почистване-поддръжка

СписъкИкони
Връзки за туристически обувки от здрав и устойчив полиестер, с кръгла форма. дължина - 120см ref. 102988/710197 (чифт) производител: Karrimor - UK ..
7.00 лв 4.20 лв
40%
Импрегнатор за обувки (спрей) NIKWAX Fabric & Leather Proof 125ml [3560]
Препарат за импрегнация на обувки изработени от плат и кожа с мембрана. Допринася за водоустойчивостта, поддръжката и вентилацията на материите. Импрегнацията става чрез спрей. Лесен за употреба , подходящ за обувки с Gore-Tex и Simpate..
13.00 лв
Импрегнатор за обувки (тампон) NIKWAX Fabric & Leather Proof 125ml [2225]
Препарат за импрегнация на обувки изработени от плат и кожа с мембрана. Допринася за водоустойчивостта, поддръжката и вентилацията на материите. Импрегнацията става чрез тампон-гъбичка. Лесен за употреба. Подходящ за обувки с..
11.00 лв
Импрегнираща и подхранваща вакса за обувки (спрей) STORM 250ml [7973]
Подхранваща и импрегнираща вакса за обувки и облекла от естествена кожа. Лесна за употреба емулсия, на водна основа, дълбоко подхранваща кожата благодарение на въглеводорода съдържащ се в препарата. Дълбоко подхранва естествената кожа. Подходящ за ..
9.50 лв
Почистващ препарат за обувки NIKWAX Footwear Cleaning Gel 125ml - 2228
Почистващ гел с тампон. Лесен за употреба почистващ препарат подходящ за всякакъв вид обувки направени от набук, велур, плат или кожа, подходящ и за сандали. За всички обувки направени с Gore-tex, Simpatex или друга дишаща ме..
10.00 лв
Спрей дезодорант със сребърни йони STORM 75ml [8887]
Спрей дезодорант със сребърни йони за обувки, ръкавици, каски, шапки, чорапи и др. Хигиенично и ефективно намалява и отстранява миризми. Хипоалергенен и безопасен към кожата. Уникален спрей, съдържащ течно сребро, което доказано убива всички бактери..
8.00 лв
Стелки за обувки (комплект) TREKMATES Double Shock
Стелките Double Shock на Trekmates са подходящи за ползване с туристически обувки за повече комфорт при ходене по планински терени. Направени от високотехнологичен полимерен гел, който е като течен, благодарение на което абсорбира всякакви нерав..
32.00 лв
Стелки за обувки (комплект) TREKMATES Super Shock
Trekmates® Super Shock Insole са омекотяващи стелки подходящи за туристически обувки, маратонки и всякакви обувки за спорт и ежедневна употреба. Стелка с 3D релеф, която пружинирайки функционира като амортесьор и омекотява удара на крака при хо..
26.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017