Head boards

СписъкИкони
Показва:
Подредба:
Дамски модел за напреднали. В тази дамска обувка дизайнерите са заложили на всички удобства и технически характеристики - леко тегло, мека и удобна вътрешна обувка със специален дизайн съобразен с анатомията на женския крак. Система за стягане - BOA..
325.00 лв 227.00 лв
30%
Детски сноуборд автомат с лека конструкция и всички възможности за регулиране.  Регулираща се 3см напред и назад пета, за да може обувката да се центрира точно върху автомата. По-ниска и мека задна кора, съобразена с детския крак. Широка регу..
139.00 лв 70.00 лв
50%
Classic е лека и удобна мъжка сноуборд обувка за начинаещи и средно напреднали, фокусирана върху осигуряването на стабилност и комфортно каране. Изчистен дизайн и конструкция, която гарантира устойчивост и здравина на обувката при оптимал..
284.00 лв 170.00 лв
40%
Classic SSL е супер лека мъжка обувка за борд, подходяща за средно напреднали с индекс на твърдост 4  и много добри технически характеристики. Комфортна обувка със супер бърза и лесна SSL система за стягане  и отпускане на обувката. ..
319.00 лв 223.00 лв
30%
Дизайнерите от HEAD направиха тази  freestyle обувка за средно напреднали, защото най-бързия начин  да станем по-добри е да използваме походящата за целта екипировка.   Premium SSL е мъжки модел, в който са съчетани удобство и ф..
359.00 лв 215.00 лв
40%
Ски HEAD - LIQUIDMETAL Technology
Факт е, че колкото по-пъргави са ските, толкова по-лесни са те за каране и пестят енергията на скиора. В търсене на съвършения материал HEAD създадоха LIQUIDMETAL чиято молекулярна структура прави ските два пъти по-здрави от тези с Titanium и..
0.00 лв
Ски HEAD - TORQUE  TURNING TECHNOLOGY
Контрол във всеки завой с технологията против усукване TORQUE TURNING TECHNOLOGY За най-гладкото каране. И най-стабилното закантване. Удобните, меки и гъвкави ски неизбежно изпускаха, особено на лед. А състезателните ски, автоматично означавах..
0.00 лв
Ски и сноуборд HEAD - INTELLIGENCE Technology
Плъзгането на ските не е абсолютна величина и зависи от много фактори, но основно зависи къде и как го практикувате. Когато чупиш рекорда на пистата, ските ти трябва да се държат по начин, различен от този, когато караш спокойно със семействот..
0.00 лв
Ски и сноуборд HEAD - KERS Technology
KERS означава система за възвръщане на кинетична енергия, взаимствана от двигателите във Формула 1 KERS технологията работи като турбокомпресор, който осигурява допълнителна мощност и ускорение с втвърдяване опашката на ските в точния момент на..
0.00 лв
Карай бързо и се наслаждавай на скоростта. HEAD е единствения производител, който прави бордове, които адаптират твърдостта си в зависимост от скоростта и терена, по който се движат. Intelligence™ Chip Technology: Тази уникална технология, из..
649.00 лв 454.00 лв
30%
Този борд ще помогне на навитите и упорити дами, които току-що са открили нов спорт за себе си да напреднат бързо и да достигнат ново, по-високо ниво.  Олекотена дървена сърцевина от топола, интегрирана в конструкция от карб..
400.00 лв 280.00 лв
30%
Rush Rocka Wide е добре балансиран борд и лесен за каране навсякъде. Wide е по-широката версия на модела Rush Rocka за тези, с обувки над 45 номер или за тези, които предпочитат по-широк борд и за извънпистово каране. Симетричната геометри..
499.00 лв 349.00 лв
30%
Скокове, трикове, каране на пайп, изрязани карвинг завои на писта и леко извън пистите - няма нещо, което да не може да направите с този борд. Бърз, пъргав и много маневрен борд за любителите на свободния стил и пайпа, които предпочитат бор..
495.00 лв 347.00 лв
30%
Divine (божествен) както името подсказва това е висок клас дамски сноуборд автомат за напреднали, които карат на всякакви терени - писти, необработени трасета и фрийстайл. В този модел ефективно са съчетани атрактивен дизайн и функционални технолог..
259.00 лв 181.00 лв
30%
NX Five е сноуборд автомат, който може да се ползва за каране на всякакви терени, подходящ за напреднали, които търсят сигурен и стабилен, комфортен и бързо реагиращ автомат.  Задна кора - асиметрична лека и твърда кора, осигурява сигурна опор..
439.00 лв 307.00 лв
30%
Сноуборд автомати с твърда и здрава база, регулираща се алуминиева пета и алуминиеви щраймери HEAD.  Широка каишка на глезена осигурява по-добър контрол при висока скорост и повече комфорт за глезена.  Наклона на задната кора се регулира ..
290.00 лв 189.00 лв
35%
PX Team е висококачествен борд автомат, който може да се ползва от всеки, независимо от нивото и уменията. Този модел изглежда добре, ще Ви кара да се чувствате добре и работи добре при всякакви условия.  База - лека и гъвкава база, която не п..
299.00 лв 209.00 лв
30%
PX Woman е супер модел сноуборд автомат, специално създаден за жени, за каране във всякакви условия и терени. Всички компоненти на конструкцията се регулират без необходимост от инструменти за да се постигне максимален комфорт и контрол при ка..
414.00 лв 249.00 лв
40%
PX 10 е супер модел борд автомат, в който са използвани най-иновативни технологии и материали, подходящ за всички експерти изискващи максимална сигурност, стабилност, бърза реакция, контрол и всички възможности за персонално регулиране на авто..
495.00 лв 346.00 лв
30%
Galore са супер топли и удобни дамски сноуборд обувки за начинаещи и средно напреднали, които предпочитат комфорта през целия ден. Естествено анатомията на женския крак е различна, затова и тази дамска обувка е детайлно съобразена с този факт ..
295.00 лв 207.00 лв
30%
Детска каска HEAD Star turquise 328721
Детска ски каска, създадена с всички иновационни технологии, които притежават и каските за възрастни. Тази каска ще осигури сигурност и комфорт на вашето дете през целия ден, докато кара. Класическа In-Mould конструкция, при която поемащия удара вът..
110.00 лв
Сноуборд HEAD Blush i.Rocka + автомати HEAD P3 olive
Blush i.Rocka е перфектен избор на дамски борд за каране навсякъде - бърз, маневрен, лек, супер здрава конструкция и нови технологии. Тази пъргава и екипирана с техологии дъска е създадена да изведе с лекота напредналия сноубордист до ново, още по-ви..
599.00 лв
Defy i.Kers Rocka е бърз, маневрен, лек, със супер здрава конструкция и нови технологии борд за напреднали, които карат на писти, но предпочитат основно фрийстайл. Сериозните парк и пайп ентусиасти се нуждаят от борд, който да обръщат на суич без да ..
529.00 лв 370.00 лв
30%
Този борд ще помогне на навитите и упорити дами, които току-що са открили нов спорт за себе си да напреднат бързо и да достигнат ново, по-високо ниво. Този борд е убийствено добър, както за скокове в парка, така и за каране по стръмни терени. Олекоте..
400.00 лв 280.00 лв
30%
She’s Evil с технология KERS е топ модел дамски борд за напреднали, с който ще изпитате безкрайно удоволствие от скорост, контрол, сигурност, пъргавина и стабилност всеки път когато излизате да карате.  Кoнструкция - сандвич конструкция с нова ..
499.00 лв 349.00 лв
30%
She’s Evil с технология KERS е топ модел дамски борд за напреднали, с който ще изпитате безкрайно удоволствие от скорост, контрол, сигурност, пъргавина и стабилност всеки път когато излизате да карате.  Кoнструкция - сандвич конструкция с нова ..
499.00 лв 349.00 лв
30%
Сноуборд автомати HEAD NX One black lime
NX One е сноуборд автомат, който може да се ползва за каране на всякакви терени, подходящ за напреднали, които търсят сигурен и стабилен, комфортен и бързо реагиращ автомат.  Преден страп - регулира се без инструмент, за да се центира точно вър..
235.00 лв
Design Como
Alpin Sport © 2017