Чорапи за туризъм

Чорапи за туризъм

Качествените чорапи са от съществено значение при многочасови преходи - пазят краката сухи, поддържат постоянна температура, предотвратяват появата на мехури и премахват миризмите. Чорапи за спорт и туризъм през всички сезони, омекотени в зоните на най-голям натиск, летни чорапи с най-дишащия и най-комфортен материал за горещо време COOLMAX, зимни чорапи за туризъм и алпинизъм с мериносова вълна, чорапи с THERMOCOOL влакна, които задържат много въздух, създават естествена изолация и поддържат постоянна комфортна температура при различна степен на активност в планински и градски условия

 

СписъкИкони
Зимни чорапи за туризъм FUSE Backpacking E100 Comfort Merino
Комфортни, зимни и добре подсилени термочорапи, подходящи както за активно ходене, така и за по-статични дейности - лов и риболов. Мериносовата прежда има много фин и мек косъм, поради което с нея се плете гладко, за разлика от обикновената вълна не..
26.00 лв
Зимни чорапи за туризъм FUSE Mountaineering TEC A100
Зимни, антибактериални термочорапи с иновативни технологии осигуряващи отлична терморегулация и бързо транспортиране на влагата отвътре навън, не задържат влага и дишат. Подходящи за продължително ходене и дълги трекинги. Със зони..
26.00 лв
Летни антибактериални чорапи FUSE Multifunction 300
Летни спортни антибактериални чорапи , за нормални климатични условия със средна дължина. Изработени от пениран памук и подсилени на пръстите и петата. Леки, устойчиви и здрави, не задържат влагата и съхнат бързо, осигуряват максимален..
15.00 лв
Летни дишащи трекинг чорапи NORDHORN NH8 Coolmax
NH8 Coolmax са комфортни, високотехнологични и ергономични чорапи, предназначени за трекинг, спорт и активна дейност на открито през топлите летни дни. Чорапите са изработени с внимание към детайла за да се осигури оптимален комфорт при активен спорт..
15.00 лв
Летни дишащи чорапи FUSE Power Cool [Coolmax®-Kevlar®]
Високотехнологични плътни термочорапи за продължителни трекинги в топло време. Изработени от известния с дишащите си свойства COOLMAX® - висока класа полиестерен материал на DuPont®, създаден за облекла за активен спорт през ля..
23.00 лв
Летни дишащи чорапи за спорт FUSE Mountainbike TEC 300
Функционални летни дишащи и бързосъхнещи чорапи със средна дължина. Mountainbike е най-добре технологично разработеният модел за активни дейности в горещо време: колоездене, бягане и спорт на открито. Добре разработена зонирана констру..
17.00 лв
Летни дишащи чорапи за туризъм FUSE Backpacking TEC A100
Високотехнологични чорапи за летен туризъм с антибактериална и дишаща материя за продължителни трекинги в топло време. Със зонирана конструкция за идеална адаптивност към извивките на крака. Уплътнени протектори на местата подложени на..
23.00 лв
Летни дишащи чорапи за туризъм FUSE Backpacking TEC P100
Високотехнологични термочорапи за продължителни трекинги в топло време. Със зонирана конструкция за идеална адаптивност към извивките на крака. Уплътнени протектори на пръстите и петата - местата, подложени на най-голямо натоварване и ..
27.00 лв
Летни дишащи чорапи за туризъм FUSE Summer Fun Light [Coolmax®]
Плътни, но олекотени високотехнологични термочорапи за продължителни трекинги в топло време. Мека, хавлиена плетка срещу появата на мехури. Изработени от известния с дишащите си свойства COOLMAX® - висока класа полиестерен материал..
23.00 лв
Летни чорапи FUSE F-Lite Run RA 100
Функционални къси чорапи, осигуряващи максимален комфорт по време на активно бягане благодарение на удебелените зони на протекция на пети и пръсти за защита от протриване и мехури. Вентилационните канали по дължина на ходилото позволяват на кожата да..
15.00 лв
Летни чорапи FUSE F-Lite Run RA 200
Функционални термочорапичорапи, осигуряващи максимален комфорт по време на бягане и джогинг, предлагащи бързо транспортиране на влагата навън. Поддържат краката винаги сухи и свежи, благодарение на COOLMAX® - световно признат за най-дишащия и най-ком..
18.00 лв
Летни чорапи FUSE F-LITE Trek TA 100
Плътни и здрави олекотени термочорапи за продължителни трекинги, комбиниращи комфорта на естествените влакна с функционалността и здравината на полиамидните. Дишащи, не задържат влага, а я отвеждат бързо навън. Подплатени и подсилени, за предотвратяв..
16.00 лв
Летни чорапи FUSE Running High
Функционални чорапи със средна дължина, осигуряващи максимален комфорт по време на активно бягане или ходене. Специално анти-шок покритие на ходилото и удебелени зони на пръстите и петата осигуряват защита от протриване на кожата и мех..
19.00 лв
Летни чорапи за спорт FUSE Multisport Function 300 [бяло]
Леки спортни антибактериални чорапи с нормална дължина подходящи за туризъм и динамични спортове. Осигуряват максимален комфорт по време на активна дейност, благодарение на удебелените зони на протекция на пети и пръсти за защита от пр..
15.00 лв
Летни чорапи за спорт FUSE Multisport Function 300 черно
Леки спортни антибактериални чорапи с нормална дължина подходящи за туризъм и динамични спортове. Осигуряват максимален комфорт по време на активна дейност, благодарение на удебелените зони на протекция на пети и пръсти за защита от пр..
15.00 лв
Трисезонни трекинг чорапи FUSE Trekking A100 beige
Високотехнологични, трекинг термочорапи с подсилени и уплътнени зони на пръсти и пети, антибактериални и дишащи. Изключително меки на допир, предлагащи отличен комфорт, висока еластичност, лесни за поддръжка и много дълготрайни и здрави, благодарение..
20.00 лв
Трисезонни трекинг чорапи FUSE Trekking Expedition
Трисезонни антибактериални термочорапи за дълги трекинги и многочасови преходи. Ляв и десен със зонирана конструкция и технология ThermoCool® тези чорапи осигуряват комфорт и подходящ микроклимат за краката при дълго ходене. Therm..
19.00 лв
Трисезонни трекинг чорапи FUSE Trekking Light
Комфортни високотехнологични олекотени трекинг чорапи със съдържание на естествени влакна, комбиниращи комфорта на естествените влакна с функционалността и здравината на полиамидните. Подсилени и здрави, предназначени за леки трекинги ..
16.00 лв
Трисезонни трекинг чорапи FUSE Trekking P 100
Всесезонни здрави термочорапи с 21% съдържание на мериносова вълна. Мериносовата прежда има много фин и мек косъм, поради което с нея се плете гладко, за разлика от обикновената вълна не е остра и не боде. Използва се при изработката на долен слой / ..
21.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017