• Очила BOLLE Supreme OTG Aurora 21611

Очила BOLLE Supreme OTG Aurora 21611

  • Марка: Bolle
  • Supreme OTG Aurora 21611
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 183.00 лв
  • 146.00 лв


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Очила BOLLE Supreme OTG Aurora 21611

Supreme е модел от колекцията на Bolle с атрактивен дизайн и сферични плаки. Огледалното покритие елиминира отблясъците и увеличава контраста.

Супер визуален комфорт в дни със силно слънчево греене.
Подходящи за каране на ски и сноуборд, както и за практикуване на всички зимни спортове.
Вътрешната страна на рамката е с три слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар за супер мек комфорт и топлина при допир с лицето.
Дизайна на рамката със сферичните плаки осигуряват максимално широко периферно зрително поле, което е особено необходимо, когато карате бързо или за каране на врати на слалом или просто да се наслаждавате на гледката около Вас.
Системата за проветрение е оптимизирана така, че да насочва въздушния поток да преминава бързо през вътрешната повърхност на плаката, което елиминира възможността от изпотяване или замъгляване от вътрешната страна и осигурява отличен зрителен комфорт.
Дишаща и водоустойчива материя на отворите за проветрение, която елиминира влагата. Резултатът е перфектна видимост и никакво изпотяване на всяка надморска височина.
Уникалния дизайн на двойната плака на Bollé е херметически затворен, което създава термична преграда и не позволява изпотяване между двете плаки.
Плаките са направени от здрав и устойчив на издраскване поликарбонат с допълнителен слой, който разпръсква водните молекули и не позволява задържане на водни капки от външната страна на плаката при каране в мъгла или силен снеговалеж, това осигурява по-добра и по-далечна видимост.
OTH - захващането на лентата към рамката е направено така, че да приляга на профила на каска. Лентата на очилата е със силиконов слой, който не позволява на лентата да се плъзга по каската.
Плаките на всички модели на Bollé са с UV защита и блокират 100% вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра.
Плаки - Aurora S2 - подходящи за слънчево време и дни с лека облачност
Филтър - cat. S2
Рамка - matte blue & yellow ( тъмно синьо мат и жълто)
Code - 21611 / 4320

производител: Bolle - Франция

Bolle

Още от Bolle

Слънчеви очила BOLLE Ada TNS Gradient Pink - 12493

Ada е нов модел на Bolle, дамски дизайн и отлична защита и комфорт. Ултра лека и удобна рамка,  модерен дизайн и поликарбонатни лещи, които ще пазят очите Ви от силната светлина и вредните ултравиолетови лъчи. Всички очила Bolle са с оригинална кутия, кърпичка за почистване и СЕРТИФИКАТ за качество издаден от производителя. Anti-reflective treatment - антирефлекторно покритие добавено от външната страна на лещите, за да отблъсква максимално отблясъците на слънцето. Лещи – TNS Gradient Pink – лещи с розово огледално покритие, подходящи за слънчевите дни Цвят на рамката – тъмно синьо мат (matte blue) Категория филтър - 3 Размера на рамката е подходящ за средно големи и малки лица.  Ref. 12493 производител: Bolle - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com..

127.00 лв

Слънчеви очила BOLLE Ada HD Polarized Brown Fire - 12492

Ada е нов модел на Bolle, дамски дизайн и отлична защита и комфорт. Ултра лека и удобна рамка,  модерен дизайн и поликарбонатни лещи, които ще пазят очите Ви от силната светлина и вредните ултравиолетови лъчи. Всички очила Bolle са с оригинална кутия, кърпичка за почистване и СЕРТИФИКАТ за качество издаден от производителя. Поляризация на лещите - Отблясъците на слънцето от сняг, стъкло, водни или мокри повърхности могат да бъдат досадни, объркващи и дори опасни в някои моменти. Слънчевите лъчи вибрират и се разпръскват във всички посоки, като създават отблясъци, които натоварват и изморяват очите. Поляризираните лещи на Bollé ограничават до минимум отраженията от отблясъците, като поглъщат светлината и я пренасочват в една посока, което намалява разсейването на светлината, пропускат само сноп светлина поляризиран в конкретна плоскост. Благодарение на това отражението на слънчевите лъчи от стъклата на автомобилите, сградите, водни площи или заснежени пространства не ни заслепяват, а Вие имате кристално ясна представа за средата, в която се намирате. Дали това е ски писта, магистралата в пиков час или плажа край морето, с поляризираните лещи на Bollé ще виждате всичко кристално чисто без това да натоварва очите Ви. Anti-reflective treatment - антирефлекторно покритие добавено от външната страна на лещите, за да отблъсква максимално отблясъците на слънцето. Лещи – HD Polarized Brown Fire – поляризирани лещи с червено огледално покритие, подходящи за слънчевите дни Цвят на рамката – черно мат (matte black) Категория филтър - 3 Размера на рамката е подходящ за средно големи и малки лица.  Ref. 12492 производител: Bolle - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com..

186.00 лв

Слънчеви очила BOLLE 473 black Brown Fire - 12487

Атрактивен дамски модел, създаден за тези от Вас, които търсят оптимална защита и комфорт. Супер лека и удобна рамка,  модерен дизайн и b20.3 поликарбонатни лещи, които ще пазят очите Ви от силната светлина и вредните ултравиолетови лъчи. Всички очила Bolle са с оригинална кутия, кърпичка за почистване и СЕРТИФИКАТ за качество издаден от производителя. B-thin - с тази иновативна технология лещите са с 72% по-тънки и с 45% по-леки, което осигурява перфектен баланс на лещите с рамката и комфорт за потребителя. Лещи – Brown Fire –  лещи с червено огледално покритие, подходящи за слънчевите дни Цвят на рамката – черно мат (matte black) Категория филтър - 3 Размера на рамката е подходящ за средно големи и малки лица.  Ref. 12487 производител: Bolle - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com..

127.00 лв

Слънчеви очила BOLLE 473 green TNS Gradient - 12486

Атрактивен дамски модел, създаден за тези от Вас, които търсят оптимална защита и комфорт. Супер лека и удобна рамка, модерен дизайн и b20.3 поликарбонатни лещи, които ще пазят очите Ви от силната светлина и вредните ултравиолетови лъчи. Всички очила Bolle са с оригинална кутия, кърпичка за почистване и СЕРТИФИКАТ за качество издаден от производителя. B-thin - с тази иновативна технология лещите са с 72% по-тънки и с 45% по-леки, което осигурява перфектен баланс на лещите с рамката и комфорт за потребителя. Лещи – TNS Gradient pink –  лещи с розово - лилаво покритие, подходящи за слънчевите дни Цвят на рамката – пастелно зелено мат (matte pastel green) Категория филтър:  3 Размера на рамката е подходящ за средно големи и малки лица.  Ref. 12486 производител: Bolle - Франция  ©copyright alpinsport-bg.com..

120.00 лв

Очила BOLLE Supreme OTG Vermillon Gun 21619

Supreme е модел от колекцията на Bolle с атрактивен дизайн и сферични плаки. Огледалното покритие елиминира отблясъците и увеличава контраста. Супер визуален комфорт в дни със силно слънчево греене. Подходящи за каране на ски и сноуборд, както и за практикуване на всички зимни спортове. Вътрешната страна на рамката е с три слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар за супер мек комфорт и топлина при допир с лицето. Дизайна на рамката със сферичните плаки осигуряват максимално широко периферно зрително поле, което е особено необходимо, когато карате бързо или за каране на врати на слалом или просто да се наслаждавате на гледката около Вас. Системата за проветрение е оптимизирана така, че да насочва въздушния поток да преминава бързо през вътрешната повърхност на плаката, което елиминира възможността от изпотяване или замъгляване от вътрешната страна и осигурява отличен зрителен комфорт. Дишаща и водоустойчива материя на отворите за проветрение, която елиминира влагата. Резултатът е перфектна видимост и никакво изпотяване на всяка надморска височина. Уникалния дизайн на двойната плака на Bollé е херметически затворен, което създава термична преграда и не позволява изпотяване между двете плаки. Плаките са направени от здрав и устойчив на издраскване поликарбонат с допълнителен слой, който разпръсква водните молекули и не позволява задържане на водни капки от външната страна на плаката при каране в мъгла или силен снеговалеж, това осигурява по-добра и по-далечна видимост. OTH - захващането на лентата към рамката е направено така, че да приляга на профила на каска. Лентата на очилата е със силиконов слой, който не позволява на лентата да се плъзга по каската. Плаките на всички модели на Bollé са с UV защита и блокират 100% вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плаки - Vermillon Gun - подходящи за слънчево време и дни с лека облачност Филтър - cat. S2 Рамка - shiny black & red ( черно и червено) Code - 21619 / 1179 производител: Bolle - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

143.00 лв 179.00 лв

Очила BOLLE Supreme OTG black Chrome 21617

Supreme е модел от колекцията на Bolle с атрактивен дизайн и сферични плаки. Огледалното покритие елиминира отблясъците и увеличава контраста. Супер визуален комфорт в дни със силно слънчево греене. Подходящи за каране на ски и сноуборд, както и за практикуване на всички зимни спортове. Вътрешната страна на рамката е с три слоя от супер мек дунапрен завършен с фин микрополар за супер мек комфорт и топлина при допир с лицето. Дизайна на рамката със сферичните плаки осигуряват максимално широко периферно зрително поле, което е особено необходимо, когато карате бързо или за каране на врати на слалом или просто да се наслаждавате на гледката около Вас. Системата за проветрение е оптимизирана така, че да насочва въздушния поток да преминава бързо през вътрешната повърхност на плаката, което елиминира възможността от изпотяване или замъгляване от вътрешната страна и осигурява отличен зрителен комфорт. Дишаща и водоустойчива материя на отворите за проветрение, която елиминира влагата. Резултатът е перфектна видимост и никакво изпотяване на всяка надморска височина. Уникалния дизайн на двойната плака на Bollé е херметически затворен, което създава термична преграда и не позволява изпотяване между двете плаки. Плаките са направени от здрав и устойчив на издраскване поликарбонат с допълнителен слой, който разпръсква водните молекули и не позволява задържане на водни капки от външната страна на плаката при каране в мъгла или силен снеговалеж, това осигурява по-добра и по-далечна видимост. OTH - захващането на лентата към рамката е направено така, че да приляга на профила на каска. Лентата на очилата е със силиконов слой, който не позволява на лентата да се плъзга по каската. Плаките на всички модели на Bollé са с UV защита и блокират 100% вредните ултравиолетови лъчи до 400 нанометра. Плаки - Chrome - за слънчево време Филтър - cat. S3 Рамка - matte black & neon orange ( черно мат и неон оранжево) Code - 21617 / 4092 производител: Bolle - Франция ©copyright alpinsport-bg.com ..

143.00 лв 179.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: bolle, supreme,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2019