Условия за ползване

alpinsport-bg.com е електронен магазин и информационен сайт на магазин АЛПИН СПОРТ 
собственост на фирма Алпин Техно Спорт - ЕООД с адрес на управление - София, Постоянство - 14
BG131331768, тел. 0886 456 600, и-мейл: office@alpinsport-bg.com

Моля, преди да използвате този сайт прочетете внимателно условията за ползване.
С регистрацията и ползването на този сайт за пазаруване се счита, че вие като Клиент сте запознат и се съгласявате да спазвате описаните по-долу условия. Ако не сте съгласни с всички точки, моля не използвайте този сайт. 
В сайта на Алпин Спорт може да се регистрирате и като юридическо лице, като при регистрацията се въвеждат вички фирмени данни необходими за издаването на фактура.

АВТОРСКО ПРАВО  -  ©copyright alpinsport-bg.com
Представянето на продуктите и текстовете в този сайт са собственост на alpinsport-bg.com
Всички описания на продуктите от категори СКИ и категория СНОУБОРД и са разработени от администраторите (бивши инструктори и състезатели по ски и сноуборд) на Алпин Спорт и са зщитени с авторско право. Копирането и използването им е допустимо само след писмено разрешение от собственика на сайта www.alpinsport-bg.com

ПРАВА и ЗАДЪЛЖЕНИЯ на АЛПИН СПОРТ
Всички обявени цени са в български лева с включен ДДС.
>  Алпин Спорт си запазва правото да променя условията и цените по всяко време, без предварително известие, като променените условия бъдат публикувани в сайта. При промяна на цената, Клиента е длъжен да заплатати сумата, която е била обявена в момента на покупката. 
>  Публикуваната на сайта информация за размери е ориентировъчна и е възможно е разминавания между обявените и действителните размери, за което Алпин Спорт не носи отговорност. Всички стоки с размери (обувки, облекла, ръкавици, каски)  се изпращат с опция преглед преди плащане. 
> При липса на складова наличност от заявената стока, Алпин Спорт уведомява Клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или с обаждане на посочения телефон в рамките на един работен ден след получаване на заявлението за покупка. Алпин Спорт не носи отговорност за срока на доставка, ако Клиента е посочил неверни или непълни данни в направената поръчка. 
> Алпин Спорт се задължава да се свърже с клиента в същия ден в, който е направена поръчката и да потвърди наличността на поръчаните артикули или да откаже поръчката в срок от един ден и да достави стоката в срока, оказан в информацията за доставка.
> Заявената за покупка стока се доставя на посочения от Клиента адрес за доставка, в срока, оказан в информацията, стоката се доставя подходящо опакована, съобразно вида и. 

ПРАВА и ЗАДЪЛЖЕНИЯ на КЛИЕНТА
> Да посочи точни данни за доставка - телефон, електронен адрес и адрес за доставка.
> Да заплати стойността на стоката при получаването.
> Да заплати разходите по доставката според условията описани в „Информация за доставка”.

УСЛОВИЯ за СМЯНА
В случай, че размера на поръчаната и получена стока се окаже несъответстващ, Клиента има право да замени закупената стока в срок до 14 дни от датата на получаването й при условие, че върната стока е неизползвана и са спазени условията за връщане. 
За смяна на стока, може да използвате формата „Връщане на стоки”, като в полето за детайли уточните желанието си за смяна, да уточните писмено с върнатата стока желанието си или да се свържете с нас на тел. 0878 515476 за уточняване на подробностите.
Разходите по смяната (връщането на стоката и получаването на новата) са за сметка на Клиента.

УСЛОВИЯ за ВРЪЩАНЕ 
Закупена стока може да бъде върната съгласно чл.55, (1) от Закона за защита на потребителите в срок от 14 (четиринадесет) дни от датата на получаването, ако са спазени следните условия:
>  Стоката не е използвана или с нарушен търговски вид.
>  Стоката да бъде с оригиналната опаковка, ненарушена цялост и функционалност и фабричните етикети не са премахнати или повредени. 
>  Стоката да бъде придружена със съответния документ - касов бон, издадена фактура или квитанция за наложен платеж.
Ако някое от гореизброените условия не е изпълнено, Алпин Спорт си запазва правото да не приеме връщането на продукта. 
Разходите по връщането на стоката са за сметка на Клиента. 
В случай на връщане на стока е необходимо да попълнете формата „Връщане на стоки”.
Съгласно Закона за Защита на Потребителите, Алпин Спорт възстановява на Клиента стойността на върнатата стока в срок от 14 дни, считано от датата на връщане на стоката. 
При връщане на стока, на Клиента се възстановява само стойността на върнатата стока.

Design Como
Alpin Sport © 2019