Ски HEAD Nebula 78

  • Марка: Head
  • Nebula 78
  • В наличност
  • БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
    за цена над 100.00 лв

  • 884.00 лв
  • 442.00 лв


Опции


Бърза поръчка без регистрация

Бърза поръчка без регистрация

Ски HEAD Nebula 78

Nebula са изключително леки туринг ски за продължителни изкачвания и екстремни спускания. Комбинация от технологиите Allride Rocker и Era 3.0 в конструкцията на ските дава възможност за каране на разнообразни терени, прозрачна  високотехнологична UHM база позволява лесно нанасяне на ваксата и сигурно залепване на коланите. 
По дефиниция Nebula означава "облак от газ и прах в Космоса", което напълно съответства на спецификацията на тези ски - с две думи СУПЕР ЛЕКИ, перфектни за алпийски ски ралита, но ако планирате каране по обработени трасета, не се притеснявайте Nebula ще се справи отлично и по всички трасета в курорта. 
Nebula са екипирани Era 3.0 Rocker и Camber, което им дава възможност да "плуват" в мек сняг и в същото време да се държат стабилно на писта. Друго от предимствата на ските е Nano Tech покритие, на което се нанася вакса и не позволява на снега да полепва по повърхността на ската. ,
технически характеристики:
Конструкция при която горното покритие на ската завива до над канта като образува заоблена повърхност отстрани на ските. Лека дървена сърцевина за повече устойчивост, здравина и пъргавина на ската. Благодарение на леката си, но стабилна конструкция Nebula са лесни и приятни както за дълги изкачвания с панти, така и за каране на разнообразни терени.
Дизайн - Era 3.0 Rocker и Camber - това съчетание на конструкция и форма комбинира традиционния Camber в центъра на ската и Rocker профил във върха. Era 3.0 е перфектна комбинация от геометрия, конструкция и форма, която услеснява карането в мек сняг, прави ските лесни за управление и завиване в необработени терени и дава възможност за стабилно закантване и перфектно изрязани карвинг завои на писта. 
Покритие Nano Tech - повърхността на ските е с подобна молекулна структура като тази на базата. Това означава, че може да нанасяте вакса по повърхността в зависимост от снежните условия така, че да не полепва сняг отгоре на ските и да тежи по време на изкачване. 
База UHM С - най-трайната и бърза база, която не изисква честа поддръжка и осигурява отлични плъзгащи качества на ските.
дължина - 177см
геометрия - 132-79-114мм
радиус - 14.3м
Ref. 103465
производител: Head - Австрия (произведени в Австрия)

©copyright alpinsport-bg.com

Head

Още от Head

Ски HEAD World Cup Rebels i. Shape Pro с автомати Head PR11

Worldcup Rebels i.Shape Pro ви дава статут на член в състезателната общност на Head. Не само състезателната визия, но върховното усещане за стабилност при каране ще ви накарат да се чувствате уверени като състезателите от световната купа. Слаломна геометрия с малък радиус на завоя и доказалите се технологии на Head, i.Shape Pro ще ви даде възможност да карате уверено и на най-заледените и предизвикателни трасета. Бързо и агресивно влизане в завоя, стабилно закантване и бързо излизане от завоя и започване на следващия. С по-малка твърдост от състезателните ски, но със същото стабилно закантване i.Shape Pro ще ви кара да се чувствате страхотно през целия ден докато усъвършенствате техниката си, за да преминете на RD (Race Department) моделите.  Технически характеристики:  Intelligence - все още най-ефективната технология на световния ски пазар за контролиране твърдостта на   ските. Адаптивната технология Intelligence помага на ските да работят перфектно както по отношение на терена и скоростта, така и по отношение на стила на каране. Колкото по-бързо и агресивно карате на твърд терен, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които променят твърдостта на ските - те стават супер твърди, точно от каквито се нуждаете за каране на лед, така получавате перфектен контрол и стабилно закантване без никакво странично усукване и като цяло по-сигурно и стабилно управление на ските при висока скорост. INTELLIGENCE технологията дава възможност на ските да се адаптират към всеки терен за 2 стотни от секундата, като им осигурява перфектната твърдост съобразена със скоростта и повърхността на терена.  Конструкция - сандвич конструкция с един слой титаний над дървеното ядро увеличават здравината и устойчивостта и елиминират страничното усукване на ската по време на завоя, което увеличава стабилността при каране. Rebel Camber осигурява абсолютна пъргавина и ускорение на ските при преминаване от единия завой към следващия.  База - твърда и устойчива с много добри плъзгащи качества и задържаща ваксата свойства UHM C база. скорост - бърза терен - писти ниво - напреднало дължини - 156, 163, 170см радиус на завоя - 12.4м / 163см геометрия - 127 - 70 - 107мм / 163см цената на ските е с автомати - Head PR 11 GW (натоварване 3-11DIN до 121 кг) Моля, обърнете внимание, че избрания модел ски HEAD може да се използва само в комбинация с определен модел автомат Head или Tyrolia, които трябва да бъдат монтирани, регулирани и обслужвани от оторизиран търговец или сервиз. Гаранцията ще бъде невалидна, ако автоматите не бъдат монтирани, коригирани и обслужвани по съответния начин. производител: Head - Австрия  ..

654.00 лв 1,089.00 лв

Ски обувки HEAD Challenger 110

Head Challenger 110 са висок клас ски обувки за напреднали скиори, които карат уверено на всякакъв трасета (писти и необработени терени) и искат да напреднат до експертно ниво. Challenger 110 е функционален модел с много възможности за персонално регулиране. Adaptive Fit Technology дава възможност да промените ширината на обувката от комфортните 101мм за по-широко стъпало до 99мм за по-тясно стъпало, което осигурява по-добър контрол и повече комфорт при каране.   Вътрешна обувка с Perfect Fit Liner се адаптира по крака и гарантира високо ниво на комфорт и точно персонално прилягане. Каишка на езика за по-лесно обуване и събуване.  Механизъм Ski / Hike осигурява отлични резултати както при ходене, така и при спускане. На позиция Нike се освобождава горната част на обувката, което осигурява по-голям диапазон на наклона напред, за по-свободно движение при ходене. При обръщане механизма на позиция Ski обувката се фиксира за каране и спускане.   Регулиращ се заден спойлер дава възможност за промяна на наклона на обувката напред за по-лесно завиване или в по-изправена позиция за каране в необработен терен. Конструкция Easy Entry улеснява обуването и събуването на обувката при ниски температури.  Четири алуминиеви щраймери с фино регулиране, най-горния щраймер с удължаване/скъсяване линията на затваряне с 25мм за максимално удобно стягане на обувката. Велкро - 40мм което добре стегнато дава допълнитела опора при каране.  Ширина на обувката - 101мм / 99мм Индекс на твърдост - 110 Ref. 102081 производител: Head  © alpinsport-bg.com  ..

483.00 лв 690.00 лв

Ски обувки HEAD Raptor B5 RD junior

Head Raptor B5 RD jr са детски състезателни ски обувки с регулираща се твърдост, които осигуряват абсолютен контрол и стабилност при каране на състезателни трасета. Дебелина на подметката е съобразена с изискванията и одобрена от FIS (световната ски федерация), готова за състезания и всички предизвикателства по трасето.   Конструкцията на обувката и твърдостта, съобразена с по-лекото тегло на децата са проектирани за максимално ефективно предаване на движението върху ските и бърза реакция при каране на врати.  Термоформираща се вътрешна обувка Junior Racing Pro, която се адаптира по крака и обхваща плътно и стабилно стъпалото и стеснен профил на глезена, който държи крака стабилно на място при каране осигуряват отличен контрол и сигурност.  Двойна каишка отпред на езика и отзад улесняват обуването и събуването на обувката.  Четири щраймера от със специален дизайн и финно регулиране, позволяват по-прецизно стягане за оптимален контрол при каране. Нисък профил на щраймерите за да не опират при влизане в завоя. Каишка за стягане Вooster осигурява допълнителна опора при завиване и натиск напред.  Индекс на твърдост (регулираща се) - 110 / 100 Ширина - 91мм за размер 25.5 Ref. 3313 производител: Head © alpinsport-bg.com  ..

351.00 лв 585.00 лв

Ски HEAD World Cup Rebels i. SL RD с автомати HEAD Evo 16

WORLDCUP REBELS I.SL RD  RD означава Race Department, това са ските, които карат състезателите на състезанията от световната купа, това е избора на шампиони Kjetil Jansrud, Ted Ligety, Alexis Pinturault, Anna Veith, Mathias Mayer, които карат бързо, стабилно и уверено в завоите и на най-заледените трасета, печелят световни купи и доказват всеки ден безспорното качество на най-добрите ски на световния пазар.  Заредени с най-иновативните техологии от най-добрите инженери в световната ски индустрия, World Cup Rebels RD имат репутацията на най-бързите, най-пъргави и най-стабилни ски на световния пазар. Най-стабилната сандвич конструкция за агресивно преминаване от завой в завой, екипирана с технологии KERS и Intelligence и допълнена с Graphene за по-голяма твърдост и по-леко тегло.   KERS - система за възвръщане на кинетична енергия.   KERS технологията работи като турбокомпресор, който осигурява допълнителна мощност и ускорение с втвърдяване опашката   на ските в точния момент на излизане от завоя. Ефектът - допълнително ускорение и тласък в края на завоя, който "изстрелва" състезателя към следващия завой. Ските достигат максимално огъване в края на завоя. В този момент активен микрочип освобождава енергията генерирана във фибрите в опашката на ските, което моментално я втвърдява и увеличава силата на оттласкването за максимално ускорение при излизането от завоя и влизането в следващия завой. Технологията KERS е еволюция на идеята вложена в Intelligence Technology, но за разлика от Intelligence, KERS не оказва влияние върху твърдостта на ските по цялата дължина, а променя твърдостта на опашката на ската в точния момент в края на завоя. KERS е електронна, напълно автоматична интегрирана в конструкцията на ските система.  КERS технологията е базирана на съвършено нов чип, който има способността да акумулира енергия и да я освобождава в точния момент. Пиезоелектрични фибри трансформират кинетичната енергия в електрическа, която се складира във вградения в ските чип. Тази енергия се освобождава в областите на ските, където е необходима допълнителна енергия, което се засича от сензор. Натрупването и освобождаването на енергия са напълно автоматизирани.  Технологията Intelligence - все още най-ефективната технология на световния ски пазар за контролиране твърдостта на ските. Адаптивната технология Intelligence помага на ските да работят перфектно както по отношение на терена и скоростта, така и по отношение на стила на каране. Колкото по-бързо и агресивно карате на твърд терен, толкова повече енергия се генерира от вибрациите. Тази енергия се предава на INTELLIGENCE фибрите, които променят твърдостта на ските - те стават супер твърди, точно от каквито се нуждаете за каране на лед, така получавате перфектен контрол и стабилно закантване без никакво странично усукване и като цяло по-лесно управление на ските при висока скорост. Ако излезете от пистата в мекия сняг ските ще променят твърдостта си за 2 стотни от секундата и ще станат по-меки и маневрени, каквито трябва да са ските за мек сняг.    GRAPHENE™ - най-лекия, най-тънкия и най-здравия изкуствено създаден материал в света.    HEAD с гордост представиха моделите ски с GRAPHENE™. Разположен в специфични зони на ските GRAPHENE™ дава на      ските     несравнима пъргавина, баланс и контрол във всяка ситуация при по-леко тегло.     Добавен в новите модели на HEAD - RD, WC Rebels, Supershape, Monster, Instinct, Joy тази технология дава възможност на ските да преминават всеки терен с лекота. Революционната технология на GRAPHENE™ прави ските идеално балансирани и стабилни, независимо от предизвикателствата, които планината Ви предлага. Технически характеристики:  KERS технология Intelligence технология  Graphene технология Конструкция - състезателна сандвич конструкция с Graphene База - супербърза графитна със състезателна структура  Дължина - 156см Геометрия - 119 / 68 / 103 @ Length 165см FIS approved Ref. 10809 производител:  HEAD - Австрия (произведени - Vorarlberg - Austria) ©copyright alpinsport-bg.com  ..

1,462.00 лв 2,089.00 лв

Дамски ски обувки HEAD Vector 100 W

Vector 100 W са дамски ски обувки за напреднали, които карат бързо и искат да имар добър контрол във всяка ситуация. Високотехнологична обувка с много възможности за регулиране и 100% дамски дизайн съобразен със специфични за жените изисквания. Добрите скиорки ще оценят високо всички функции на този модел. Прецизност, комфорт, функционалност и отличен контрол при каране.  Вътрешна обувка - изцяло съобразена с анатомията на женския крак. Мека и комфортна вътрешна обувка с топлоизолираща мека материя запазва топлината на краката през целия ден. HeatFit технология дава възможност обувката да се адаптира и оформи по вашия крак за максимален комфорт при каране и почивка. Допълнително омекотена в зоните на най-голям натиск при каране, за да Ви помогне да прекарате повече време на пистата. Специалния профил на петата държи стъпалото стабилно на място и не му позволява да се повдига по време на каране, което осигурява по-добър контрол върху ските и сигурност за крака. Анатомична стелка поддържа стабилно стъпалото и свода. Каишка на езика улеснява обуването и събуването. Външна обувка - конструкция с различна плътност и твърдост в различните зони. По-голяма твърдост в долната част на обувката и подметката за по-бързо и точно предаване на движението към ските, по-малка твърдост в горната част на обувката без точки на натиск за повече комфорт при каране и по-лесно обуване и събуване. Щраймери - 4 щраймера от алуминиева сплав с финно регулиране за максимално прецизно стягане по крака. Последния щраймер с допълнително удължаване 20мм за тези с по-широк прасец.  Велкро - широко 40мм велкро, добре стегнато играе ролята на пети щраймер за повече опора при каране. Индекс на твърдост - 90 / 100 (твърдостта на обувката може да се променя в зависимост от условията и това как искате да карате) Ниво на умения - напреднало с много добра техника Ref. 604058 / 9066 производител: Head  - Австрия  ..

385.00 лв 550.00 лв

Дамски ски обувки HEAD Advant Edge 65 W

Advant Edge 65 W са дамски ски обувки за начинаещи, осигуряващи абсолютен комфорт и ефективност при учене и напредване към по-високо ниво. Този модел е перфектен избор за тези, които искат да се научат да карат ски с комфортна и прощаваща грешките обувка. По-малката твърдост ще ви помогне да усвоявате новите елементи без прекалена умора за краката, докато иновативната конструкция с Hi-Top Tech и Duo Flex осигурява максимално ефективно предаване на движението към ските. Hi-Top Tech дизайн в горната част на вътрешната обувка и допълнителното омекотяване, намаляват точките на притискане и осигуряват повече комфорт за крака. Мека и топла материя използвана за вътрешната обувка осигурява достатъчно топлина и комфорт през целия ден на пистата. Анатомична стелка осигурява солидна опора на свода и петата. Ефективен дизайн с Duo Flex на външната обувка позволява огъване на обувката до определен момент докато карате леко, при по-агресивно каране и натиск напред, констуркцията не позволява допълнитело огъване на обувката и предава максимално бързо и ефективно движението към ските. Лесно обуване и събуване на обувките при ниски температури. 30мм широко велкро, което добре стегнато изпълнява ролята на пети щраймер за допълнително затягане на обувката горе и поема голяма част от натоварването при натиска върху езика на обувката. Щраймери - 4 щраймера с фино регулиране за максимално точно и персонално стягане и допълнително удължаване на най-горния щраймер за тези с по-широк прасец. Ширина на обувката: 98мм - размер 24.5 100мм - размер 25.5 102мм - размер 26.5 Индекс на твърдост - 65 Ref. 608228 производител - Head..

279.00 лв 399.00 лв

Напишете коментар

Моля влезте или се регистрирайте за да коментирате

Етикети: ски, Head, ски Head,

Фейсбук коментари ()

Design Como
Alpin Sport © 2020