• Чорапи LENZ Skiing 2.0 navy - green

Чорапи LENZ Skiing 2.0 navy - green

  • Марка: Lenz
  • Skiing 2.0 navy - green
  • В наличност
  • 19.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Чорапи LENZ Skiing 2.0 navy - green

Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене. Гладко плетени, без шев. Супер мек и комфортен широк ластик.
Бързосъхнеща материя
Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + десен
Perfect Fit - еластичния вид на материятa пасва хубаво и удобно, без да е прекалено стегнат 
Приятни за кожата - вътрешността на чорапите и термобельото на Ленц е гладка, удобна и комфортна при допир с тялото
Дишащи - използваните влакна позволяват обмен на въздуха, при който влагата се транспортира далеч от тялото за да се гарантира перфектен климат за краката.
Състав - 35% полипропилен, 34% полиамид, 29% полиестер, 2% еластан
цвят - тъмно синьо / зелено

производител: Lenz – Австрия

Lenz

Още от Lenz

Чорапи LENZ Ski Touring 1.0 grey red

Чорапи за ски и сноуборд Анатомичен дизайн - ляв и десен  Гладък шев, който не дразни при натиск Зонирани и омекотени на местата с най-голямо триене Супер мек и комфортен ластик Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + десен Perfect Fit - еластичния вид на материала пасва хубаво и удобно, без да е прекалено стегнат  Приятни за кожата - вътрешността на чорапите и термобельото на Ленц е гладка, удобна и комфортна при допир с тялото Дишащи - използваните влакна позволяват обмен на въздуха, при който влагата се транспортира далеч от тялото за да се гарантира перфектен климат за краката. Състав - 34% полипропилен, 33% полиамид, 29% полиестер, 4% еластан цвят - черно/ сиво / червено производител: Lenz - Австрия ..

38.00 лв

Чорапи LENZ Skiing 2.0 grey blue

Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене. Гладко плетени, без шев. Супер мек и комфортен широк ластик. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + десен Perfect Fit - еластичния вид на материятa пасва хубаво и удобно, без да е прекалено стегнат  Приятни за кожата - вътрешността на чорапите и термобельото на Ленц е гладка, удобна и комфортна при допир с тялото Дишащи - използваните влакна позволяват обмен на въздуха, при който влагата се транспортира далеч от тялото за да се гарантира перфектен климат за краката. Състав - 20% полипропилен, 39% полиамид, 39% полиестер, 2% еластан цвят - сиво / синьо / черно производител: Lenz – Австрия ..

19.00 лв

Чорапи LENZ Skiing 3.0 black grey

Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен ляв и десен дизайн и голям процент съдържание на Мериносова вълна. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене, гладко плетена материя без шевове. Супер мек и комфортен широк ластик не позволява смъкване на чорапа. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + десен Perfect Fit - еластичния вид на материятя пасва хубаво и удобно, без да е прекалено стегнат  Приятни за кожата - вътрешността на чорапите и термобельото на Ленц е гладка, удобна и комфортна при допир с тялото Дишащи - използваните влакна в комбинация с Мериносовата вълна позволяват обмен на въздуха, при който влагата се транспортира далеч от тялото за да се гарантира перфектен климат за краката. Мирис-неутрализиращ - специални нишки Polygiene предотвратяват развитието на микроорганизми и образуването на неприятни миризми. Състав - 67% вълна-Мерино, 30% полиамид, 3% еластан Предимството на Мериносовата вълна е, че топли дори кагато материята е влажна и не дразни кожата цвят - черно, сиво, червено         производител: Lenz - Австрия..

33.00 лв

Чорапи LENZ Skiing 2.0 grey lime

Чорапи за ски и сноуборд с анатомичен дизайн. Зонирани и омекотени на местата с най-голям натиск и триене. Гладко плетени, без шев. Супер мек и комфортен широк ластик. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + десен Perfect Fit - еластичния вид на материятa пасва хубаво и удобно, без да е прекалено стегнат  Приятни за кожата - вътрешността на чорапите и термобельото на Ленц е гладка, удобна и комфортна при допир с тялото Дишащи - използваните влакна позволяват обмен на въздуха, при който влагата се транспортира далеч от тялото за да се гарантира перфектен климат за краката. Състав - 20% полипропилен, 39% полиамид, 39% полиестер, 2% еластан цвят - сиво / зелено / черно производител: Lenz – Австрия ..

19.00 лв

Чорапи за туризъм LENZ Trekking 6.0 green

Супер меки и топли чорапи с голям процент мериносова вълна. Гладко плетени, без шев. Супер мек и комфортен широк ластик. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + десен Perfect Fit - еластичния вид на материятя пасва хубаво и удобно, без да е прекалено стегнат  Приятни за кожата - вътрешността на чорапите Ленц е гладка, удобна и комфортна при допир с тялото Дишащи - използваните влакна позволяват обмен на въздуха, при който влагата се транспортира далеч от тялото за да се гарантира перфектен климат за краката. Състав - 45% вълна мерино, 45% полиакрил, 8% нилон, 2% спандекс цвят - тъмно зелено производител: Lenz - Австрия ..

19.00 лв

Чорапи за туризъм LENZ Trekking 6.0 black

Супер меки и топли чорапи с голям процент мериносова вълна. Гладко плетени, без шев. Супер мек и комфортен широк ластик. Бързосъхнеща материя Ергономична форма - чорапите са анатомично плетени ляв + десен Perfect Fit - еластичния вид на материятя пасва хубаво и удобно, без да е прекалено стегнат  Приятни за кожата - вътрешността на чорапите Ленц е гладка, удобна и комфортна при допир с тялото Дишащи - използваните влакна позволяват обмен на въздуха, при който влагата се транспортира далеч от тялото за да се гарантира перфектен климат за краката. Състав - 45% вълна мерино, 45% полиакрил, 8% нилон, 2% спандекс цвят - черно производител: Lenz - Австрия ..

19.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски чорапи, Lenz, чорапи Lenz,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020