Филтър
  • размер обувки

летни обувки

СписъкИкони
Diamond на Alpina са функционални обувки подходящи за туризъм и планински преходи  от пролетта до есента. Леки и удобни идеални за ползване и в градски условия, за пътуване и екскурзии с дълги разходки. Гъвкава конструкция повишава комфорта пр..
95.00 лв 76.00 лв
20%
Дамски летни обувки за туризъм, разходки и забавления сред природата.  Дишащи мрежести панели комбинирани с активно дишащ мрежест материал. Дишащ материал на езика на обувката. PU интегриран протектор държи петата стабилно на място. Гумен пр..
118.00 лв 59.00 лв
50%
Karrimor Summit са дамски туристически обувки, предназначени за ходене по планински пътеки и разходки сред природата през летните дни. Системата на връзките осигурява сигурно стягане на стъпалото за повече стабилност. Конструкция на обувката - ..
98.00 лв 58.00 лв
41%
Тази обувка ще задоволи високите изисквания на всички дами, които обичат да ходят често и дълго в планината през лятото. Конструкция на обувката е комбинирана с мрежеста материя с много добра система за вентилация. В този дамски модел ..
179.00 лв 108.00 лв
40%
Лека и комфортна дамска обувка за летен туризъм, подходяща също и за водни спортове, изработена по технология и дизайн, която е 100% предназначена за жените и начина, по който те се движат. Гъвкава конструкция на обувката със стабилна систе..
159.00 лв 112.00 лв
30%
Дамски обувки за бягане, туризъм и различни спортни дейности извършващи се по неравен терен. Дизайна на обувката е проектиран така, че да осигури оптимална стабилност и сигурност за крака при ползване и на дълги дистанции. Динамична си..
249.00 лв 174.00 лв
30%
Hedgehog Hiker Lady са удобни дамски обувки с лека конструкция и водоустойчива мембрана HydroSeal, подходящи за туризъм и спортни занимания на открито.  Водоустойчива мембрана Hydroseal™ - издръжлива на атмосферни влияния водонепропусклива мемб..
125.00 лв 75.00 лв
40%
Дамски трисезонни туристически обувки ALPINA Viper Mid Lady [blue]
Дамски туристически обувки ALPINA Viper Mid Lady, изработени с висококачествени материали и с водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex, подходящи за продължителни преходи по мокър, сух, хлъзгав или неравен терен, за смесени маршрути планински и равнин..
130.00 лв
Мъжка обувка със стабилна конструкция и подметка Vibram® за летен туризъм, спорт или ежедневно ползване.  Slip Lasted Construction - дизайн осигуряващ максимално удобно и прецизно прилягане, съчетано с олекотена конструкция.  Прецизна сис..
179.00 лв 125.00 лв
30%
Мъжкия модел Release на Patagonia ще ви осигури контрол при активен спорт и бързо движение на разнообразни терени. Висока анатомична подметка гарантира стабилна опора на свода на стъпалото и намалява умората. Здрава и устойчива на износване..
249.00 лв 174.00 лв
30%
Мъжки туристически обувки ALPINA Royal Vibram
Моделът Royal на Alpina са функционални обувки с водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex®, подходящи за планински преходи както на сух, така и на мокър, хлъзгав и неравен терен. Изработени от висококачествени материали, туристическите обувки Royal са..
155.00 лв
Спортен модел изработен изцяло от естествена кожа със супер стабилна конструкция, предназначен за дълги  трекинги и скоростни преходи в по-хладни условия по планински терени. Анатомична стелка с двойна плътност  абсорбира неравностите при..
279.00 лв 167.00 лв
40%
За любителите на туризма и спорта и всеки, който търси обувка, с която да се чувства еднакво удобно както лятото в планината, така и при спорт в градски условия. Комфортна и удобна обувка за туризъм с подметка на Vibram®. Лека и гъвкава конструкция,..
179.00 лв 125.00 лв
30%
Удобна, здрава и стабилна обувка за туризъм и ежедневно ползване. Drifter е комбинация от удобството на ниската обувка със стабилността и сигурността на обувка с висока конструкция. Този модел е изработен изцяло от кожа с водоустойчива..
229.00 лв 160.00 лв
30%
Обувки за летен туризъм ALPINA Cool black
Функционален олекотен вариант на  туристически обувки, с по-лека конструкция и по-мека и гъвкава подметка, подходящи за разходки в планината през летния сезон, екскурзии и за ежедневно ползване в града. Изработени от мрежеста дишаща материя, коя..
99.00 лв
Diamond на Alpina са функционални обувки подходящи за туризъм и планински преходи  от пролетта до есента. Леки и удобни идеални за ползване и в градски условия, за пътуване и екскурзии с дълги разходки. Гъвкава конструкция повишава комфорта пр..
99.00 лв 78.00 лв
21%
Hedgehog Hiker са леки и удобни обувки с водоустойчива мембрана HydroSeal, подходящи за туризъм и спортни занимания на открито.  Водоустойчива мембрана Hydroseal™ - издръжлива на атмосферни влияния водонепропусклива мембрана с хидрофобно покрит..
125.00 лв 75.00 лв
40%
Hedgehog Hiker са леки и удобни обувки с водоустойчива мембрана HydroSeal, подходящи за туризъм и спортни занимания на открито.  Водоустойчива мембрана Hydroseal™ - издръжлива на атмосферни влияния водонепропусклива мембрана с хидрофобно покрит..
125.00 лв 75.00 лв
40%
Трисезонни туристически обувки ALPINA Viper Mid [brown]
Обувки туристически ALPINA Viper Mid, изработени с висококачествени материали и с водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex, подходящи за продължителни преходи по мокър, сух, хлъзгав или неравен терен, за смесени маршрути - планински и равнинни, ..
130.00 лв
Explorer Trail е модел за летен туризъм и разходки в планината и сред природата, който ще ви помогне да се справите с лекота и увереност по планинските пътеки. Мрежест материал в комбинация с кожа осигуряват оптимално дишане и комфорт за краката в то..
155.00 лв 93.00 лв
40%
Стабилна и технична обувка, проектирана за бързо и уверено придвижване по планински пътеки и пресечени терени.  Моделът предлага комфорт, стабилност и издръжливост. Лека и здрава обувка изпълнена с технологии, които подобряват придвижванет..
168.00 лв 101.00 лв
40%
Стабилна и технична обувка, проектирана за бързо и уверено придвижване по планински пътеки и пресечени терени.  Моделът предлага комфорт, стабилност и издръжливост.  Конструкцията на обувката обхваща плътно цялото стъпало и осигурява сигу..
168.00 лв 101.00 лв
40%
Походи, каране на колело, преминаване през потоци или преходи през неравни терени, тeзи обувки ще Ви накарат да се чувствате еднакво удобно, леко и комфортно навсякъде. Обувката е изработена от кожа и усилен полиестер с много..
209.00 лв 146.00 лв
30%
Сандали за туризъм и разходки сред природата със затворени пръсти и пета и отворени отстрани. Предимството на този модел е, че краката дишат като в сандал, а в същото време стъпалото е защитено и стабилно като в обувка. 3 отворени панела от..
70.00 лв 42.00 лв
40%
Design Como
Alpin Sport © 2017