летни чували

летни чували

Летни спални чували за къмпинг на море и в ниските части на планините, леки и компактни спални
чували за туризъм и пътуване. Kомфортни спални чували за фамилни почивки и деткси лагери и ваканции.
Спален чувал за пътуване и спане на открито сред природата. Разнообразие от спални чували мумия
и прав, двоен спален чувал, който се трансформира на два отделни чувала. 

 

СписъкИкони
Спален чувал NORTHLAND Ninjo 200
Летен спален чувал тип мумия. Двупосочен цип лесен за отваряне от двете страни. Специален джоб под главата в който могат да се поставят дрехи и да се ползват като възглавница. Има възможност два чувала да се свържат в един – един с ляв ц..
79.00 лв
Спален чувал NORTHLAND One Kilo Y03
Летен спален чувал за къмпинг и туризъм. Външен материал - 100% полиестер / Quadroloft 100гр/м2 Вътрешен амтериал - 65% полиестер / 35% памук Размери: дължна - 220см ширина при раменете - 80см ширине при краката - 55см тегло - 1000гр Тем..
89.00 лв
Спален чувал THE NORTH FACE Aleutian 1S long
S1 е летния спален чувал от серията Aleutian. Aleutian 1S е със синтетична изолация Heatseeker, която издържа на разграждане, когато е мокро. Спалните чували Aleutian са подходящи за ползване и при по-влажни условия. Синтетичната ..
175.00 лв
Спален чувал THE NORTH FACE Aleutian 1S regular
S1 е летния спален чувал от серията Aleutian. Aleutian 1S е със синтетична изолация Heatseeker, която издържа на разграждане, когато е мокро. Спалните чували Aleutian са подходящи за ползване и при по-влажни условия. Синтетичната ..
165.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas 250 blue
Летен спален чувал с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е уплътнен за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата срещуположни плъзг..
53.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas 250 purple
 Летен спален чувал тип мумия, с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е уплътнен за да няма загуба на топлина през него.  Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата..
53.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas Junior blue
Спален чувал за тийнейджъри. Двусезонен, летен спален чувал с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е подплатен за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът на ципа е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по..
49.00 лв
Спален чувал VANGO Harmony Grande blue
Harmony Grande е трисезонен спален чувал тип прав с XL размер. Марката ВАНГО е известна с това, че мисли за комфорта и на пътешествениците с по-едри фигури. Спални чували, стелки, а вече и столове в XL размери. Моделът Хармони Гранде е с ши..
109.00 лв
Спален чувал VANGO Harmony Single blue
Трисезонен спален чувал тип прав с качулка. За по-голям комфорт качулката с пристягане е премахната, за сметка на което е издължена долната част на спалния чувал за да може да са ползва като място за възглавница. Ципът се откопчава до ..
93.00 лв
Спален чувал VANGO Planet 50 blue
Суперлек и компактен летен спален чувал с много добри параметри и някои оригинални нови екстри, повишаващи значително комфорта: мрежа против комари - отвора е обработен с HHL репелент технология, идеална екстра за спане на открито. Откачващ..
119.00 лв
Спален чувал VANGO Starwalker red
Функционален спален чувал, който може да се превърне в грейка с качулка и джобове. Посредством хоризонтален цип се отделя долната му част за да се освободят краката, а двата ципа разположени в раменната област освобождават ръцете. Така..
142.00 лв
Спален чувал VANGO Tranquility 250 blue
Летен спален чувал тип прав, на който ципа се отваря нацяло и чувала може да се ползва като постелка или завивка. Подходящ за летни ваканции, лагери и прключения на планина и море. Издължена долна част оформяща добре подплатена възглавница за врата ..
52.00 лв
Спален чувал VANGO Tranquility 250 purple
Летен спален чувал тип прав, на който ципа се отваря нацяло и чувала може да се ползва като постелка или завивка. Подходящ за летни ваканции, лагери и прключения на планина и море. Издължена долна част оформяща добре подплатена възглавница за врата и..
52.00 лв
Спален чувал VANGO Wilderness 250 green 2017
Wilderness 250 с нов цвят кехлибар. Топъл спален чувал, тип мумия с качулка, подходящ за туризъм и къмпинг през сезоните пролет, лято и есен. Качулката се пристяга с шнур при по-студено време. Допълнително уплътнение на отвора спира загубата на топл..
79.00 лв
Спален чувал двоен VANGO Harmony Double blue
Harmony Double е двоен спален чувал тип прав, който предлага максималния комфорт за двама. Топъл, уютен и просторен, отличен трисезонен (пролет, лято, есен) чувал. Добър вариант за семейни летни къмпинг ваканции. Двете части се разделят на..
179.00 лв
Спален чувал двоен VANGO Tranquility Double
Комфортен двоен спален чувал тип прав, който може да се използва отворен като завивка или постелка. Добър вариант за семейни летни къмпинг ваканции. Изолационен материал - кухи влакна, силиконизирани полиестерни фибри. Автома..
113.00 лв
Спален чувал летен VANGO Atlas Junior print
Двусезонен, летен спален чувал с приятен дизайн и комфортна, мека вътрешна материя, подходящ за тийнейджъри и по-малки жени. Ципът е подплатен за да няма загуба на топлина през него с автоматичен плъзгач, което предотвратява отварянето на ципа по вре..
52.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Ambience
Ambience е функционален и практичен спален чувал, който от горната страна е два слоя и посредством цип, горният слой на чувала се отделя от едната страна и така от трисезонен се превръща в двусезонен.  Изолация - силиконизирани фибри, коит..
139.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017