почистване-поддръжка

СписъкИкони
Връзки за туристически обувки от здрав и устойчив полиестер, с кръгла форма. дължина - 120см ref. 102988/710197 (чифт) производител: Karrimor - UK ..
7.00 лв 4.20 лв
40%
Импрегнатор за обувки (спрей) NIKWAX Fabric & Leather Proof 125ml [3560]
Препарат за импрегнация на обувки изработени от плат и кожа с мембрана. Допринася за водоустойчивостта, поддръжката и вентилацията на материите. Импрегнацията става чрез спрей. Лесен за употреба , подходящ за обувки с Gore-Tex и Simpate..
13.00 лв
Импрегнатор за обувки (тампон) NIKWAX Fabric & Leather Proof 125ml [2225]
Препарат за импрегнация на обувки изработени от плат и кожа с мембрана. Допринася за водоустойчивостта, поддръжката и вентилацията на материите. Импрегнацията става чрез тампон-гъбичка. Лесен за употреба. Подходящ за обувки с..
11.00 лв
Импрегнатор за обувки от набук и велур NIKWAX Nubuck & Suede Proof 125ml
Импрегнатор за набук и велур Предимства: Добавя водоустойчивост Удължава живота на всички обувки от нубук или велур Идеален за обувки с мембрана Gore-Tex Може да се използва на мокри обувки Тампон лесен за ползване  Не омекотява кожата Н..
13.00 лв
Импрегнираща и подхранваща вакса за обувки (спрей) STORM 250ml [7973]
Подхранваща и импрегнираща вакса за обувки и облекла от естествена кожа. Лесна за употреба емулсия, на водна основа, дълбоко подхранваща кожата благодарение на въглеводорода съдържащ се в препарата. Дълбоко подхранва естествената кожа. Подходящ за ..
9.50 лв
Почистващ препарат за обувки NIKWAX Footwear Cleaning Gel 125ml - 2228
Почистващ гел с тампон. Лесен за употреба почистващ препарат подходящ за всякакъв вид обувки направени от набук, велур, плат или кожа, подходящ и за сандали. За всички обувки направени с Gore-tex, Simpatex или друга дишаща ме..
10.00 лв
Почистващ спрей за обувки STORM Concentrated cleaner 75ml [7958]
Универсален, концентриран, цитрусов препарат за отстраняване на замърсявания и упорити петна от обувки и текстил. Подходящ за всякакви тъкани, гладка кожа, набук и велур и дишащи мембрани. Благодарение на формулата си от цитрусови съставки, препаратъ..
8.00 лв
Спрей дезодорант със сребърни йони STORM 75ml [8887]
Спрей дезодорант със сребърни йони за обувки, ръкавици, каски, шапки, чорапи и др. Хигиенично и ефективно намалява и отстранява миризми. Хипоалергенен и безопасен към кожата. Уникален спрей, съдържащ течно сребро, което доказано убива всички бактери..
8.00 лв
Стелки за обувки (комплект) TREKMATES Double Shock
Стелките Double Shock на Trekmates са подходящи за ползване с туристически обувки за повече комфорт при ходене по планински терени. Направени от високотехнологичен полимерен гел, който е като течен, благодарение на което абсорбира всякакви нерав..
32.00 лв
Стелки за обувки (комплект) TREKMATES Super Shock
Trekmates® Super Shock Insole са омекотяващи стелки подходящи за туристически обувки, маратонки и всякакви обувки за спорт и ежедневна употреба. Стелка с 3D релеф, която пружинирайки функционира като амортесьор и омекотява удара на крака при хо..
26.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017