Филтър
  • размер обувки

трисезонни обувки

СписъкИкони
PEAK LADY супер комфортна, висока, стабилна, водоустойчива, дишаща дамска обувка за туризъм.  Върховете винаги ни предизвикват, но там условията се променят много бързо, затова екипировката е важна. PEAK LADY е модел, на който може да разчитате..
345.00 лв 240.00 лв
30%
Дамски туристически обувки ALPINA Silver Mid
SILVER MID е дамски модел, разработен специално да съотвества на спецификите на женското ходило и е предназначен за всички дами, които искат маскимално сигурни и удобни обувки за леки, среднотежки и тежки преходи. Идеален за смесени маршрути, скалист..
195.00 лв
Verbera GTX Lady е дамски модел с много добри характеристики и съобразен с анатомията на женския крак, предназначен  за преходи и трекинги през трудни терени в средно високата планина. Здрава текстилна горна материя, в комбинация с водоустойчива..
439.00 лв 308.00 лв
30%
Дамски туристически обувки изработени от Набук, с интегрирана дишаща и водоустойчива мембрана  Protex®, подходящи за средно тежък терен до 3000м надморска височина при летни условия. Дебела двукомпонентна подметка осигурява абсолютен комфорт при..
169.00 лв 156.00 лв
8%
Обувките в тази каегория са специално проектиране да осигурят комфорт, сигурност и стабилност необходими при дълги походи, многодневни трекинги и екскурзии. Те са здрави и могат да се справят с всякакви терени и атмосферни условия. Водоуст..
375.00 лв 300.00 лв
20%
 Леки и удобни дамски обувки за туризъм от планинската серия EXPLORE. Обувките в категорията EXPLORE са специално проектирани за преходи, разходки и екскурзии сред природата както по маркирани, така и по немаркирани маршрути. За израб..
259.00 лв 207.00 лв
20%
Мъжки туристическа обувки ALPINA Tundra brown
Alpina Tundra са туристически обувки предназначени за всички, които искат маскимално сигурни и удобни обувки за преминаване през най-трудните терени и използване при всякакви условия. Направен от висококачествени материали, модела TUNDRA е идеален ка..
165.00 лв
Мъжки туристически обувки ALPINA Tundra black
Моделът TUNDRA BLACK е предназначен за всички, които искат маскимално сигурни и удобни обувки за преминаване през най-трудните терени и използване при всякакви условия. Направен от висококачествени материали, модела TUNDRA е идеален както за еднодн..
165.00 лв
Мъжки туристически обувки LOMER Pelmo STX
Висок клас стабилни, сигурни и устойчиви трекинг обувки изцяло изработени от естествена кожа, предназначени за продължително ходене с тежка раница при труден алпийски терен. Sympatex® мембрана - 100% водоустойчива и дишаща мембрана Sympatex® една ..
368.00 лв
Monster е висок клас обувка ръчно изработен във фабриката на Zamberlan в ИТАЛИЯ от експертен персонал. Това гарантира, че продукта е с високо качество и стойност. Monster е новото предложение на Zamberlan за здрава, стабилна и сигурна ..
440.00 лв 352.00 лв
20%
Трисезонни туристически обувки ALPINA Cromo black
Моделът CROMO MID е трисезонен модел, предназначен за всички, които искат стабилни и комфортни обувки за туристически преходи в  планината и за града. Направени от висококачествени естествени материали, обувките CROMO MID са идеални ка..
195.00 лв
Трисезонни туристически обувки ALPINA Stador brown
Моделът STADOR са трисезонни туристически обувки предназначени за всички, които искат удобни и маскимално сигурни обувки за преминаване през за леки  и средно тежки преходи. Направени от висококачествени материали и с водоустойчива и дишаща мемб..
205.00 лв
Трисезонни туристически обувки ALPINA Tracker Mid brown
TRACKER MID са функцонални и удобни обувки, гарантиращи абсолютна сигурност и защита. Трисезонен модел с водоустойчива и дишаща мембрана Alpitex®, идеален за планнски преходи, за смесени маршрути и разходки сред природата. Направени от висококачестве..
130.00 лв
Туристически обувки LOMER Montello MTX brown
Този модел здрави, удобни и стабилни туристически обувки са предназначени за средно тежки преходи в летни условия, но това не пречи да бъдат използвани и като основни ежедневни обувки за града при зимни условия. Влагоотблъскващата и дишаща мембрана M..
146.00 лв
Туристически обувки LOMER Montello MTX grey
Този модел здрави, удобни и стабилни туристически обувки са предназначени за средно тежки преходи в летни условия, но това не пречи да бъдат използвани и като основни ежедневни обувки за града при зимни условия. Влагоотблъскващата и дишаща мембрана M..
124.00 лв
Туристически обувки LOMER Tonale STX
Tonale STX са класически туристически обувки с водоустойчива и активно дишаща мембрана Sympatex® и 100% запечатани шевове, които ще запазят краката сухи и комфортно и в най-неприятните атмосферни условия. Подходящи както за еднодневни излети в планин..
267.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017