• Дамски потник BASICS "Kite & Surf" green

Дамски потник BASICS "Kite & Surf" green

  • Марка: Basics
  • "Kite & Surf" [green]
  • В наличност
  • 23.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамски потник BASICS "Kite & Surf" green

Дамски потник с трайна щампа уникален дизайн. 

Материя - 100% фин памук 
Цвят - зелен
Размери - S, M, L, 
внимание!
Да се пере и глади на 30°С от вътрешната страна. Да НЕ се глади щампата.

Производител: Basics - България 
Марката “Basics” е основана 2012г от екип млади таланти обединени от любовта към изкуството, природата и екстремните спортове. Целта им е да произвеждат качествени дрехи с авторски и уникални дизайни. Всички продукти са произведени в България, а всички дизайни са рисувани специално за Basics.

Basics

Още от Basics

Дамска тениска BASICS Birdly nature blue

Дамска тениска с щампа с уникален дизайн. материя - 100% фин памук цвят - синьо размери - L Важно: Да се пере и глади на 30°С от вътрешната страна Да НЕ се глади щампата Производител: Basics - България  Марката “Basics” е основана 2012г от екип млади таланти обединени от любовта към изкуството, природата и екстремните спортове. Целта им е да произвеждат качествени дрехи с авторски и уникални дизайни...

30.00 лв

Мъжка тениска BASICS "Kite & Surf" [green]

Мъжка тениска с трайна щампа, уникален дизайн  Материя - 100% фин памук  Цвят - зелен Размери - S, M, L, XL внимание! Да се пере и глади на 30°С от вътрешната страна. Да НЕ се глади щампата  Производител: Basics - България  Марката “Basics” е основана 2012г от екип млади таланти обединени от любовта към изкуството, природата и екстремните спортове. Целта им е да произвеждат качествени дрехи с авторски и уникални дизайни. Всички продукти са произведени в България, а всички дизайни са рисувани специално за Basics. ..

30.00 лв

Мъжка тениска BASICS "Frigate" [blue]

Мъжка тениска с трайна щампа, уникален дизайн фрегата Материя - 100% фин памук  Цвят - син Размери - S, M, L,  внимание! Да се пере и глади на 30°С от вътрешната страна. Да НЕ се глади щампата  Производител: Basics - България  Марката “Basics” е основана 2012г от екип млади таланти обединени от любовта към изкуството, природата и екстремните спортове. Целта им е да произвеждат качествени дрехи с авторски и уникални дизайни. Всички продукти са произведени в България, а всички дизайни са рисувани специално за Basics. ..

30.00 лв

Мъжка тениска BASICS "Frigate" [green]

Мъжка тениска с трайна щампа с уникален дизайн.  Материя - 100% фин памук  Цвят - зелен Размери - S, M, L,  внимание! Да се пере и глади на 30°С от вътрешната страна. Да НЕ се глади щампата  Производител: Basics - България  Марката “Basics” е основана 2012г от екип млади таланти обединени от любовта към изкуството, природата и екстремните спортове. Целта им е да произвеждат качествени дрехи с авторски и уникални дизайни. Всички продукти са произведени в България, а всички дизайни са рисувани специално за Basics. ..

30.00 лв

Дамски потник BASICS "Frigate" white dots

Дамски потник с уникален дизайн.  Материя - 100% фин памук  Цвят - бял на цветни точки Размери - S, M, L,  внимание! Да се пере и глади на 30°С от вътрешната страна. Да НЕ се глади щампата  Производител: Basics - България  Марката “Basics” е основана 2012г от екип млади таланти обединени от любовта към изкуството, природата и екстремните спортове. Целта им е да произвеждат качествени дрехи с авторски и уникални дизайни. Всички продукти са произведени в България, а всички дизайни са рисувани специално за Basics. ..

23.00 лв

Дамска тениска BASICS "Kite & Surf" [red]

Дамска тениска с трайна щампа с уникален дизайн.  Материя - 100% фин памук  Цвят - червен Размери - S, M, L,  внимание! Да се пере и глади на 30°С от вътрешната страна. Да НЕ се глади щампата  Производител: Basics - България  Марката “Basics” е основана 2012г от екип млади таланти обединени от любовта към изкуството, природата и екстремните спортове. Целта им е да произвеждат качествени дрехи с авторски и уникални дизайни. Всички продукти са произведени в България, а всички дизайни са рисувани специално за Basics. ..

30.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020