Menu
Your Cart
БЕЗПЛАТНА доставка за цялата страна за поръчка на стойност над 100 лв се изпълнява с куриерска фирма СПИДИ

Спални чували

Спални чували

Спални чували за туризъм и къмпинг през всички сезони. Зимни чували с естествен пух за високопланински трекинги. Леки и компактни трисезонни и летни спални чували за планински туризъм и пътуване. Комфортни големи и двойни чували за къмпинг и семейни ваканции. Детски чували за малките планинари. Спални чували за пътуване, приключения и експедиции. Зимни, летни и трисезонни спални чували.

-30%
Спален чувал THE NORTH FACE Snow Leopard
Нов Изчерпан
Марка: The North Face
The North Face Snow Leopard е високотехнологичен зимен спален чувал, който осигурява комфортен нощен сън при минусови температури.  Външен материал - лек синтетичен материал с устойчиво на износване дъно. Ергономична мека яка от микрополар запазва топлината и увеличава комфорта с мекота при д..
293.00 лв 419.00 лв
Марка: High Peak
Спален чувал High Peak Impala Vario е функционален спален чувал с варираща дължина, създаден за подрастващи. Дължината може да се регулира от 135 до 165 см. Удължението се поставя и сваля с цип. Двусезонен спален чувал тип мумия. Вътрешната материя е дишаща, нежна и приятна на допир. Здра..
67.00 лв
Марка: The North Face
The North Face Gold Kazoo е лек трисезонен пухен спален чувал с пълнеж от естествен гъши пух. Функционален и технологичен спален чувал с висококачествени материали и иновативни технически характеристики, които осигуряват леко тегло, необходимата топлина и компактен вид в перфектен баланс.  Изо..
407.00 лв 509.00 лв
Спален чувал VANGO Ultralite Pro 100 Спален чувал VANGO Ultralite Pro 100
Изчерпан
Марка: Vango
Vango Ultralite Pro 100 e лек и компактен спален чувал подходящ за туризъм и дълги трекинги. Създаден за хора, които търсят свръхмалки размери и леко тегло, но в същото време се нуждаят от висок топлинен капацитет. Ultralite Pro 100 е топъл и много лек спален чувал, изработен от устойчив рипстоп мат..
164.00 лв
Спален чувал детски VANGO Kanto Junior Спален чувал детски VANGO Kanto Junior
Изчерпан
Марка: Vango
Vango Kanto Junior e трисезонен спален чувал тип мумия с намален размер и съответно по-ниско тегло, подходящ за тийнейджъри и деца. С мека, топла микрофибърна подплата и качулка, която се пристяга когато е по-хладно. Подплатен отвсякъде цип за да няма загуба на топлина през него. Автоматичен пл..
79.00 лв
Марка: Vango
Летен / двусезонен спален чувал за море и туризъм в топло време.  Ципът е уплътнен за да няма загуба на топлина през него.  Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта.  Двата срещуположни плъзгача на ципа позволяват отваряне&..
53.00 лв
Марка: Husky
MINI е спален чувал, който е предназначен основно за велосипедисти и преходи, където теглото е от съществено значение. MINI е един от най-леките и най-малките от всички спални чували на Husky. В същото време материалите, които се използват са от най-високо качество - свръхлеки кухи влакна и водоусто..
135.00 лв
Марка: Husky
MINI е летен спален чувал, който е предназначен основно за велосипедисти и туристически преходи, където теглото е от съществено значение. MINI е един от най-леките и най-малките от всички спални чували на Husky. В същото време материалите, които се използват са от най-високо качество - свръхлеки кух..
135.00 лв
Марка: Husky
Mikro е летен едносезонен чувал, най-лекия от колекцията летни спални чували на чешката марка HUSKY. С тегло само 600 грама и компактен размер Mikro е предпочитан избор за всички дейности на открито, при които геглото и обема са от значение. Предназначен за ползване през топлите месеци, този чувал п..
145.00 лв
-20%

временно
изчерпано

Спален чувал EASY CAMP Cosmos blue Спален чувал EASY CAMP Cosmos blue
Изчерпан
Марка: Easy Camp
1-2 сезонен спален чувал подходящ за къмпинг и туризъм с мека и комфортна материя от вътрешната страна за повече комфорт. Функционално оформена пристягаща се качулка. Zip Together - Този спален чувал може да бъде съединяван с друг такъв от същия модел и да образува двоен спален чувал. Ако желаете д..
47.00 лв 59.00 лв
-20%

временно
изчерпано

Спален чувал EASY CAMP Cosmos purple Спален чувал EASY CAMP Cosmos purple
Изчерпан
Марка: Easy Camp
Летен (1-2 сезонен) спален чувал подходящ за къмпинг и туризъм. Мека и комфортна материя от вътрешната страна за повече комфорт. Функционално оформена пристягаща се качулка. Zip Together - този спален чувал може да бъде съединяван с друг такъв от същия модел и да образува двоен спален чувал ако еди..
47.00 лв 59.00 лв
Марка: Vango
Roar Single е комфортен трисезонен спален чувал с изолационни влакна, които са кухи, силиконизирани полиестерни фибри, обработени с ThermoLock Insulation - осигурява топлина и я запазва и при влажни условия. Двете здрави халки в долната част са за закачване на чувала на въздух през деня, з..
69.00 лв
Марка: Vango
Kanto 350 е трисезонен спален чувал, по-топъл от версията 250. Ципът е подплатен, за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. С мека, топла микрофибърна подплата и качулка, която се пристяга. В..
89.00 лв
Марка: Vango
Kanto 250 е трисезонен спален чувал с отлични технически характеристики. Моделът е подобен на Wilderness 250. Ципът е подплатен, за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. С мека, топла м..
79.00 лв
Марка: High Peak
High Peak Ranger е летен спален чувал с отлични технически характеристики, въпреки ниския си ценови клас. С двупосочен цип, вътрешен джоб за смартфон /плеър, ценности/. Използваема вътрешна дължина 170 см. За цената си предлага добри параметри: тегло 900 г и екстремна границ..
45.00 лв
Марка: High Peak
High Peak Boogie Junior е летен юношески спален чувал, супер лек и удобен за детски лагери и къмпинг сред природата. Количеството изолационен материал е 1х200г/м2, като препоръчителната комфортна температура, която дава производителя е +14°C. С двупосочен цип, с маншет на ципа за..
39.00 лв
Марка: High Peak
High Peak Redwood 14 е много компактен и лек летен спален чувал. Четири каналните фибри предлагат най-висока степен на изолация. Плътните 6D фибри са изключително устойчиви на разкъсване и стабилизират влакнестата смес. Dura Loft H4 е изолационен материал произведен от 40% 6D 4-канални фиб..
79.00 лв
Марка: High Peak
High Peak Pak 600  е летен спален чувал, изключително лек, (само 650гр), с компактни размери в сгънат вид. Изолационния материал е с висок капацитет на затопляне, бързосъхнещ и запазва свойствата си на затопляне дори във влажна среда. Външния материал е изключително мек, но здрав..
89.00 лв
Марка: High Peak
High Peak Lite Pak 800 е олекотен спален чувал (само 0.800кг) на изключително добра цена. Много лек и компресивен летен спален чувал с екстремна граница -4 градуса. Изолационният материал е с висок капацитет на затопляне, лесно компресивен и издръжлив, бързосъхнещ и запазва свойствата си д..
54.00 лв
Марка: High Peak
High Peak Lite Pak 800 е олекотен спален чувал (само 0.800кг) на изключително добра цена. Много лек и компресивен летен спален чувал с екстремна граница -4 градуса. Изолационният материал е с висок капацитет на затопляне, лесно компресивен и издръжлив, бързосъхнещ и запазва свойствата си д..
54.00 лв
Марка: High Peak
HIGH PEAK Ellipse 250 M е лек, комфортен и изключително подходящ за къмпинг спален чувал. Изолационния материал е еднослоен - Dura Loft. Широк и удобен спален чувал, който предлага повече пространство и свобода на движение. Допълнително уплътнение на отвора спира загубата на топлина в зона..
79.00 лв
Марка: High Peak
Летен спален чувал тип мумия, лек, удобен и подходящ за носене в раница. Изолационният материал е с висок капацитет на затопляне, лесно компресивен и издръжлив, бързосъхнещ и запазва свойствата си дори във влажна среда. Външният материал е мек, но здрав, а вътрешния е дишащ ..
46.00 лв
Марка: Vango
Комфортен спален чувал, тип прав, подходящ за летни ваканции, лагери и т.н. Плъзгачът е с автоматичен заключващ се механизъм, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата срещуположни плъзгача позволяват отваряне само отдолу - за проветрение на краката в по-топло..
58.00 лв

временно
изчерпано

Спален чувал VANGO Harmony Single blue Спален чувал VANGO Harmony Single blue
Изчерпан
Марка: Vango
Harmony Single е трисезонен спален чувал, тип прав. Ципът е двупосочен и се отваря от двата края и от край до край, така спалният чувал сe трансформира в една голяма завивка или постелка.  Изолационен материал - кухи влакна, силиконизирани полиестерни фибри.  Материя - изключително лек, ..
98.00 лв
Марка: Vango
Nitestar 250 е топъл трисезонен (пролет, лято, есен) спален чувал за туризъм и къмпинг. С два слоя изолация са избегнати студените точки в линиите на шевовете и е постигната максимална ефективност и задържане на топлината. Хоризонтално шиене, равномерно разпределено, за да задържа изолацията на мяст..
98.00 лв
Марка: Vango
Nitestar 350  в нов кехлибарен цвят. Трисезонен топъл спален чувал тип мумия. Подходящ за ползване през пролетта и есента при по-ниски температури. С два слоя изолация са избегнати студените точки и е постигната максимална ефективност за задържане на топлината.Допълнително уплътнение на от..
117.00 лв

временно
изчерпано

Спален чувал трисезонен VANGO Cocoon 250 purple Спален чувал трисезонен VANGO Cocoon 250 purple
Изчерпан
Марка: Vango
Cocoon 250 е трисезонен спален чувал който осигурява максимален комфорт и свобода на движение по време на сън. Конструиран с иновативна форма наречена от производителя Cocoon Shape /пашкулна форма/, осигурява повече ширина на чувала и изключителна свобода на движение за спокоен сън. Повече комфорт, ..
109.00 лв
Марка: Husky
Параметрите на спалния чувал на Mantilla са компромис между тегло и топлина. Макар и най-лекият спален чувал в продуктовата линия Husky Outdoor, той доказва и отстоява позициите си като перфектния трисезонен спътник за спане. Материалите, които се използват в цялата продуктова линия спални чували Hu..
129.00 лв
Марка: Husky
Спален чувал, специално разработен за жени. Този спален чувал е подходящ за всякакви трисезонни дейности на открито. Анатомично оформен спрямо нуждите на женското тяло, а като допълнение е добавена специална термо торба за краката в студеното време. Дамският спален чувал MAJESTY LADY определено ще В..
145.00 лв
Спален чувал HUSKY Maestro Спален чувал HUSKY Maestro
Изчерпан
Марка: Husky
Супер лек и топъл спален чувал. Чешката компания  Husky вдъхновява всеки опитен турист-изследовател с  качеството  на продуктите си при употреба. Както професионалистите, така и любителите ще бъдат убедени в комфорта и издръжливостта, която предлагат. Изолационна вътрешна яка Качу..
138.00 лв
Марка: Husky
GALA е по-лек ватиран спален чувал на чешката марка Husky, който поддържа високи температурни стандарти, благодарение на пълнежа си от 4-канален Hollow fibre (кухи влакна). Неговото качество е подсилено и от водонепромокаемия Nylon Taffeta. Разкопчан, спалният чувал GALA може да се използва и като в..
121.00 лв

временно
изчерпано

Спален чувал HUSKY Army Спален чувал HUSKY Army
Изчерпан
Марка: Husky
Трисезонен спален чувал с идеален баланс между тегло и обем. Материалите, използвани в цялата продуктова линия спални чували Outdoor на Husky гарантират висок стандарт на качество и комфорт, дори и при моделите, които не са предназначени за екстремни условия. Чешката компания  Husky вдъхновява ..
150.00 лв
Спален чувал HUSKY Anapurna Спален чувал HUSKY Anapurna
Изчерпан
Марка: Husky
Спален чувал за най-взискателните експедиции в планината,  може да се използва целогодишно в екстремни условия. Създаден за употреба при тежки климатични условия и за дейности, които изискват малко тегло и в същото време перфектно оборудване. Спалният чувал ANAPURNA е снабден с външен джoб с ве..
240.00 лв
Марка: Husky
Трисезонен спален чувал за къмпинг и туризъм с идеален баланс между тегло и обем. Материалите, използвани в цялата продуктова линия спални чували Outdoor на Husky гарантират висок стандарт на качество и комфорт, дори и при моделите, които не са предназначени за екстремни условия. Чешката компания &n..
145.00 лв
Спален чувал VANGO Atlas 350 blue Спален чувал VANGO Atlas 350 blue
Изчерпан
Марка: Vango
Atlas 350 е трисезонен спален чувал тип мумия с намалени тегло и обем. Подплатен цип за да няма загуба на топлина през него, автоматичен плъзгач, което предотвратява отварянето на ципа при въртене през нощта. Два срещуположни плъзгача позволяват отваряне само отдолу - за проветрение на краката в по-..
62.00 лв
Марка: Vango
Летен спален чувал тип прав, на който ципа се отваря нацяло и чувала може да се ползва като постелка или завивка. Подходящ за летни ваканции, лагери и прключения на планина и море. Издължена долна част оформяща добре подплатена възглавница за врата и главата. Плъзгачът е автоматичен, което предотвр..
52.00 лв
Спален чувал летен VANGO Atlas Junior blue Спален чувал летен VANGO Atlas Junior blue
Изчерпан
Марка: Vango
Двусезонен, летен спален чувал с приятен дизайн и комфортна, мека вътрешна материя, подходящ за тийнейджъри и по-малки жени. Ципът е подплатен за да няма загуба на топлина през него с автоматичен плъзгач, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата срещуположни плъзг..
45.00 лв
Марка: Trespass
Изключително лек спален чувал за приключенски пътувания, експедиции, къмпинг или трекинг с олекотена екипировка.  Водоустойчив Размер на торбичката за пренасяне: 24 x 42 см Комфорт: +5°C Долна граница: -10°C Екстремна температура: -15°C Лого на марката Материал: Горна част: 210T Найлон,..
190.00 лв
Марка: Husky
Супер лек и топъл спален чувал. Материалите, използвани в цялата продуктова линия спални чували Outdoor на Husky гарантират висок стандарт на качество и комфорт, дори и при моделите, които не са предназначени за екстремни условия. Трисезонен спален чувал с идеален баланс между тегло и обем. Той..
140.00 лв
Марка: High Peak
Трисезонен спален чувал, тип прав за пътешествениците, които държат на комфорта.  Тип: правоъгълен Екстремална температура: -8 C Комфортна температура: +10 С Размери: 200 х 80 см. Тегло: 1400 гр. Предлага се с ляв или десен цип - възможност за съединяване на 2 чувала в 1 Външна част: 100..
77.00 лв

временно
изчерпано

Спален чувал VANGO Ultralite 600 Спален чувал VANGO Ultralite 600
Изчерпан
Марка: Vango
Ultralite 600 е топъл и много лек спален чувал, изработен от устойчив рипстоп материал отвън, а отвътре - от друг вид, по-мек и приятен на допир минирипстоп. Чувалът е много комфортен благодарение на Thermal Embrace System - система от интегрирани ластични нишки, чрез които спалният чувал обгръща тя..
188.00 лв
Спален чувал VANGO Venom 600 Спален чувал VANGO Venom 600
Изчерпан
Марка: Vango
Venom 600 е много топъл и супер лек зимен спален чувал с висококачествен естествен гъши пух - най-леката и ефективна изолация, подходящ за трекинги във високата планина. Изработен от устойчив рипстоп материал отвън, а отвътре мек и комфортен минирипстоп. Изолационен материал - ви..
468.00 лв
Марка: Vango
Спален чувал за тийнейджъри. Двусезонен, летен спален чувал с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е подплатен за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът на ципа е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата срещуполо..
52.00 лв
Марка: Vango
Трисезонен двуслоен спален чувал за експедиции, къмпинг, приключенски пътувания или трекинг с олекотена екипировка. Проектиран с Thermal Embrace System (TES) – система за топлинно обгръщане. Посредством еластични, финни нишки вградени в подплатата на вътрешния слой, чувала обгръщ..
139.00 лв
Спален чувал VANGO Latitude 300 Спален чувал VANGO Latitude 300
Изчерпан
Марка: Vango
Три-четирисезонен двуслоен спален чувал подходящ за приключенски пътувания, експедиции, къмпинг или трекинг с по-лека екипировка. Четирисезонен, двуслоен спален чувал с леко тегло. Проектиран с Thermal Embrace System (TES) - система за топлинно обгръщане. Посредством еластични, ф..
148.00 лв
Спален чувал VANGO Latitude 400 Спален чувал VANGO Latitude 400
Изчерпан
Марка: Vango
Latitude 400 е двуслоен спален чувал за приключенски пътувания, експедиции, къмпинг или трекинг с лайт екипировка. Новият Latitude 400 е с уникални екстри, които увеличават топлината без това да се отрази на теглото и цената. Новият модел е с еластични нишки, вградени във вътрешния материал, алумини..
168.00 лв
Марка: Trespass
Двусезонен спален чувал за къмпинг, летен туризъм и пътувания с лек багаж. Материал - водоустойчив полиестер Пълнеж - олекотен Polycotton Температурен диапазон: Comfort: +15/+24°С Limit: +2°С Extreme: 0°С Размери: Длжина - 230 см Ширина при рамената - 85 см Ширина при крак..
95.00 лв
Марка: Trespass
Трисезонен спален чувал Материал - водоустойчив полиестер Пълнеж - олекотен Polycotton Температурен диапазон: Comfort: +13/+22°С Limit: 0°С Extreme: -3°С Размери: Длжина - 230 см Ширина при рамената - 85 см Ширина при краката - 55 см Двупосочен цип Производител: Trespass - ..
95.00 лв
Марка: Trespass
Трисезонен спален чувал Материал - водоустойчив полиестер Пълнеж - олекотен Polycotton Температурен диапазон: Comfort: +13/+22°С Limit: 0°С Extreme: -3°С Размери: Длжина - 230 см Ширина при рамената - 85 см Ширина при краката - 55 см Двупосочен цип Производител: Trespass - ..
95.00 лв
Марка: The North Face
Tailored for a woman’s shape, the Aleutian 20°F will get you through chilly camping nights in optimum comfort. Packed with features, this classic mummy bag provides protection and comfort through three-season adventures. Heatshield Optimal Technology™ (H.O.T. SL) synthetic insula..
269.00 лв
Марка: The North Face
The North Face Lynx е изключително лек и компактен спален чувал за пролетно летен туризъм, когато лекото тегло на багажа има значение. Синтетичната изолация Climashield™ Apex има отлични омпресивни свойства и висока устойчивост при ползване във влажни условия. Изолацията на спал..
349.00 лв
Марка: The North Face
S1 е летния спален чувал от серията Aleutian. Aleutian 1S е със синтетична изолация Heatseeker, която издържа на разграждане, когато е мокро. Спалните чували Aleutian са подходящи за ползване и при по-влажни условия. Синтетичната изолация Heatseeker е най-добрият избор за места&n..
135.00 лв 169.00 лв
Марка: The North Face
The North Face Aleutian 2S е двусезонен (пролет/лято) спален чувал със синтетична изолация Heatseeker, която го предпазва от повреждане, причинено от влага. Синтетичната изолация е най-добрият избор при ползване във влажен климат и мокро време. Синтетичният материал е изолиран съ..
167.00 лв 209.00 лв
Марка: Vango
Трисезонен топъл спален чувал тип мумия. Топъл пролетно-есенен спален чувал за ниски температури. Благодарение на двата слоя изолация е постигната максимална ефективност и задържане на топлината като са избегнати студените точки.  Качулката с 3D дизайн се пристяга с шнур за..
117.00 лв
Спален чувал трисезонен VANGO Venom 200 Спален чувал трисезонен VANGO Venom 200
Изчерпан
Марка: Vango
Трисезонен пухен, ултралек и компактен спален чувал. Venom 200 е висок клас олекотен и топъл пролетно-есенен чувал, тип мумия, който осигурява максимум комфорт и изолация в минимум тегло и обем. Изработен от лек и устойчив рипстоп материал и естествен гъши пух, този спален чувал ..
265.00 лв
Марка: The North Face
The North Face Aleutian 3S е трисезонен (пролет/лято/есен) спален чувал със синтетична изолация Heatseeker, която го предпазва от повреждане, причинено от влага. Синтетичната изолация е най-добрият избор при ползване във влажен климат и мокро време. Синтетичният материал е изолир..
207.00 лв 259.00 лв
Марка: Vango
Високотехнологичен, функционален, ефективен, компресивен и лек спален чувал от серията Supernova. Топъл зимен спален чувал в който са изполвани високи технологии и материали, с които се постигнати оптимално ниско тегло и компресивност при висока термална ефективност. Уникалн..
182.00 лв 228.00 лв
Марка: The North Face
The North Face Aleutian 3S е трисезонен (пролет/лято/есен) спален чувал със синтетична изолация Heatseeker, която го предпазва от повреждане, причинено от влага. Синтетичната изолация е най-добрият избор при ползване във влажен климат и мокро време. Синтетичният материал е изолир..
215.00 лв 269.00 лв
Марка: The North Face
S1 е летния спален чувал от серията Aleutian. Aleutian 1S е със синтетична изолация Heatseeker, която издържа на разграждане, когато е мокро. Спалните чували Aleutian са подходящи за ползване и при по-влажни условия. Синтетичната изолация Heatseeker е най-добрият избор за места&n..
143.00 лв 179.00 лв
Марка: The North Face
The North Face Aleutian 2S е двусезонен (пролет/лято) спален чувал със синтетична изолация Heatseeker, която го предпазва от повреждане, причинено от влага. Синтетичната изолация е най-добрият избор при ползване във влажен климат и мокро време. Синтетичният материал е изолиран съ..
167.00 лв 209.00 лв
Марка: Vango
Планет 150 е спален чувал между мумия и прав (тип мумия, но по-широк при краката. Уникален олекотен и компресивен чувал за топло време с оригинални екстри като комарник и подплата от полар за калъфа, антибактериална обработка за вътрешния материал. Лек и компактен, когато се комп..
139.00 лв

временно
изчерпано

Спален чувал трисезонен VANGO Planet 250 Спален чувал трисезонен VANGO Planet 250
Изчерпан
Марка: Vango
Planet 250 е компактен трисезонен спален чувал, който предлага някои уникали екстри: фина мрежа на отвора за защита от комари затваря се с цип и се откачва когато не е нужна, се прибира в джобче (иновация на ВАНГО) Не тежи, а ви предпазва от неприятни ухапвания през нощта. Друго..
169.00 лв
Марка: Vango
Суперлек и компактен летен спален чувал с много добри параметри и някои оригинални нови екстри, повишаващи значително комфорта: мрежа против комари - отвора е обработен с HHL репелент технология, идеална екстра за спане на открито. Откачваща се мрежа за защита от комари на отвора (ино..
119.00 лв
Марка: Vango
Трисезонен спален чувал. Wilderness 350 е отличен пролетно-есенен спален чувал на много добра цена, като съотношение за техническите характеристики, които има. Качулката се пристяга с шнур. Допълнително уплътнение на отвора спира загубата на топлина в зоната около врата. Ципът е ..
89.00 лв
Марка: Vango
Трисезонен спален чувал с много екстри, лек, компактен и комфортен, подходящ за преходи с лека екипировка.  Planet 100 по-топъл от Planet 50, а само със 100гр по-тежък. Лек и компактен когато се компресира, с нови, оригинални екстри, повишаващи значително комфорта: Мрежа за защ..
132.00 лв
Марка: Vango
Nitestar 350 е трисезонен спален чувал тип мумия. Топъл пролетно-есенен спален чувал за ниски температури. Благодарение на двата слоя изолация е постигната максимална ефективност и задържане на топлината като са избегнати студените точки.  Качулката с 3D дизайн се прис..
117.00 лв
Марка: Vango
Двусезонен летен спален чувал с комфортна и мека вътрешна подплата. Ципът е уплътнен за да няма загуба на топлина през него. Плъзгачът е автоматичен, което предотвратява отварянето на ципа по време на въртене през нощта. Двата срещуположни плъзгача на ципа позволяват отваряне от..
53.00 лв