летни чували

СписъкИкони
Спален чувал NORTHLAND Ninjo 200
Летен спален чувал тип мумия. Двупосочен цип лесен за отваряне от двете страни. Специален джоб под главата в който могат да се поставят дрехи и да се ползват като възглавница. Има възможност два чувала да се свържат в един – един с ляв ц..
79.00 лв
Спален чувал NORTHLAND One Kilo Y03
Летен спален чувал за къмпинг и туризъм. Външен материал - 100% полиестер / Quadroloft 100гр/м2 Вътрешен амтериал - 65% полиестер / 35% памук Размери: дължна - 220см ширина при раменете - 80см ширине при краката - 55см тегло - 1000гр Тем..
89.00 лв
Спален чувал THE NORTH FACE Aleutian 1S [long]
S1 е летния спален чувал от серията Aleutian. Aleutian 1S е със синтетична изолация Heatseeker, която издържа на разграждане, когато е мокро. Спалните чували Aleutian са подходящи за ползване и при по-влажни условия. Синтетичната ..
175.00 лв
Спален чувал THE NORTH FACE Aleutian 1S [reg]
S1 е летния спален чувал от серията Aleutian. Aleutian 1S е със синтетична изолация Heatseeker, която издържа на разграждане, когато е мокро. Спалните чували Aleutian са подходящи за ползване и при по-влажни условия. Синтетичната ..
165.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas 250 [blue]
Летен спален чувал с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е уплътнен за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата срещуположни плъзг..
53.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas 250 [magma]
Летен спален чувал с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е уплътнен за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата срещуположни плъзгача ..
53.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas Junior [blue]
Спален чувал за тийнейджъри. Двусезонен, летен спален чувал с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е подплатен за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът на ципа е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по..
49.00 лв
Спален чувал VANGO Harmony Grande [blue]
Harmony Grande е трисезонен спален чувал тип прав с XL размер. Марката ВАНГО е известна с това, че мисли за комфорта и на пътешествениците с по-едри фигури. Спални чували, стелки, а вече и столове в XL размери. Моделът Хармони Гранде е с ши..
109.00 лв
Спален чувал VANGO Harmony Single [blue]
Трисезонен спален чувал тип прав с качулка. За по-голям комфорт качулката с пристягане е премахната, за сметка на което е издължена долната част на спалния чувал за да може да са ползва като място за възглавница. Ципът се откопчава до ..
79.00 лв
Спален чувал VANGO Planet 50 [blue]
Суперлек и компактен летен спален чувал с много добри параметри и някои оригинални нови екстри, повишаващи значително комфорта: мрежа против комари - отвора е обработен с HHL репелент технология, идеална екстра за спане на открито. Откачващ..
119.00 лв
Спален чувал VANGO Starwalker [large]
Функционален спален чувал, който може да се превърне в грейка с качулка и джобове. Посредством хоризонтален цип се отделя долната му част за да се освободят краката, а двата ципа разположени в раменната област освобождават ръцете. Така..
142.00 лв
Спален чувал VANGO Tranquility Single
Летен спален чувал подходящ за ваканции, лагери, къмпинг край море и всякакви летни приключения. Моделът е тип прав - ципът се откопчава до край и спалният чувал сe трансформира в една голяма завивка или постелка. Плъзгачът е автоматич..
52.00 лв
Спален чувал двоен VANGO Harmony Double
Harmony Double е двоен спален чувал тип прав, който предлага максималния комфорт за двама. Топъл, уютен и просторен, отличен трисезонен (пролет, лято, есен) чувал. Добър вариант за семейни летни къмпинг ваканции. Двете части се разделят на..
151.00 лв
Спален чувал двоен VANGO Tranquility Double
Комфортен двоен спален чувал тип прав, който може да се използва отворен като завивка или постелка. Добър вариант за семейни летни къмпинг ваканции. Изолационен материал - кухи влакна, силиконизирани полиестерни фибри. Автома..
97.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017