Филтър
  • размер обувки

Туристически обувки

Туристически обувки

  Обувки за зимен и летен туризъм, леки обувки за спорт и еднодневни разходки сред природата, трекинг 
  обувки за дълги преходи с раница, високопланински обувки за зимно катерене. Туристически обувки 
  с дишащи и водоустойчиви мембрани Gort-tex, eVent, Sympa-tex  и износоустойчивa подметкa Vibram,
  Подходящата обувка предпазва краката при ходене по планински терени и носене на тежка раница,
 

СписъкИкони
Изключително топла, комфортна и удобна дамска зимна обувка. Обувката е изработена от мека биволска кожа, с изгладени неравности и с водоустойчива мембрана осигуряваща трайна защита от намокряне. Горната част на обувката около глезена е направена..
259.00 лв 182.00 лв
30%
Топли и комфортни дамски зимни обувки с много добри технически характеристики ще запазят краката Ви топли и сухи в студени зимни условия. Водоустойчива мембрана Hydroseal™, топлоизолираща материя Heatseeker™, лека и гъвкава конструкция и подме..
179.00 лв 143.00 лв
20%
Дамски туристически обувки за яки и сериозни планинарки. Там, където отивате може да няма дори и пътека, но Хамелеона на Merrell (Merrell Chameleon) ще Ви отведе където искате да отидете. Здрава и удобна, тази обувка ще Ви помогне да се справите с вс..
289.00 лв 202.00 лв
30%
Дамски обувки за летен туризъм ALPINA Diamond viola
Diamond на Alpina са функционални обувки подходящи за туризъм и планински преходи  от пролетта до есента. Леки и удобни идеални за ползване и в градски условия, за пътуване и екскурзии с дълги разходки. Гъвкава конструкция повишава комфорта пр..
95.00 лв
Дамски летни обувки за туризъм, разходки и забавления сред природата.  Дишащи мрежести панели комбинирани с активно дишащ мрежест материал. Дишащ материал на езика на обувката. PU интегриран протектор държи петата стабилно на място. Гумен пр..
118.00 лв 59.00 лв
50%
Karrimor Summit са дамски туристически обувки, предназначени за ходене по планински пътеки и разходки сред природата през летните дни. Системата на връзките осигурява сигурно стягане на стъпалото за повече стабилност. Конструкция на обувката - ..
98.00 лв 58.00 лв
41%
Тази обувка ще задоволи високите изисквания на всички дами, които обичат да ходят често и дълго в планината през лятото. Конструкция на обувката е комбинирана с мрежеста материя с много добра система за вентилация. В този дамски модел ..
179.00 лв 108.00 лв
40%
Лека и комфортна дамска обувка за летен туризъм, подходяща също и за водни спортове, изработена по технология и дизайн, която е 100% предназначена за жените и начина, по който те се движат. Гъвкава конструкция на обувката със стабилна систе..
159.00 лв 112.00 лв
30%
Дамски обувки за бягане, туризъм и различни спортни дейности извършващи се по неравен терен. Дизайна на обувката е проектиран така, че да осигури оптимална стабилност и сигурност за крака при ползване и на дълги дистанции. Динамична си..
249.00 лв 174.00 лв
30%
Hedgehog Hiker Lady са удобни дамски обувки с лека конструкция и водоустойчива мембрана HydroSeal, подходящи за туризъм и спортни занимания на открито.  Водоустойчива мембрана Hydroseal™ - издръжлива на атмосферни влияния водонепропусклива мемб..
125.00 лв 75.00 лв
40%
Удобни дамски сандали подходящи както за ежедневна употреба, така и за туризъм и разходки по планински пътеки.  Устойчива на износване трикомпонентна подметка Vibram: трите слоя на подметката осигуряват отлично сцепление  на сух..
176.00 лв 88.00 лв
50%
Дамски сандали NORTHLAND Active [кафяво]
Дамски сандали с олекотена мека двуслойна подметка. Подходящи за града, за летен туризъм и за всякакви outdoor дейности в суха и мокра среда. Всички каишки се регулират за максимално точно нагласяне по стъпалото. цвят - черно производ..
68.00 лв
Дамски сандали NORTHLAND Active [сиво/зелено]
Дамски сандали с олекотена, мека и анатомична двукомпонентна подметка. Подходящи за туризъм и разходки сред природата, за ползване в града и за всякакви outdoor дейности в суха и мокра среда.  Всички каишки се регулират за максимално точно наг..
68.00 лв
Дамски сандали NORTHLAND Active [синьо/сиво]
Дамски сандали с олекотена мека анатомична двуслойна подметка. Подходящи за туризъм и разходки сред природата, за полване в града и за всякакви outdoor дейности в суха и мокра среда.  Всички каишки се регулират за максимално точно нагласяне по..
68.00 лв
Дамски сандали за каньонинг и туризъм THE NORTH FACE Litewave fuschia pink
Леки и удобни дамски сандали Litewave на The North Face, осигуряват комфорт през целия ден, идеални за дами, които обичат летни приключения около водни басейни. Litewave са специално проектирани за проучване на каньони и течащи реки. Бързосъхнещ..
99.00 лв
Дамски сандали за каньонинг и туризъм THE NORTH FACE Litewave orange
Леки и удобни дамски сандали Litewave на The North Face, осигуряват комфорт през целия ден, идеални за дами, които обичат летни приключения около водни басейни. Litewave са специално проектирани за проучване на каньони и течащи реки. Бързосъхнещ..
99.00 лв
Дамски сандали за каньонинг и туризъм THE NORTH FACE Litewave raspberry rose
Леки и удобни дамски сандали Litewave на The North Face, осигуряват комфорт през целия ден, идеални за дами, които обичат летни приключения около водни басейни. Litewave са специално проектирани за проучване на каньони и течащи реки. Бързосъхнещ..
99.00 лв
PEAK LADY супер комфортна, висока, стабилна, водоустойчива, дишаща дамска обувка за туризъм.  Върховете винаги ни предизвикват, но там условията се променят много бързо, затова екипировката е важна. PEAK LADY е модел, на който може да разчитате..
345.00 лв 240.00 лв
30%
Дамски туристически обувки ALPINA Silver Mid
SILVER MID е дамски модел, разработен специално да съотвества на спецификите на женското ходило и е предназначен за всички дами, които искат маскимално сигурни и удобни обувки за леки, среднотежки и тежки преходи. Идеален за смесени маршрути, скалист..
195.00 лв
Verbera GTX Lady е дамски модел с много добри характеристики и съобразен с анатомията на женския крак, предназначен  за преходи и трекинги през трудни терени в средно високата планина. Здрава текстилна горна материя, в комбинация с водоустойчива..
439.00 лв 308.00 лв
30%
Дамски туристически обувки изработени от Набук, с интегрирана дишаща и водоустойчива мембрана  Protex®, подходящи за средно тежък терен до 3000м надморска височина при летни условия. Дебела двукомпонентна подметка осигурява абсолютен комфорт при..
169.00 лв 156.00 лв
8%
Обувките в тази каегория са специално проектиране да осигурят комфорт, сигурност и стабилност необходими при дълги походи, многодневни трекинги и екскурзии. Те са здрави и могат да се справят с всякакви терени и атмосферни условия. Водоуст..
375.00 лв 300.00 лв
20%
 Леки и удобни дамски обувки за туризъм от планинската серия EXPLORE. Обувките в категорията EXPLORE са специално проектирани за преходи, разходки и екскурзии сред природата както по маркирани, така и по немаркирани маршрути. За израб..
259.00 лв 207.00 лв
20%
Мъжкия модел Release на Patagonia ще ви осигури контрол при активен спорт и бързо движение на разнообразни терени. Висока анатомична подметка гарантира стабилна опора на свода на стъпалото и намалява умората. Здрава и устойчива на износване..
249.00 лв 174.00 лв
30%
Мъжки сандали NORTHLAND Active [сиво]
Удобни олекотени туристически сандали с унисекс дизайн. Подходящи както за града, така и за активни outdoor дейности в суха и мокра среда. Двуслойна мека подметка. Регулиращи се ленти с велкро за максимално удобно нагласяне по крака. цвят - с..
68.00 лв
Мъжки сандали NORTHLAND Active [синьо]
Удобни олекотени туристически сандали с унисекс дизайн. Подходящи както за града, така и за активни outdoor дейности в суха и мокра среда. Двуслойна мека подметка. Регулиращи се ленти с велкро за максимално удобно нагласяне по крака. цвят - сиво ..
68.00 лв
Мъжки туристическа обувки ALPINA Tundra brown
Alpina Tundra са туристически обувки предназначени за всички, които искат маскимално сигурни и удобни обувки за преминаване през най-трудните терени и използване при всякакви условия. Направен от висококачествени материали, модела TUNDRA е идеален ка..
165.00 лв
Мъжки туристически обувки ALPINA Royal Vibram
Моделът Royal на Alpina са функционални обувки с водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex®, подходящи за планински преходи както на сух, така и на мокър, хлъзгав и неравен терен. Изработени от висококачествени материали, туристическите обувки Royal са..
155.00 лв
Мъжки туристически обувки ALPINA Tundra black
Моделът TUNDRA BLACK е предназначен за всички, които искат маскимално сигурни и удобни обувки за преминаване през най-трудните терени и използване при всякакви условия. Направен от висококачествени материали, модела TUNDRA е идеален както за еднодн..
165.00 лв
Мъжки туристически обувки LOMER Pelmo STX
Висок клас стабилни, сигурни и устойчиви трекинг обувки изцяло изработени от естествена кожа, предназначени за продължително ходене с тежка раница при труден алпийски терен. Sympatex® мембрана - 100% водоустойчива и дишаща мембрана Sympatex® една ..
368.00 лв
Monster е висок клас обувка ръчно изработен във фабриката на Zamberlan в ИТАЛИЯ от експертен персонал. Това гарантира, че продукта е с високо качество и стойност. Monster е новото предложение на Zamberlan за здрава, стабилна и сигурна ..
440.00 лв 352.00 лв
20%
Обувки за летен туризъм ALPINA Cool black
Функционален олекотен вариант на  туристически обувки, с по-лека конструкция и по-мека и гъвкава подметка, подходящи за разходки в планината през летния сезон, екскурзии и за ежедневно ползване в града. Изработени от мрежеста дишаща материя, коя..
99.00 лв
Обувки за летен туризъм ALPINA Diamond grey
Diamond на Alpina са функционални обувки подходящи за туризъм и планински преходи  от пролетта до есента. Леки и удобни идеални за ползване и в градски условия, за пътуване и екскурзии с дълги разходки. Гъвкава конструкция повишава комфорта пр..
99.00 лв
Обувки за спорт и туризъм THE NORTH FACE Hedgehog Hiker green
Hedgehog Hiker са леки и удобни обувки с водоустойчива мембрана HydroSeal, подходящи за туризъм и спортни занимания на открито.  Водоустойчива мембрана Hydroseal™ - издръжлива на атмосферни влияния водонепропусклива мембрана с хидрофобно покрит..
125.00 лв
Hedgehog Hiker са леки и удобни обувки с водоустойчива мембрана HydroSeal, подходящи за туризъм и спортни занимания на открито.  Водоустойчива мембрана Hydroseal™ - издръжлива на атмосферни влияния водонепропусклива мембрана с хидрофобно покрит..
125.00 лв 75.00 лв
40%
Сандали THE NORTH FACE Basecamp Switchback black green
Тръгнете за следващто лятно приключене с тези леки и комфортни сандали, знаейки че сте готови за всякакви предизвикателства. Когато леката разходка се превърне в предизвикателство, ще се радвате, че носите тези сандали. Дизайна осигурява стабилност,..
79.00 лв
Сандали THE NORTH FACE Basecamp Switchback blue
Тръгнете за следващто лятно приключене с тези леки и комфортни сандали, знаейки че сте готови за всякакви предизвикателства. Когато леката разходка се превърне в предизвикателство, ще се радвате, че носите тези сандали. Дизайна осигурява стабилност,..
79.00 лв
Сандали THE NORTH FACE Basecamp Switchback cayene red
Тръгнете за следващто лятно приключене с тези леки и комфортни сандали, знаейки че сте готови за всякакви предизвикателства. Когато леката разходка се превърне в предизвикателство, ще се радвате, че носите тези сандали. Дизайна осигурява стабилност,..
79.00 лв
Сандали за каньонинг и туризъм THE NORTH FACE Litewave black green
Litewave на The North Face са леки и удобни мъжки сандали, които осигуряват комфорт през целия ден, идеални за тези, които обичат летни приключения около водни басейни. Litewave са специално проектирани за проучване на каньони и течaщи реки. Бър..
105.00 лв
Сандали за каньонинг и туризъм THE NORTH FACE Litewave black orange
Litewave на The North Face са леки и удобни мъжки сандали, които осигуряват комфорт през целия ден, идеални за тези, които обичат летни приключения около водни басейни. Litewave са специално проектирани за проучване на каньони и течaщи реки.&nbs..
105.00 лв
Сандали за каньонинг и туризъм THE NORTH FACE Litewave grey yellow
Litewave на The North Face са леки и удобни сандали, които осигуряват комфорт през целия ден, идеални за тези, които обичат летни приключения около водни басейни,  Litewave са специално проектирани за проучване на каньони и течщи реки. Бързосъх..
99.00 лв
Трисезонни туристически обувки ALPINA Cromo black
Моделът CROMO MID е трисезонен модел, предназначен за всички, които искат стабилни и комфортни обувки за туристически преходи в  планината и за града. Направени от висококачествени естествени материали, обувките CROMO MID са идеални ка..
195.00 лв
Трисезонни туристически обувки ALPINA Stador brown
Моделът STADOR са трисезонни туристически обувки предназначени за всички, които искат удобни и маскимално сигурни обувки за преминаване през за леки  и средно тежки преходи. Направени от висококачествени материали и с водоустойчива и дишаща мемб..
205.00 лв
Трисезонни туристически обувки ALPINA Tracker Mid brown
TRACKER MID са функцонални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита. Трисезонен модел с водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex®, идеален за планнски преходи, за смесени маршрути и разходки сред природата. Направени от висококачестве..
130.00 лв
Explorer Trail е модел за летен туризъм и разходки в планината и сред природата, който ще ви помогне да се справите с лекота и увереност по планинските пътеки. Мрежест материал в комбинация с кожа осигуряват оптимално дишане и комфорт за краката в то..
155.00 лв 93.00 лв
40%
Стабилна и технична обувка, проектирана за бързо и уверено придвижване по планински пътеки и пресечени терени.  Моделът предлага комфорт, стабилност и издръжливост. Лека и здрава обувка изпълнена с технологии, които подобряват придвижванет..
168.00 лв 101.00 лв
40%
Стабилна и технична обувка, проектирана за бързо и уверено придвижване по планински пътеки и пресечени терени.  Моделът предлага комфорт, стабилност и издръжливост.  Конструкцията на обувката обхваща плътно цялото стъпало и осигурява сигу..
168.00 лв 101.00 лв
40%
Туристически обувки LOMER Cristallo MTX
Cristallo MTX са чудесен избор за тези, които търсят стабилност, мигновенен комфорт и модерна визия. Унисекс обувки, идеални за планински преходи по какъвто и да било терен. Подметката от Вибрам гарантира лекота, максимално сцепление и сигурност. Пре..
219.00 лв
Туристически обувки LOMER Montello MTX brown
Този модел здрави, удобни и стабилни туристически обувки са предназначени за средно тежки преходи в летни условия, но това не пречи да бъдат използвани и като основни ежедневни обувки за града при зимни условия. Влагоотблъскващата и дишаща мембрана M..
146.00 лв
Туристически обувки LOMER Montello MTX grey
Този модел здрави, удобни и стабилни туристически обувки са предназначени за средно тежки преходи в летни условия, но това не пречи да бъдат използвани и като основни ежедневни обувки за града при зимни условия. Влагоотблъскващата и дишаща мембрана M..
124.00 лв
Туристически обувки LOMER Quarzo MTX
Нов модел на Ломер, отговарящ на търсенето на класическа туристическа обувка, изработена изцяло от кожа и предлагаща здравина и естествен комфорт. Изчистен модел, изработен с колкото може по-малко шевове и с много добра цена за това качество.&nb..
158.00 лв
Туристически обувки LOMER Tibet STX
Високотехнологични, леки и стабилни алпийски трекинг обувки, предназначени за продължително носене на средни и тежки товари при труден терен. 100% водонепромокаема и дишаща мембрана Sympatex® - една от водещите марки функционални мембрани от висок кл..
324.00 лв
Туристически обувки LOMER Tonale STX
Tonale STX са класически туристически обувки с водоустойчива и активно дишаща мембрана Sympatex® и 100% запечатани шевове, които ще запазят краката сухи и комфортно и в най-неприятните атмосферни условия. Подходящи както за еднодневни излети в планин..
267.00 лв
Походи, каране на колело, преминаване през потоци или преходи през неравни терени, тeзи обувки ще Ви накарат да се чувствате еднакво удобно, леко и комфортно навсякъде. Обувката е изработена от кожа и усилен полиестер с много..
209.00 лв 146.00 лв
30%
Туристически сандали ALPINE PRO Uzume [black]
Леки и удобни сандали със здрава подметка, подходящи за туризъм, разходки сред природата, почивки край море или река, идеални за ежедневна употреба в града в горещите летни дни.  Двукомпонентна подметка с форма на грайфера осигуряващ стабилност..
65.00 лв
Туристически сандали ALPINE PRO Uzume [dresden]
Леки и удобни сандали със здрава подметка, подходящи за туризъм, разходки сред природата, почивки край море или река, идеални за ежедневна употреба в града в горещите летни дни.  Двукомпонентна подметка с форма на грайфера осигуряващ стабилност..
65.00 лв
Сандали за туризъм и разходки сред природата със затворени пръсти и пета и отворени отстрани. Предимството на този модел е, че краката дишат като в сандал, а в същото време стъпалото е защитено и стабилно като в обувка. 3 отворени панела от..
70.00 лв 42.00 лв
40%
Design Como
Alpin Sport © 2017