Fuse

СписъкИкони
Показва:
Подредба:
Зимни чорапи за туризъм FUSE Mountaineering TEC A100
Зимни, антибактериални термочорапи с иновативни технологии осигуряващи отлична терморегулация и бързо транспортиране на влагата отвътре навън, не задържат влага и дишат. Подходящи за продължително ходене и дълги трекинги. Със зони..
26.00 лв
Летни антибактериални чорапи FUSE Multifunction 300
Летни спортни антибактериални чорапи , за нормални климатични условия със средна дължина. Изработени от пениран памук и подсилени на пръстите и петата. Леки, устойчиви и здрави, не задържат влагата и съхнат бързо, осигуряват максимален..
15.00 лв
Летни дишащи чорапи FUSE Power Cool [Coolmax®-Kevlar®]
Високотехнологични плътни термочорапи за продължителни трекинги в топло време. Изработени от известния с дишащите си свойства COOLMAX® - висока класа полиестерен материал на DuPont®, създаден за облекла за активен спорт през ля..
23.00 лв
Летни дишащи чорапи за спорт FUSE Mountainbike TEC 300
Функционални летни дишащи и бързосъхнещи чорапи със средна дължина. Mountainbike е най-добре технологично разработеният модел за активни дейности в горещо време: колоездене, бягане и спорт на открито. Добре разработена зонирана констру..
17.00 лв
Летни дишащи чорапи за туризъм FUSE Backpacking TEC A100
Високотехнологични чорапи за летен туризъм с антибактериална и дишаща материя за продължителни трекинги в топло време. Със зонирана конструкция за идеална адаптивност към извивките на крака. Уплътнени протектори на местата подложени на..
23.00 лв
Летни дишащи чорапи за туризъм FUSE Backpacking TEC P100
Високотехнологични термочорапи за продължителни трекинги в топло време. Със зонирана конструкция за идеална адаптивност към извивките на крака. Уплътнени протектори на пръстите и петата - местата, подложени на най-голямо натоварване и ..
27.00 лв
Летни дишащи чорапи за туризъм FUSE Summer Fun Light [Coolmax®]
Плътни, но олекотени високотехнологични термочорапи за продължителни трекинги в топло време. Мека, хавлиена плетка срещу появата на мехури. Изработени от известния с дишащите си свойства COOLMAX® - висока класа полиестерен материал..
23.00 лв
Летни чорапи FUSE Running High
Функционални чорапи със средна дължина, осигуряващи максимален комфорт по време на активно бягане или ходене. Специално анти-шок покритие на ходилото и удебелени зони на пръстите и петата осигуряват защита от протриване на кожата и мех..
19.00 лв
Летни чорапи за спорт FUSE Multisport Function 300 черно
Леки спортни антибактериални чорапи с нормална дължина подходящи за туризъм и динамични спортове. Осигуряват максимален комфорт по време на активна дейност, благодарение на удебелените зони на протекция на пети и пръсти за защита от пр..
15.00 лв
Термочорапи за ски FUSE Skiing Light
Терморегулиращи, дишащи, с комфортна форма, тези термочорапи са великолепна олекотена зимна екипировка от висок клас. Отлична терморегулация Дишащи, не задържат влага Ергономична форма чрез "зониране" Ляв и десен Състав: 48%..
21.00 лв
Трисезонни трекинг чорапи FUSE Trekking A100 beige
Високотехнологични, трекинг термочорапи с подсилени и уплътнени зони на пръсти и пети, антибактериални и дишащи. Изключително меки на допир, предлагащи отличен комфорт, висока еластичност, лесни за поддръжка и много дълготрайни и здрави, благодарение..
20.00 лв
Трисезонни трекинг чорапи FUSE Trekking Expedition
Трисезонни антибактериални термочорапи за дълги трекинги и многочасови преходи. Ляв и десен със зонирана конструкция и технология ThermoCool® тези чорапи осигуряват комфорт и подходящ микроклимат за краката при дълго ходене. Therm..
19.00 лв
Дамска термо блуза FUSE
Високотехнологично функционално термобельо на немската марка Fuse. Най-подходящо за топло и горещо време, поддържа кожата суха и свежа. Може да се ползва както за самостоятелна употреба в горещо време, така и за първи слой термозащитно облекло. Бързо..
65.00 лв
Дамска термо-блуза FUSE MERINO
Серията MERINO на Fuse съчетава натуралните качества на мериносовата вълна с високотехнологично разработените полиамидни влакна, използвани и при серията ALL SEASON. Те са с отлични дишащи, бързосъхнещи и термоизолиращи свойства. Приложена е технолог..
87.00 лв
Дамски термо клин FUSE MEGA 200
Високотехнологично функционално термобельо на немската марка Fuse. За първи слой или самостоятелна употреба, подходящо за активна физическа дейност при студени условия. Бързо отвежда влагата от изпотявянето от вътре на вън, като същевременно запазва ..
56.00 лв
Дамски термобельо комплект FUSE F-LITE Superlight
Супер лек термокомплект, изработен с технология на оплетка F-LiteTex и с конструкция на материята "Пчелна пита" осигуряващи максимум комфорт при носене. Ергономичността на комплекта следи идеално извивките на човешкото тяло. Блузата е с обло дек..
62.00 лв
Зимни чорапи за туризъм FUSE Backpacking E100 Comfort Merino
Комфортни, зимни и добре подсилени термочорапи, подходящи както за активно ходене, така и за по-статични дейности - лов и риболов. Мериносовата прежда има много фин и мек косъм, поради което с нея се плете гладко, за разлика от обикновената вълна не..
26.00 лв
Летни чорапи FUSE F-Lite Run RA 100
Функционални къси чорапи, осигуряващи максимален комфорт по време на активно бягане благодарение на удебелените зони на протекция на пети и пръсти за защита от протриване и мехури. Вентилационните канали по дължина на ходилото позволяват на кожата да..
15.00 лв
Летни чорапи FUSE F-Lite Run RA 200
Функционални термочорапичорапи, осигуряващи максимален комфорт по време на бягане и джогинг, предлагащи бързо транспортиране на влагата навън. Поддържат краката винаги сухи и свежи, благодарение на COOLMAX® - световно признат за най-дишащия и най-ком..
18.00 лв
Летни чорапи FUSE F-LITE Trek TA 100
Плътни и здрави олекотени термочорапи за продължителни трекинги, комбиниращи комфорта на естествените влакна с функционалността и здравината на полиамидните. Дишащи, не задържат влага, а я отвеждат бързо навън. Подплатени и подсилени, за предотвратяв..
16.00 лв
Мъжка термо-блуза FUSE MEGA 200
Високотехнологично функционално термобельо на немската марка Fuse. За първи слой или самостоятелна употреба, подходящо за активна физическа дейност при студени условия. Бързо отвежда влагата от изпотявянето от вътре на вън, като същевременно запазва ..
76.00 лв
Мъжка термо-блуза FUSE MERINO
С първоначално предназначение за активни дейности на открито, термобельото от серията MERINO се използва все по-широко и в ежедневието, благодарение на комфорта и стила, който осигурява. С уникалните си изолиращи, антибактериални и дишащи свойства, ф..
99.00 лв
Мъжка термо-блуза къс ръкав FUSE Mega 200
Високотехнологично функционално термобельо на немската марка Fuse. За първи слой или самостоятелна употреба, подходящо за активна физическа дейност при студени условия. Бързо отвежда влагата от изпотявянето от вътре на вън, като същевременно запазва ..
62.00 лв
Мъжки термо-клин FUSE MERINO
Серията Merino на Fuse съчетава натуралните качества на мериносовата вълна с високотехнологично разработените полиамидни влакна, използвани и при серията ALL SEASON. Те са с отлични дишащи, бързосъхнещи и термоизолиращи свойства. Приложена е технолог..
89.00 лв
Мъжко термо бельо комплект FUSE F-LITE Superlight
Супер лек термокомплект, изработен с технология на оплетка F-LiteTex и с конструкция на материята "Пчелна пита" осигуряващи максимум комфорт при носене. Ергономичността на комплекта следи идеално извивките на човешкото тяло. Блузата е с обло деколте ..
62.00 лв
Термо-клин FUSE-MEGA 200
Високотехнологично функционално термобельо на немската марка Fuse. За първи слой или самостоятелна употреба, подходящо за активна физическа дейност при студени условия. Бързо отвежда влагата от изпотявянето от вътре на вън, като същевременно запазва ..
56.00 лв
Термочорапи за ски FUSE Skiing E100
Олекотени термочорапи за ски спорт със съдържание на естествени влакна. Осигуряват отлична терморегулация и бързо транспортиране на влагата от вътре на вън. Съдържанието на вълна увеличава термозащитните им свойства. Подсилени са в зоните, подложени ..
19.00 лв
Термочорапи за ски FUSE Skiing F Pro
Терморегулиращи, дишащи, с комфортна форма, тези термочорапи са великолепна олекотена зимна екипировка от висок клас. Изработени чрез зонирана конструкцията от 9 зони на протекция - подсилени на пръсти, пети, отпред и отзад за ръба на ..
24.00 лв
Термочорапи за ски FUSE Skiing NT P100
Функционални зимни термочорапи от мериносова вълна, подсилени с Cordura. Осигуряват отлична топлоизолация благодарение на натуралните мериносови влакна. Мериносовата прежда има много фин и мек косъм, поради което с нея се плете гладко, за разлика от ..
29.00 лв
Трисезонни трекинг чорапи FUSE Trekking P 100
Всесезонни здрави термочорапи с 21% съдържание на мериносова вълна. Мериносовата прежда има много фин и мек косъм, поради което с нея се плете гладко, за разлика от обикновената вълна не е остра и не боде. Използва се при изработката на долен слой / ..
21.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017