• Очила BOLLE Nevada  blue red Sunrise 21836

Очила BOLLE Nevada blue red Sunrise 21836

  • Марка: Bolle
  • Nevada blue red Sunrise 21836
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 172.00 лв
  • 138.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Очила BOLLE Nevada blue red Sunrise 21836

Иновативен и атрактивен, моделът Nevada е създаден за каране на ски и сноуборд.
Уникалния дизайн на двойната плака на Bollé е херметически затворен, което създава термична преграда и не позволява изпотяване между двете плаки.
Плаките са направени от здрав и устойчив на издраскване поликарбонат с допълнителен слой, който разпръсква водните молекули и не позволява задържане на водни капки от външната страна на плаката при каране в мъгла или силен снеговалеж, това осигурява по-добра и по-далечна видимост.
Супер визуален комфорт в дни със силно слънчево греене.
Подходящи за каране на ски и сноуборд, както и за практикуване на всички зимни спортове.
Вътрешната страна на рамката е с три слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар за супер мек комфорт и топлина при допир с лицето.
Дизайна на рамката със сферичните плаки осигуряват максимално широко периферно зрително поле, което е особено необходимо, когато карате бързо или за каране на врати на слалом или просто да се наслаждавате на гледката около Вас.
Системата за проветрение е оптимизирана така, че да насочва въздушния поток да преминава бързо през вътрешната повърхност на плаката, което елиминира възможността от изпотяване или замъгляване от вътрешната страна и осигурява отличен зрителен комфорт.
Дишаща и водоустойчива материя на отворите за проветрение, която елиминира влагата. Резултатът е перфектна видимост и никакво изпотяване на всяка надморска височина.
Плаки - Sunrise - висококонтрастна плака за слънчево време
Филтър - cat. S2
Рамка - синьо мат / червено
Code - 1972 / 21836

производител: Bolle - Франция

Bolle

Още от Bolle

Очила BOLLE Supreme OTG Aurora 21611

Supreme е модел от колекцията на Bolle с атрактивен дизайн и сферични плаки. Огледалното покритие елиминира отблясъците и увеличава контраста. Супер визуален комфорт в дни със силно слънчево греене. Подходящи за каране на ски и сноуборд, както и за практикуване на всички зимни спортове. Вътрешната страна на рамката е с три слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар за супер мек комфорт и топлина при допир с лицето. Дизайна на рамката със сферичните плаки осигуряват максимално широко периферно зрително поле, което е особено необходимо, когато карате бързо или за каране на врати на слалом или просто да се наслаждавате на гледката около Вас. Системата за проветрение е оптимизирана така, че да насочва въздушния поток да преминава бързо през вътрешната повърхност на плаката, което елиминира възможността от изпотяване или замъгляване от вътрешната страна и осигурява отличен зрителен комфорт. Дишаща и водоустойчива материя на отворите за проветрение, която елиминира влагата. Резултатът е перфектна видимост и никакво изпотяване на всяка надморска височина. Уникалния дизайн на двойната плака на Bollé е херметически затворен, което създава термична преграда и не позволява изпотяване между двете плаки. Плаките са направени от здрав и устойчив на издраскване поликарбонат с допълнителен слой, който разпръсква водните молекули и не позволява задържане на водни капки от външната страна на плаката при каране в мъгла или силен снеговалеж, това осигурява по-добра и по-далечна видимост. OTH - захващането на лентата към рамката е направено така, че да приляга на профила на каска. Лентата на очилата е със силиконов слой, който не позволява на лентата да се плъзга по каската. Плаките на всички модели на Bollé са с UV защита и блокират 100% вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плаки - Aurora S2 - подходящи за слънчево време и дни с лека облачност Филтър - cat. S2 Рамка - matte blue & yellow ( тъмно синьо мат и жълто) Code - 21611 / 4320 производител: Bolle - Франция ..

146.00 лв 183.00 лв

Очила BOLLE Supreme OTG Vermillon Gun 21619

Supreme е модел от колекцията на Bolle с атрактивен дизайн и сферични плаки. Огледалното покритие елиминира отблясъците и увеличава контраста. Супер визуален комфорт в дни със силно слънчево греене. Подходящи за каране на ски и сноуборд, както и за практикуване на всички зимни спортове. Вътрешната страна на рамката е с три слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар за супер мек комфорт и топлина при допир с лицето. Дизайна на рамката със сферичните плаки осигуряват максимално широко периферно зрително поле, което е особено необходимо, когато карате бързо или за каране на врати на слалом или просто да се наслаждавате на гледката около Вас. Системата за проветрение е оптимизирана така, че да насочва въздушния поток да преминава бързо през вътрешната повърхност на плаката, което елиминира възможността от изпотяване или замъгляване от вътрешната страна и осигурява отличен зрителен комфорт. Дишаща и водоустойчива материя на отворите за проветрение, която елиминира влагата. Резултатът е перфектна видимост и никакво изпотяване на всяка надморска височина. Уникалния дизайн на двойната плака на Bollé е херметически затворен, което създава термична преграда и не позволява изпотяване между двете плаки. Плаките са направени от здрав и устойчив на издраскване поликарбонат с допълнителен слой, който разпръсква водните молекули и не позволява задържане на водни капки от външната страна на плаката при каране в мъгла или силен снеговалеж, това осигурява по-добра и по-далечна видимост. OTH - захващането на лентата към рамката е направено така, че да приляга на профила на каска. Лентата на очилата е със силиконов слой, който не позволява на лентата да се плъзга по каската. Плаките на всички модели на Bollé са с UV защита и блокират 100% вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плаки - Vermillon Gun - подходящи за слънчево време и дни с лека облачност Филтър - cat. S2 Рамка - shiny black & red ( черно и червено) Code - 21619 / 1179 производител: Bolle - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

143.00 лв 179.00 лв

Очила BOLLE Supreme OTG black Chrome 21617

Supreme е модел от колекцията на Bolle с атрактивен дизайн и сферични плаки. Огледалното покритие елиминира отблясъците и увеличава контраста. Супер визуален комфорт в дни със силно слънчево греене. Подходящи за каране на ски и сноуборд, както и за практикуване на всички зимни спортове. Вътрешната страна на рамката е с три слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар за супер мек комфорт и топлина при допир с лицето. Дизайна на рамката със сферичните плаки осигуряват максимално широко периферно зрително поле, което е особено необходимо, когато карате бързо или за каране на врати на слалом или просто да се наслаждавате на гледката около Вас. Системата за проветрение е оптимизирана така, че да насочва въздушния поток да преминава бързо през вътрешната повърхност на плаката, което елиминира възможността от изпотяване или замъгляване от вътрешната страна и осигурява отличен зрителен комфорт. Дишаща и водоустойчива материя на отворите за проветрение, която елиминира влагата. Резултатът е перфектна видимост и никакво изпотяване на всяка надморска височина. Уникалния дизайн на двойната плака на Bollé е херметически затворен, което създава термична преграда и не позволява изпотяване между двете плаки. Плаките са направени от здрав и устойчив на издраскване поликарбонат с допълнителен слой, който разпръсква водните молекули и не позволява задържане на водни капки от външната страна на плаката при каране в мъгла или силен снеговалеж, това осигурява по-добра и по-далечна видимост. OTH - захващането на лентата към рамката е направено така, че да приляга на профила на каска. Лентата на очилата е със силиконов слой, който не позволява на лентата да се плъзга по каската. Плаките на всички модели на Bollé са с UV защита и блокират 100% вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плаки - Chrome - за слънчево време Филтър - cat. S3 Рамка - matte black & neon orange ( черно мат и неон оранжево) Code - 21617 / 4092 производител: Bolle - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

143.00 лв 179.00 лв

Очила BOLLE Freeze mat blue Bronze 21794

©copyright alpinsport-bg.com Моделът предлага много добро периферно виждане, мека и удобна силиконова рамка, двойна плака с много добра система за проветрение и съвместимост с всички модели каски. Flow-Tech Venting™ - конструкцията на рамката и двойната плака са изработени така, че да се оптимизира проветрението от вътрешната страна на плаката и да се елиминира изпотяването. P80 Plus / Carbo Glas® - тази технология разработена от Bollé е използвана при плаките от поликарбонат и осигурява максимална защита от надраскване и замъгляване на плаката от външната страна. Polycarbonate Lenses - всички модели на Bollé са с двойна плака от поликарбонат, която осигурява изключително визуално качество, здравина и устойчивост на издраскване. OTH (Over The Helmet) - ски очилата на Bollé са проектирани и изработени съобразно дизайна на новите модели каски. код - 5126 / 21794 Рамка - синьо мат Плака - Bronze - кафява плака за слънчево време Филтър категория - S2 производител: Bolle - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

55.00 лв 69.00 лв

Каска BOLLE Beat 31694 - matt white mountains

Каска за ски и сноуборд Bolle Beat. Конструкция на каската In-Mold осигурява високо ниво на защита от удар и пробив. Здрава външна черупка от поликарбонат и вътрешна лека конструкция, която абсорбира и разпределя силата на удара така, че главата да остане максимално защитена. Система за вентилация - осигурява префектно проветрение като Ви дава възможност да регулирате количеството на въздушния поток в зависимост от атмосферните условия за постигане на максимален комфорт при каране и почивка. Регулиране на размера - Click-to-fit® система за лесно, бързо и прецизно регулиране на размера точно по главата. Гумирано поркритие позволява лесно затягане или отпускане дори с ръкавици.  Вътрешна дишаща материя . За да се осигури максимален комфорт и хигиена, вътрешната материя  се сваля и може да се пере в перална машина на температура не повече от 40 градуса.  Removable ear pads - Наушниците на каската могат да се свалят в топлите дни или за пране. цвят: matt white mountains ( бяло мат и жълто) размери: 54-58см (за да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите) Сертификат - CE EN 1077 / ASTM-CE - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077 и американския стандарт ASTM-CE. Каска за ски и сноуборд клас В. производител: Bolle - Франция   ©copyright alpinsport-bg.com ..

156.00 лв 195.00 лв

Каска BOLLE Beat 31691 - soft blue mountains

Каска за ски и сноуборд Bolle Beat. Конструкция на каската In-Mold осигурява високо ниво на защита от удар и пробив. Здрава външна черупка от поликарбонат и вътрешна лека конструкция, която абсорбира и разпределя силата на удара така, че главата да остане максимално защитена. Система за вентилация - осигурява префектно проветрение като Ви дава възможност да регулирате количеството на въздушния поток в зависимост от атмосферните условия за постигане на максимален комфорт при каране и почивка. Регулиране на размера - Click-to-fit® система за лесно, бързо и прецизно регулиране на размера точно по главата. Гумирано поркритие позволява лесно затягане или отпускане дори с ръкавици.  Вътрешна дишаща материя . За да се осигури максимален комфорт и хигиена, вътрешната материя  се сваля и може да се пере в перална машина на температура не повече от 40 градуса.  Removable ear pads - Наушниците на каската могат да се свалят в топлите дни или за пране. цвят: matt blue mountains ( синьо мат и жълто) размери: 54-58см 58-61см (за да може да изпълява функциите си на 100% е много важно каската да е точния за Вас размер. Размера на каската се определя спрямо обиколката на главата измерена в сантиметри, като мярката трябва да минава върху веждите и върховете на ушите) Сертификат - CE EN 1077 / ASTM-CE - каската е тествана при различни екстремни температури и условия за да се гарантира абсолютна сигурност и защита за главата и отговаря на европейския стандарт за качество и сигурност CE-EN1077 и американския стандарт ASTM-CE. Каска за ски и сноуборд клас В. производител: Bolle - Франция   ©copyright alpinsport-bg.com ..

156.00 лв 195.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски очила, bolle,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019