deliver durability, compressibility and lo..
409.00 лв 286.00 лв
30%
Спален чувал трисезонен THE NORTH FACE Lynx
The North Face Lynx е изключително лек и компактен спален чувал за пролетно летен туризъм, когато лекото тегло на багажа има значение. Синтетичната изолация Climashield™ Apex има отлични омпресивни свойства и висока устойчивост при по..
349.00 лв
Спален чувал трисезонен THE NORTH FACE W Aleutian 3S regular
Tailored for a woman’s shape, the Aleutian 20°F will get you through chilly camping nights in optimum comfort. Packed with features, this classic mummy bag provides protection and comfort through three-season adventures. Heatshield Opt..
269.00 лв
Спален чувал трисезонен TRESPASS Doze [LH blue]
Трисезонен спален чувал Материал - водоустойчив полиестер Пълнеж - олекотен Polycotton Температурен диапазон: Comfort: +13/+22°С Limit: 0°С Extreme: -3°С Размери: Длжина - 230 см Ширина при рамената - 85 см Ширина при краката - ..
95.00 лв
Спален чувал трисезонен TRESPASS Doze [RH red]
Трисезонен спален чувал Материал - водоустойчив полиестер Пълнеж - олекотен Polycotton Температурен диапазон: Comfort: +13/+22°С Limit: 0°С Extreme: -3°С Размери: Длжина - 230 см Ширина при рамената - 85 см Ширина при краката - ..
95.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Ambience
Ambience е функционален и практичен спален чувал, който от горната страна е два слоя и посредством цип, горният слой на чувала се отделя от едната страна и така от трисезонен се превръща в двусезонен.  Изолация - силиконизирани фибри, коит..
139.00 лв
Aurora е топъл и комфортен трисезонен спален чувал с вградена плоска възглавница, за тези, които искат максимален комфорт без значение от обема и теглото. Този спален чувал е с допълнителен слой изолационен материал в горната и в долната част, за пов..
158.00 лв 119.00 лв
25%
Спален чувал трисезонен VANGO Cocoon 250 blue
Cocoon 250 е трисезонен спален чувал който осигурява максимален комфорт и свобода на движение по време на сън. Конструиран с иновативна форма наречена от производителя Cocoon Shape /пашкулна форма/, осигурява повече ширина на чувала и изключителна св..
109.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Cocoon 250 green
Конструиран с иновативна форма наречена от производителя Cocoon Shape /пашкулна форма/, осигуряваща изключителна свобода на движение, повече ширина и блажен сън. Без загуба на топлина и без увеличаване на теглото. Изолационните синтетични влакна са о..
109.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Cocoon 250 purple
Cocoon 250 е трисезонен спален чувал който осигурява максимален комфорт и свобода на движение по време на сън. Конструиран с иновативна форма наречена от производителя Cocoon Shape /пашкулна форма/, осигурява повече ширина на чувала и изключителна св..
109.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Latitude 200
Трисезонен двуслоен спален чувал за експедиции, къмпинг, приключенски пътувания или трекинг с олекотена екипировка. Проектиран с Thermal Embrace System (TES) – система за топлинно обгръщане. Посредством еластични, финни нишки вгра..
139.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Nitestar 250 blue
Nitestar 250 е топъл трисезонен (пролет, лято, есен) спален чувал за туризъм и къмпинг. С два слоя изолация са избегнати студените точки в линиите на шевовете и е постигната максимална ефективност и задържане на топлината. Хоризонтално шиене, равноме..
98.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Nitestar 350 green 2017
Nitestar 350  в нов кехлибарен цвят. Трисезонен топъл спален чувал тип мумия. Подходящ за ползване през пролетта и есента при по-ниски температури.  С два слоя изолация са избегнати студените точки и е постигната максимална ефективност за..
117.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Nitestar 350 grey
Трисезонен топъл спален чувал тип мумия. Топъл пролетно-есенен спален чувал за ниски температури. Благодарение на двата слоя изолация е постигната максимална ефективност и задържане на топлината като са избегнати студените точки.&..
117.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Nitestar 350 magma
Nitestar 350 е трисезонен спален чувал тип мумия. Топъл пролетно-есенен спален чувал за ниски температури. Благодарение на двата слоя изолация е постигната максимална ефективност и задържане на топлината като са избегнати сту..
117.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Planet 100
Трисезонен спален чувал с много екстри, лек, компактен и комфортен, подходящ за преходи с лека екипировка.  Planet 100 по-топъл от Planet 50, а само със 100гр по-тежък. Лек и компактен когато се компресира, с нови, оригинални екс..
132.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Planet 150
Уникален олекотен и компресивен чувал за топло време с оригинални екстри като комарник и подплата от полар за калъфа, антибактериална обработка за вътрешния материал. Планет 150 е спален чувал между мумия и прав (тип мумия, но по-..
143.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Planet 250
Planet 250 е компактен трисезонен спален чувал, който предлага някои уникали екстри: фина мрежа на отвора за защита от комари затваря се с цип и се откачва когато не е нужна, се прибира в джобче (иновация на ВАНГО) Не тежи, а ви предпа..
169.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Ultralite 350
Ultralite 350 е топъл и много лек спален чувал, изработен от устойчив рипстоп материал отвън, а отвътре - мек и комфортен минирипстоп с Thermal Embrace System - система от ластици, която позволява на спалния чувал да обгърне тялото Ви ..
163.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Venom 200
Трисезонен пухен, ултралек и компактен спален чувал. Venom 200 е висок клас олекотен и топъл пролетно-есенен чувал, тип мумия, който осигурява максимум комфорт и изолация в минимум тегло и обем. Изработен от лек и устойчив рипстоп мате..
298.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Venom 300
Суперлек и топъл трисезонен спален чувал с гъши пух, изработен от лек и устойчив рипстоп материал. Забележително компактен в сгънат вид. Максимум комфорт и изолация в минимум тегло и обем. Изолационен материал - висококачествен естествен гъ..
388.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Venom 400
Venom 400 е висок клас много топъл трисезонен спален чувал с леко тегло и компактен размер. Изработен от лек и устойчив рипстоп материал, оброботен с водоустойчив репелент. Максимум комфорт и изолация в минимум тегло и обем. Изолацион..
444.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Wilderness 250 blue
Wilderness 250 е топъл спален чувал, подходящ за лятото в планината, а за пролетта и есента - на ниска надморска височина. Тип мумия с качулка (качулката се пристяга с шнур) този модел предлага неоспорим баланс температурни характерист..
79.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Wilderness 250 green
Wilderness 250 е топъл и комфортен спален чувал, подходящ за лятото в планината, а за пролетта и есента - на ниска надморска височина. Тип мумия с качулка (качулката се пристяга с шнур) този модел предлага неоспорим баланс температурни..
79.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Wilderness 350
Трисезонен спален чувал. Wilderness 350 е отличен пролетно-есенен спален чувал на много добра цена, като съотношение за техническите характеристики, които има. Качулката се пристяга с шнур. Допълнително уплътнение на отвора спира ..
89.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Wilderness Junior
Wilderness junior е тийнейджърски вариант трисезонен, топъл спален чувал с намалени размери и тегло предлагащ комфорт и приятно усещане. Подходящ за лятото в планината, и за пролетта и есента - на ниска надморска височина. Изолаци..
62.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017