Дамски сноуборд обувки FLOW Lotus Quick Fit

  • Марка: Flow
  • Lotus Quick Fit
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 260.00 лв
  • 182.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Дамски сноуборд обувки FLOW Lotus Quick Fit

Lotus е дамски модел с много лека конструкция, подходящ за начинаещи и средно напреднали дами, които търсят обувка, с която да се чувстват удобно и комфортно цял ден в планината. 
Вътрешна обувка - отделна вътрешна обувка със самостоятелна система с връзки за стягане. Езика на обувката се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Анатомично оформен дизайн за женски крак, държи глезена стабилно на място и поддържа свода на стъпалото. EVA стелка оформя се допълнително по стъпалото при ползване.
Антибактериална обработка не позволява развитие на микроорганизми и елиминира миризмите причинени от тях.
Външна обувка - по-мека част отзад на обувката позволява леко огъване назад за повече комфорт при ходене и каране в необработен терен. Протектор в задната част предпазва обувката при триене с автомата.    
Система за стягане - Quick fit - бърза и лесна система за стягане на външната обувка, която едновременно стяга 2 зони на обувката при пръстите и нагоре. 
Подметка - висока подметка, която омекотява и осигурява добра изолация. Грайфер с тънки нарези и шипове гарантират стабилност при ходене по заледени терени.
Индекс на твърдост - 3 (средна твърдост за каране на различни терени - писти, парк, пудра).
Ref. 8500

производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland

©copyright alpinsport-bg.com

Flow

Още от Flow

Сноуборд /ползван/ FLOW Era 158cm

Бордът е ползван, но запазен и в добро състояние дължина - 158см  терени - All-Mountain - Freestyle ниво - средно и напреднало Инсерти за автоматите - 2 x 5 производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland..

270.00 лв

Сноуборд /втора употреба/ FLOW Rush 160cm

Бордът е ползван, но запазен и в добро състояние дължина - 160см  терени - All-Mountain - Freestyle ниво - средно и напреднало Инсерти за автоматите - 2 x 6  производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland  ..

280.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA Vibram black

DeeLite BOA Coiler Vibram е дамски модел за напреднали, подходящ за каране в различни условия и на различни терени. Топла и удобна вътрешна обувка с анти-бактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане и устойчива и здрава подметка Vibram осигуряват оптимален комфорт при ползване. Проектирани специално за женски крак DeeLite ще очарова и по-взискателните дами. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Дизайна е съобразен  с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е омекотен и се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Стягането на вътрешната обувка е свързано с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. 3D термоформован език за повече удобство при агресивно каране.  Silvadur - анти-бактериална обработка на материята, която отделя сребърни йони неутрализира миризмите и не позволява на бактериите да се развиват. Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - стабилна конструкция с PU протектор в задната част на петата, държи глезена стабилно и предпазва обувката при триене в автомата. Пространствена термо изолация между подметката на външната и вътрешната обувка запазва топлината и поддържа топлинен комфорт за краката и в най-студените дни.  Стягане на обувката - BOA H3-Coiler - бърза, лесна и прецизна система за затягане, която позволява абсолютно точно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. Лесно и бързо стягане и отпускане и лесно обуване и събуване на обувката. Подметка - устойчива на температурни промени двукомпонентна подметка с B.F.T. технология използвана в подметката на обувката позволява на крака да се движи естествено и предава движението към борда по-ефективно. Тази технология използва силата на Вашата инерция и я предава директно върху борда. Контактна подметка и грайфер от устойчива на износване гума Vibram осигурява добро сцепление на всякакви терени и стабилност. Ниво - напреднали Индекс на твърдост - 4 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели и инструктори) производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

325.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA bordo

DeeLite е дамски модел за напреднали, но със средна твърдост, подходящ за каране в различни условия и на различни терени. Топла и удобна вътрешна обувка с анти-бактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане осигуряват оптимален комфорт при ползване. Проектирани специално за женски крак DeeLite ще очарова и по-взискателните дами. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Дизайна е съобразен изцяло с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е омекотен и се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Стягането на вътрешната обувка е свързано с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. 3D термично формован език за повече удобство при агресивно каране.  Silvadur - анти-бактериална обработка на материята, която отделя сребърни йони неутрализира миризмите и не позволява на бактериите да се развиват. Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - стабилна конструкция с PU протектор в задната част на петата, държи глезена стабилно и предпазва обувката при триене в автомата. Пространствена термична изолация между подметката на външната и вътрешната обувка запазва топлината и поддържа топлинен комфорт за краката и в най-студените дни.  Стягане на обувката - BOA H3-Coiler - бърза, лесна и прецизна система за затягане, която позволява абсолютно точно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. Лесно и бързо стягане и отпускане и лесно обуване и събуване на обувката. Подметка - B.F.T. технология използвана в подметката на обувката позволява на крака да се движи естествено и предава движението към борда по-ефективно. Тази технология използва силата на Вашата инерция и я предава директно върху борда.  Ниво - напреднали Индекс на твърдост - 4 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели и инструктори) производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

285.00 лв

Дамски сноуборд обувки FLOW DeeLite BOA midnight blue

DeeLite е дамски модел за напреднали, но със средна твърдост, подходящ за каране в различни условия и на различни терени. Топла и удобна вътрешна обувка с анти-бактериална обработка на материята, стабилна конструкция, бърза и лесна система за стягане и отпускане осигуряват оптимален комфорт при ползване. Проектирани специално за женски крак DeeLite ще очарова и по-взискателните дами. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно отделно от външната обувка. Дизайна е изцяло съобразен с формите на женския крак. Езика на вътрешната обувка е омекотен и се фиксира с велкро, за да не се измества при каране. Стягането на вътрешната обувка е свързано с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Подплата на вътрешната обувка от микрополар, осигурява топлина и комфорт. 3D термоформован език за повече удобство при агресивно каране.  Silvadur - анти-бактериална обработка на материята, която отделя сребърни йони неутрализира миризмите и не позволява на бактериите да се развиват. Анатомична стелка от пяна с двойна плътност осигурява опора на свода и държи петата на място и покритие от микрополар за повече топлина. Външна обувка - стабилна конструкция с PU протектор в задната част на петата, държи глезена стабилно и предпазва обувката при триене в автомата. Пространствена термо изолация между подметката на външната и вътрешната обувка запазва топлината и поддържа топлинен комфорт за краката и в най-студените дни.  Стягане на обувката - BOA H3-Coiler - бърза, лесна и прецизна система за затягане, която позволява абсолютно точно да стегнете толкова, колкото Ви е необходимо и удобно, без точки на притискане. Необходими са Ви 2 секунди за да отпуснете обувката по време на почивка. Лесно и бързо стягане и отпускане и лесно обуване и събуване на обувката. Подметка - B.F.T. технология използвана в подметката на обувката позволява на крака да се движи естествено и предава движението към борда по-ефективно. Тази технология използва силата на Вашата инерция и я предава директно върху борда.  Ниво - напреднали Индекс на твърдост - 4 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели и инструктори) производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland  ..

285.00 лв

Сноуборд обувки FLOW Helios Focus Boa 2

Helios Focus Boa на Flow е от високия клас обувки на Flow, на които може да се доверите във всяка ситуация. Двойна система за стягане BOA, стабилна и устойчива на износване подметка Vibram и анти-бактериална вътрешна обувка. Моделът Helios Focus Boa комбинира три отделни системи за стягане в три отделни зони, като всяка зона се стяга отделно от другите, за да се гарантира максимално прецизно и персонално затягане на вътрешната и външната обувка и оптимален контрол и комфорт при каране. Отпускате цялата обувка за секунди когато почивате. Трудно е да се постигне баланс между сигурно и стабилно каране и комфорт, но с този модел конструкторите и дизайнерите на Flow са съчетали оптимално и двете. Вътрешна обувка - стяга се самостоятелно, отделно от външната обувка. Допълнително омекотен език на вътрешната обувка за повече комфорт, фиксира се с велкро, за да не се измества при каране. Анти-микробна технология Silvadur™ използвана за вътрешната обувка отделя сребърни йони и неутрализира миризмите като не позволява на бактериите да се развиват. Двуслойна анатомична стелка с дишаща материя. Custom fit технология дава възможност на обувката за се оформи по крака. Вътрешната обувка е свързана с конструкцията на външната обувка, което позволява на глезена да се огъва по естествен начин, като в същото време осигурява допълнително опора и стабилност. Анатомична стелка с двойна плътност с пяна, която се оформя по стъпалото Ви и поддържа свода, което намалява умората и въздействието от вибрациите. Външна обувка - двойна BOA система стягаща отделно горната и долната зона на обувката за максимално персонално и прецизно затягане и оптимален контрол и комфорт. Стягате и отпускате обувката за секунди без да си сваляте ръкавиците.  Двойна BOA системата за затягане на обувката осигурява прецизно стягане в различните зони без определени точки на натиск.  Подметка - Vibram B.F.T. - технологията използвана в подметката на обувката намалява усещането от вибрациите и предава движението към борда по-ефективно. Контактна подметка и грайфер създадена съвместно с Vibram осигурява добро сцепление на всякакви терени. Индекс на твърдост - 7 (1 = най-малка твърдост за напълно начинаещи / 10 = най-голяма твърдост за състезатели  и про райдъри) Ниво - напреднали производител: Flow Snowboarding / Nidecker Group - Switzerland ©copyright alpinsport-bg.com  ..

395.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Свързани продукти

Дамски сноуборд обувки FLOW Hyku BOA white

Дамски сноуборд обувки FLOW Hyku BOA white

HYKU е дамски модел подходящ за средно напреднали с перфектна комбинация от комфорт и функционалност..

195.00 лв 279.00 лв

30.1%

Етикети: сноуборд обувки, flow,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019